Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 21:32:50
|
|
|
|
krkatja
|
Češnca, puljenje modrostnih zobov je pri meni potekalo še najmanj boleče, ker sem dobila injekcijo. Pri drugem modrostnem je siver bilo malo zoprno, ker se je razletel na prafaktorje in ga je moral ruvati v štirih koščkih. Ampak nič hudega. Je poraba lekadola in podobnih zdravil malo porastla in je šlo. Edina dobra stvar pri mojem zobozdravniku je ta, da mu puljenje gre zelo dobro od rok (malo je v njem sadista-in to je milo rečeno). Pri vsem ostalem pa oceni, da itak hitro fertig in ne da da injekcije. Čeprav imam pravico do nje in jo izrecno zahtevam Madejka če želiš shujšati, pridi k nam. Ravno sem lačna ugotavljala, da je naš hladilnik sicer poln, ampak takih stvari, ki je treba še skuhati. To se mi pa zvečer ne da. Mogoče bo dragega stisnila lakota, pa bo kaj skuhal...Grem jutri nakupit tono sočnih sladkarij in stare dobre salame. Aja, jaz sem si ravno danes malo ogledovala vaše bloge, vsaj tiste javno dostopne. Ker sem ga začela januarja pisat in me je malo radovednost mučila, kaj se skriva pri vaših blogih. In pri Majrim se je tudi meni stožilo po morju. Čeprav tam zdržim max.5 dni.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 21:34:24
|
|
|
|
majrim
|
samo 5 dni??..kako to??
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 21:38:50
|
|
|
|
bojana2
|
IZVIRNO SPOROČILO: poldy no vidim, da si nobena ne upa vprašat na kakšnem pogrebu sem se zabavala! na pustovem! , pa mi je blo po urši in lubiju dolgčas in sem šla domov. jaz pa iz vljudnosti nisem hotla vprašat...se mi je pa mal čudno zdelo, ja...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 21:39:43
|
|
|
|
krkatja
|
Ponavadi gremo na dopust poleti, ko je vročina (v službi moram obvezno vzeti 3 tedne dopusta julija in avgusta). In vročine ne prenašam, na plaži se nerada cmarim, v vodi tudi odplavam svoje zjutraj in zvečer. Zvečer pa ko bi šla ven, se malo ohladit, pa je moj zaspan. Pa glede na to, da sem dosti zdoma, vedno komaj čakam na nekaj dni doma.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 21:40:04
|
|
|
|
bojana2
|
Mali nina...jaz sem lih pojedla pizo...zdej pa nina nana... Nočko
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 21:42:10
|
|
|
|
madejka
|
Krkatja mata to čudno zmenjeno (se hecam!) Mi2 bi pa lahko kamot živela doli, če bi nama kdo službo dal pa stanovanje Poldy jaz tega sploh vidla nisem Drugač bi že firbcala
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 21:46:01
|
|
|
|
poldy
|
se opravičujem....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 21:47:19
|
|
|
|
tinispela
|
krkatja ko si že ravno na delu, kako pa si narediš blog (upam da ni preveč neumno vprašanje)?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 21:51:07
|
|
|
|
madejka
|
Tini greš na moj blog pol pa desno gori najdeš Ustvari blog al nekaj takega Tak sem jaz nardila Pol pa samo slediš navodilom... Al pa greš na https://www.blogger.com/start
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 21:52:33
|
|
|
|
krkatja
|
Stanovanje bi že imela doli (hmmm pri teh cenah valda). Službi bi pa midva težko obdržala glede na to, da mojega morski zrak tak zmatra, da lahko spi 16 ur skupaj. Jaz pa ne grem ven, če je burja oz.če je prevroče. Aja, sem pozabila. Burja je še hujše kot vročina. Čeprav, od poroda dalje se mi pa fuuul lušta it dol. Mogoče se bom kaj spremenila. Glede bloga. Jaz sem šla na blogger.com in samo sledila navodilom. Itak še imam precej skop blog. Samo tekst in cele 3 slikice . Bolj malo slikic. Sem pa videla pri Ulli uno urco ob strani, ki bi si jo bom verjetno pripopala zraven. Pa počasi še kaj za popestritev.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 21:54:46
|
|
|
|
madejka
|
Krkatja jas bi nasloooooov! Plosim
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 21:57:05
|
|
|
|
madejka
|
Mene doli ne moti nič, ne vročina ne burja, ne turisti... mah ni res, turisti me (kaj sem pa jaz ) Pa sem lahko ob kateremkoli letnem času doli pa kjerkoli (večina sem bla v dijaškem domu poleti) pa mi je fajn.
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 22:00:52
|
|
|
|
madejka
|
Hvala!!!
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 22:04:42
|
|
|
|
rumba
|
IZVIRNO SPOROČILO: madejka Rumba A greš z nami?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 22:05:54
|
|
|
|
Freycha
|
krkatja meni pa bloga ni našlo
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 22:09:22
|
|
|
|
Freycha
|
tko, dete spi (valda je takoj zaspala in je čisto tiho, ker jo je fotr uspaval ), jaz že komaj gledam, pa še naspat se moram, saj je ob 4.45 že bujenje (kajmijetegatrebapress) priznam pa, da že komaj čakam, da grem na enodnevni odklop na bele strmine. Sam upam, da si spet glave kje ne razbijem babike, če greste na morje, še name ne pozabt... jst sem takoj za
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 22:09:35
|
|
|
|
rumba
|
IZVIRNO SPOROČILO: madejka Mene doli ne moti nič, ne vročina ne burja, ne turisti... mah ni res, turisti me (kaj sem pa jaz ) Pa sem lahko ob kateremkoli letnem času doli pa kjerkoli (večina sem bla v dijaškem domu poleti) pa mi je fajn. ENAKO! No, preveč turistov že, sicer pa sem zaljubljena v morje in morske kraje. Me ne boste dobile, da bi se naveličala. Jah sem pač rakica, kaj čem.
< Sporočilo je popravil rumba -- 7.2.2008 22:10:46 >
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 22:12:22
|
|
|
|
madejka
|
Rumba jaz sem pa oven
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 22:12:28
|
|
|
|
Anonimen
|
krkatja men javi da stran ni najdena otrok spi, atko en čudn film gleda, jaz pa valda tule, pa glaž piva sm si prvoščla mal sm tko....šutasta joj zobi....sem mela skoz fajn zobe, razn da so mal krivo zrastli pol pa še modrostni na to - k že tko ni placa sem hotla jih ven dat, pa je zoboc reku da ne, k majo funkcijo...halo??? no sem ga tak zamenjala, kretena, ker mam 4 zobe zanič, ker se njemu ni zdelo, da jim kej fali pulu mi je pa tak, da sem misla da mi bo celo čeljust sesu, tri inekcije mi je našibal, pa sem omedlevala zraven, govedar jedni plus da mi je notri ful pustil in se mi je vse vnelo in zagnojilo, pa tak bolelo, da se mi je bledlo...dobla antibiotik, pa tadol proti bolečinam sam zadeta sem bla, bolelo je pa še vseen k svina eh.....kr besna ratam, k spomnem....zdej ta je kul, sam gužvo ma....k sem rodila,sem se naročla, mam pa konc maja datum
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 22:13:29
|
|
|
|
rumba
|
krkatja, meni tudi ne najde tvojega bloga. Mene je tudi zmamilo, da bi malo pisala, čeprav sem res bolj anti, no. Ma, tako bom vsaj kaj napisala, bom bolj disciplinirana, če ne prav vse pozabim. Sem tudi šele na začetku in firbca druge kako imajo že prav profesionalno poštimano.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 22:14:43
|
|
|
|
krkatja
|
Čudno. Meni link tudi vrže na stran, ki ne obstaja. Če pa vtipkam naslov sama, pa je ok. Ali pa če pri strani na katero me vrže link zbrišem v url naslovu zadnje tri znake %A0. Ne vem v čem je problem. Nisem dovolj pametna (hmm sem vedela, da bi morala obdržati tista dva modrostna zoba ).
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 22:14:44
|
|
|
|
rumba
|
madejka, jaz se z ovni ful dobro štekam, enega sem celo oženila. Izgleda, da imam neki takega v podznamenju, pa še po kitajskem horoskopu sem zmaj.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 22:16:37
|
|
|
|
Anonimen
|
rumba more bit podznak, k rak pa ovn....cccc
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 22:16:58
|
|
|
|
rumba
|
Freycha, če bi res uletela zraven, pol te ziher vključimo, ko se bomo menile za dan. Me se čisto resno menimo, da bi en dan šle malo na luštno.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.