|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbEr 2006 (2)
4.2.2008 20:42:21   
ircica
Kostja bo čebelica (slinček in kapica pa še črtasto majco bo imel), jaz pa tudi. Moram malo deco izzivat, ob 7h zjutraj pišejo popravni test. Naj vsaj tršico v miniki pa s tipalkami gledajo.user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
4.2.2008 20:56:19   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: ircica

Moram malo deco izzivat, ob 7h zjutraj pišejo popravni test. Naj vsaj tršico v miniki pa s tipalkami gledajo.user posted image

user posted image user posted image user posted image kira izjava user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
4.2.2008 20:57:26   
max81
čer....kako ste...u danes pa pri nas ni blo nič krofov...se vidi, da jih skoraj vsak dan dobim za zajjtrkuser posted image

pri nas je popoldan nehalo snežiti, sedaj pa že malo pada dež..mater sem jezna, da mi je dones tale sneg vse načtre podruuser posted image

evo mati je pridnauser posted image delam že kosilo za jutri, da mi ne bo treba jutri pacat, bomo mel pa kr repo..moj ma pa še eno klobaso v hladilniku, ki jo je treba spravt v promet
mala spi že od pol sedmihuser posted image user posted image

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
4.2.2008 21:08:42   
Aja1
Mi bomo jutri jedli pa joto. Treba zelje porabit.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
4.2.2008 21:17:13   
urška76
Čer!
Mi bomo jutri tud v vrtec namesto Špele in Miha peljali Spidermena in zajčka user posted image
Krofov danes ni bilo nič, bodo spet jutri, pa itak jih je bilo že čez vikend preveč. user posted image
Joj max a zdej pa že kar dežuje. Sem pa že upala, da bomo ta vikend kaj v vaše konce prpeljal Miha na sankanje. user posted image .
Mala pa spi, prej čez dan mi je spala tri ure v kosu v posteljici pa prej je že v vozičku zaspala in sem jo doma samo slekla in prestavila. Zdej pa od pol osme dalje spi. Upam na prespano noč, k še ene take k je bla današnja ne bom reživela. Sem prej čez dan dol padla in nimam pojma, kaj so otroc delal z mojim dragim. Baje se je vmes med previjanjem mala rla na vse grlo, pa je nisem slišalauser posted image  
Pridne bodte, pa upam, da bom ta teden kaj bolj pri volji za računalnik user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
4.2.2008 21:42:21   
Aja1
Evo, nisem zdržala user posted image . Sem ravnokar popila še 3 deci kakava in zraven seveda pojedla kar nekaj piškotov. Mar bi šla spat...bi bilo bolj koristno user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
5.2.2008 8:08:32   
Aja1
Jutro.
Prva. user posted image

Neja je šla danes v vrtec brez ninice, ker jo je zjutraj vrgla v kahlo (v drek in lulanjeuser posted image ). Hudiček mali.

Popoldan bomo šli pa malo našo maškarco pokazat okoli.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
5.2.2008 9:17:00   
atanja
Jutroooo!
JAz bi se pa mogla učit pa se mi ne daaa. Sm pa zato doma. Melga  sem pelal v vrtec, je maček Tom... sam sem jim rekla da ga naj pol slečejo k bo konec slikanja in mu dajo žabice gor k drugače bo znoru...

Jaz pa sem tok zoprena da komaj sebe prenašam

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
5.2.2008 10:30:00   
Zamima
user posted image prokleto vreme,... grrrr sem jezna,.... zdaj ne morem tamale peljat niti maškare gledat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
5.2.2008 10:46:05   
Anonimen
Jaz pa na koncu sploh nisem nobenega pustnega kostuma kupila. user posted image

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 4285
5.2.2008 11:01:09   
krfjolca
Jutro. Imam frej uro, pa se skrivam v kabinetu, da me ne bi slučajno dali kaj nadomeščat user posted image . Ta teden pol učiteljev manjka, eni so v šoli v naravi (6. razredov ni in je prav prijetno mirno na šoli), drugi pa bolni.

Našemila se nisem nič, sem hotela dat vsaj rožičke od hudička na glavo, pa me je skrbelo, da sploh ne bi opazili, da sem kaj drugačna kot ponavadi user posted image .

Krofom se danes uspešno (vsaj zaenkrat) izogibam.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
5.2.2008 11:15:55   
Anonimen
In kako si kaj drugače zadovoljna s službo, Krfjolca? 

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 4287
5.2.2008 12:00:42   
Zamima
Jaz sem pa že skuhala,... (danes po dolgem času sem jaz user posted image ), pečenega piščančka in riž, zraven bo pa rdeča pesa,...

user posted image spi,...

deževat je nehalo, zgleda, da bova le šli malo naokoli potem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
5.2.2008 13:06:05   
max81
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

Jaz pa na koncu sploh nisem nobenega pustnega kostuma kupila. user posted image

jest tud ne.............ker kle pr nas nič nimajo, kot bi bili stoo let za leseno žlico...pa itak sva spet same, pa grdo vreme je, tko, da mi čist pašeuser posted image

drgač pa en lep pozdrav

mi smo pokosilaliuser posted image user posted image user posted image ...pa obiske smo prej imel..je bla ena prjatlca tuki
tastar gre na šiht, mala počiva...jest morm pa položnce pol se spravt plačat, da bom vidla, če bomo jutr kej lahko zapravlaluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
5.2.2008 14:28:23   
Nogavica
Mi tudi nismo bili v mestu gledat maškare, ker je deževalo, smo pa šli vseeno tu, pri nas, na sprehod in na kavo (midva sva bila malo mokra, mala je pa itak spala pod prevleko v vozu.

Popoldne bomo mogoče šli z dedkom in babico malo v Evropark. Živa bo žaba (ste jo lahko v albumu videle). Je moja mama našla poceni kostumček za 1-2 leti in ji je čisto prav, pa še rada ga ima na sebi. Je te dni, odkar ga imamo, vsake toliko šla mimo vreče, pokazala na njo, rekla kak (kvak) in smo jo že oblačili user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
5.2.2008 17:08:47   
Zamima
midve sva bile v mestu malo,... je bila ena mala povorka pa na trgu svobode je pustovanje,... kupili sva krofe pa en balon pa sva šli počasi domov,...

Za prvo (oz. drugo, s tem, da se prvega nismo udeležili user posted image ) pustovanje je bilo čisto dovolj.

Drugo leto bo boljše user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
5.2.2008 18:26:25   
Anonimen
Mi nismo šli nikamor. Ana je preizkušala sicer eno lasuljo, kot lahko vidite v mojem avatarju. Malo smo se drug drugega namazali, pa moj brat in sestrična sta atiju nesla v službo par še čisto svežih in toplih krofov, ki jih je spekla moja teta.
Pa celo dve maškari sta prišle naokoli. Drugo leto bomo pa tudi mi bolj pridni pa bomo šli malo naokrog. Aja, pa še 2 krofa sem danes pojedla. user posted image

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 4292
5.2.2008 19:09:03   
Aja1
Očitno bo tudi naša zbolela user posted image . Ko je prišla iz vrtca je imela 38 vročine in skoz do zdaj tam nekje. Sicer je kar dobro razpoložena. Mogoče so pa samo zobki user posted image . Sploh ne vem, če naj jo peljem jutri v vrtec. Če ne bo vročine, mi itak ne bo bolniška pripadala...če bo pa recimo 37,2...kaj naj?

Popoldan so zato žal tudi maškare odpadle in smo bili kar doma...pa drugo leto.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
5.2.2008 19:09:45   
Aja1
MucaMaca, Ančki bi pa prav pasala taka frizura user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
5.2.2008 19:11:55   
Zamima
Ja groza no KLIK

user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
5.2.2008 19:29:59   
ircica
Ubogo dekle. Če pa začneš brat komentarje spodaj ... mene ljudje vsak dan znova presenetijo, ko najdejo novo dno človeškosti.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
5.2.2008 19:45:52   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: ircica

Če pa začneš brat komentarje spodaj ... mene ljudje vsak dan znova presenetijo, ko najdejo novo dno človeškosti.

Se strinjam. A ni že Einstein rekel, da sta samo dve stvari absolutni - brezmejnost vesolja in brezmejnost človeške neumnosti (in da za vesolje ni čisto prepričan). user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
5.2.2008 20:06:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

MucaMaca, Ančki bi pa prav pasala taka frizura user posted image

user posted image

Fletna je ja, smo jo vsi občudovali doma in pa pri sosedih. user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4298
5.2.2008 20:43:45   
Aja1
Kje se pa skrivate?

MucaMaca, tole boš rabila jutri user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
5.2.2008 20:51:40   
Belčika
čav-končno sem spremenila uporabniško ime.nisem več milenk.
moj uri spi,tati je na fuzbalu.

ja punce vidm kok iščete službo oz.ogromno vas še ni zaposlenih.jaz delam v banki,kaj boste rekle pa na ta delovni čas ki traja od 8-18.vmes pa 2 ure zaprt.

jaz delam 5 urni delovnik ker nam po zakonu to pripada.kaj bo pa pol pa nevem....kriza je to za mamice k majo otročke male.

moja kolegica je rodila 1 uro nazaj fantka.pa se kr spominjam teh prelepih občutkov k smo jih me doživele novembra 06......kje je že touser posted image ?

Najlepši dan v življenju se je zgodil 8.11.2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......