Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 5.2.2008 7:57:58
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Dobro jutro. Najprej HVALA punce za vse dobre želje. Saj običajno sem kar optimistična, ampak ko vidiš G tako zaskrbljeno, pa ni ravno fino. Pa bomo že. Pa še ko sem stalno doma imam več časa za razmišljanje,... L.Daisy- ti si kar privošči dnevni . Pri nas je vreme namenjeno ravno poležavanju . Didlinaa- dobro opravi . Mojca- super za morfo . Tweetek- smo itak obsedene z mislimi o . Aha. Pri 1. sem tudi jaz "norela" z opremo in vsem skoraj celo . Pri 2. sem pripravila večino stvari-posteljico, previjalno je pa pripravilč mož, medtem-ko sem bila v porodnišnici. Bila sem ful prijetno presenečena. Sedaj bi pa tudi jaz kar kupovala oblekice. Je imela punčka vse novo, fantek večino tudi, ker ga nismo oblačili v roza, pa še zimski je, ona poletna in kar nekaj reči od hčere ni prišlo prav, oz. smo morali dokupiti. Sedaj pa razmišljam, če sta bila prva dva nova, zakaj bi delala razliko s 3.?? Se mi zdi, da ne bi bilo pošteno. Mislim. Kot da je pomembno, kaj imajo na sebi.Prav grozna sem!!! Eva2008--dobrodošla nazaj! Uživaj še ta teden na bolniški. Lonapo--Ti tudi uživaj zadnji teden bolniške--po kar 3-eh mesecih greš v službo? to je skoraj tako, kot da boš prišla s porodniške . Pa držim pesti za današnji pregled. Saj so navajeni tam tudi živahnih otrok. Pravzaprav je prav super, da je živahen. Lunca14--super za morfo , pa super, ker si nazaj. Tako. Sinko trenutno še spi, ima vročino. Zjuraj je pa jokal, ker ne gre v vrtec, da bi bil čebela . Bo pa doma, ampak pravi, da je v vrtcu bolš biti maškara. Bo že držalo. Baj
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 5.2.2008 8:03:25
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Še to. Mojca-ti si pa danes ponovno v službi. Da te potolažim--v petek je praznik, če to velja tudi za tvoje del. mesto. Ninny--Končno ste premagali bolezni . Martinščica-Se mi zdi, da tebi zaradi selitve in vsega čas do še hitreje mineva. Super.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 5.2.2008 8:19:08
|
|
|
|
alea01
|
Dobro jutro ! Eva2008- dobrodošla nazaj mojca- za morfologijo Kako kaj nabirate kg? Jaz imam vsak teden 1kg več. Sem že na plus 4kg.Sam ne vem, kam grejo te kile. V trebuh in joške? . Ker se mi drugače zdi, da sem še zmeraj suha. Obseg pasu imam, če merim pri popku 78cm, mal niže pa 80cm. Boki so na 84cm. mogoče je mal bolj rit obložena. ma ne vem. Hecno se mo zdi, da tako hitro rastemo
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 5.2.2008 8:28:03
|
|
|
|
l.daisy
|
jaz sem zdaj na +6 kg, še vedno pa 2 kg v minusu... obseg čez popek 100cm, pod popkom 102cm, čez boke 104cm ... ti si še prava suhica:)
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 5.2.2008 8:42:36
|
|
|
|
beyba
|
Dobro jutro, Jst tistih par strani nikakor ne uspem prebrat.... Tako da vas bom mal manj komentirala Uglavnem mislim da sta meli dva rojstni dan Delinda pa mojca( nej se vam aizpolnijo vse želje...) Vsem za morfo in preglede... Lunca 14 welcome back!!! Pa nikar spet pobegnit. Aleksandra sivilja držim pesti da bo s tabo in tvojo pikico vse ok in da boš nehala krvavt. Vsekakor pa počivaj in nas zabavaj na RR Srečanje ja lahko kadar koli popoldne. Napišite kdaj pa kje... pa se bomo javle tiste, ki bomo mele takrat čas in energijo pridt, vrjetno bo težko naredit tako da ob vsem ok. Lahko pa naredimo dve srečanji. Eno v Ljubljani ( za lj, okolico, gorenjsko...in eno c CElju.... (štajerska, prekmurje...) Jst se že zdej ne spomnim kdaj sem nazadnje celo noč prespala. SAm to je vse priprava na junij. A si predstavljate kak šok bi bil, če bi ble 9 mesecev nosečnosti ko rožice, spale bi full dobr, nič vas nebi bolel, špikalo, motilo.... Potem bi mogle it pa kar naenkrat rodit(rojevale bi 3 dnv hudih olečinagh....)pa potem malček neb ponoči nič spal, kar naprej bi jokal.... A nebi bil to šok, tako pa ne bo, se bo samo stopnjevalo
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 5.2.2008 8:45:35
|
|
|
|
beyba
|
Prej je prišlo do blamaže... EVA2008 dobrodošla nazaj in nikar nam spet ne pobegni. Oprosti ker sem te zamenjala z lunco 14
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 5.2.2008 9:01:32
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
SAm to je vse priprava na junij. A si predstavljate kak šok bi bil, če bi ble 9 mesecev nosečnosti ko rožice, spale bi full dobr, nič vas nebi bolel, špikalo, motilo.... Potem bi mogle it pa kar naenkrat rodit(rojevale bi 3 dnv hudih olečinagh....)pa potem malček neb ponoči nič spal, kar naprej bi jokal.... A nebi bil to šok, tako pa ne bo, se bo samo stopnjevalo Točno tako, Beyba . Alea01--ti si res suhica in nimaš KAJ SKRBET . Že placenta in maternica kar nekaj tehtata-in še več bosta! Pa krvi imamo več, pa normalno so prsi večje . Pa otroček . Drugače je pa tvoj obseg pri popku obseg, ki ga ima marsikatera nenoseča . Punce, veste kaj meni ni jasno? Kako sem lahko preživela 1. čisto brez interneta? Zato pa smo šli kupovati vozičeek, ne da bi o njih vedeli karkoli. Zavore, obračamje, košara? Poleg tega pa sva z možem kupila kup nepotrebnih stvari, ki so v trgovinah izgledale strašno cart in še več kot nujne .
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 5.2.2008 10:28:16
|
|
|
|
beyba
|
Kaj zdej nobene čveke dans tuki gor?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 5.2.2008 10:30:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz vsake toliko časa mal priletim, pa se nič ne dogaja, pa grem.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 5.2.2008 10:34:24
|
|
|
|
alea01
|
ninny- ti si rodila z epiduralno, a ne? So bile nslednji dan kakšne bolečine in kdaj so ti začeli dajat epiduralno? koliko si bila že odprta?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 5.2.2008 10:44:01
|
|
|
|
beyba
|
Jst sem dans tko zaspana, celo noč sem se nekaj zbujala, nobenega kisika ni tuki v pisarni, pa še eno uro pa pol moram bit tuki . A je katera za čvek?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 5.2.2008 10:51:41
|
|
|
|
l.daisy
|
hej beyba... jaz sem tudi bolj malo spala, sta imela telovadbo... zdej pa zgleda spita hudička
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 5.2.2008 10:52:09
|
|
|
|
alea01
|
saj bo beyba. Ura bo tak hitro mimo kot bi mignil
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 5.2.2008 10:52:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 ninny- ti si rodila z epiduralno, a ne? So bile nslednji dan kakšne bolečine in kdaj so ti začeli dajat epiduralno? koliko si bila že odprta? Jaz sem prišla v porodnišnico s popadki, 4 prste odprta, potem je bil sprejem, klistir, potem sem v porodni čakala anestezista pol ure, ker je imel operacijo, potem da mi je nastavil, in potem ti dajo v roko listek, kjer so številke od 1-10 da poveš koliko te boli. Mene je že kar bolelo tako,da so začeli s dajanjem EA, traja ene 10-15 minut da prime, anestezist je potem preveril, če dela in potem ti sestra daje nove doze. Jaz nisem naslednji dan imele nobene bolečine, edino ta veliki obliž, ki ga dobiš skoraj čez cel hrbet me je motil
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 5.2.2008 10:54:07
|
|
|
|
alea01
|
Pri meni je tudi tak. Ponoči in pozno zvečer ima veselico, dopoldne je pa mir Pa baje, tak ritem kot ga ima zdaj, naj bi bil tudi po porodu. Sem nekje prebrala
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 5.2.2008 10:54:45
|
|
|
|
tweetek
|
jaz bi ful čvekala pa moram delat... Se pa nisem mogla upret da vas ne bi vsaj prebrala... Joj, joj, grem hitr delat preden bo katera kaj luštnega povedala da bom pol "obvisela" na forumu ... Papa. pa če bom pridna vas pridem pogledat/prebrat popoldne...
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 5.2.2008 10:56:16
|
|
|
|
alea01
|
Hvala ninny. Jaz bi tudi epiduralno. A kaj, ko baje ni skoz anestezista in je odvisno kdaj rodiš. Baje je v LJ anestezist na voljo med 8 in 16uro. Vikendi in prazniki zaprto .
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 5.2.2008 10:56:37
|
|
|
|
l.daisy
|
super... pol smo mi na dobri poti za nočne ptice
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 5.2.2008 11:00:55
|
|
|
|
alea01
|
ampak kašne močne brce so to. Moj mož da večkrat roko na bušija in ga kar flikne . Najboljš je zjutraj, ko zvoni ura možu za vstat, se tamal prebudi in ful buta. moj valjda še mal treba potegnit v postelji in pol mu položim roko na bušija in moj je tik-tak pokonci. Naše dete ga zbudi
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 5.2.2008 11:02:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 Hvala ninny. Jaz bi tudi epiduralno. A kaj, ko baje ni skoz anestezista in je odvisno kdaj rodiš. Baje je v LJ anestezist na voljo med 8 in 16uro. Vikendi in prazniki zaprto . Pri nas na Jesenicah, je EA brezplačna, anastezist je pa vedno na voljo
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 5.2.2008 11:03:21
|
|
|
|
l.daisy
|
zdaj lahko še spi do budilke... bo kmalu čas, ko mu bo nekdo vrtal po nosu, po ušesih in odpiral veke
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 5.2.2008 11:19:00
|
|
|
|
beyba
|
Ubistvu me ni budil mali, ampak sem se zbujala na pol ure uro, pa se premetavala pa.... sploh nisem mogla zaspat....pa ostativ tem stanju. Tako da komaj čakam da doma šlafnem eno dvourno.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 5.2.2008 11:42:40
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Pri meni je tudi tak. Ponoči in pozno zvečer ima veselico, dopoldne je pa mir Enako. In res je, da naj bi že pri teh tednih imeli ritem novorojenčkov. Mhm, se bo kar treba pripraviti na dolge večere . Jaz tudi vsake toliko časa priletim sem gor, pa vidim, da se ničl ne dogaja in se poberem .
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 5.2.2008 11:49:56
|
|
|
|
beyba
|
No jst počasi odhajam iz službe. Mogoče bom doma skočila kaj pogledat na RR če ste akj večje čveke popoldan. Kar se tiče ritma bom jst s tem ko ga ma zdej čist zadovolna. Brca nekje od 9-12 hure potem ne potme pa začne spet po kosilu ko se vležem in pa vmes spet neha pa zvečer tko okrog osmih, pa potem po pol deseti do zjutraj spet nič. Takega urnika bi bla super vesela.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 5.2.2008 11:55:13
|
|
|
|
*Mojca*
|
Joooj kaj se je meni danes zgodilo. Se zbudim zjutraj, grem v službo, kjer mi tajnica pove, da sem danes še prosta in da mi je pisala koriščenje nadur. Sicer sem imela en izpit na podiplomcu in mislila da imam samo 2 uri fraj, sem imela pa cel dan. Jaaaaooo pa ob 6.40 sem ustala Sem pa zdaj že doma. Po kosilu pa greva po voziček, komaj čakam Kar se tiče EA sem jaz že napisala da jo bom vzela, ker je itak zakon. Za Lj pa sem slišala, da je sploh ne bodo več dajali Nič, se tipkamo še kaj kasneje, šibam kuhat
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Nik, Nick, Nicholas?Jaka RRVšeč mi je ime Nicholas, a se mi zdi, da ne paše v naše okolje. Kaj vi mislite?Nik (
58%)
Nick (
4%)
Nicholas (
6%)
Nobeno mi ni všeč (
32%)
Število vseh glasov: 416Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!