|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 ( 4.del)
7.2.2008 2:05:28   
Freycha
na evo.. tolk o pižama party-ju user posted image

user posted image  

hmmm jo grem pogledat, če kaj rabi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
7.2.2008 2:58:26   
Freycha
nočko user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
7.2.2008 7:25:04   
Freycha
dobro jutro user posted image

upam, da je zob zunaj.... pa ne samo en, kar ene šest bi jih lahko naenkrat ven dala..... user posted image

nimam možnosti, ne?user posted image

joj, zakaj sem se zmenila, da imam ob pol devetih nemščino... pomoje ji bom zaspala na miziuser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
7.2.2008 8:12:55   
Anonimen
Jutro...

Kaj vse že spijo, razen naju s Freycho? user posted image Jaz sem ko zombi, pa je mali skozi spal... user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3104
7.2.2008 8:29:22   
Anonimen
Domen in David, Lia čestitke za obmesečnico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3105
7.2.2008 8:41:47   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Kristina_1

Ayvi Tarja je pa kr spretna a se že plazi?

jap, in to že orenk....zdej je začela Neo-ta (pes) loviti po stanovajnu...zraven se pa smeji, smeji...da se moraš še ti zraven

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
7.2.2008 8:43:35   
Ajvy
Domen In David, Lia...čestitke za obmesečnicouser posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
7.2.2008 8:47:06   
Ajvy
Tako ...naša pupa je spala od osmih do osmih....ne bom je hvalila, samo izrazila  bom svoje veselje ob takšni noči......

Končno nisem ničesar sanjala...je kar lep dopust ena noč.......zadnjič sem namreč sanjala, da bi morala Tarjo na letališču pustit, ker nisem imela vozička...in bi mogla iti sama naprej..ma, kaj si ti nor...in potem se mi je Jure Košir smeju v glavo  kolkr kaj se pa ti sekiraš, če nimaš Aptamila s seboj, da ji bo šnicl naredu...user posted image

Ah te zobki...bogi naši otročki..user posted image user posted image user posted image ....moj nečak je dobu 5 zobkov v eni noči, najbrž mi ni treba govorit kako je bil bogi

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
7.2.2008 8:57:43   
tinispela
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde

Domen in David, Lia čestitke za obmesečnico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vse najboljše tudi v najinem imenu!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
7.2.2008 9:01:06   
tinispela
Mi smo se tud ponoči najmanj 3x zbudli, pa nič druga ne pomaga kot ziza. Ma bomo moral mal potrpet. Moram prečekirat njena usta če jih bo kaj htela odpret. Jaz sem prvo rundo user posted image  že spila, mali pa zdaj po novem zjutraj naribam jabolko + banana + malo prosenih kosmičev, ker se ponoči tolko naje, da se zjutraj sploh noče dojit!

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
7.2.2008 9:12:41   
Anonimen
user posted image za skozlat.....do treh sem miljonkrat vstala.....oz. še vstat mi ni blo treba, ker sem komi do postle pršla, pa je že spet jokalauser posted image isuseuser posted image pol sm jo pa k seb vzela, ker mi je že slabo blo, tolk sm bla zdelana....pa ni blo bohvekaj, samo vsaj dremala sem tam zraven, ula mi je pa joške mrcvarlauser posted image sam mi je pa tok dobr, k zravn mene leži, pa se tko na bok obrne in stegne rokce k men pa me objameuser posted image al pa se kontra obrne in se čis k men zrita, pa jo morm držat z roko čez trebuščka, ona pa z obema rokicama mojo roko stiskauser posted image sicer čisto trda ležim zraven in od spanja nimam bohvekajuser posted image samo se kr topim zraven, se cukr kr vleče po postliuser posted image

no, že cmevkauser posted image grema se previt, nafotrat, pol pa kako smet poiskat, da vidim če bu spet užgalo in bo plazlauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3111
7.2.2008 9:13:45   
Ajvy
Tinišpela, to pa verjamem, da pol neče nič jest....

Neposredna povezava do sporočila: 3112
7.2.2008 9:21:21   
tinispela
Sva pač sadje premaknile na zajtrk, predno greva ven pa dojenje. Ajvy, kje si ti doma? Si rekla, da si ta teden mobilna?

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
7.2.2008 9:23:30   
bojana2
David in Domen, Nia vse naj naj...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Oh ja...dans ponoč sem se pa CELO mal naspala...user posted image ...sem samo 3x vstala, od 22 do 2, ko sva jedla, je ninaaal...tko da sem skor 4 ure spala v enem kosu...user posted image ...sej ne vem več kako to zgleda, sem se ob 2 kr z nasmeškom zbudila...user posted image .
Zdej pa tud že nina 1 urco. Je pa tko bogi zaradi zobkov, mu grejo gornje enke ven...je pa včeri zvečer calpol pomagal, da je lepo ninal. Sem mu dala pol žličke pred spanjem, ker je bil malo vroč...in je pomagalo...user posted image

Pa še tko lep sonček je vzunaj...včer sva šla na en luštn sprehod, je mali s takim zanimanjem okolico gledal...pa ful je pridkan v vozičku. Smo rekli, da gremo na obalo jutri al pa v soboto, če bo lepo vreme - se mal svežega zraka nadihat. user posted image

Ajvy a kr Jureta si sanjala...user posted image ...sem se nasmejala...je pa super, da je ta noč minila brez sanj...upam, da bo tud v prihodnje tako. Pa braavooo za nočko...user posted image

Ulla bom mogla še jaz poskusit tole foro s smetmi, sej manjka jih ne pr nas...če ne drgač naš user posted image  poskrbi, da jih je polno. user posted image

A_R fino, da se bolje počutiš...sam tvoj mali pa je hud...kolk lepo stoji v posteljici...user posted image ...bravo...user posted image

Men ste tud lušte naredile z borovnicami...pa jih imam ful v skrinji - me tašča zalaga z njimi, ampak kr pozabim na njih...pa včer je mali jedu skutko z borovnicami...kolk je hitel...njami...user posted image

Kristina evo sem ti še enkrat poslal geslo...user posted image

Freycha ja bošček je Dita, naj ji hitro ven pridejo tile zobki...pa super za smučanje...frajerji...user posted image

Evo se že oglaša, ima pa tajming...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3114
7.2.2008 9:29:07   
bačko
Dan!
Samo na hitro se javim!Žana ima 6 bolezen!user posted image user posted image Upam da bodo pikice kmalu izginile.
Vsem ki praznujete vse naj najuser posted image user posted image user posted image , vsem user posted image ki pa so bolni user posted image user posted image user posted image user posted image !
Z možekom sva imela včeraj 10 let!Mi je kupil 3 rdeče vrtnice in karto za Champions on ice.Bilo je super!
No lepo se imejte in ko se pozdravimo se javim.Vidim da imam veliko za prebrati!user posted image user posted image

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
7.2.2008 9:42:06   
madejka
Hoj hoj!
Freycha , Ulla user posted image user posted image Sta se pa morali res namatrat.user posted image Jaz si ga v takih primerih tud v pojslo vzamem, mi vsaj vstat ni treba za vsako.
Smo pa mi dans za spremembo spali - od 21.30 do 8.30. Sicer sem mu enih 6x ziher morala dudo porinit v usta, ampak se ni čisto zbudil in e takoj zaspal. Pa je že to dosežek!user posted image user posted image Naš atko je pa šel spat, ko sem jaz že spala in se je zbudil eni dve uri pred namauser posted image Revež. Sploh nisem vedla, da je v spalnici spal. Pridn je ko šus (je delal za službo).

Davidu in Domnu ČESTITKE!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Kera je pa Lia?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
7.2.2008 9:42:16   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: tinispela

Sva pač sadje premaknile na zajtrk, predno greva ven pa dojenje. Ajvy, kje si ti doma? Si rekla, da si ta teden mobilna?

za bežigradom.....

Neposredna povezava do sporočila: 3117
7.2.2008 9:42:51   
madejka
Bačko user posted image za Žano, da res čimprej zginejo pikice!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
7.2.2008 9:44:26   
madejka
Ena je zadnjič za gesla spraševala... Kristina? Al Bojana?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
7.2.2008 9:44:56   
SANEK1
O boga Žana, uapm da bolezen čimprej izveni.... Da bo pa šlo hitreje vama pošiljamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
7.2.2008 9:45:58   
Ajvy
Ulla ,to pa je bila noč....uf

Bojana, user posted image  za vsaj malo naspanosti...
Naša tudi kužka lovi...

Bačko...upam, da bo se ŽAna hitro pozdravila, user posted image  za vaju
Vvaaavvv. 10. let, super user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
7.2.2008 9:47:18   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Kera je pa Lia?

a veš ,da sem htela isto vprašat, pa mi je bilo nerodnuser posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
7.2.2008 9:47:19   
Freycha
madejka sej sem si jo vzela k sebi, pa kaj, če je pa gledala po sobi, kje je in posteljnino gledala in je še manj hotela zaspati, kot pa v svoji postlejici.

jaz sem čist out.. kako sem navajena spat.. in zdej cel dan lauf, jutri pa vstat ob 5h za smučanjeuser posted image ... kaj mi je tega treba user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
7.2.2008 9:48:31   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

jaz sem čist out.. kako sem navajena spat.. in zdej cel dan lauf, jutri pa vstat ob 5h za smučanjeuser posted image ... kaj mi je tega treba user posted image

naj te spomnim, da si VESELA smučanja.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
7.2.2008 9:53:19   
madejka
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

naj te spomnim, da si VESELA smučanja.user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem hotla nekaj podobnega napisatuser posted image

Mi2 grema ven... po Miklavžu laufatuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...
Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.