|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 2. del
5.2.2008 7:57:58   
aleksandra silvija
Dobro jutro.

Najprej HVALA punce za vse dobre želje. Saj običajno sem kar optimistična, ampak ko vidiš G tako zaskrbljeno, pa ni ravno fino. Pa bomo že.
Pa še ko sem stalno doma imam več časa za razmišljanje,...

L.Daisy- ti si kar privošči dnevniuser posted image . Pri nas je vreme namenjeno ravno poležavanjuuser posted image .

Didlinaa- dobro opraviuser posted image .

Mojca- super za morfouser posted image .

Tweetek-user posted image  smo itak obsedene z mislimi o user posted image user posted image . Aha. Pri 1.user posted image  sem tudi jaz "norela" z opremo in vsem skoraj celo user posted image .
Pri 2.user posted image  sem pripravila večino stvari-posteljico, previjalno je pa pripravilč mož, medtem-ko sem bila v porodnišnici. Bila sem ful prijetno presenečena.
Sedaj bi pa tudi jaz kar kupovala oblekice. Je imela punčka vse novo, fantek večino tudi, ker ga nismo oblačili v roza, pa še zimski je, ona poletna in kar nekaj reči od hčere ni prišlo prav, oz. smo morali dokupiti.

Sedaj pa razmišljam, če sta bila prva dva nova, zakaj bi delala razliko s 3.?? Se mi zdi, da ne bi bilo pošteno. Mislim. Kot da jeuser posted image  pomembno, kaj imajo na sebi.Prav grozna sem!!!user posted image

Eva2008--dobrodošla nazaj!user posted image Uživaj še ta teden na bolniški.

Lonapo--Ti tudi uživaj zadnji teden bolniške--po kar 3-eh mesecih greš v službo? to je skoraj tako, kot da boš prišla s porodniškeuser posted image .
Pa držim pesti za današnji pregled. Saj so navajeni tam tudi živahnih otrok. Pravzaprav je prav super, da je živahen.user posted image

Lunca14--super za morfouser posted image , pa super, ker si nazaj.

Tako. Sinko trenutno še spi, ima vročino. Zjuraj je pa jokal, ker ne gre v vrtec, da bi bil čebelauser posted image . Bo pa doma, ampak pravi, da je v vrtcu bolš biti maškara. Bo že držalo.user posted image

Baj

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 701
5.2.2008 8:03:25   
aleksandra silvija
Še to.
Mojca-ti si pa danes ponovno v službi. Da te potolažim--v petek je praznik, če to velja tudi za tvoje del. mesto.

Ninny--Končno ste premagali bolezniuser posted image .

Martinščica-Se mi zdi, da tebi zaradi selitve in vsega čas do user posted image user posted image  še hitreje mineva. Super.

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 702
5.2.2008 8:19:08   
alea01
Dobro jutrouser posted image !

Eva2008- dobrodošla nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image
mojca- user posted image user posted image user posted image user posted image za morfologijo

Kako kaj nabirate kg? Jaz imam vsak teden 1kg več.user posted image Sem že na plus 4kg.Sam ne vem, kam grejo te kile. V trebuh in joške?user posted image user posted image . Ker se mi drugače zdi, da sem še zmeraj suha. Obseg pasu imam, če merim pri popku 78cm, mal niže pa 80cm. Boki so na 84cm. mogoče je mal bolj rit obložena. ma ne vem. Hecno se mo zdi, da tako hitro rastemouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 703
5.2.2008 8:28:03   
l.daisy
jaz sem zdaj na +6 kg, še vedno pa 2 kg v minusu... obseg čez popek 100cm, pod popkom 102cm, čez boke 104cmuser posted image ... ti si še prava suhica:)

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 704
5.2.2008 8:42:36   
beyba
Dobro jutro,

Jst tistih par strani nikakor ne uspem prebrat....

Tako da vas bom  mal manj  komentiralauser posted image user posted image user posted image

Uglavnem mislim da sta meli dva rojstni dan Delinda pa mojca( nej se vam aizpolnijo vse želje...)
user posted image user posted image user posted image user posted image Vsem za morfo in preglede...

Lunca 14 welcome back!!!  Pa nikar spet pobegnit.

Aleksandra sivilja držim pesti da bo s tabo in tvojo pikico vse ok in da boš nehala krvavt. Vsekakor pa počivaj in nas zabavaj na RR

Srečanje ja lahko kadar koli popoldne. Napišite kdaj pa kje... pa se bomo javle tiste, ki bomo mele takrat čas in energijo pridt, vrjetno bo težko naredit tako da ob vsem ok. Lahko pa naredimo dve srečanji. Eno v Ljubljani ( za lj, okolico, gorenjsko...in eno c CElju.... (štajerska, prekmurje...)

Jst se že zdej ne spomnim kdaj sem nazadnje celo noč prespala.

SAm to je vse priprava na junij. A si predstavljate kak šok bi bil, če bi ble 9 mesecev nosečnosti ko rožice, spale bi full dobr, nič vas nebi bolel, špikalo, motilo.... Potem bi mogle it pa kar naenkrat rodit(rojevale bi 3 dnv hudih olečinagh....)pa potem malček neb ponoči nič spal, kar naprej bi jokal....   A nebi bil to šok, tako pa ne bo, se bo samo stopnjevalouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 705
5.2.2008 8:45:35   
beyba
Prej je prišlo do blamaže... EVA2008 dobrodošla nazaj in nikar nam spet ne pobegni. Oprosti ker sem te zamenjala z lunco 14user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 706
5.2.2008 9:01:32   
aleksandra silvija
SAm to je vse priprava na junij. A si predstavljate kak šok bi bil, če bi ble 9 mesecev nosečnosti ko rožice, spale bi full dobr, nič vas nebi bolel, špikalo, motilo.... Potem bi mogle it pa kar naenkrat rodit(rojevale bi 3 dnv hudih olečinagh....)pa potem malček neb ponoči nič spal, kar naprej bi jokal.... A nebi bil to šok, tako pa ne bo, se bo samo stopnjevalo

Točno tako, Beybauser posted image user posted image user posted image .

Alea01--ti si res suhica in nimaš KAJ SKRBETuser posted image . Že placenta in maternica kar nekaj tehtata-in še več bosta!user posted image
Pa krvi imamo več, pa normalno so prsi večjeuser posted image . Pa otročekuser posted image .
Drugače je pa tvoj obseg pri popku obseg, ki ga ima marsikatera nenosečauser posted image .

Punce, veste kaj meni ni jasno?
Kako sem lahko preživela 1. user posted image  čisto brez interneta?user posted image user posted image user posted image

Zato pa smo šli kupovati vozičeek, ne da bi o njih vedeli karkoli.user posted image user posted image user posted image
Zavore, obračamje, košara?user posted image user posted image user posted image

Poleg tega pa sva z možem kupila kup nepotrebnih stvari, ki so v trgovinah izgledale strašno cart in še več kot nujneuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 707
5.2.2008 10:28:16   
beyba
Kaj zdej nobene čveke dans tuki gor?

Neposredna povezava do sporočila: 708
5.2.2008 10:30:07   
Anonimen
Jaz vsake toliko časa mal priletim, pa se nič ne dogaja, pa grem.

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 709
5.2.2008 10:34:24   
alea01
ninny- ti si rodila z epiduralno, a ne? So bile nslednji dan kakšne bolečine in kdaj so ti začeli dajat epiduralno? koliko si bila že odprta?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 710
5.2.2008 10:44:01   
beyba
Jst sem dans tko zaspana, celo noč sem se nekaj zbujala, nobenega kisika ni tuki v pisarni, pa še eno uro pa pol moram bit tuki . A je katera za čvek?

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 711
5.2.2008 10:51:41   
l.daisy
hej beyba... jaz sem tudi bolj malo spala, sta imela user posted image user posted image telovadbo... zdej pa zgleda spita hudička user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 712
5.2.2008 10:52:09   
alea01
saj bo beyba. Ura bo tak hitro mimo kot bi mignil

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 713
5.2.2008 10:52:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

ninny- ti si rodila z epiduralno, a ne? So bile nslednji dan kakšne bolečine in kdaj so ti začeli dajat epiduralno? koliko si bila že odprta?

Jaz sem prišla v porodnišnico s popadki, 4 prste odprta, potem je bil sprejem, klistir, potem sem v porodni čakala anestezista pol ure, ker je imel operacijo, potem da mi je nastavil, in potem ti dajo v roko listek, kjer so številke  od 1-10 da poveš koliko te boli. Mene je že kar bolelo tako,da so začeli s dajanjem EA,  traja ene 10-15 minut da prime, anestezist je potem preveril, če dela  in potem ti sestra daje nove doze.
Jaz nisem naslednji dan imele nobene bolečine, edino  ta veliki obliž, ki ga dobiš skoraj čez cel hrbet me je motiluser posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 714
5.2.2008 10:54:07   
alea01
Pri meni je tudi tak. Ponoči in pozno zvečer ima user posted image  veselico, dopoldne je pa miruser posted image user posted image user posted image
Pa baje, tak ritem kot ga ima user posted image  zdaj, naj bi bil tudi po porodu. Sem nekje prebrala

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 715
5.2.2008 10:54:45   
tweetek
jaz bi ful čvekala pa moram delat... Se pa nisem mogla upret da vas ne bi vsaj prebrala... Joj, joj, grem hitr delat preden bo katera kaj luštnega povedala da bom pol "obvisela" na forumuuser posted image ... Papa. pa če bom pridna vas pridem pogledat/prebrat popoldne...

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 716
5.2.2008 10:56:16   
alea01
Hvala ninny. Jaz bi tudi epiduralno. A kaj, ko baje ni skoz anestezista in je odvisno kdaj rodiš. Baje je v LJ anestezist na voljo med 8 in 16uro. Vikendi in prazniki zaprtouser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 717
5.2.2008 10:56:37   
l.daisy
super... pol smo mi na dobri poti za nočne pticeuser posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 718
5.2.2008 11:00:55   
alea01
ampak kašne močne brce so to. Moj mož da večkrat roko na bušija in ga kar flikneuser posted image user posted image . Najboljš je zjutraj, ko zvoni ura možu za vstat, se tamal prebudi in ful buta. moj user posted image  valjda še mal treba potegnit v posteljiuser posted image user posted image  in pol mu položim roko na bušija in moj user posted image  je tik-tak pokonci. Naše dete ga zbudiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 719
5.2.2008 11:02:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

Hvala ninny. Jaz bi tudi epiduralno. A kaj, ko baje ni skoz anestezista in je odvisno kdaj rodiš. Baje je v LJ anestezist na voljo med 8 in 16uro. Vikendi in prazniki zaprtouser posted image user posted image user posted image user posted image .

Pri nas na Jesenicah, je EA brezplačna, anastezist je pa vedno na voljouser posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 720
5.2.2008 11:03:21   
l.daisy
zdaj lahko še spi do budilke... bo kmalu čas, ko mu bo nekdo vrtal po nosu, po ušesih in odpiral vekeuser posted image user posted image user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 721
5.2.2008 11:19:00   
beyba
Ubistvu me ni budil mali, ampak sem se zbujala na pol ure uro, pa se premetavala pa.... sploh nisem mogla zaspat....pa ostativ tem stanju. Tako da komaj čakam da doma šlafnem eno dvourno.

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 722
5.2.2008 11:42:40   
aleksandra silvija
Pri meni je tudi tak. Ponoči in pozno zvečer ima veselico, dopoldne je pa mir

Enako.

In res je, da naj bi že pri teh tednihuser posted image  imeli user posted image  ritem novorojenčkov.

Mhm, se bo kar treba pripraviti na dolge večereuser posted image .

Jaz tudi vsake toliko časa priletim sem gor, pa vidim, da se ničl ne dogaja in se poberemuser posted image .

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 723
5.2.2008 11:49:56   
beyba
No jst počasi odhajam iz službe. Mogoče bom doma skočila kaj pogledat na RR če ste akj večje čveke popoldan.

Kar se tiče ritma bom jst s tem ko ga ma zdej čist zadovolna. Brca nekje od 9-12 hure potem ne potme pa začne spet po kosilu ko se vležem in pa vmes spet neha pa zvečer tko okrog osmih, pa potem po pol deseti do zjutraj spet nič.

Takega urnika bi bla super vesela.

Neposredna povezava do sporočila: 724
5.2.2008 11:55:13   
*Mojca*
Joooj kaj se je meni danes zgodilo. Se zbudim zjutraj, grem v službo, kjer mi tajnica pove, da sem danes še prosta in da mi je pisala koriščenje nadur. Sicer sem imela en izpit na podiplomcu in mislila da imam samo 2 uri fraj, sem imela pa cel dan. Jaaaaooo pa ob 6.40 sem ustala user posted image Sem pa zdaj že doma.

Po kosilu pa greva po voziček, komaj čakam user posted image user posted image

Kar se tiče EA sem jaz že napisala da jo bom vzela, ker je itak zakon. Za Lj pa sem slišala, da je sploh ne bodo več dajali  user posted image

Nič, se tipkamo še kaj kasneje, šibam kuhat user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Nik, Nick, Nicholas?
Jaka RR

Všeč mi je ime Nicholas, a se mi zdi, da ne paše v naše okolje. Kaj vi mislite?

Nik (58%)

Nick (4%)

Nicholas (6%)

Nobeno mi ni všeč (32%)

Število vseh glasov: 416

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!