Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 2:05:28
|
|
|
|
Freycha
|
na evo.. tolk o pižama party-ju hmmm jo grem pogledat, če kaj rabi
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 2:58:26
|
|
|
|
Freycha
|
nočko
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 7:25:04
|
|
|
|
Freycha
|
dobro jutro upam, da je zob zunaj.... pa ne samo en, kar ene šest bi jih lahko naenkrat ven dala..... nimam možnosti, ne? joj, zakaj sem se zmenila, da imam ob pol devetih nemščino... pomoje ji bom zaspala na mizi
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 8:12:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro... Kaj vse že spijo, razen naju s Freycho? Jaz sem ko zombi, pa je mali skozi spal...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 8:29:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Domen in David, Lia čestitke za obmesečnico
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 8:41:47
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kristina_1 Ayvi Tarja je pa kr spretna a se že plazi? jap, in to že orenk....zdej je začela Neo-ta (pes) loviti po stanovajnu...zraven se pa smeji, smeji...da se moraš še ti zraven
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 8:43:35
|
|
|
|
Ajvy
|
Domen In David, Lia...čestitke za obmesečnico
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 8:47:06
|
|
|
|
Ajvy
|
Tako ...naša pupa je spala od osmih do osmih....ne bom je hvalila, samo izrazila bom svoje veselje ob takšni noči...... Končno nisem ničesar sanjala...je kar lep dopust ena noč.......zadnjič sem namreč sanjala, da bi morala Tarjo na letališču pustit, ker nisem imela vozička...in bi mogla iti sama naprej..ma, kaj si ti nor...in potem se mi je Jure Košir smeju v glavo kolkr kaj se pa ti sekiraš, če nimaš Aptamila s seboj, da ji bo šnicl naredu... Ah te zobki...bogi naši otročki.. ....moj nečak je dobu 5 zobkov v eni noči, najbrž mi ni treba govorit kako je bil bogi
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 8:57:43
|
|
|
|
tinispela
|
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde Domen in David, Lia čestitke za obmesečnico vse najboljše tudi v najinem imenu!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 9:01:06
|
|
|
|
tinispela
|
Mi smo se tud ponoči najmanj 3x zbudli, pa nič druga ne pomaga kot ziza. Ma bomo moral mal potrpet. Moram prečekirat njena usta če jih bo kaj htela odpret. Jaz sem prvo rundo že spila, mali pa zdaj po novem zjutraj naribam jabolko + banana + malo prosenih kosmičev, ker se ponoči tolko naje, da se zjutraj sploh noče dojit!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 9:12:41
|
|
|
|
Anonimen
|
za skozlat.....do treh sem miljonkrat vstala.....oz. še vstat mi ni blo treba, ker sem komi do postle pršla, pa je že spet jokala isuse pol sm jo pa k seb vzela, ker mi je že slabo blo, tolk sm bla zdelana....pa ni blo bohvekaj, samo vsaj dremala sem tam zraven, ula mi je pa joške mrcvarla sam mi je pa tok dobr, k zravn mene leži, pa se tko na bok obrne in stegne rokce k men pa me objame al pa se kontra obrne in se čis k men zrita, pa jo morm držat z roko čez trebuščka, ona pa z obema rokicama mojo roko stiska sicer čisto trda ležim zraven in od spanja nimam bohvekaj samo se kr topim zraven, se cukr kr vleče po postli no, že cmevka grema se previt, nafotrat, pol pa kako smet poiskat, da vidim če bu spet užgalo in bo plazla
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 9:13:45
|
|
|
|
Ajvy
|
Tinišpela, to pa verjamem, da pol neče nič jest....
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 9:21:21
|
|
|
|
tinispela
|
Sva pač sadje premaknile na zajtrk, predno greva ven pa dojenje. Ajvy, kje si ti doma? Si rekla, da si ta teden mobilna?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 9:23:30
|
|
|
|
bojana2
|
David in Domen, Nia vse naj naj... Oh ja...dans ponoč sem se pa CELO mal naspala... ...sem samo 3x vstala, od 22 do 2, ko sva jedla, je ninaaal...tko da sem skor 4 ure spala v enem kosu... ...sej ne vem več kako to zgleda, sem se ob 2 kr z nasmeškom zbudila... . Zdej pa tud že nina 1 urco. Je pa tko bogi zaradi zobkov, mu grejo gornje enke ven...je pa včeri zvečer calpol pomagal, da je lepo ninal. Sem mu dala pol žličke pred spanjem, ker je bil malo vroč...in je pomagalo... Pa še tko lep sonček je vzunaj...včer sva šla na en luštn sprehod, je mali s takim zanimanjem okolico gledal...pa ful je pridkan v vozičku. Smo rekli, da gremo na obalo jutri al pa v soboto, če bo lepo vreme - se mal svežega zraka nadihat. Ajvy a kr Jureta si sanjala... ...sem se nasmejala...je pa super, da je ta noč minila brez sanj...upam, da bo tud v prihodnje tako. Pa braavooo za nočko... Ulla bom mogla še jaz poskusit tole foro s smetmi, sej manjka jih ne pr nas...če ne drgač naš poskrbi, da jih je polno. A_R fino, da se bolje počutiš...sam tvoj mali pa je hud...kolk lepo stoji v posteljici... ...bravo... Men ste tud lušte naredile z borovnicami...pa jih imam ful v skrinji - me tašča zalaga z njimi, ampak kr pozabim na njih...pa včer je mali jedu skutko z borovnicami...kolk je hitel...njami... Kristina evo sem ti še enkrat poslal geslo... Freycha ja bošček je Dita, naj ji hitro ven pridejo tile zobki...pa super za smučanje...frajerji... Evo se že oglaša, ima pa tajming...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 9:29:07
|
|
|
|
bačko
|
Dan! Samo na hitro se javim!Žana ima 6 bolezen! Upam da bodo pikice kmalu izginile. Vsem ki praznujete vse naj naj , vsem ki pa so bolni ! Z možekom sva imela včeraj 10 let!Mi je kupil 3 rdeče vrtnice in karto za Champions on ice.Bilo je super! No lepo se imejte in ko se pozdravimo se javim.Vidim da imam veliko za prebrati!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 9:42:06
|
|
|
|
madejka
|
Hoj hoj! Freycha , Ulla Sta se pa morali res namatrat. Jaz si ga v takih primerih tud v pojslo vzamem, mi vsaj vstat ni treba za vsako. Smo pa mi dans za spremembo spali - od 21.30 do 8.30. Sicer sem mu enih 6x ziher morala dudo porinit v usta, ampak se ni čisto zbudil in e takoj zaspal. Pa je že to dosežek! Naš atko je pa šel spat, ko sem jaz že spala in se je zbudil eni dve uri pred nama Revež. Sploh nisem vedla, da je v spalnici spal. Pridn je ko šus (je delal za službo). Davidu in Domnu ČESTITKE!!! Kera je pa Lia?
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 9:42:16
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinispela Sva pač sadje premaknile na zajtrk, predno greva ven pa dojenje. Ajvy, kje si ti doma? Si rekla, da si ta teden mobilna? za bežigradom.....
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 9:42:51
|
|
|
|
madejka
|
Bačko za Žano, da res čimprej zginejo pikice!
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 9:44:26
|
|
|
|
madejka
|
Ena je zadnjič za gesla spraševala... Kristina? Al Bojana?
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 9:44:56
|
|
|
|
SANEK1
|
O boga Žana, uapm da bolezen čimprej izveni.... Da bo pa šlo hitreje vama pošiljam
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 9:45:58
|
|
|
|
Ajvy
|
Ulla ,to pa je bila noč....uf Bojana, za vsaj malo naspanosti... Naša tudi kužka lovi... Bačko...upam, da bo se ŽAna hitro pozdravila, za vaju Vvaaavvv. 10. let, super
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 9:47:18
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: madejka Kera je pa Lia? a veš ,da sem htela isto vprašat, pa mi je bilo nerodn
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 9:47:19
|
|
|
|
Freycha
|
madejka sej sem si jo vzela k sebi, pa kaj, če je pa gledala po sobi, kje je in posteljnino gledala in je še manj hotela zaspati, kot pa v svoji postlejici. jaz sem čist out.. kako sem navajena spat.. in zdej cel dan lauf, jutri pa vstat ob 5h za smučanje ... kaj mi je tega treba
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 9:48:31
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha jaz sem čist out.. kako sem navajena spat.. in zdej cel dan lauf, jutri pa vstat ob 5h za smučanje ... kaj mi je tega treba naj te spomnim, da si VESELA smučanja.
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 9:53:19
|
|
|
|
madejka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Freycha jaz sem čist out.. kako sem navajena spat.. in zdej cel dan lauf, jutri pa vstat ob 5h za smučanje ... kaj mi je tega treba naj te spomnim, da si VESELA smučanja. Sem hotla nekaj podobnega napisat Mi2 grema ven... po Miklavžu laufat
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.