Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 5.2.2008 11:59:55
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Joooj kaj se je meni danes zgodilo. Se zbudim zjutraj, grem v službo, kjer mi tajnica pove, da sem danes še prosta in da mi je pisala koriščenje nadur super. Si pa imela že zgodaj sprehod,... Iz mene se pa TV norca dela . Že itak ne gledamo veliko TV. Pa smo včeraj pred risanko imeli prižgano na SLO1 in je bila dokumentarna oddaja o reki in nasploh o delti Ganges. Super. Ponoči nisem mogla spat, sem šla v dnevno, se parkiram na sedežno in nekaj čez 1 prižgem tV--dokumentarna oddaja o Ganges. Sem pred kratkim prižgala TV in ne boste verjeli---GANGES.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 5.2.2008 12:23:20
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Sem pravkar malo pokukala k februarčicam. Imajo že 15 , 61 pa še pričakujejo. Čestitke . O, kdaj bomo me tako daleč? Meni se zdi, da enkrat drugo leto,...
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 5.2.2008 13:37:38
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Didlinaa--SUPER si! Trebušček in kavbojke prav dobro izgledajo .
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 5.2.2008 14:18:04
|
|
|
|
alea01
|
Sem izvedela, da se je ena moja znanka okužila z toksoplazmozo. Pa je ful pazila kaj je, kako je. Nobenega stika z mačkami, pa še vegetarijanka je. Zdaj sem še pa jaz postala panična. Sicer se mi zdi čudno, da nisem tokso prebolela, ker sem bila skoz z mačkami. Ste ve vse že prebolele? Daj te me potolažit . Sem skor v depresijo padla ali pa sem že v depresiji
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 5.2.2008 14:48:43
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Alea01-najprej ker si na RR, da nimam skoz samogovorov . Glej tokso pač lahko dobiš tudi od ne dovolj oprane zelenjave, sadja. Ampak niti ne vem, kaj pomeni dovolj oprano??? Za solato, da jo opereš 3-krat, 10-krat-20-krat???? Pa še to. V več kot 30-ih letih se na podeželju med domačimi živalimi in ob kg in kg zaužitega regrada npr. nisem še okužila. Pa ni bilo vselej vse dobro oprano. Pa marsikatero zelenjavo sem pojedla že kar na vrtu. Se mi zdi, da nad določenimi rečmi nimamo nadzora. Je pa glede na vse res majhna možnost, da se okužimo. Še to. Moja kolegica se je tudi med nos. okužila s tokso. Pa je pazila na prehrano. Jemala je zdravila, bila pod nadzorom in danes ima 3-letno zdravo punčko.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 5.2.2008 15:18:11
|
|
|
|
*Mojca*
|
alea01 s toksoplazmo je tako, da je v drugem in tretjem tromesečju možnost okužbe večja, možnost okvare ploda pa manjša. Tako da tudi če se od zdaj naprej okužiš sploh ni nujno da bo s pikico karkoli narobe. Nič se sekirat! Bejbe jaz imam pa doma novega GT3ja Moj se že 1 uro igra z njim
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 5.2.2008 15:18:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Dober dan. Moja morfologija je uspela, dojenček je velik in težak. Slabo zame, ker moram strogo počivat, ker je tudi posteljica kritično nagnjena. Ampak z ležanjem in brez kakeršnegakoli dvigovanja nam uspe priti do PDP. Pa spol sem videla, sam ga ne povem. Sem se prepričala še pri g, ki pa je samo še potrdil. Pa pogovor z ginekologom je bil zelo zanimiv, kaj vse kličejo in paničarijo. Me je potem vprašal, če kaj berem internet. Pa sem rekla da ja, itak, sam se ne obremenjujem z malenkostmi, ker še prehitro pridejo. Punce, ne se sekirat za vsako malenkost, skrbi so odveč, če je nosečnost BP. No, zdaj hitim kuhat, ker potem gremo v materinsko šolo.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 5.2.2008 15:25:51
|
|
|
|
*Mojca*
|
Didlina meni je G isto rekla...da se folk toooo much sekira. Pa rekla mi je še da je ena bila na 3d in je rekla da ne misli gledat unih slik ker je mali tako grd in ves zguban. Očitno je mislila da bo pri 20t kot iz risanke Jooooj Didlina povej noooo, mene tako firbec matra Pri nas bo po mojem fantek...po feelingu, videla pa nisem nič, ker sem gledala stran ko se je približala kritični točki
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 5.2.2008 15:32:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Didlinaa čestitke za morfologijo . Lahko pa nam samo namigneš spol. A se pridružuješ večini na seznamu ali boš z barvo bolj izstopala?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 5.2.2008 15:32:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Mojca za voziček
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 5.2.2008 15:49:06
|
|
|
|
alea01
|
Hvala mojca in aleksandra silvija. Saj vem čisto vse o toksi, pa še sama druge mirim, sam danes me očitno dajejo hormoni mojca za voziček. Daj pripopaj kakšno slikco. Ne vem kakšen voz je to didlinaa- Si vidla lulija, a ne . Pa še velik je verjetno bil . V glavnem ti lepo počivaj in boš videla da bosta ti in bebika kul Jaz pa grem 25.02. na 3D. Mojega ful firbec matra, komu je podoben. Sem rekla, boljš da je meni podoben in ima njegovo pamet
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 5.2.2008 16:02:56
|
|
|
|
alea01
|
mož mi bo prinesel trojanske krofe z borovničevo marmelado
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 5.2.2008 16:04:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 mož mi bo prinesel trojanske krofe z borovničevo marmelado meni je danes tudi prinesel krofe - samo niso bili trojanski
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 5.2.2008 16:09:33
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
mož mi bo prinesel trojanske krofe z borovničevo marmelado mmmmmm Jaz bi jih jutri, danes mi čisto nič ne paše . Saj ne morem verjeti, da je to možno.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 5.2.2008 17:15:08
|
|
|
|
*Mojca*
|
alea01 evo slikico : http://soncek.si/si/peg-perego-gt3-naked-completo-moka-kolekcija-2008-i6494.shtml moj je plave barve. Ga bom kasneje dala v album. Jaz bi tudi trojanske krofe...vaniljeve s kokosom....njami... Grem raje naredit en sadnji šejk preden ne zamikajo sladkarije
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 5.2.2008 17:22:47
|
|
|
|
lonapo
|
Živjo beybe, ravno sem se čokoladnih piškotov nažrla, komaj sedim. No naš mali vragec je bil začuda ful priden pri kkardiologu in seveda je za nagrado dobil lego kocke, ki jih že ves popoldan sestavlja in razstavlja. V glavnem je vse super, EKG je normalen, nima nobenih omejitev oz. je tako kot da sploh ne bi bil operiran, še šum na srcu je komaj slišen. Sem tolk vesela, samo še jutri držite pesti,ker grem na UZ srca za našega bodočega člana. Grem mal hiške gledat na marlesovo stran.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 5.2.2008 17:31:32
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Didlinaa- za MORFO, za in zate. Bomo pa lenarile še teh nekaj mesecev . Mojca- za voziček. GT3 zveni kot kak hud športni avto . Pa itak se čisto preveč sekiramo. Zanima nas točno povprečje naraščanja teže v posameznem tednu, kako dolg MV ima katera-mislim, 15 let nazaj veliko nosečk sploh ni vedelo, da se MV meri, pa so preživele. Čakamo kot nore na prve brcike in se čisto zafrustriramo, ker je kolegica začutila prve v 16 t in 1 d, me smo pa 17 t in 0d--pa še nič,nato skozi nestrpno čakamo na brcike in nas zanima, če brcajo pod pravim kotom . Naredimo cele študije o NS ali ja ali ne in potem spet rezultate primerjamo z vsako , katere rezultate poznamo in če ima kolegica tveganje 1:12578, me pa 1:8540 je cel hudič. prebiramo na netu o vseh možnih zapletih, nezgodah in se sekiramo in razmišljamo: kaj pa če????? Ma ja. Tiste, ki so imele, imajo, imamo zaplete pač imamo za napisat kakšen stavek več. Najdemo cel forum o SS, normalno potekajočih nosečnosti je pa v vsakem mesecu morje, ampak na to kar pozabimo,... Hočemo vedeti natančno št. bodijev, majčk in ostalih kosov oblčilc, pa točno s katerim praškom jih je potrebno prati itd. itd....
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 5.2.2008 17:36:01
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Grem mal hiške gledat na marlesovo stran. To je tud moj "hobi". Ti dam še eno stran, na kateri sem bila kar precej: http://www.bautipps.de/hausdatenbank/detal.asp?h=1100, Pa za današnji pregled in seveda bo jutri tudi vse o.k.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 5.2.2008 17:40:08
|
|
|
|
*Mojca*
|
lonapo super za tamalega da je vse ok. To je tako lepo slišat... IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Mojca- za voziček. GT3 zveni kot kak hud športni avto . Isto je moj reku
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 5.2.2008 18:39:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Didlina - zihr bo fant, k lulija je ful lažje videt Jst sm dans tko utrujena, da morm mal poležkat, v glavnem čestitke za preglede, pa če verjamete al ne, zdle sem prebrala današnje debate, pa že več ne vem, o čem je blo govora. Aja Mojca - supr voziček, sam malo težak, se mi zdi. Men se zdi, da ma kolegica takega.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 5.2.2008 18:55:18
|
|
|
|
tteeaa
|
aleksandra_silvija - popolnoma se strinjam. Res full preveč kompliciramo, ampak se mi zdi, da ženske itak rade kompliciramo, med nosečnostjo imamo pa tak pripraven izgovor . Sicer se pa jaz trudim, čim manj komplicirat. Danes sem bila po enomesečni študijski pavzi zopet v službi in moram priznat, da sem se odvadila jutranjega vstajanja, tako da sem mogla zdaj popoldan malo spat . kaj bom pa ponoči delala Eh, itak ima moj veliko dela ponoči, tako da mi ne pusti kaj preveč spat. Včeraj sem si kupila materinsko blazino in sem zaenkrat zelo zadovoljna z njo. Mi lepo razbremeni križ, ki me sicer že precej boli. Ja, naši rastejo, me se pa debelimo ....
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 5.2.2008 18:58:26
|
|
|
|
tteeaa
|
Mojca - za voziček, mi je všeč. Didlinaa - čestitke za morfo, jaz jo imam 13.2.. Upam, da se bo tokrat videl spol. Na prejšnjem pregledu je bil moj tako živahen, da ni mogla reči nič o spolu. Če izvem, bom novico delila z vami . kaj še moram napisat? Jaj, kako sem jaz pozabljiva postala, ajme....
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 5.2.2008 19:00:16
|
|
|
|
*Mojca*
|
evo v album sem dala današnjega bušija (z darilom od mojega) in voziček. Geslo je enako kot prejšnjič (moje ime z zvezdicami )
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 5.2.2008 19:01:09
|
|
|
|
tteeaa
|
...nič, gre pojest kakšen krof, da dobim energijo za možgane , mogoče se bom potem spomnila, kaj sem še hotela napisat . danes sem pojedla že 7 krofov . dobro, da je jutri post
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 5.2.2008 19:04:17
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Mojca- voziček. Pa si ti prepričana, da si juničijca? Nisi mogoče avgustovka? Tteeaa-post že, samo če se ga bomo držale?
|
|
|
Spontani splaviMioBambinoKoliko spontanih splavov ste imele?nobenega (
58%)
1 (
30%)
2 (
7%)
3 (
2%)
več kot 3 (
2%)
Število vseh glasov: 240Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!