|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 2. del
5.2.2008 11:59:55   
aleksandra silvija
Joooj kaj se je meni danes zgodilo. Se zbudim zjutraj, grem v službo, kjer mi tajnica pove, da sem danes še prosta in da mi je pisala koriščenje nadur
super.user posted image
Si pa imela že zgodaj sprehod,...

Iz mene se pa TV norca delauser posted image .
Že itak ne gledamo veliko TV. Pa smo včeraj pred risanko imeli prižgano na  SLO1 in je bila dokumentarna oddaja o reki in nasploh o delti Ganges. Super.
Ponoči nisem mogla spat, sem šla v dnevno, se parkiram na sedežno in nekaj čez 1 prižgem tV--dokumentarna oddaja o Ganges.

Sem pred kratkim prižgala TV in ne boste verjeli---GANGES.user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 726
5.2.2008 12:23:20   
aleksandra silvija
Sem pravkar malo pokukala k februarčicam.
Imajo že 15user posted image  , 61 user posted image  pa še pričakujejo. Čestitkeuser posted image .
O, kdaj bomo me tako daleč? Meni se zdi, da enkrat drugo leto,...user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 727
5.2.2008 13:37:38   
aleksandra silvija
Didlinaa--SUPER si! Trebušček in kavbojke prav dobro izgledajouser posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 728
5.2.2008 14:18:04   
alea01
Sem izvedela, da se je ena moja znanka okužila z toksoplazmozo. Pa je ful pazila kaj je, kako je. Nobenega stika z mačkami, pa še vegetarijanka je.
Zdaj sem še pa jaz postala panična. Sicer se mi zdi čudno, da nisem tokso prebolela, ker sem bila skoz z mačkami.
Ste ve vse že prebolele? Daj te me potolažituser posted image user posted image user posted image . Sem skor v depresijo padla ali pa sem že v depresiji

Neposredna povezava do sporočila: 729
5.2.2008 14:48:43   
aleksandra silvija
Alea01-najprejuser posted image  ker si na RR, da nimam skoz samogovorovuser posted image .

Glej tokso pač lahko dobiš tudi od ne dovolj oprane zelenjave, sadja.

Ampak niti ne vem, kaj pomeni dovolj oprano???

Za solato, da jo opereš 3-krat, 10-krat-20-krat????

Pa še to. V več kot 30-ih letih se na podeželju med domačimi živalimi in ob kg in kg zaužitega regrada npr. nisem še okužila. Pa ni bilo vselej vse dobro oprano. Pa marsikatero zelenjavo sem pojedla že kar na vrtu.

Se mi zdi, da nad določenimi rečmi nimamo nadzora.

Je pa glede na vse res majhna možnost, da se okužimo.

Še to. Moja kolegica se je tudi med nos. okužila s tokso. Pa je pazila na prehrano. Jemala je zdravila, bila pod nadzorom in danes ima 3-letno zdravo punčko.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 730
5.2.2008 15:18:11   
*Mojca*
alea01 s toksoplazmo je tako, da je v drugem in tretjem tromesečju možnost okužbe večja, možnost okvare ploda pa manjša. Tako da tudi če se od zdaj naprej okužiš sploh ni nujno da bo s pikico karkoli narobe. Nič se sekirat!

Bejbe jaz imam pa doma novega GT3ja user posted image user posted image user posted image

Moj se že 1 uro igra z njim user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

Neposredna povezava do sporočila: 731
5.2.2008 15:18:29   
Anonimen
Dober dan. user posted image

Moja morfologija je uspela, dojenček je velik in težak.user posted image  Slabo zame, ker moram strogo počivat, ker je tudi posteljica kritično nagnjena.user posted image Ampak z ležanjem in brez kakeršnegakoli dvigovanja nam uspe priti do PDP.user posted image user posted image

Pa spol sem videla, sam ga ne povem. Sem se prepričala še pri g, ki pa je samo še potrdil.user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa pogovor z ginekologom je bil zelo zanimiv, kaj vse kličejo in paničarijo. Me je potem vprašal, če kaj berem internet.user posted image  Pa sem rekla da ja, itak, sam se ne obremenjujem z malenkostmi, ker še prehitro pridejo.user posted image  Punce, ne se sekirat za vsako malenkost, skrbi so odveč, če je nosečnost BP.user posted image

No, zdaj hitim kuhat, ker potem gremo v materinsko šolo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 732
5.2.2008 15:25:51   
*Mojca*
Didlina meni je G isto rekla...da se folk toooo much sekira. Pa rekla mi je še da je ena bila na 3d in je rekla da ne misli gledat unih slik ker je mali tako grd in ves zguban. Očitno je mislila da bo pri 20t kot iz risanke user posted image

Jooooj Didlina povej noooo, mene tako firbec matra user posted image Pri nas bo po mojem fantek...po feelingu, videla pa nisem nič, ker sem gledala stran ko se je približala kritični točki user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 733
5.2.2008 15:32:32   
Anonimen
Didlinaa čestitke za morfologijouser posted image . Lahko pa nam samo namigneš spol. A se pridružuješ večini na seznamu ali boš z barvo bolj izstopala?

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 734
5.2.2008 15:32:59   
Anonimen
Mojca  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za voziček

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 735
5.2.2008 15:49:06   
alea01
Hvala mojca in aleksandra silvija. Saj vem čisto vse o toksi, pa še sama druge mirim, sam danes me očitno dajejo hormoni
mojcauser posted image user posted image user posted image  za voziček. Daj pripopaj kakšno slikco. Ne vem kakšen voz je touser posted image
didlinaa- Si vidla lulija, a ne user posted image user posted image user posted image . Pa še velik je verjetno biluser posted image user posted image user posted image . V glavnem ti lepo počivaj in boš videla da bosta ti in bebika kuluser posted image user posted image user posted image

Jaz pa grem 25.02. na 3D. Mojega ful firbec matra, komu je user posted image  podoben. Sem rekla, boljš da je meni podoben in ima njegovo pametuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 736
5.2.2008 16:02:56   
alea01
mož mi bo prinesel trojanske krofe z borovničevo marmeladouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 737
5.2.2008 16:04:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

mož mi bo prinesel trojanske krofe z borovničevo marmeladouser posted image user posted image user posted image

meni je danes tudi prinesel krofeuser posted image user posted image user posted image - samo niso bili trojanski

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 738
5.2.2008 16:09:33   
aleksandra silvija
mož mi bo prinesel trojanske krofe z borovničevo marmelado

mmmmmm

Jaz bi jih jutri, danes mi čisto nič ne pašeuser posted image user posted image user posted image .
Saj ne morem verjeti, da je to možno.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 739
5.2.2008 17:15:08   
*Mojca*
alea01 evo slikico :

http://soncek.si/si/peg-perego-gt3-naked-completo-moka-kolekcija-2008-i6494.shtml

moj je plave barve. Ga bom kasneje dala v album.

Jaz bi tudi trojanske krofe...vaniljeve s kokosom....njami...

Grem raje naredit en sadnji šejk preden ne zamikajo sladkarije user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

Neposredna povezava do sporočila: 740
5.2.2008 17:22:47   
lonapo
Živjo beybe,

ravno sem se čokoladnih piškotov nažrla, komaj sedim.
No naš mali vragec je bil začuda ful priden pri kkardiologu in seveda je za nagrado dobil lego kocke, ki jih že ves popoldan sestavlja in razstavlja.
V glavnem je vse super, EKG je normalen, nima nobenih omejitev oz. je tako kot da sploh ne bi bil operiran, še šum na srcu je komaj slišen.
Sem tolk vesela, samo še jutri držite pesti,ker grem na UZ srca za našega bodočega člana.

Grem mal hiške gledat na marlesovo stran. 

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 741
5.2.2008 17:31:32   
aleksandra silvija
Didlinaa-user posted image  za MORFO, user posted image za user posted image  in user posted image user posted image user posted image user posted image  zate.
Bomo pa lenarile še teh nekaj mesecevuser posted image .

Mojca-user posted image   za voziček. GT3 zveni kot kak hud športni avtouser posted image .

Pa itak se user posted image  čisto preveč sekiramo.

Zanima nas točno povprečje naraščanja teže v posameznem tednu, kako dolg MV ima katera-mislim, 15 let nazaj veliko nosečk sploh ni vedelo, da se MV meri, pa so preživele.
Čakamo kot nore na prve brcike in se čisto zafrustriramo, ker je kolegica začutila prve v 16 t in 1 d, me smo pa 17 t in 0d--pa še nič,nato skozi nestrpno čakamo na brcike in nas zanima, če user posted image  brcajo pod pravim kotomuser posted image .
Naredimo cele študije o NS ali ja ali ne in potem spet rezultate primerjamo z vsakouser posted image , katere rezultate poznamo in če ima kolegica tveganje 1:12578, me pa 1:8540 je cel hudič.user posted image

prebiramo na netu o vseh možnih zapletih, nezgodah in se sekiramo in razmišljamo: kaj pa če?????
Ma ja. Tiste, ki so imele, imajo, imamo zaplete pač imamo za napisat kakšen stavek več. Najdemo cel forum o SS, normalno potekajočih nosečnosti je pa v vsakem mesecu morje, ampak na to kar pozabimo,...user posted image user posted image user posted image

Hočemo vedeti natančno št. bodijev, majčk in ostalih kosov oblčilc, pa točno s katerim praškom jih je potrebno pratiuser posted image user posted image user posted image

itd. itd....

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 742
5.2.2008 17:36:01   
aleksandra silvija
Grem mal hiške gledat na marlesovo stran.

To je tud moj "hobi".
Ti dam še eno stran, na kateri sem bila kar precej:
http://www.bautipps.de/hausdatenbank/detal.asp?h=1100,

Pa user posted image  za današnji pregled in seveda bo jutri tudi vse o.k.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 743
5.2.2008 17:40:08   
*Mojca*

lonapo super za tamalega da je vse ok. To je tako lepo slišat...user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Mojca-user posted image   za voziček. GT3 zveni kot kak hud športni avtouser posted image .

Isto je moj reku user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

Neposredna povezava do sporočila: 744
5.2.2008 18:39:14   
Anonimen
Didlina - zihr bo fant, k lulija je ful lažje videtuser posted image user posted image user posted image

Jst sm dans tko utrujena, da morm mal poležkat, v glavnem čestitke za preglede, pa če verjamete al ne, zdle sem prebrala današnje debate, pa že več ne vem, o čem je blo govora. Aja Mojca - supr voziček, sam malo težak, se mi zdi. Men se zdi, da ma kolegica takega.

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 745
5.2.2008 18:55:18   
tteeaa
aleksandra_silvija - popolnoma se strinjam. Res full preveč kompliciramo, ampak se mi zdi, da ženske itak rade kompliciramo, med nosečnostjo imamo pa tak pripraven izgovor user posted image .

Sicer se pa jaz trudim, čim manj komplicirat. Danes sem bila po enomesečni študijski pavzi zopet v službi in moram priznat, da sem se odvadila jutranjega vstajanja, tako da sem mogla zdaj popoldan malo spatuser posted image . kaj bom pa ponoči delalauser posted image  Eh, itak ima moj user posted image  veliko dela ponoči, tako da mi ne pusti kaj preveč spat.user posted image

Včeraj sem si kupila materinsko blazino in sem zaenkrat zelo zadovoljna z njo. Mi lepo razbremeni križ, ki me sicer že precej boli. Ja, naši user posted image  rastejo, me se pa debelimouser posted image ....

Kar te ne ubije, te naredi močnejšo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 746
5.2.2008 18:58:26   
tteeaa
Mojca - user posted image  za voziček, mi je všeč.

Didlinaa - čestitke za morfo, jaz jo imam 13.2.. Upam, da se bo tokrat videl spol. Na prejšnjem pregledu je bil moj user posted image  tako živahen, da ni mogla reči nič o spolu. Če izvem, bom novico delila z vamiuser posted image .

kaj še moram napisat? Jaj, kako sem jaz pozabljiva postala, ajme....user posted image

(odgovor članu tteeaa)
Neposredna povezava do sporočila: 747
5.2.2008 19:00:16   
*Mojca*
evo v album sem dala današnjega bušija (z darilom od mojega) in voziček. Geslo je enako kot prejšnjič (moje ime z zvezdicami  user posted image )

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu tteeaa)
Neposredna povezava do sporočila: 748
5.2.2008 19:01:09   
tteeaa
...nič, gre pojest kakšen krof, da dobim energijo za možganeuser posted image user posted image user posted image , mogoče se bom potem spomnila, kaj sem še hotela napisatuser posted image .

danes sem pojedla že 7 krofovuser posted image . dobro, da je jutri postuser posted image

(odgovor članu tteeaa)
Neposredna povezava do sporočila: 749
5.2.2008 19:04:17   
aleksandra silvija
Mojca-user posted image voziček. Pa si ti prepričana, da si juničijca? Nisi mogoče avgustovka?user posted image

Tteeaa-post že, samo če se ga bomo držale?user posted image

(odgovor članu tteeaa)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Spontani splavi
MioBambino

Koliko spontanih splavov ste imele?

nobenega (58%)

1 (30%)

2 (7%)

3 (2%)

več kot 3 (2%)

Število vseh glasov: 240

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!