![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 20:55:39
|
|
|
|
_ancica_
|
isto gospodinjstvo to se nikakor ne more dobro koncat, pa ce se se tako razumes z njimi...enostavno ne gre. Ce pa doste mel svoj vhod in stanovanje, zakaj pa ne Kje ste pa zdaj?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 20:56:50
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps pa tolk ko je vicev na račun tašč nikol si nisem mislila,da jih tolk drži haha.. sam res ... se celo ena roza se imenju tascin jezik .... jaz se grem tusirat .... pridem nazaj, ce bo katera se tu... no, upam da mi ne boste obe pobegnile...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 20:59:16
|
|
|
|
spps
|
zdaj pa smo že eno leto skupaj in v bloku-oba imava blizu službo,vrtec je blizu ,tk da hodmo peš službo šparamo na bencinu,edin najemnina je kr visoka ,pa sej gre,ker pospravljam takrat ko mi je,če mi pa ni pač preložim na naslednji dan
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 21:00:23
|
|
|
|
_ancica_
|
ja, tascin jezik... kako pa zgleda? more met pa res dolge liste!!!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 21:02:49
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps pa tolk ko je vicev na račun tašč nikol si nisem mislila,da jih tolk drži haha.. sam res ... se celo ena roza se imenju tascin jezik .... jaz se grem tusirat .... pridem nazaj, ce bo katera se tu... no, upam da mi ne boste obe pobegnile... jaz še ne-kuham golaž za jutr ,pa še eno rundo perila moram počakat,da se opere jaz bom še mojga počakala,da pride,čez eno uro in 5min
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 21:03:33
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ ja, tascin jezik... kako pa zgleda? more met pa res dolge liste!!! ma ful dooolge
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 21:03:41
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps zdaj pa smo že eno leto skupaj in v bloku-oba imava blizu službo,vrtec je blizu ,tk da hodmo peš službo šparamo na bencinu,edin najemnina je kr visoka ,pa sej gre,ker pospravljam takrat ko mi je,če mi pa ni pač preložim na naslednji dan mata vsaj sluzbo blizu,ze to je nekaj...kolk je pa najemnina ce smem vprasat? in kolk velko stanovanje je to? Midva bova placvala 865 dolarjev na mesec in je enosobno (dnevna, kuhinja, spalnica, pa se en velik balkon )
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 21:05:13
|
|
|
|
spps
|
tole je taščin jezik
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 21:06:03
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps pa tolk ko je vicev na račun tašč nikol si nisem mislila,da jih tolk drži haha.. sam res ... se celo ena roza se imenju tascin jezik .... jaz se grem tusirat .... pridem nazaj, ce bo katera se tu... no, upam da mi ne boste obe pobegnile... jaz še ne-kuham golaž za jutr ,pa še eno rundo perila moram počakat,da se opere jaz bom še mojga počakala,da pride,čez eno uro in 5min uuuu, si pa pridna!!! Jst moram se vse narest, sem bolj lena danes. Sploh ne vem kaj bi kuhala Pa zunaj SPET snezi!!!!!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 21:06:42
|
|
|
|
_ancica_
|
aaaaaa...poznam to rozo!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 21:08:17
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: spps zdaj pa smo že eno leto skupaj in v bloku-oba imava blizu službo,vrtec je blizu ,tk da hodmo peš službo šparamo na bencinu,edin najemnina je kr visoka ,pa sej gre,ker pospravljam takrat ko mi je,če mi pa ni pač preložim na naslednji dan mata vsaj sluzbo blizu,ze to je nekaj...kolk je pa najemnina ce smem vprasat? in kolk velko stanovanje je to? Midva bova placvala 865 dolarjev na mesec in je enosobno (dnevna, kuhinja, spalnica, pa se en velik balkon ) midva imava čiste najemnine 240€,imamo spalnico,kuhinja in jedilnica sta ločeni,kabinet-tam ma mala sobo,balkon in garažo,kolk je to v dolarjih pa nimam pojma(spet) ,aja pa stanovanje je blo delno opremljeno
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 21:10:15
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps pa tolk ko je vicev na račun tašč nikol si nisem mislila,da jih tolk drži haha.. sam res ... se celo ena roza se imenju tascin jezik .... jaz se grem tusirat .... pridem nazaj, ce bo katera se tu... no, upam da mi ne boste obe pobegnile... jaz še ne-kuham golaž za jutr ,pa še eno rundo perila moram počakat,da se opere jaz bom še mojga počakala,da pride,čez eno uro in 5min uuuu, si pa pridna!!! Jst moram se vse narest, sem bolj lena danes. Sploh ne vem kaj bi kuhala Pa zunaj SPET snezi!!!!! sem mogla,dans mal stanovanje v red spravit ,še degujem sem očitila kletko
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 21:11:27
|
|
|
|
_ancica_
|
aha, no sej pol pa niti ni tako drago...sam zdej pa spet ne vem kako je v sloveniji...sem ze pozabla
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 21:12:50
|
|
|
|
_ancica_
|
jaz bi pa ful mela enga morskega prasicka!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 21:14:13
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ jaz bi pa ful mela enga morskega prasicka! zakaj ga pa ne nabaviš?a deuje poznaš?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 21:15:20
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ aha, no sej pol pa ni tako drago...sam zdej pa spet ne vem kako je v sloveniji...sem ze pozabla ja pa ne-za mojo plačo je velik ,še dobr,da imamo dve plače
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 21:15:41
|
|
|
|
_ancica_
|
mogoce bova pa enga kupla, ko se preseliva za deguja pa nisem vedla, sem pa pogledala na internet...iiiiiiii
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 21:17:42
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ mogoce bova pa enga kupla, ko se preseliva za deguja pa nisem vedla, sem pa pogledala na internet...iiiiiiii marsiker misli,da mamo podgane sam so dost lepši,ena kolegica sploh ne prid več na kavo,ker se jih boji,čeprav so v kletki-no dva komada mam-če bom dobila mlade,dobiš kakega
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 21:18:55
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ aha, no sej pol pa ni tako drago...sam zdej pa spet ne vem kako je v sloveniji...sem ze pozabla ja pa ne-za mojo plačo je velik ,še dobr,da imamo dve plače ja to bi blo malo vec kot 300 dolarjev (sej se napisala 240e a ne?) najino stanovanje bi blo pa tam okol 600eurov. Je pa res da so tukaj place boljse...npr moj dobi skoraj 2000dolarjev na mesec, pa nima ne vem kako dobre place (povprecna).
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 21:21:06
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ mogoce bova pa enga kupla, ko se preseliva za deguja pa nisem vedla, sem pa pogledala na internet...iiiiiiii marsiker misli,da mamo podgane sam so dost lepši,ena kolegica sploh ne prid več na kavo,ker se jih boji,čeprav so v kletki-no dva komada mam-če bom dobila mlade,dobiš kakega ja, ti mi kar posli kakega hahahaha
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 21:22:01
|
|
|
|
spps
|
saj ni panike,je tolk da gre čez mesec
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 21:22:25
|
|
|
|
tany83
|
evo mene sem nazaj... ... cista in sveza vidim, da sta na stanovanja prsel, pol pa ze na hisne ljubljencke ... jaz hocem kuzeta za roj. dan dobit... zdej ko ga nimam se hodm igrat k enmu njegovmu bratrancu, k ma fuuul lepga kuzeka, je samcek, mladicek... tak luskan... in pol ga crtam... ...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 21:22:52
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ mogoce bova pa enga kupla, ko se preseliva za deguja pa nisem vedla, sem pa pogledala na internet...iiiiiiii marsiker misli,da mamo podgane sam so dost lepši,ena kolegica sploh ne prid več na kavo,ker se jih boji,čeprav so v kletki-no dva komada mam-če bom dobila mlade,dobiš kakega ja, ti mi kar posli kakega hahahaha po hitri pošti
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 21:23:44
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 evo mene sem nazaj... ... cista in sveza vidim, da sta na stanovanja prsel, pol pa ze na hisne ljubljencke ... jaz hocem kuzeta za roj. dan dobit... zdej ko ga nimam se hodm igrat k enmu njegovmu bratrancu, k ma fuuul lepga kuzeka, je samcek, mladicek... tak luskan... in pol ga crtam... ... kakšne pasme ,ga bi pa imela? mi bi tud imeli psička,če ne bi bili v bloku
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 21:25:02
|
|
|
|
_ancica_
|
zdaj ko je tany nazaj, grem pa jaz mal v kuhno kaj skuhat
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.