|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007-2.del
7.2.2008 23:10:02   
petra a
pa tok sem zjebana,da se mi ne da za nazaj bratuser posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
7.2.2008 23:13:53   
petra a
pr nas tud velik novga...Tjaša se plazi po celem stanovanju,pa kako hitro beži,pogleda če jo gledaš in potem gasa,pa v hoduljci naravnost teče,škrat mali,pa omare loputa,pa stvari meče ven,pa predale odpira,pa od včeraj se sama usede,pa dons se mi je hotla na posteljici dvignit na noge,pa ji še ni ratal,drugače full rada stoji-če jo držim-pa tud hodi ob primežu,dons zvečer je celo plazla se po kolenih...pa jogurt smo sprobali,ji kr gre-z banano ne,z breskvo pa ja

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
7.2.2008 23:16:54   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: rogljicek
Majci, Lana se je pa po moje od vseh najbolj spremenila.

Hm, to mi vsi zadnje čase govorijo. Kaj pa je drugačna? Ne vem, jaz ne opazim, pa bi bla ful vesela, če bi mi kdo konkretno rekel, kaj je tok drugačnega.
Opazila sem samo, da ko se je rodila, je imela velik nos in velike podplate. Sedaj pa je nosek čisto kjut, je zgleda vmes mal zabremzal z rastjouser posted image , podplatki so pa tud ok.

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
7.2.2008 23:21:25   
petra a
a ste včeraj gledale oddajo na a kanalu-tisto s ta porednimi otroci in psihologinjo (velik boljša od tistih na tv3 z poklicno varuško)...jst bom kasneje tud uvedla tablo z figuricami (magnet) namesto nalepk,mi je prijateljica poslala en super link,kjer je ona naročila (je sicer direktno iz anglije, zato ni slo verzije,ampak je izredno lepo za vidt,pa otroke full pritegne po moje),pa pravi da je njena ta mala navdušena nad tem

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
7.2.2008 23:22:58   
Majchi
Petra a, o čem to govoriš? Nisem gledala.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
7.2.2008 23:28:44   
petra a
ta na kanalu a je ob sredah zvečer...govori o familijah,ki imajo zelo poredne otroke,pol jih pa s pomočjo psihologinje spravijo v red (jih usmerja kako ravnati v določenih situacijah,jih spremlja s kamero in jim govori po mikrofonu na slušalke)...na tv3 pa ne vem kdaj je,se mi zdi da večkrat na teden v dopoldanskem času,je pa ista fora samo z 24 ur prisotno varuško (jo vidijo otroci),pa vzgojni ukrepi taki in onakvi,ta uporablja tudi foro z nalepkami

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
7.2.2008 23:28:56   
Majchi
Pa bravo za Tjašouser posted image . Se začenjajo divji časi za nas, auser posted image ? Lana še ni pogruntala omar in predalov, tko da nič ne odpira in ne razmetava. Pa tud korakov še ne zna delat. Mogoče naredi 2 al pa 3, potem je pa konec.
Po vseh štirih ji kar ustreza, prelazi vse možno, najraje je v kopalnici, kjer leze v tuš kabino in vleče štoflc iz bideja.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
7.2.2008 23:29:43   
petra a
grem spat,k moj teži

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
7.2.2008 23:38:20   
vanesa24
Danes smo pa s Kristinco uzgale eno orng turo po Grosuplju. No jst sm prisla cist zdelana iz ture!!!!!Tamala pa vsa prepojena z energijo. Ja tko je ce celo pot panca.
kjava- user posted image user posted image user posted image  cestitam ti za izpit, se tako naprej
Eca-zelim ti, da se cimprej pozdravis na se eno velikouser posted image  za zdravje
Cappy96-bogica tvoja mala, men je ze dost gozn k so ji iz prstka vzel kri, si kr ne predstavljam kako je k jo vzamejo iz glavice
petrinja- user posted image super za skupen v dvoje. Moja necakinja je najprej shodila, nato je sele zacela puzat in je zdaj vse OK. Ne sekiri se......eni prej drugi kasnej.No pol ko bo pa Matevz mal veci mu bom pa zrihtala eno furo z tovornjakom ali avtobusom,...user posted image user posted image . Pa se user posted image  cestitke za zobike.
lex-skos poslusam o nutelinih tortah in bi jo rada se sama sprobala naredit. Samo nimam receptauser posted image . A bi se ga dalo dobituser posted image ?
BAMBINA_-ja full so lepe sobice, take pisane in vsec so mi te nezni odtenki barv. Cena pa je zauser posted image !!!!!!!
Putka-moja je cist ista pri padcih vedno je prva glava. Hvala bogu za trde glaveuser posted image user posted image .

Zlati zaspancek naj ti zleze v oci, nasmeh je tisto, kar te zjutraj zbudi.
25.05.2007-Kristina
03.11.2009 -Sandra

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
7.2.2008 23:38:37   
Majchi
Ok, lahko noč. Grem jaz tud pod tuš in spat. Men noben ne teži, ker je šel na pivouser posted image .

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
7.2.2008 23:54:10   
vanesa24
Ko je kristinca privekala na svet..............

user posted image

user posted image

..........in zdaj po skoraj devetih mesecih

user posted image

25.05.2007-Kristina
03.11.2009 -Sandra

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
8.2.2008 0:06:06   
petrinja
majchi pejt že spat nouser posted image .

lahko nočko babe!

aja, pa zjutraj mi prosim skuhajte eno fajn kavo, jo bom verjetno kar rabilauser posted image .

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu vanesa24)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
8.2.2008 0:08:47   
vanesa24
Kok so se nasi otrocicki spremeniliuser posted image user posted image .Zdej pa res ze zgledajo pravi navihancki.
Putka- Katja ti je pa full podobna. No ce bos zacela sivat kovtrcke me dej na spisek.
petrinaj- tvoj zgleda na slikici res en pravi veseljak

25.05.2007-Kristina
03.11.2009 -Sandra

(odgovor članu vanesa24)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
8.2.2008 6:55:39   
lex
dobro jutro. Se grem učit, ampak na RR sem vam prišla najprej kofe skuhatuser posted image
user posted image

link od torte: http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=3603

No tole foro z nalepkami in podobnim sem jaz že preizkusila pri Aleksu. Sicer ne odobravam podkupovanja in nagard in kazni a nekaj smo morali naredit. V glavenm septembra je začel hodit v vrtec in je ful jokal. Sicer 1 teden celi dan, potem pa samo ko smo ga oddali. Valda je bil že tolk star, da je točno vedel da sem doma in ne v službi. No in tako smo se zmenili, da bomo risali zvezdice, če bo priden, če zjutraj ne bo jokal iin če se ne bo polulal v hlačke. In ko bo dovolj zvezdic bo nekaj dobil. In je palilo. user posted image  On je dobil kombajn, ati pa ni imel več slabe vesti ko ga je tam pustil. Zdaj je pa itak že star mačekuser posted image .

Uživajte

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu vanesa24)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
8.2.2008 8:51:48   
kai1
jutro

evo še naš Anže
star 5 dni
user posted image

star 20dni

user posted image

Danes, star 9M in 6dni
user posted image

< Sporočilo je popravil kai1 -- 8.2.2008 8:52:11 >

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
8.2.2008 8:56:53   
petrazg
Dobro jutro....

Lex hvala za user posted image ... Se, že dve pravi popila danes, da me ne bi glava bolela... včasih je pomagalo, sedaj me samo še bolj boli. Zadnje tri dni me boli kot user posted image .  Anžetek se na srečo ni nalezel (še ne),kaže da bomo sfurali...

Cappy - joj, full mi je hudo za Lano. Se spomnim, kako sem se prejokala v porodnišnici, ko so mu vsak dan jemali kri iz glavice zaradi izjemno visoke vsebnosti bilarubina...

Anže joka... pridem nazaj...

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
8.2.2008 9:27:42   
Majchi
Jutro!
Moj še spi, se je včerajšnje pivo mal zavleklo. Midve z Lano sva pa že zrihtane in site.
Nič, najboljš, da grem album do konca uredit. Nočem preveč ropotat.

Lex, hvala za kavicouser posted image . Lepo, da si samo zarad tega prišla na RRuser posted image .

Kjava, čestitke za 9kouser posted image . Res si faca!

Petra a, tud tebi čestitke za voljo za vse opravljene izpite in seminarske. Da se vam ljubi študentkam.

Rožica, a ti pa tok divje diplomo pišeš, da nas nič ne prideš pogledat na rr? Al ste šli kam na lepše?

Anči, kje si?

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
8.2.2008 9:28:28   
petrazg
sem ga previla, oblekla, sedaj gre pa z dedijem na sprehod... user posted image user posted image user posted image ... Mami si pa lahko malo spočije...

Lex - super novička... čestitke še za eno bejbiko user posted image user posted image user posted image . Pa full si pridna, sem šele danes vidla, da ti tudi hodiš v šolo... kapo dol user posted image user posted image user posted image

Putka - user posted image super za idejo... Glede na videno ti bo šel biznis odlično!!!

Eca - dajte no, se hitro pozdravit user posted image user posted image user posted image

Kjava, čestitke za izpit... Petra a tebi tudi... user posted image user posted image user posted image

Petrinja - super za večere...

Bambina -  to ti je pa cifra za sobico... Če gledam povprečno ceno kuhinj pri nas, je tvoja sobica zeloo draga ali pa samo zelo velika...

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
8.2.2008 9:29:22   
Majchi
Petrazg, ti že skoz hočem rečt, pa vedno pozabim. Men je pa fuuul všeč vaša reklama na tv. Mi je tok simpatična muzka zravenuser posted image .

Bambina, kje si pa ti svoje metuljčke (avatar) izgubila?

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
8.2.2008 9:37:13   
rogljicek
Jutro, Lex, kofe je bil dober. A ti to resno, učit?!?!?!? Pa, če ti nisi super ženska user posted image

Majci, res mogoče Lana zgleda tolk drugačna, ker je nosek v primerjavi z ostalim obrazkom ful manjši. Ne vem ti konkretno povedat kaj je tako drugačnega na njej, ampak obrazek je drugačen, je prava lepotička ratala- velki modri okeci in blond laski- prava arijska rasa user posted image
Ampam , mislim, da jo je Kaiin Anže prešišal, ta je pa sploh drug otrok.

Cappy, user posted image za tvojo mišiko.

Reya se zadnje par dni naceja z vodo kot, da se boji, da jo bo zmankal. Spije  celo malo Aventovo flaško naenkrat, pa če bi ji dala še eno, bi spila še eno. Je pa nič. Sedaj preskoči zajtrk oziroma poje par žlic. Ji turim potem še cel dopoldan in, če mam srečo poje cel krožnik. Aja, jogurt ji pa laufa, zjutraj, zvečer, opoldan, po kosilu, pred kosilom-kadar češ!!! Dobi samo enega/dan. Ne vem kaj ji je te dni user posted image

Včeraj sva šli kupit žogo in sva dobili še balon. To je bilo pa nepopisno veselje, je kričala od navdušenja po mestu, da so jo vsi gledali kaj uganja user posted image Sedaj se pa podi za žogo ko en kuža. Kolk je malo treba, da so zadovoljni, a?

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
8.2.2008 9:44:15   
petrazg
Evo, še slikce mojega lumpeka... Kok so že vsi ti naši malčki zrastli. Se mi zdi , da se je šele včeraj rodil, danes je pa tako velik dedi že. Pravi mali fant!

user posted image
user posted image
user posted image

Vsi so taki pravi cukerčki...

Majchi - meni se pa ne zdi , da se je Lana tako zelo spremenila... Samo prava mala gospodična je postala...

Neposredna povezava do sporočila: 1946
8.2.2008 9:47:56   
rogljicek
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

Petrazg, ti že skoz hočem rečt, pa vedno pozabim. Men je pa fuuul všeč vaša reklama na tv. Mi je tok simpatična muzka zravenuser posted image .

U, katero podjetje, da bom pozorna, ko pridem v Slo? Petra zg, kdo vam pa dela advertising?

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
8.2.2008 9:50:09   
petrazg
Rogljiček - očitno imata Reya in Anže podobne štose... Naš se tudi naliva s čajem, tudi po 3 stekleničke na dan user posted image , zjutraj ga tudi prav silim s hrano, jogurte bi tudi jedel cel dan (tudi pri nas je samo en na dan), doma pripravljeno sadje mu ne diši - mogoče malo banana, frutki gredo malenkost bolje v promet... V glavnem, Anže sigurno poje manj kot je pojedel pred enim mesecem...

Ko dobi pa žogico, se mu pa tako čisto utrga in se smeje in kriči od veselja... In to sedaj vejo vsi, in mu vsi po vrsti kopujejo žogice... user posted image

Majchi - meni je ta reklama, ki se sedaj vrti najmanj všeč... Ti pošljem na mail še ostali dve, boš vidla da sta boljši...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
8.2.2008 9:51:42   
rogljicek
Petra zg, še meni reklame, ti pošljem moj mail na zs.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
8.2.2008 9:56:26   
petrazg
Rogljiček - ni problema... ti pošljem... Pa potem strokovno oceno, prosim user posted image ... Smo prvič naročili reklamo, pa smo še precej zeleni... Bi že sedaj kaj popravila user posted image user posted image user posted image ... Grozna sem, me bodo še nagnali...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......