|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: majčice 08_2.del
7.2.2008 18:02:14   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Ravno sem se okopala in zgrožena ugotavljam, da se ne morem več briti po vagini user posted image , sploh nevem kako se naj pobrijem, ker si jo itak ne vidim, če pa se gledam v ogledalo pa nimam pravega občutka in me je strah, da se ne porežem.

Mam podobne težave! Sm že rekla user posted image , ko se je že kr neli časa nazaj ponujal, zdej mu pa ni! Bo treba ogledalo, pa mal bomo nasvet od **** upoštevale, pa bo že nekak! Sam upam, da se čim manj porežemo! user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
7.2.2008 18:03:03   
Estrella*
Jaz papcam in prebiram poste!!
Veš kaj glede britja probaj pred špeglom. Je malce čudnio na začetku, a vseeno bolje kot na blef.
Da bi me moj bil..ni govora. Čeprav ima strašansko željo po tem

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
7.2.2008 18:04:06   
aurora28
**** kakšna pa je brazilska depilacija??? A to ne boli?

Suzy85 jaz bom uporabljala kar plenice za enkratno uporabo iz Mullerja, ker so baje super in otrok nima ardeče ritke. user posted image user posted image

Špelin@
a veš jaz niti nevem kako dolgo bi šele moj mene bril user posted image user posted image user posted image , verjetno bi si čas vzel, jaz pa bi zraven zaspala. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
7.2.2008 18:04:53   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85
Mam eno vprašanje glede planic. Če ste to debato že imele v 1.delu, mi prosim povejte, ker ga nisem celega brala! Zanima me kakšne planice boste uporabljale? Tiste za enkratno uporabo ali bombažne? Če boste imele bombažne: Štokljo/Racmanke ali navadne tetra planice? Paket pampersk je že okrog 10eur, dobijo se pa npr. Mullerejve že za 6,7 eur (moj zavija z očmi, češ vprašanje kvalitete!). Nakup racmank je kr velik finančni zalogaj, sam se pa verjetno bolj splača to, kot skoz one za 1x uporabo kupovati...

Mi smo pri drugi piki ves čas uporabljali Müllerjeve ( ta poceni) plenice za enkratno uporabo in so se krasno obnesle user posted image  1x je moja mami prinesla Pamperske in je mala dobila izpuščaj user posted image

Debat o bombažnih in plenicah za enkratno uporabo je bilo že malo morje. Je pa treba k stroškom z bombažnimi prišteti še pralni prašek, obrabo pralnega stroja, porabo elektrike, vode,... Potem pa še stroške, ki jih prinese uporaba sušilnega stroja, če jih sušiš na ta način. Nič ni črno-belo.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
7.2.2008 18:24:07   
Anonimen
**** kakšna pa je brazilska depilacija??? A to ne boli?

Jah mene ne boli. Je pa res da imam zelo visok prag bolecine.
Ce te boli navadna depilacija -voskanje po nogah potem te bo tudi to bolelo.

Drugace pa gres k kozmeticarki in ti z voskom populi vse dlake... in potem meni cel mesec ne rastejo. Ker po britju mi ze naslednji dan ven prilezejo.

Drugace meni pa sem bajsi, se sploh ni tesko pobrit po hm.hm... ampak tam okrog riti je pa problem..
In ravno zaradi tega grem raje k kozmeticarki pa mi zdepilera vse od podplatov pa do trebuha...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2255
7.2.2008 18:25:25   
aurora28
Meni primanjkuje garderobe, edino kar mi je še prav sta dve user posted image trenerki, nobenih hlač ne morem dati gor. user posted image

Nekaj časa mi je še moj user posted image posojal trenerko za doma, zdaj pa mi je še ta malo premajhna in mi je rekel, da zdaj mi pa lahko ponudi samo še delavske hlače. user posted image user posted image user posted image To je za zjokat user posted image . Pod nujno moram iti v H&M ali C&A in si kupiti kakšne kavbojke.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
7.2.2008 18:32:27   
suzy85

Pod nujno moram iti v H&M ali C&A in si kupiti kakšne kavbojke.

Hlače so res problem. Jst sm dala že več kot polovico trenirk stran, ker so preozke! Ravno včeraj sem bila v Mb v H&M, pa se mi zdi, da imajo večjo izbiro od C&A - vsaj v Mb. Sem kupla fine hlače za "samo" 29 eur. user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
7.2.2008 18:36:31   
Anonimen

Meni primanjkuje garderobe, edino kar mi je še prav sta dve user posted image trenerki, nobenih hlač ne morem dati gor. user posted image

Nekaj časa mi je še moj user posted image posojal trenerko za doma, zdaj pa mi je še ta malo premajhna in mi je rekel, da zdaj mi pa lahko ponudi samo še delavske hlače. user posted image user posted image user posted image To je za zjokat user posted image . Pod nujno moram iti v H&M ali C&A in si kupiti kakšne kavbojke.

user posted image user posted image user posted image user posted image  Delavske hlace...
Ah, jaz imam take tezave ze 3 leta...

Aja danes sem dala kri na testiranje za scitnico... Pa bomo videli kaj bo...
Sedaj sem se vse skupaj v zadnjih 3 letih in pol zredila ze 36 kg....
Tko da ti si super ko imas te probleme samo v nosecnosti...nic bat... cez pol leta bos ze spet vse oblekla.user posted image

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2258
7.2.2008 19:20:43   
MARTINA25
OJLA NOSEČKE!!!
AURORA jst hodim na brazilsko...tko kot je rekla ****..greš enkrat na mesec, se vležeš na mmizo, pol ure klepetaš, plačaš 12.5 EUR (vsaj jst) in je to-to.Jst sem bila ravno danes in sem med "postopkom" odstranjevanja ugotovila, da sploh ne vidim več tja dol....

Drugače pa me je danes klicala moja najboljša prijateljica in mi povedala s tresočim glasom...DA JE NOSEČA!!!!!!!JEEEEEEEJ ful sem vesela zanjo!!!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
7.2.2008 19:27:48   
aurora28
Martina a te ne boli ko ti z voskom populi vse dlake ven? user posted image Kako pa zgleda to voskanje, a to pomeni, da si čist naga al kaj?

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
7.2.2008 19:29:33   
barbaw
Sem bila jezna kot user posted image , ker mi ni posta objavilo in se kar vse skupaj zaprla.

Aurora si boš mogla neke hlače omisli, da boš lahko po svetu hodila.

Martina user posted image  za prijateljico. Kaj se ti nič dlake ne vraščajo? Jaz sem vedno imela ta problem. Kako to rešiš?

Nobody is perfect and I'm nobody!

Neposredna povezava do sporočila: 2261
7.2.2008 19:43:25   
Skye
Čer user posted image

Sploh se ne utegnem javljati...imamo doma "ratno stanje"user posted image
Urejamo bodočo otroško sobico in ne vprašajte kakšno je..praha še in še user posted image .....so nam morali najprej bavalit dol zbrusiti, ker sem hotela imeti gladke stene.
Naslednji teden pa sem bom kar preselila k mami, ker bodo brusili in  barvali štoke (8) - sem se odločila za bordo rdečo bravo in je baje ta lak kar močnega vonja in se ne bom izpostavljala. Sam da bo že 1x konecuser posted image user posted image

**** dobrodošla v rodni SLOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aurora si me pa pošteno nasmejala z temo britja po "tamali".user posted image Ja jaz imam že tud kar velik probleme....se še nekako zvijem in mi rata, ampak počasi tud to ne bo več šlo. Ne vem kaj si naj omislim...da bi rekla user posted image ...hmmm, saj on bi bil takoj za to, ampak ko ga vidim, da pride včasih po britju iz kopalnice ves porezan me mineuser posted image user posted image
Ne vem zakaj si ne omislijo kakšne depilacijske kreme za tam doli, tko kot jo imajo za po nogah in drugje. Se sam namažeš in po 10 min. izperešuser posted image

Danes zjutraj se mi je pa zgodilo nekaj zame novega....ko sem sedela na WC školjki opazim, takšno raklo izboklino tik nad popkom. Sem se ustrašila in pomislila, joj kaj je zdaj to. Pa jo rahlo boječe potipam...trd občutek.....ko pa sem jo mal bolj konkretno potipala, pa se izboklina premakne, me pošteno brcne in izgine. Sploh nisem vedela, da je bila to ena od mojih princesk...res sem mislila, da je kaj drugega user posted image ...mater sem butasta...se vidi da sem 1. user posted image user posted image

A vas nekaj zanima.....ko  se mi napolnijo baterije za fotoaparat bom poslikala in dala v album prve slikice mojih dveh princesk, ko sta bile še v laboratoriju stare 5 dni (za vse ki še ne vedo, bila sem na umetni oploditvi)...tako da če želite ste dobrodošle da si ju ogledate.

Toliko za enkrat

Lp Skye

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

Neposredna povezava do sporočila: 2262
7.2.2008 19:58:43   
beyba
Da sam na hitro naredim reklamo:

Prodajam full velik avto star 10 mesecev Ford s-max, luksuzno opremljen kuri 6.2l/100km.

Lahko se mi javite na zs, če katero zanima...dobi več informacij.

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
7.2.2008 20:00:23   
barbaw
Skye delala isti test nosečnosti kot jaz. user posted image  Mogoče je bila nogica od  tvoje princeske. user posted image  user posted image  za sobico. Bo tole rihtanje hitro minilo.

Koliko vas sploh pozna našo zakonodajo? Po treh mesecih nam pripada solidarnostna pomoč. Vsak dan zvem nekaj novega. Zdaj moram pa še v službi povedatm ker ziher nimajo pojma o tem.

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
7.2.2008 20:03:29   
MARTINA25
Ko sem šla prvič na brazilsko depilacijo me je bolelo-moram priznat.Ampak zdaj me ne boli nič pa sem ful občutljiva glede bolečine!!Med postopkom mirno klepetam z kozmetičarko.
Drugače pa zgleda tako:prideš tja, se slečeš do pasu-tako kot pri ginekologu. Vležeš se na mizo-tko kot pri masaži.POtem ti kozmetičarka z palčko nanaša tak rjavkast gel-zgleda kot lepilo.Zadeva je topla na otip. Ta snov se v cca. 20 sekundah posuši, potem pa to kozmetičarka v hitrem sunku potegne dol. KO je zadev s sprednje strani končana, se vležeš na trebuh in te poštima še od zadaj. 
GLede vraščanja dlak-ko sem si depilirala noge z epilatorjem sem imela cele vnete-od vraščanja dlak. PRi brazilski mi ne vraščajo. Če pa imaš težave z vraščanjem pa priporočajo pilinge in kremo proti vraščanju-to baje pomaga. 

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
7.2.2008 20:04:48   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25
Drugače pa me je danes klicala moja najboljša prijateljica in mi povedala s tresočim glasom...DA JE NOSEČA!!!!!!!JEEEEEEEJ ful sem vesela zanjo!!!

MARTINA25, čestitke tvoji prijateljici user posted image  Želim ji mirno nosečnost in zdravo štručko user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
Koliko vas sploh pozna našo zakonodajo? Po treh mesecih nam pripada solidarnostna pomoč. Vsak dan zvem nekaj novega. Zdaj moram pa še v službi povedatm ker ziher nimajo pojma o tem.

Ja, dosti delodajalcev takih stvari "kao" ne ve user posted image  In jih moraš spomniti, potem te pa še postrani gledajo... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2266
7.2.2008 20:22:51   
barbaw
Špelin@ bolj ko gledam kaj vse nam pripada, bolj mi je slabo. Bolniško nadomestilo ZZZS plačuje 90% po 30-ih dneh, mi pa dobimo manj. Kam gre ta svet. Bom pla težit na firmo.  Kaj pa čem. Barabam pustit tistih nekaj eurov, ki mi pripadajo? Saj ne vem več. Potem pa me postrani gledajo, ker skrbim za svojo rit. user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
7.2.2008 21:22:23   
barbaw
ku ku

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
7.2.2008 21:59:22   
Aurea
Barbaw, hvala za tele informacije, če boš pa še kaj dognala (naprimer tisto o eni plači po 3 mesecih) pa tudi napiši user posted image  A to naj bi ti kar nakazali ali se moraš kaj na CSD oglasiti?

Uf, mene že nekaj časa mika brazilska, samo ne vem... zdajle se mi zdi, da ni ravno čas za probo user posted image  bom šla pa potem, po maju, da bom pripravljena na poletno sezono user posted image  user posted image  Sicer pa jaz z britvico že nekaj tednov kar malo "na slepo" krožim tam doli in mi kar rata user posted image , saj tudi meni ni prijetno hoditi h G z džunglo spodaj user posted image  user posted image  

Skye, pri nas smo tudi ravno štoke menjali in je res polno prahu... sem danes par ur čistila in me je nato v križu zagrabilo... jah, tudi teža trebuha se že pozna user posted image  

Punce, a vas tudi kaj boli spodaj.. sej sploh ne vem, kaj - nekje na območju pod medenico, kot bi jahala konja user posted image , predvsem to čutim pri hoji, kot nekakšen "musklfiber" (seveda nima od kod biti). Sem razmišljala, da gre verjetno za širjenje vezi ali kaj podobnega...

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
7.2.2008 22:15:02   
jana81

no jst sem danes ko je bil moj lubi na pivu, šla mal v šoping...in zavila v HM, kupla zokenče za malega, in zase kavbojke na prislc za samo 9 eur.še v življenju nisem kupila cenejših.pa še gatke, ker me vse tiščijo, in dve tunike.

no kar se pa britja tiče, pa se komaj še vidim, stojim pred ogledalom in se mučim, zdej razne frizurce ne pridejo v poštevuser posted image , kr na nulo pa je.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
7.2.2008 22:59:35   
Anonimen
En lep dober večer, čeprav vidim da večinoma vse že pančakte. No midva z mojim user posted image sva danes končno najdla moj idealen vožiček. Sanjski je, živo roza barva pa še cena nama kar ustreza 450 EURuser posted image v BabyCentru v Lj. Naročila ga še nisva, ker greva še jutri v IKEO (Austrijo) pogledat. Upam, da kaj uporabnega najdeva user posted image

Ja kaj se pa tiče brtja: jaz imam ta problem že 1 mesec. Se moj user posted image že od nekdaj ponuja, ampak meni ni kej preveč da mi on to počne.

Naty, Estrella, pa še ena user posted image user posted image : zmenjeno potem gremo 22.1.2008 na predavanja o EA in UL.

No želim vam lep kulturen petek.

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2271
8.2.2008 7:43:38   
Anitka
Ojla!

Preden odidem na Kope na smučarijo za cel vikend vas malce pozdravim. Seveda Anitka letos ne bo smučala. Smo si ta termin rezervirali že preden sem bila srečka user posted image in ga nismo odpovedali, ker smo večja družba. Upam, da bo kaj sončka kateremu se bom lahko predajala skupaj z user posted image .

Barbaw pri nas v Rakičanu (Murska Sobota) imajo v sklopu Šole za starše organizirano tudi eno predavanje o zgodnji nosečnosti katerega sem se udeležila.

Joj, sem ravno prejle dobila mail, da je predtstava LORD OF THE DANCE napovedana za marec prestavljena na sredino majauser posted image user posted image Takrat pa verjetno ne bom več mogla iti ker bo to 2 tedna pred mojim PDP. ZDja sem pa malce žalostna, ker sem si ta spektakel v LJ res želela ogledati.

A zdaj se bo pa počasi spet začelo nočno lulanje? Ajoj, že sedaj včasih ne morem spati, kaj šele bo.

Aurora britje tam spodaj pa že tudi meni začne povzročati težaveuser posted image . Ja bomo morale zaprositi za pomoč naše drage pa mal pomoči z ogledalom pa bo.

Punce lepo se imejte, lepo preživite daljši vikend in se beremo.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
8.2.2008 7:52:03   
aurora28
Good morning! user posted image user posted image user posted image

Sončka vam ravno ne morem poslati, ker se drži bolj kislo user posted image , lahko pa vam skuham kavico, kakav, čajeka...skratka postrežte si po želji user posted image .

Rana ura, zlata ura...midva sva že iz sprehoda s user posted image in si je dala duška, norela, letala kot strela okrog kot da je utrgana user posted image , kot kura brez glave user posted image . Zjutraj jo spustiva iz povodca in takrat si res privošči. Ni ljudi, še posebej če je nedelja ali praznik pa itak vsi ob 6. uri še spijo in takrat gremo ven. Je pa zjutraj super zrak, da si naluftam pljuča. user posted image

Edinaos obilo užitkov v Ikeji in upam, da boš našla ta pravi vojzek za vašega user posted image .

Jana81 kakšne kavbojke pa si dobila za 9 €, to pa je super nizka cena. user posted image

V sredo sem bila v knjižnjici in sem si sposodila knjigo Vse o nosečnosti in porodu in je user posted image user posted image , zelo dobre nasvete ima od nege dečka in deklice, kako preprečiti zadušitev otroka, kako nuditi umetno dihanje otroku do 1 leta... in ker smo se nekaj dni nazaj pogovarjale o strahu t.i. sindrom ˝smrti v zibelki˝ sem se odločila, da vam nekaj nasvetov kako lahko to preprečimo tudi napišem:

- dojenčka vedno položite spat tako, da bo obrnjen na bok
- v otrokovi posteljici vedno zatlačite vse odeje in rjuhe, saj boste tako preprečili, da bi prekrile otrokov obraz
- dodaten varnosti ukrep je ˝noge ob vznožju˝, kar pomeni, da otroka položite v posteljico tako, da se njegove noge dotikajo vznožja posteljice, odejica je zatlačena za žimnico in sega otroku samo do prsi. Lahko uporabljate spalno vrečo in tako otrok spi brez odeje
- prepričajte se, da otrokova posteljica ustreza varnostnim zahtevam
- ne pregrevajte prostora, primerna temperatura je okrog 20 ° celzija
- v otrokovo posteljico ne polagajte mehkih predmetov ( blazine, plišaste igrače, ovčja koža, spalne vreče...)
- otroška posteljica naj bo vedno čista, suha, trda in dobro prezračena
- posebna skrb je potrebna, če spite z otrokom v isti postelji (otrok naj ne spi na mehkih podlogah in ne pokrivajte ga z ohlapnimi odejami)
- ne zaspite med dojenjem ali med pestovanjem dojenčka na kavču ali naslonjaču
- naj otrok spi z vami v isti sobi vsaj prvih 6 mesecev
- ne kadite, kjer spite
- če se vaš otrok ne počuti dobro, takoj poiščite pomoč

Upam, da boste zadovoljne in da vam nisem preveč zatežila. Sama razmišljam, da bi si to knjigo tudi kupila, ker je resnično super user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
8.2.2008 8:33:32   
špelin@
Dobro jutro user posted image
aurora28, super si tole napisala user posted image  Hvala ti user posted image

edinaos, res sem vesela, da si našla pravšnji voziček user posted image  Uživajta danes v Ikei - jaz bi tudi šla user posted image

Anitka, res škoda za tole predstavo... user posted image  Vem, da si se noro veselila.

jana81, ful poceni hlače user posted image

Skye, daj v album fotke, mene takooo firbec user posted image

Punce, jaz sem ponoči spet tako slabo spala user posted image  Ob pol treh sem se zbudila, začela me je grozno peči zgaga in sem do petih lulala, pila Donat in brala... user posted image

No, pa bodite danes fajn kulturni user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
8.2.2008 9:01:13   
valentina2006
DOBRO JUTRO user posted image

aurora28: HVALA  za postrežbo...

Anitka: Uživaj na Kopah, upam da vaju cel vikend lepo user posted image  greje...

MARTINA25: brazilska depilacija...me že zdej boli, ko sam berem...

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.