Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 5.2.2008 21:49:39
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha hmmm tole bi tudi meni moral nekdo rečt pejt spat....
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 5.2.2008 21:50:17
|
|
|
|
madejka
|
Tak, jaz sem s skoraj celodnevnega pohajanja. Aja pa delala sem vmes ene 4 ure! Fuuuul mi je blo fajn. Bit med ljudmi, se zezat s sodelavci, delat nekaj drugega kot skrbet za otroka! Fino je blo. Mali še pa vedel ni, da me ni KO sem prišla, je bil ko da me ne bi blo 5 min, pocartal se je in akcija dalje No, saj sem vesela, da ni blo problema... mah malo bi me pa lahko pogrešal Mateya Mislim na tebe! Upam, da se čimprej izkoplješ iz tega! A_R za tebe in Patricka, da še on ne faše česa. Češnca joj reveža sta! Mogoče se je pa za pusta namaskiral v malega sitneža Bo jutri boljše! Baja iiii še ena, ki ne ve, kaj bi rada delala se javlja! Saj tu v ambulanti mi je full dobro, samo nisem glih zato študirala, da bom tipkarca
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 5.2.2008 21:53:54
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Freycha hmmm tole bi tudi meni moral nekdo rečt pejt spat.... uffff si stroga
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 5.2.2008 21:58:23
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Freycha hmmm tole bi tudi meni moral nekdo rečt pejt spat.... uffff si stroga da te nam za ušesa, boš kot slonček Dumbo....sam ne garantiram ti, da boš letela
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 5.2.2008 22:07:38
|
|
|
|
tinispela
|
No punce gremo spat! Zdaj pa zares . Upam da bom danes kaj prej zaspala, ko smo se naplavale! Danes me je htela tašča mal pomirit in je rekla, da bo Špela kar naenkrat začela več spati ponoči...iz njenih ust v božja učesa...LN in lepe sanje
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 5.2.2008 22:11:11
|
|
|
|
Freycha
|
Ajvy ti se men mal nevarna zdiš, zato ti ne bom uporekala. a pa smem čisto na malo povedati, da se je popoldne uspelo tamali še enkrat obrniti? joj, kok sem kičasto ponosna
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 5.2.2008 22:17:46
|
|
|
|
kapica
|
Mateya . Cesnca, dino je bil danes cel popoldan takle. In pomagalo je to, da sva ga zvecer napakala v avto in se je umril, malo zaspal pol bil pa super volje. In sedaj zvecer sem ga lahko lepo uspavala. Tako da naslednjic vem kaj bo mogoce pomagalo . AR, da se cimprej pozdravis . Danes je za naju maskarada odpadla, ker je zunaj dezevalo , pa nisem hotla silit ven v takem vremenu. Zdaj pa dino uspavan, jaz pa tud takoj bezim. Zgleda da spravljam spanec za nazaj trenutno, ker spim vec kot sem prej, pa sem bolj zmatrana.
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 5.2.2008 22:20:21
|
|
|
|
madejka
|
Freycha za Dito!
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 5.2.2008 22:35:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, še zmeraj sem tukaj.. Mali je komaj pred 5 minutami zaspal.. Pa to se ti zmeša, no... Zdaj grem počasi spat... Nočko, punce
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 5.2.2008 22:37:02
|
|
|
|
madejka
|
Nočko A_R!
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 5.2.2008 22:58:42
|
|
|
|
madejka
|
Pa grem tud jaz, če se nič ne dogaja Nočko babike!
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 5.2.2008 23:35:16
|
|
|
|
Kristina_1
|
Mateya, ti kr pojamri če ti je hudo, ti bo vsaj malo lažje če daš iz sebe, bolš kot pa da v sebi tiščiš. Ponavadi je itak tko da se vse slabo naenkrat nagrmadi. Pa kot so ti že punce povedale najdi stvari okrog sebe, ki te razveseljujejo in ko si z poskusi odmisliti kar te žalosti. A_R da se čimprej pozdraviš.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 5.2.2008 23:57:50
|
|
|
|
Kristina_1
|
Češnca lepe slikce, una fora z majcami je dobra. Pa tud ostale, k maste odklenene sem pofirbcala, vaši sončki so tud lepi. Jaz bi še gesla od Mateye, Rumbe, Tašonke od poroke, Sanek, Ajvy, Madejke, Yudit, Bojane in Kapice lepo prosim. Upam da nisem kere spustila.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 6.2.2008 7:53:00
|
|
|
|
SANEK1
|
Dobro jutro Nisem neka razpoložena, zato bom kratka, a sladka Dita, -zlata pupa, si polepšala dan mami in atiju Mateya, vem kak se počutiš, tudimeni se je trenutno na pleča vsedlo kar nekaj zadev, veš kaj pravijo ko ima mlade jih ima 1oo Moje zdravilo naša mala družina, pa če je še tako hudo, se je v njunem objemu počutim sigurno in takrat vem da bo bolje, da se bodo stvari pošlihtale. A.R. , čimprej okrevaj...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 6.2.2008 7:57:24
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha a pa smem čisto na malo povedati, da se je popoldne uspelo tamali še enkrat obrniti? joj, kok sem kičasto ponosna nisi kičasto ponosna, ampak si mami
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 6.2.2008 7:59:58
|
|
|
|
Ajvy
|
Dobro jutro...spala sem b.p. ampak sem imela pa spet hude sanje, pa jst ne vem no..adijo pamet.....sej bo...
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 6.2.2008 8:30:17
|
|
|
|
Ajvy
|
Zaspanke?????
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 6.2.2008 9:04:11
|
|
|
|
Freycha
|
dobro jutro! tamala nadaljuje pohod dobrega spanja, jaz sem pa tut dobro spala.... moj je že prišel iz nočne in pijemo kavico, zunaj sonček sije in greva ven na en sprehod s tamalo
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 6.2.2008 9:04:20
|
|
|
|
tinispela
|
Jutro Ajvy! Že piješ ?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 6.2.2008 9:13:30
|
|
|
|
Češnca
|
Dobro jutro! Hvala za objemčke!!! Spali smo dobro (čeprav je težko, težko zaspal), kaj bo pa dan prinesel... Ajvy tebe pa tele sanje res ne pustijo pri miru! A_R . Tvoj bivši naj pa le pomaga - da se ti pozdraviš in da se Patrick ne naleze. Dita Mami, ti pa le bodi ponosna! Anžej se je danes prvič iz sedečega položaja dal na trebuh, potem pa na hrbet. Kaj dela radovednost! Tašonka pogrešam(o) te! mateya včasih se res tkole vse na kup nabere. Kaj naj rečem - sčasoma bo bolje, ta čas pa kot je rekla Sanekova - vaša družinica je zatočišče! No, dete je zdej lačno, tko da šibam.
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 6.2.2008 9:20:29
|
|
|
|
rumba
|
Jutro Tini, jaz pijem . A ti tudi? Dita, za obrat in lepe nočke! Pridna! A_R, da se čimprej pozdraviš in da Patrik ne zboli! mateya, Se pridružujem besedam drugih. Ajvy, da spokajo tvoje sanje nekam čez lužo.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 6.2.2008 9:25:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Češnca Tašonka pogrešam(o) te! Bo kar ednina držala. Hvala. Veš, kje me najdeš...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 6.2.2008 9:26:26
|
|
|
|
tinispela
|
Ja ja, že drugo rundo! Ja naše dete se je že ob 4h zjutraj zbudila kot da bi bila ura 8!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 6.2.2008 9:28:10
|
|
|
|
rumba
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka IZVIRNO SPOROČILO: Češnca Tašonka pogrešam(o) te! Bo kar ednina držala. Hvala. Veš, kje me najdeš... Napaka. Ravno sem mislila nate! Pa ne da si nas tudi ti skenslala?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 6.2.2008 9:28:44
|
|
|
|
tinispela
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka IZVIRNO SPOROČILO: Češnca Tašonka pogrešam(o) te! Bo kar ednina držala. Hvala. Veš, kje me najdeš... Ne to pa ne bo držalo, velja množina!!! Javi se kaj!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?