|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
4.2.2008 17:29:07   
Laubica
Torej je to taka packarija-to hrastovo lubjeuser posted image bom mu pa samo za obrazek naredila kaj dam kamilce in lubje not ali samo lubje?In z tem zjutraj in zvečer z vatico obrazek umijem in pol še z čim namažem?Pustim da se obrazek sam posuši ali ga z suho gazo zbrišem?Mater kompliciram ali neuser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu makica)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
4.2.2008 17:53:40   
mamuška
Temenca: gravž,, ampak ziher varianta: namažeš glavico z navadnim maslom, čimbolj na debelo, pokriješ s kapico in pustiš vsaj 3ure gor. Čim dlje, tem bolje, lahko tudi čez noč. Nato namiliš z navadnim milom, počešeš s krtačko in med kopanjem fajn namočiš in skrtačiš dol. Snameš tudi po cm debela temenca, ki jih je imel naš prvorojenec. Res pa, da un putr smrdiiiii ko  user posted image , dokler se paca na lasišču.

Lišaji, suha koža ipd
: hrastovo lubje je fajn zadeva pri glivah ali plesnih, pri pleničnem izpuščaju,  vedar če gre za dermatitično kožo, ki je razdražena bodisi od suhega zraka, mraza, alergenov, ne pomaga. Kamilice pa sploh ne! Pri taki koži pomaga, da se čimmanj umiva z vodo, če pa že, potlej je treba v vodo nujno dat olivno olje - pa ga ni treba v lekrano kupit, navadno za na solate je zvrhano dost dobro. 1 dcl na liter vode. Mi smo imeli Kalvarijo z Dominikovo kožo, odkar z vodo šparamo, je kožo piko belo. Mažemo z Mustelo Emollient (velika tuba - stelatopia al kwa je, draga ko pes) ali z Adermo, ki je tudi super. Traja ene 3 dni, potem pa začne it na bolje. Naš D. ima katastrofo od kože, vsaka malenkost ga vrže iz tira, pa se tole pri vsem bogastvu, zapravljenem za kreme, zdaj odlično obnese. Tudi kopamo samo v vodi z ol. oljem, brez vseh pen, žajf in šamponov. Po takem umivanju ne namžem takoj, pustim, da se olje vpije, šele ko se vidi, da ni nič več na koži, namažem z mustelo.

Drugače  pa - ja, hrastovo lubje pušča user posted image madeže, kamorkoli kapne.

Riževo mleko: mije fajn za v kavo in za mueslije, pire znjim mi je pa za bruhat.

Na, mam že alarmuser posted image

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
4.2.2008 18:02:18   
Tanayya29
mamuška tnx...
no,zdj pa ne vem....nič s kamilicami umivat?vsak mi drugače rečeuser posted image user posted image .V lekarni mi je tut rekla kamilice...
To je isto k vneta učka...včasih samo kamilice,zdj pa ne kamilicuser posted image user posted image user posted image .Jaz sem lani imela full vneto učko in so mi na očesni v lj rekl nič kamilic samo suhe obkladke,pa tobrex...tobrexa nisem prenesla,in sem po 14 dneh antibiotik vrgla stran,jedla klaritin in uč umivala s kamilico...pa se je pozdravl....
kdaj pa res ne vem kaj in kako...user posted image user posted image

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
4.2.2008 18:31:23   
Laubica
Mamuška-hvala tudi od mene,da povem kako jaz delam-obrazek mu res zelo redko z vodo umivam samo mažem z temi kremami,kopam pa ga res vedno samo z vodo v katero dam mandljevo olje,zdaj ko ga bo zmankalo pa olivno mam domače iz dalmacijeuser posted image za te kremice pa sem jaz do zdaj vedno dobila od p.in je namešana iz lekarne tak da ne vem kaj vsebuje pomaga namreč glih neuser posted image Za temenca sem jaz tudi puter probala -samo samo 1x pa nisem videla nekega učinka

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
4.2.2008 18:55:04   
ajtak
Hej, midva sva ravno s sprehoda, sva izkoristila se tisto malo pred temo in dejstvo da je nehalo dezevat... Ker se nama je obema ze mesalo od dezja.

Hvala vsem za lepe misli in pesti za kolegico, vidim pa da vas je kar nekaj ki ste me zamenjale z debelusko (ceprav bi mi tale nick cist pasal).

Prav smilite se mi vse ki majo vasi malcki tezave s kozo, jaz moram prav potrkat! Nimamo ne temenc, ne pretirano suhe koze, ne kakih lisajev, pa perem celo z mehcalcem user posted image .
Nemrak je dobila od zdravnice neko fajn kremo- hladilno mazilo z olivnim oljem (ce se nisem zmotila) za suho kozo, morda lahko to pomaga.

Nic, grem pocasi se mal cmrleka pocartat, skopat in spat dat.
Potem pa gledat Betty user posted image .

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
4.2.2008 19:20:59   
nemrak
user posted image user posted image ,
ja, nam ta krema zelo pomaga, ajtak. Hladilno mazilo z olivnim oljem na recept. drugače pa je tudi v prosti prodaji. Naši se je koža na trebuščku ful popravila. Jo pa res mažem 2x na dan.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
4.2.2008 19:31:50   
mamuška
Mah, a veste kako? Probajte, saj ne ubije. Če po treh dneh ni bolje, pol je zgrešeno. Tile lišaji pri dojenćkih so vsak iz svojega filma, eni so od suhega zraka, drugi od hrane, tretji navadno čiščenje kože....težko je bit pameten, še P sfalijo user posted image kot veste. Je pa tko: kamilce imajo protivnetno delovanje, vendar so bazične, koža pa je kisla po naravi, zato jih (po novem) odsvetujejo. Če je koža vneta, bodo kamilce pomagale, če je samo razdražena pa verjetno ne. Hrastovo lubje vzpostavlja naravno obrambo kože in sluznic, tako da škodit ne more. Ol. olje je kiselkasto, ima podoben pH kot koža, zato  je nekako najbolj priporočljivo. Ima visok delež vlage, še sploh če ga mešamo z vodo (hmmm, jaka znanostuser posted image ) oz mažemo na MOKRO kožo. Zdaj se pa pejte detektive, kaj ima vaša deca po koži - samo suho kožo, naravno čiščenje, dermatitise, nevrodermitise. user posted image Uspešno raszpoznavo user posted image user posted image

Tole pravi P o temencah:

"Temence so motnja maščenja kože, ki so pri dojenčkih pogoste. Trdovratne temence so sicer lahko tudi eden od manjših (manj pomembnih) znakov atopičnega dermatitisa.
V lekarni nabavite Mustelino kremo za temence, vaš pediatger vam lahko tudi napiše recept za 1% salicilno olje, ki odlično odstrani temence. Mažete zvečer, 3-4 večere zapored, zjutraj izčešete. nato pa vsak drugi dan npr. mažete z olivnim, mandljevim oljem ali Riboderminom."

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
4.2.2008 19:31:56   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: mamuška

Lišaji, suha koža ipd
: hrastovo lubje je fajn zadeva pri glivah ali plesnih, pri pleničnem izpuščaju,  vedar če gre za dermatitično kožo, ki je razdražena bodisi od suhega zraka, mraza, alergenov, ne pomaga. Kamilice pa sploh ne! Pri taki koži pomaga, da se čimmanj umiva z vodo, če pa že, potlej je treba v vodo nujno dat olivno olje - pa ga ni treba v lekrano kupit, navadno za na solate je zvrhano dost dobro. 1 dcl na liter vode. Mi smo imeli Kalvarijo z Dominikovo kožo, odkar z vodo šparamo, je kožo piko belo. Mažemo z Mustelo Emollient (velika tuba - stelatopia al kwa je, draga ko pes) ali z Adermo, ki je tudi super. Traja ene 3 dni, potem pa začne it na bolje. Naš D. ima katastrofo od kože, vsaka malenkost ga vrže iz tira, pa se tole pri vsem bogastvu, zapravljenem za kreme, zdaj odlično obnese. Tudi kopamo samo v vodi z ol. oljem, brez vseh pen, žajf in šamponov. Po takem umivanju ne namžem takoj, pustim, da se olje vpije, šele ko se vidi, da ni nič več na koži, namažem z mustelo.

Drugače  pa - ja, hrastovo lubje pušča user posted image madeže, kamorkoli kapne.

Mamuška se strinjam s tabo, samo če to ni v taki hudi obliki, hrastovo lubje ziher pomaga pa kamilice naj bi pomirile razdraženo kožo - tko so meni rekli v porodnišnici. Res pa je da je odvisno kaj ima otrok in se je pametno posvetovati z zdravnikom. Glih vsaka pikica in lišaj pa tud ne pomeni nujno neke hude alergije ali dermatitisa.
Riževo mleko - rešeto pozabla kupit....sm pa iskala kvinjolo pa nisem, našla. Kakšna je pa pakunga. Aja pa katero riževo mleko kupujete?? Pireja pa tud jst s tem ne bi jedla. Bljah
Nč šibam otroče zrihtat. Se tipkamo....

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
4.2.2008 19:42:02   
Tanayya29
No vseeno hvala za odgovore.Jaz sem povprašala,ker se mi moj smili z to kožo.user posted image user posted image
Nemrak hvala za odgovor glede kremice .Bom še tole poiskusla.user posted image user posted image

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
4.2.2008 19:50:19   
Laubica
Tannaya midve ko bova to vse probali bova že pravi profi za to problematično kožouser posted image ja meni se tudi moj smili ,ker pri prvem ni bilo nič ne temenc ne lišajev 

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
4.2.2008 20:11:27   
naraščaj
hoj,  mene pa je danes exstra hecalo. Sva okol pol 12ih hotli ven - sonce, tačas, da sem jo oblekla in prišli pred blok - dež, se obrnem in pridem nazaj v stanovanje - sonce user posted image . Pa kaj hudiča to mene zeza in vzamem košaro in šibam ven , spet škropi, vendar sem vseen šla in po parih minutah nazaj sonče. tako sva potem bili zunaj dobro urco in pol. je ful pasalo.

IZVIRNO SPOROČILO: vanja.v

Mamathea in Tian vse najboljše za mini rd user posted image user posted image user posted image  Pa čimhitreje se pozdravite.  Jst mu nič ne dajem za pit, ker pri meni dobi vse, za žejo in za lakoto....bi ga pa na tvojem mestu kar mal večkrat pristavila pa bo šlo mimo....user posted image               

čestitke tut z naše strani in hitro okrevanje

naša noče čaja, sam ziza je zakon user posted image user posted image

Taja ma tut rahlo suho kožo na obrazu. Tok razlilnih stvari ste napisale, da pa zaj sploh ne vem kaj naj. Kopam pa jo večkrat v kamilcah.

ja res grozno za ono mamico, ki je izgubila otročka. To more bit najhujš. sem prej gledla rexsa, je hotla ena dat otroka v rejništvo, sem kr jokala. Sem prava cmera ratala.

Nč, šibam ker taja me že čaka na pralnem stroju (jo je ati razvilO), da se gremo kopat.

nočko vsem.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
4.2.2008 20:29:16   
scubadiver
Tanayya s ful suho kožo se jaz ubadam že ene tri tedne. Predvsem po obrveh dobi take rdeče lišajčke ki se ji kar luščijo. Po kamilicah je bilo pri nas samo še slabše, tko da ji zdej ne umivam več s kamilicami. Mi je pa pediatrinja svetovala prav to kremo ki jo priporoča tudi Mamuška od Mustele. Sem jo kupila v soboto in jo zdej že od sobote mažem po obrazku in telesu. Se mi zdi da je že bolje, čeprav se ji zvečer spet naredi. Mažem jovakrt do trikrat na dan. Res pa je, da ji vedno prej umijem z vodo. Mogoče zdej probam še s tem nasvetom od mamuške in je ne umivam. Mislim da Mamuška res bolj obvlada vse te stvari kot marikateri pediater user posted image . Stane pa ta krema v lekarni misilm da 21 ali celo 24 eur. Res je draga. Sam je pa men farmacevtka svetovala naj jo kupujem v tujini če bo Lani ustrezala. Je rekla da za italijo in avstrijo nima podatkov, ampak da jo je ona oktrobra kupila v Franciji in je stala 8 EUR!!!! Enaka krema!!

Je pa danes Lana še bolj lačna kot druge dni. Sploh ne vem kaj ji je. konćno smo ujeli količino hrane po tabelci na Aptamilu, pa smo jo danes spet prekoračili za en obrrok. Se pozna, da se je namesto samo okoli 5h/6h zjutraj zbudila že ob 1h ponoči. Pa je to potem takoj en obrok več. Kolk vaši čmrlji pojejo? Tisti ki se ne dojijo?

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
4.2.2008 20:31:42   
scubadiver
Mamathea ti želim hitro okrevanje. Tebe pa res zdravje heca od poroda naprej. Seveda enako želim Tijanu pa še čestitam mimogrede za mini RD user posted image

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
4.2.2008 20:36:35   
Laubica
Skuba-vidim da maš nove slikce-samo ti priporočam da narediš dolj počasi da se preslikauser posted image preveč blendauser posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

Neposredna povezava do sporočila: 2439
4.2.2008 20:59:27   
Dajica
Ojla se od mene.

Mi kopamo Kajo samo v vodi, 3x na teden, namilim pa jo 1x na 14 dni, po kopanju jo namazem z mandljevim oljem, povdarek bolj na gubicah. Jo nocem pacati z vsemi temi kremami. Zaenkrat nisem opazila, da bi imela kaksne tezave s kozo. Hvala bogu.

Zdejo pa sibam gledat gospodinje.

Lahko nocko

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
4.2.2008 21:13:42   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

Skuba-vidim da maš nove slikce-samo ti priporočam da narediš dolj počasi da se preslikauser posted image preveč blendauser posted image user posted image

Laubica hvala da si me brcnila v rit. Vsakič ko vidim tm kako hitr utripa to ugotovim, pa pol pozabim spremenit user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
4.2.2008 22:27:11   
potepinka
čer

No da se malo javim počivam in sem pridna ,Marka cartam samo če z njim sedim.No samo da preguramo potem pa bo

Laubica-Pri nas samo šampon od Mustele ni pomagal sem še kupila od Mustele kremico proti temencam in jo namažeš,pustiš čez noč potem pa umiješ z peno od Mustele.Ko sem pustila peno na lasišču sem z pleničko masirala lasišče sem 2X to naredila vsake 3dni in je šlo vse dol

mazanje po obrazu-ribodermin se mi zdi da ful pomaga saj je za razdraženo kožo

debeluška-o groza,verjamem da ti je hudo

Tanayya-No pri tebi ista pesem glede dojenja kot pri meni.Sta pa brihtna tvoj Taj in Mark da se po flaški ni treba matrat

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
4.2.2008 22:28:48   
Dajica
Sej sem vedla, da sem prej hotla se neki napisat, pa sm pozabila.
Jaz jo samo dojim, brez dodajanja cajckov.
Jo pa obcasno po obrazu namazem s svojim mlekom, tako mi je rekla babica, ko je se hodila na dom. Naslednji dan pa jo umijem z vatko, namoceno v vodo po obrazu in se mi zdi, da ima res ful lepo kozo. Vsi jo pohvalijo.

Zdej pa res lahko nocko!

Neposredna povezava do sporočila: 2443
4.2.2008 22:29:03   
mamuška
Scuba, naredi v eno majhno šalčko mešanico: 1/2 tople vode in pol ol. olja in ji s tem umij po obrazu, sploh po obrveh. Smo tudi mi imeli temenca po obrveh, pa smo jih s tem preprečili. Lhako večkrat na dan obrišeš, samo vedno vzemi čisto vatko. Ko se olje vpije, pa še namaži, 1 x z mustelo, drugič z riboderminom, izmenično. Koža pod obrvmi je ista fora kot temenca po lasišču.

Ma ja no, včasih se mi res zdi, da bi že kakšnega P kaj naučilauser posted image user posted image , sploh če je bolj bukov. Kok sem žleht, a neuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2444
4.2.2008 22:34:18   
potepinka
. Stane pa ta krema v lekarni misilm da 21 ali celo 24 eur. Res je draga.
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

jaz sem dala 10€
Kolk vaši čmrlji pojejo? Tisti ki se ne dojijo?

Imam Hipp mleko in je do danes pojedel 140ml danes pa že 3X 180ml kar je za starost 3-4 mesece,no saj bo v nedeljo 3 mesece.Obrokov pa ima 6

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

Neposredna povezava do sporočila: 2445
4.2.2008 22:39:27   
DEBELUŠKA30
No takole mi zdaj stojijo vsi lasje user posted image ...

Končno najdem čas za računalnik, pa pol ure "klofam" po tipkovnici, pa mi napiše ERRON user posted image user posted image user posted image !

No sam na kratko:
- odkar ne uporabljamo mandljevega olja nimamo suhe kože

-SCUBA; midve sva samo na flaški in pišem že od samega začetka kdaj je in koliko poje, tko da ti posredujem podatke od ponedeljka do nedelje: 570 ml, 790 ml, 860 ml, 680 ml, 690 ml, 740 ml, 700 ml ! Upam, da sem ti s tem kaj pomagala.

Vsem ostalim lahko noč, za nocoj sem se "naklofala"user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
4.2.2008 22:42:56   
Oranža
Čer,

mater smo se razvnele s tole debato o suhi kožiuser posted image user posted image . no kakorkoli že več glav več ve in super je da si lahko delimo izkušnjeuser posted image user posted image Sicer je pa najpomembneje da jih v red spravmo a neuser posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: mamuška 

Ma ja no, včasih se mi res zdi, da bi že kakšnega P kaj naučilauser posted image user posted image , sploh če je bolj bukov. Kok sem žleht, a neuser posted image

Mah sej ni čudno, če si mela tolk enih težav, človek pol vse okrog obrne, nekateri dohtarji so pa itak samo še za recepte pisat in to je to.

IZVIRNO SPOROČILO: Dajica

Jo pa obcasno po obrazu namazem s svojim mlekom, tako mi je rekla babica, ko je se hodila na dom. Naslednji dan pa jo umijem z vatko, namoceno v vodo po obrazu in se mi zdi, da ima res ful lepo kozo.

To sem tud jst nekje bralauser posted image user posted image . Tega sicer ne počnem, mi ni treba, ker moj fante včasih tko požrešno je, da mu zraven kar ven teče uin pol se še kej zaletava v jošk pa miga z glavo sm in tja tko da je po celem obrazu od mlekauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No pridne bodte pa fajn pančkejte.
Nočko

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
4.2.2008 22:53:49   
mamuška
[/quote]
Jo pa obcasno po obrazu namazem s svojim mlekom, tako mi je rekla babica, ko je se hodila na dom. Naslednji dan pa jo umijem z vatko, namoceno v vodo po obrazu in se mi zdi, da ima res ful lepo kozo.
[/quote]

To sem tud jst nekje bralauser posted image user posted image . Tega sicer ne počnem, mi ni treba, ker moj fante včasih tko požrešno je, da mu zraven kar ven teče uin pol se še kej zaletava v jošk pa miga z glavo sm in tja tko da je po celem obrazu od mlekauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No pridne bodte pa fajn pančkejte.
Nočko
[/quote]

Temule opisu se tudi jaz pridružim, pri nas je podobno, včasih je es namazan z mlekom, tolk miga. Sva pa z mlekom pozdravila malce vneto oko, sem mu kar v oko špricnila in je bilo naslednji dan zdravouser posted image

Koliko poje? Pojma nimam, ker je ful različno, če mu dam ponoči na flašo, popije včasih 180, drugič samo 90, včasih visi na dojki 20 minut, drugič v 5 minutah opravi, enkrat se doji na manj kot 2 uri, drugič po 4 ure ne - čist je skregan s rutino in ritmomuser posted image jaz se zanašam na to, da dokler so plenice polulane (kaj polulane, prescaneuser posted image ) in dokler mu pri še ne 4 mes številko 68 ravno za las še nataknem na rito in nogice, mu nič ne manjka, pa poje koliko poje. Saj vzet mu ne moreš, vanj tlačit pa tud ne.  Čaj včasih prav z užitkom popije, drugič ga pa s takim zaničevanjem ven pljune, da se mu moraš smejatuser posted image

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
5.2.2008 0:16:47   
manca
Če katero zanima, koliko stane kakšna stvar v lekarni v Avstriji vam sporočam njihov mail: adler@apothekeferlach.at. Ni vam treba znati nemško, pač pa lahko napišete kar v slovenščini in boste v slovenščini dobile tudi odgovor. Torej če katera kaj rabi od tam ji lahko jaz prinesem...gremo v februarju oz. marcu v Avstrijo.

Ker je pa ura malo čez polnoč vas pa lahko komot častim z user posted image in user posted image ....ravno 5.2. je namreč moj rojstni dan in sem zdaj stara celih 26 let. Uh, kako hitro gredo leta naprej.  Sej bi vas častila zjutraj, ampak je takrat Maja precej živahna in potem grem raje na forum popoldne oz. zvečer.

pa prijetno spanje
Lp, manca

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
5.2.2008 0:57:45   
mamuška
user posted image user posted image user posted image VSENAJBOLJŠE!!!user posted image user posted image user posted image user posted image    Zdaj pa res grem user posted image - spat!!!

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?