|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: majčice 08_2.del
8.2.2008 9:33:22   
barbaw
Dobro jutro!

Aurea tisto o solidarnostni  pomoči piše  v kolektivni pogodbi. Na internetu so vse kolektivne pogodbe in za trgovino ti pripada po treh mesech 1 plača. Vložek  oz.  zahtevo pa podaš pri delodajalcu (nadrejeni ali  kadrovska). Ne nakažejo sami od sebe, ker kao ne vedo nič o tem. Lahko bi edino sindikat ukrepal, če ta obstaja.

Bolniško nadomestilo v trgoovinah pa je po pogoodbi 85%. Toliko da boste osveščene. user posted image

Anitka user posted image . Jaz sem tudi htela videti Lorde. Jaz bi mogla že cartat štručko sredi maja.

Aurora ja sem bila dostikrat tako utrujena, da sem zaspala sede med dojenjem ali podiranjem kupčka. Sicer je bil Jaka že star 5-6 mesecev ampak vseeno. Bodo mogli dragi malo bolj pomagat.

Špelin@ saj bi delala podporo Prešernu pa ne smem pit. user posted image  Za mene je danes dan pijančkov. Ne mi zamerit. Kultura je bila še v šoli. user posted image

Lepo se mejte, pa če glih ni sončka.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
8.2.2008 9:57:46   
aurora28
Barbaw poglej v knjigi pač napišejo, kar so strokovnjaki ugotovili, testirali.... verjamem pa, da je veliko mamic, ki niso nič od tega upoštevale in je njihov otrok živ in zdrav. user posted image

Ve, ki že imate otroke mi prosim povejte, ko se otroček rodi pravijo, da je zelo priporočljivo otroka dajati spat na BOK, koliko časa pa dajemo otroka spati na bok, do katere starosti?

Meni se je zluštalo mlečnega riža - ali pozna kakšna dober recept? Doma bom uporabila mleko, riž in kakav. Ali lahko uporabim še kaj drugega in verjetno kuham dokler riž ni kuhan???

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
8.2.2008 10:14:03   
Estrella*
Naty, Estrella, pa še ena : zmenjeno potem gremo 22.1.2008 na predavanja o EA in UL.

Edinaos, potem velja za 22.2.08 Mislim, da je še sesil kandidatka no.4. Sesil si za?

Anitka: uživaj na sonču! Za smučanje bo še čas drugo leto.

Martina: brazilska potem ne bi bila za mene, sem prevelik zajc. Še z voskom si ne upamuser posted image

Aurora: jaz sem se zelo trudila in malega dajala na bok. Ga podponcala, da se ja ne bi prekucnil, pa je na koncu ponavadi vedno obležal na hrbtuuser posted image  Vedno sem ga dajala na bok, ko pa je že dovolj velik tam nekje po 6 mesecu , pa itak zavzame položaj kot mu paše.
Skratka, daj ga vedno spat na bok in to je to.

Mlečen riž jaz kuham na mleku cca. 30-40 minut, zelo počasi. Dodam mu malo vanilij sladkorja in na kobncu še malo mešanice za vanilijev puding(normalno jo zmešam in skuham potem ponavadi še puding zraven, nekaj pa vlijem med riž) Lahko ko serviraš daš kakav ali pa s cimetom tudi paše.

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
8.2.2008 10:30:34   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
Ve, ki že imate otroke mi prosim povejte, ko se otroček rodi pravijo, da je zelo priporočljivo otroka dajati spat na BOK, koliko časa pa dajemo otroka spati na bok, do katere starosti?

Dokler se sam ne zakotali v položaj, ki mu odgovarja user posted image  Naša velika pika je recimo zelo dolgo spala na boku, mala pa mogoče le slaba dva meseca - potem se je še tako zadelana znala zvaliti na hrbet in tako spi še danes user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
Mlečen riž jaz kuham na mleku cca. 30-40 minut, zelo počasi. Dodam mu malo vanilij sladkorja in na kobncu še malo mešanice za vanilijev puding(normalno jo zmešam in skuham potem ponavadi še puding zraven, nekaj pa vlijem med riž) Lahko ko serviraš daš kakav ali pa s cimetom tudi paše.

Oooo, utopila se bom v lastni slini, mmmmmmmmmm, dišiiiii user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
8.2.2008 10:41:03   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
Špelin@ saj bi delala podporo Prešernu pa ne smem pit. user posted image  Za mene je danes dan pijančkov. Ne mi zamerit. Kultura je bila še v šoli. user posted image

Jaz pa moram biti zdaj, ko imam doma šolarko, bolj fina in se delati kulturno osveščeno, zavedno - vsaj kar se Prešerna tiče user posted image  Ma ne moreš tretješolki povedati, da je bil tip en pjanček, medtem ko ona recitira slavospev "velikemu možu", ki so se ga morali na pamet naučiti... user posted image  Torej moram enostavno user posted image

edinaos me je tako zrajcala s tole Avstrijo in Ikeo, da bi tudi mi šli, user posted image  je bil takoj za - če bi že imeli naš novi avto, grrr user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
8.2.2008 11:37:02   
Anonimen

Obadva sem dajala spat na desni bok dokler je bilo to mogoce... Ko pa se otrok zacne sam premikati pa si itak najde svojo lego...

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2281
8.2.2008 12:25:45   
aurora28
Hvala lepa za odgovore. user posted image Želela sem se pozanimati, ker je moj user posted image rekel, da je on mislil, da se otroka daje na hrbet spat in sem mu obljubila, da se pozanimam pri vas, ki že imate otroke.

Joj, jaz bi tudi šla v Ikeo in zjale past, pa malo zapravljati, ampak kaj čmo ni dinarčkov user posted image . Sva se z lubijem odločila, da bova za denar, ki ga dobiva od CSD za pomoč novorojenčkom šla za ta denar in kupila kinderpet in previjalno user posted image user posted image user posted image , ostalo pa bom že sama dokupila.

Je katera od vas uporabljala spalno vrečo za otroka?

Malo da vam lušte naredim user posted image , moj user posted image danes kuha in sicer je na meniju:
špinača, pire krompir in dunajski zrezki user posted image user posted image user posted image . Komaj čakam!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
8.2.2008 12:46:38   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Naty, Estrella, pa še ena : zmenjeno potem gremo 22.1.2008 na predavanja o EA in UL.

Edinaos, potem velja za 22.2.08 Mislim, da je še sesil kandidatka no.4. Sesil si za?

seveda sem za.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
8.2.2008 13:03:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Hvala lepa za odgovore. user posted image Želela sem se pozanimati, ker je moj user posted image rekel, da je on mislil, da se otroka daje na hrbet spat in sem mu obljubila, da se pozanimam pri vas, ki že imate otroke.

Joj, jaz bi tudi šla v Ikeo in zjale past, pa malo zapravljati, ampak kaj čmo ni dinarčkov user posted image . Sva se z lubijem odločila, da bova za denar, ki ga dobiva od CSD za pomoč novorojenčkom šla za ta denar in kupila kinderpet in previjalno user posted image user posted image user posted image , ostalo pa bom že sama dokupila.

Je katera od vas uporabljala spalno vrečo za otroka?

Malo da vam lušte naredim user posted image , moj user posted image danes kuha in sicer je na meniju:
špinača, pire krompir in dunajski zrezki user posted image user posted image user posted image . Komaj čakam!!!

Daj naj meni eden razlozi kaj je razlika med otrosko posteljico in takoimenovanim kinderpert?
Jaz namrec nimam se nic ogledanega... ampak glede na to da nameravam z dojenckom ostati samo toliko da mu lahko izdelam potni list potem pa nazaj v tople kraje..
In sem imela v mislih kako zibko ali kosek... saj vec kot v najslabsem primeru 4 mesece po rojstvu ne bom tu..

Drugace pa... ja jaz vse skozi uporabljam spalno vreco. Ko so cist majceni jim itak pase toplo pa se pokriti ne marajo bit..Potem pa brez skrbi zaspis ,ker ti ni treba kar naprej vstajati in ga pokrivati.
Tudi bolj mirno spijo ce jim je toplo..
Se sedaj ko je stara 20 mesecev uporabljam splano vreco..

Lep da tvoj moz kuha... moj namrec ne zna.. Moj skuha tako da poklice dostavo.
Res pohvalno za tvojega...user posted image user posted image

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2284
8.2.2008 15:33:44   
katy82
Hej hej user posted image moje!!!!!!!!!!

Po nekajdnevni pavzi se spet mal oglašam.

Kako smo kej na tko lep sončen dan?Jst sm tko pridna mam pralno sušilni dan dons.Sm kr na roke preprala stvari k sm jih kupla  za user posted image ,da se ne bi razbarvale pol jih bom pa še v stroju še 1x oprala.

**** welcome back te je prav lepo spet vidt,pa vsaka čast za brazilski stajl jst nimam tolk poguma.

Nama je pa včer babi od mojga povedala da naj kar greva naročit voziček,da ga bo ona pa plačala,sva bla tko šokirana k to je le 400 evrčkov ona jih pa dobi okol 300 na mesec.Je rekla da je fejst šparala pa da denar morva vzet k drgač bo užaljena.Tko da hvala babiuser posted image .Vzela bova pa kr muro 3 od maxi cosi-ja,nama je obema tko všeč.Sm zdej ne veva al bi zelenga ali pa plavga k zelena mi mal čudna deluje plava pa tud ne zgleda sam za fantka.Dejte mi mal svetovat kerga bi ve,prosim prosim.

Me pa najbrž ne bo na srečanje k bo lubi delal user posted image se bomo pa drugo leto vozičkale.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
8.2.2008 16:32:43   
Estrella*
Daj naj meni eden razlozi kaj je razlika med otrosko posteljico in takoimenovanim kinderpert?

Jaz sem vseskozi mislila,  da je to eno in istouser posted image

Tudi jaz sem uporabljala spano vrečo , nekje do 3 leta. Res super zadeva in kot je napisala **** se popolnoma strinjam z njo.user posted image :
Drugace pa... ja jaz vse skozi uporabljam spalno vreco. Ko so cist majceni jim itak pase toplo pa se pokriti ne marajo bit..Potem pa brez skrbi zaspis ,ker ti ni treba kar naprej vstajati in ga pokrivati.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
8.2.2008 16:39:16   
Aurea
Pozdravljene! Vidim, da je danes bolj mirno tukaj, saj je tako prav- verjetno ste vse zunaj in uživate na sončku user posted image  tudi jaz sem prej, zdaj pa sem malo lenarila po kosilu.

katy82, mura v modri barvi je super, sem ga videla v živo, sicer ne pri nas (povsod imajo samo zelene) pač pa v Avstriji in je bil všeč tudi možu. Barva je primerna tudi za punčko, zakaj pa ne user posted image  In kako lepo od babice, da se je ponudila za sponzorko user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
8.2.2008 17:14:06   
aurora28
Katy82 meni je voziček Mura 3 Maxi cosi super user posted image user posted image user posted image in plava barva je prav tako primerna za punčko kot za fantka. Na tvojem mestu bi si ga kupila, če vama je všeč in če vama babica plača. user posted image user posted image

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
8.2.2008 17:20:33   
barbaw
Aurora jaz sem dajala otroka spat na bok dokler se ni sam obračal. Kako dolgo pa je to bilo pa se ne spomnim. Moraš pa otroka vedno dat na drug bok, da se mu glavica prav oblikuje. Mečave so na  začetkuu mehke in se ne  oblikujejo in zarastejo pravilno iz česar sledi, da ima lahko otrok hecno obliko glavice. Jaz sem ga vedno založila z malo večjo pliško ali čem podobnim, da se ni prekucnil. Tudi brisačo sem zrolala da je nasal tak "valj". Ni bilo problema. Na hrbet pa nikoli ne dajaj spat, ker se lahko zaduši v svojih izbljuvkih. S pokrivanjem pa ni bilo problema, je vedno ostal pokrit dokler ni bil star 6 mesecev. Potem ga pa jaz nisem več hotela dat v vrečo, ker je  že veselo skakal po posteljici.

Špelin@ ja ptrku pa res ne moreš rečt da je bil pijanček. Mi smo se tudi učili Krst pri Savici, bla bla, zdaj pa tega ne rabimo več. user posted image  Njegove stvaritve so res dobre. Avto pa boš počasi dočakala, potem pa gas v Ikeo. user posted image

Katy user posted image  za babi. Si je mogla fejst od ust trgat in ste lahko ponosni na njo. user posted image

Kinderpet in otroška poteljica je načeloma eno in isto. Vsaj na našem koncu je. Tisto drugo pa je navdna otroška prenosna posteljica.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
8.2.2008 18:12:07   
sashy
Hoj hoj souser posted image , spet se mal javljam. Pregled vse ok razen tega da me je G prestrašu k najprej ni srčka slišu pol sva ga pa našla. Nasledn pregled mam 7.3.2008 aja pa izpiti tud super napredujejo že 6 jih mam narjenih!user posted image  user posted image  pa tud pridno brcauser posted image .

Aja tud jest jest mam probleme z britjem pa me je pol moj user posted image  z veseljem pobril pa smo vse urediluser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
8.2.2008 18:37:45   
barbaw
sashy user posted image  za izpite. Si pa pridna.

Meni danes ko sem malo bolj migala trebuh tako otrdeva, kot bi bil ploačan za to. user posted image  Sem že magnezij cuknila. user posted image  S križom pa je sam križ.

Danes bomo hitro spali kot polhci (upam).

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
8.2.2008 18:46:46   
Estrella*
user posted image  PREGLEDI V FEBRUARJU 2008user posted image

06.02.2008: Estrella* (GP), Taula (GP), Katina (GP), barbaw (GP), Petrahh (GP), Sashy (GP) 

11.02.2008: Kaja08 (GP), hijenca (GP), MARTINA25 (GP), Suzy85 (GP), Špelin@ (3D), Aria81 (GP) 

12.02.2008: edinaos (GP), Tally (GP), Skye (GP), Pepita (GP)

13.02.2008: Nataša34 (GP), mali pingo (GP)

14.02.2008: Kodrana (GP) 

15.02.2008: Čmrlika (GP), **** (GP) 

18.02.2008: Špelin@ (GP)

19.02.2008: Naty (GP), Valentina 2006 (GP) 

21.02.2008: Anitka (GP), Katy82 (GP

22.2.2008: sesil (GP), Aurora28 (GP)

26.02.2008: zalazoya (GP) 

27.02.2008: narava (GP), kasso (GP), buccka (GP)

user posted image  PREGLEDI V MARCU 2008user posted image

03.03.2008: TamaraJ (GP)

05.03.2008: barbaw (GP)

06.03. 2008: . muki. (GP), Jana81 (GP)

07.03.2008: Estrella* (GP), Sashy (GP)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
8.2.2008 18:47:22   
Estrella*
user posted image

27.April 2008
user posted image
 Čmrlika(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image Taja , MB, (O: 97cm, +8kg)

29.April 2008
user posted image  Majci23                                            

01.Maj 2008
user posted image  
Peli, 2.user posted image     
user posted image  
medika1   

02.Maj 2008              
user posted image  
majanagaja(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image , Kranj, (O:XXcm, +7kg) 
user posted image  
petrahh(80´), 2.user posted image , user posted image :user posted image ,LJ,  (O:XXcm, +7kg)  

03.Maj 2008 
user posted image
 Mozart, 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:93 cm, +6kg)               
user posted image  Cat_ka, 1.user posted image
user posted image   filipinka (77´), 2.user posted image (user posted image user posted image ), user posted image :user posted image ,(O:95cm, +xx kg) 

04.Maj 2008
user posted image Aurora 28/Velenje/ (79´), 3.user posted image , user posted image :user posted image   ,Trbovlje, ( O:112cm, +12Kg )
user posted image  Monika
user posted image CatJa(75´), 2.user posted image , user posted image : user posted image  , Slovenj Gradec
user posted image  Tjaška28, 1.user posted image , user posted image :user posted image  

05.Maj 2008 
user posted image  Sončnica Sandra*/Poljanska dol./(80´),1.user posted imageuser posted image : user posted image
, KR (O:108cm, +6kg)  
user posted image  majčica24 
user posted image  Pepita
(81´) , 1.user posted image ,user posted image :user posted image , Slovenj Gradec, (O:+6 cm, +6Kg)    

07.Maj 2008                 
user posted image  Natali99,
1.user posted image

user posted image  Jana 81,1.user posted image ,  user posted image :user posted image Nejc, CE, (O:92cm, +10kg) 

08.Maj 2008
user posted image  Aurea , user posted image :user posted image  ,
 (O:94cm, +4kg) 
user posted image  Pika 18 (78´) , 1.user posted image , user posted image :user posted image , Trbovlje

09.Maj 2008
user posted image  bobika, 2. user posted image  
user posted image  .muki. (71´),  3. user posted image , user posted image :user posted image  Maša , (O;XXcm, +6,7kg) 

user posted image  Barbaw, 2.user posted image , user posted image :user posted image Maja, (O:93cm, +12kg)

10.Maj 2008            
user posted image  luksi,
1. user posted image , user posted image :user posted image       
user posted image  aria81
(81´),1. user posted image
, user posted image :user posted image , (O: 93cm, +7kg ) 

12.Maj 2008
user posted image  modrooka, 2. user posted image ,
user posted image :user posted image (O:XXcm, +3,5kg)
user posted image  zvezdica 05      

user posted image
 Svojeglava user posted image :user posted image (O:XXcm, +1kg)
user posted image  Taula (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image Ella , (O:XXcm, +3kg)  
user posted image
sankica (75´), , 1.user posted image , user posted image :user posted image     

13.Maj 2008 
user posted image  Katy82(82´), 1. user posted image , user posted image :user posted image    
user posted image  Tally, 2.user posted image , user posted image :user posted image  Emilija,  (O:XXcm, +5kg)

14.Maj 2008  
user posted image
Maja22 (74´), 6.user posted image  , user posted image :user posted image , Jesenice
user posted image  Kasso(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:XXcm, +5,5kg) 

15.Maj 2008
user posted image  U_SURDI
user posted image  Katina (68´), 4.user posted image , user posted image :user posted image    
user posted image  Buccka 

user posted image  Hijenca(79´), 1.user posted image , user posted image :user posted image  Ana , MB, (O:xx  cm, +3,5kg) 
user posted image  Sashy (88´),  1.user posted image , user posted image :user posted image Anej

16.Maj 2008
user posted image  Suzi85, 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:99cm, +6kg) 

18.Maj 2008   
user posted image
 Liza 
user posted image
Naty*/Logatec/ (78´), 2. user posted image , user posted image :user posted image , Postojna, (O:+12 cm; +8kg )

19.Maj 2008
user posted image
 StBarbara (80´), 2. user posted image , user posted image :user posted image ,(O:XX cm, -2kg)   
user posted image  
80Kaja (80´), 3.user posted image ,user posted image :user posted image (O:XX cm, +6kg)

20.Maj 2008
user posted image  
mali pingo/Ljubljana/ (81´), user posted image :user posted image Patricija/? , Ljubljana (O:100 cm, +9kg)
user posted image  Goya (77´), 2.user posted image ,(user posted image user posted image ) user posted image :user posted image , Postojna, (O:XXcm, +4kg)
user posted image
 najča (82´), user posted image :user posted image , (O:XX cm, +2kg)
user posted image  Kastanjeta, 3.user posted image , user posted image :user posted image  

21.Maj 2008
user posted image  
Naja 3 (78´) ,2.user posted image , user posted image :user posted image , (O:XX cm, +5,5kg) 
user posted image  
Zalazoya (79`), 1.user posted image , user posted image :user posted image , Ljubljana, (O:XXcm, +7,5kg) 

22.Maj 2008
user posted image  Estrella*(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image Kaja, Postojna,(O:99cm,+10kg ) 

23.Maj 2008  
user posted image  ****(73´), 4.user posted image  , user posted imageuser posted image  Omar, LJ

24.Maj 2008                              

user posted image
 ninula , user posted image :user posted image     

25.Maj 2008                          
user posted image  Suzi 27 , user posted image :user posted image  
user posted image  Majabo , user posted image :user posted image
user posted image  edinaos 1.user posted image user posted image :user posted image  Anja-Tia

26.Maj 2008
user posted image  eole (78´)user posted image :user posted image    

user posted image  
sesil (77´), user posted image :user posted image Postojna, (O: XX cm, +6kg) 

27. Maj 2008  
user posted image  Anitka/Prekmurje/ (78´),1.user posted image , user posted image :user posted image Tian, Sven/Alina, Tara , MS (O:89cm /+19cm/; +7kg )             
user posted image  Žanai, 2.user posted image , user posted image :user posted image                         
user posted image  Valentina 2006, 2.user posted image , user posted imageuser posted image  Matevž            

28.Maj 2008
user posted image  narava (83´), user posted image :user posted image , (O:XXcm, +3,5kg)   
user posted image  TamaraJ/Cerknica/ (79´)  2user posted image ,
user posted imageuser posted image  Jaka (O:105cm, +5-6kg)  
user posted image Skye/Maribor/
(76´), 1.user posted image ,user posted image user posted image  : user posted image Tia user posted image Lia , (O:74 cm /+3 cm/;+10kg)  

29.Maj 2008 
user posted image  Portugalka , user posted image :user posted image

30.Maj 2008
user posted image  Kodrana/Novo Mesto/ (84´), 2.user posted image ,user posted image :user posted image Ožbej/Tara, NM,(O:XXcm, +6kg)

user posted image   MARTINA 25 (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image  Tjaša , Kranj, (O: xxcm, +8kg)
user posted image   Nataša 34 (73´),2.user posted image , user posted image :user posted image  Eva , Trbovlje,(O:94 cm, +5kg) 

31. Maj 2008
user posted image  Špelin@ (76´) , 4.user posted image user posted image :user posted image , Ljubljana  ( O: 91cm, +6kg )  

user posted image  Kaja08 (78´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , Ljubljana ,(O:XXcm, +5kg) 

xx.Maj 2008 
user posted image  NOVOJUTRO, user posted image :user posted image   
user posted image  Winnie 017, user posted image :user posted image  
SKUPAJ NAS JE 72 SREČK user posted image       

Velikost naših pikic:  http://babymed.com/tools/ultrasound/second%5Ftrimester/
nosečniški koledar
http://www.magma.ca/%7Ergiffen/PregnancyCalculator.html

Imamo 12user posted image : user posted image user posted image  Anonimnauser posted image , Neža81, stumfek, aradejuser posted image , murva, KAHLOuser posted image , maska, mettyy, pikicaa25, ...Martina..., Joob, BOJANCuser posted image user posted image

RAZVESELJUJE NAS: user posted image : 14Xuser posted image ,user posted image : 15Xuser posted image  in user posted image : 43X user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
8.2.2008 18:54:33   
valentina2006
sashy: Najprej user posted image  user posted image  user posted image  za pregled. Kar se pa izpitov tiče, kapo dol. user posted image  user posted image

Jest morm do septembra 3 nardit user posted image , da se pol lahko vpišem v zadnji letnik user posted image , pa kr neki odlašam user posted image .  

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
8.2.2008 18:57:41   
aurora28
Barbaw hvala za obširno razlago. Če te prav razumem si otroka obračala en dan na lev bok in drug dan na desni user posted image . Kaj pa potem ko je otrok star 6 mesecev in je že dovolj stabilen ali bi se sam obrnal, če bi začel bruhat ko bi ležal na hrbtu?

Estrella* mlečni riž uspel in je bil zelo dober. Hvala ti za recepturo. user posted image

Meni tudi trebuh otrdeva. 
Aja pozabila sem povedati, danes smo dopolnili 28. teden, še samo 84 dni.
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
8.2.2008 19:04:20   
Skye
Lep prazničen pozdravčekuser posted image

Mi smo danes samo lenarili in se mi zdi, da sem bolj utrujena, kot pa ko pridem iz službeuser posted image

Sashy čestitke za opravljenih 6 izpitov...pridan nosečka, ni kajuser posted image user posted image user posted image user posted image

Men tud trebuh občasno otrdeva...ampak mi je dokler nisem pila magnesola dosti bolj. Danes pa sem opazila, da ko mi je otrdel, da je hkrati spremenil obliko...oziroma je postal zelo nesimetričenuser posted image

Aurora
vauuuuu...že 28 teden..čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No jaz sem dala v album slikico mojih dveh princesk 5 dni po spočetju, če katero zanima

Kaj je zdaj glede srečanja...a še velja 16.02.08?

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
8.2.2008 19:19:23   
barbaw
Aurora za vsako spanje na drug bok, kar pomeni vsak dan je spal na obehin bokih x-krat. Jaz sem bila ful dosledna kar se tega tice. Pri 6-ih m so tako velikim da ne polivajo (bruhajo) več. user posted image  z 28t.

Skye mogoče ti ni otrdel trebuh, ampak se je ena princeska oprla v tvoj trebuh.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
8.2.2008 19:23:54   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Skye
No jaz sem dala v album slikico mojih dveh princesk 5 dni po spočetju, če katero zanima

Oh, Skye, kako prekrasno user posted image  Sploh ne moreš verjeti, da iz takihle zametkov nastaneta dve pravi pravcati človeški bitjeci user posted image user posted image  Hvala ti za tole slikico, mene je zelo ganilo user posted image Še dobro, da si ohranila "staro" geslo, da sem lahko takoj pokukala user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Skye
Kaj je zdaj glede srečanja...a še velja 16.02.08?

Ja, dajmo zdaj zares user posted image  Če se še strinjate: 16.2. oh 14h, Vransko - Pizzerija Golobček. Moramo rezervirati prostor, če nas bo res cca. 20 user posted image

Estrella*, ti si šefica user posted image  Daj nam gor ponovno tisti seznam, kjer smo se pofočkale, da gor potrdimo, lepo te prosim user posted image

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
8.2.2008 19:26:01   
špelin@
katy82, kapo dol pred babi, res user posted image
sashy, bravo za izpite in še posebej za pregled user posted image user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
8.2.2008 19:35:12   
Skye
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
Oh, Skye, kako prekrasno user posted image  Sploh ne moreš verjeti, da iz takihle zametkov nastaneta dve pravi pravcati človeški bitjeci user posted image user posted image  Hvala ti za tole slikico, mene je zelo ganilo user posted image Še dobro, da si ohranila "staro" geslo, da sem lahko takoj pokukala user posted image

user posted image Ja res je...nastanek človeškega življenja je en sam čudežuser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Če se še strinjate: 16.2. oh 14h, Vransko - Pizzerija Golobček. Moramo rezervirati prostor, če nas bo res cca. 20

Jaz sem za user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Skye mogoče ti ni otrdel trebuh, ampak se je ena princeska oprla v tvoj trebuh.

To pa sploh nisem pomislila, pa je čisto mogoče, ker je bila tista stran ful trda in izbočena...no vsak dan izvem in doživim kaj novega user posted image user posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.