|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007, 2.krog
4.2.2008 23:45:26   
sandra85
nana, vidim te!!!user posted image

zaj sem pol ure brala septembrke 2007 (čvekanje v pričakovanju) uni cajt, ko sem glih rodila...kar kurjo polt sem dobilauser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
5.2.2008 0:50:28   
sandra85
evo našo žabico
user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
5.2.2008 8:16:33   
Pikica pokica
Jutro!

Sandra, Lumpa, Helenav.. lepe slikice user posted image . ( upam, da nisem katere pozabila). Aja, tudi od December06 iz bazena.

Uska, tudi ti imaš slikico na novo user posted image . Lep Jurček. Na aerobiki smo bile pa samo 3 user posted image .

Nefretiti, glede pasiranja hrane.. Ni preveč priporočljivo, da hrano čisto spasiraš, ker se potem otrok navadi na takšno hrano in je potem problem s koščki. Jaz sem to napako naredila pri Niku in sem mu  morala še pri enem letu vse pasirati, ker se je drugače kar dušil, ker ni znal grizti hrane. Največji problem je bil, ko je šel v vrtec, ampak mu tam ni drugega preostalo, kot da se je navadil večjih koščkov. Zdaj bom vse samo z vilico pretlačila.

Aljab, upam, da sta z user posted image  bolje in da Janina ni kaj pokasirala od vaju.

123a, je Zoja bolje? Pošiljam ji eno user posted image , da se  čim prej pozdravi.

Škorpion, kako pa Neja? Ste že zdravi?  

Tianna, user posted image  za polno pleničko.

Drugače pa tudi Zoja že ni kakala 2 dni, kar se mi zdi ogromna doba glede na to, da je prej kakala po 6x na dan. Ha, bo vsaj danes na pregledu tehtnica malo več pokazala user posted image user posted image user posted image . Tudi cepljenje ima, zato me je že  zdaj strah, da se ne bo ponovila zgodba iz prvega cepljenja. Pa še pust je..user posted image ..  in slabo vreme.. user posted image .

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
5.2.2008 8:52:49   
helenav
user posted image

mi smo popravljali dudiko celo noč na pol ureuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , krivec, zamašen nosekuser posted image user posted image

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
5.2.2008 9:05:20   
123a
user posted image

Evo mi2 že bedima,ker Zoja full kašlja in ne more več spati.Drugače pa noč ni bila tako slabauser posted image

Pikica pokica-boš vidla,da bo danes Zoja čisto vredu...zadnjič je pač bila malo tečkauser posted image si vsaj vedela,da jo imaš ker drugače samo pančkauser posted image user posted image

Še dobro,da user posted image da me ne vleče na sprehoduser posted image no ni pa za vas,ki ste zdravi in bi se lahko malo sprehajali.Aja v četrtek je izbolšanje vremena...upam

nana27-nimam inhalatorjauser posted image lahko kako drugače izvajama inhalacije?user posted image kaj pa kamilična para?

ZOJA-ko si prikukala na svet,si nama polepšala življenje

Neposredna povezava do sporočila: 1555
5.2.2008 9:16:29   
aljab
Dobro jutro.
Mi smo že bolje, danes že lahko jemuser posted image . Mala je zaenkrat še vredu. Hvala za lepe želje!!!!

Pikica Pokica upam, da bo Zoja vredu po pikici.
123a fajn se pozdravite. Nimaš sreče.... Res inhalacije še najbolj pomagajo in če maš v družini se bo verjetno še ponavljalo in boš kar rabila inhalator. Sicer držim pesti, da se motim..... Pa noska moraš fejst čistit in vlažen zrak v sobi imet....

Danes je pa pust! Moja pikica bo pa zajček, midva z možekom pa čebele. Sicer gremo le k dediju in babi, ampak vseeno.user posted image

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
5.2.2008 9:23:49   
NalLa
aljab eno vprašanje imam (če lahko). Naša babi, ki živi v isti hiši kot mi ima angino. A misliš, da se bo Lan nalezu, čeprav se jo izogibamo in kolk časa je inkubacijska doba.

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
5.2.2008 9:26:07   
Anonimen
Pikica pokica, za zaprtje preverjeno pomaga par žlic toplega postanega Donata. V dveh urah so rezultati pred tabouser posted image . Žan enkrat ni kakal 13 dni, pa mi je pediatrinja rekla naj mu dam Donat preden poskušam kake svečke (s toplomerjem in sladkimi kamilicami ni šlo) in je bil pokan v eni uri.
Tudi parim septembrkam tukaj sem za Donat povedala in vsem je ratalo v roku dveh ur brez matranja in napenjanja.

Aha, slišim ga da se prebuja......
Pa vreme je danes kar znosno, tako da ga namaskiram in se greva po Portorožu pokazatuser posted image .

(odgovor članu aljab)
  Neposredna povezava do sporočila: 1558
5.2.2008 9:45:20   
škorpion
Dobro jurto!

Končno sem pri šla do svoje kavice, mmmmmmmmmmmm kako dišiuser posted image , pa tudi goveja juhica je že zavrela, komaj čakam kosilo.

Pikica pokica: midve z Nejo sva malo bolje čeprav še vedno ful hrope, pa še kašljati je ful začela tako da greva jutri na pregled pa bova šla še k P da, vidimo kaj bo rekla. Sicer vročine nima ampak, vseeno se malo bojim da res nebi še bilo kaj hujšega.

Danes pa mi je mož rekel da je v petek praznik in da bo doma jupi , upam da se bomo do takrat že pozdravili da bomo lahko kam šli ker bom znorela med štirimi stenami, pa držim pesti za boljše vreme.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
5.2.2008 9:49:47   
sandra85
dobro jutro...
js pijem kavico, enej pa se v gugalniku glasno pogovarja z njegovo piskajočo hobotnicouser posted image
končno je mal sonček posijal, ampak pihauser posted image
popoldan se gremo mal mojemu očetu pa moji teti pokazat (da dobi enej kak € za maškare)user posted image pa na sprehod, če le ne bo tako pihalouser posted image
vam moram pokazat, v kakšni pozi sem dobila včeraj eneja ob 23h v postelji:

user posted image
vedno ga grem čez kako urco pokrit, ker se vedno odkrije in sem ga našla takole...in on je lepo spaluser posted image

se grem zaj malo "pogovarjat" z Enejem, dokler ne zaspančka

(odgovor članu škorpion)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
5.2.2008 9:53:43   
aljab
Naila imaš ZS.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
5.2.2008 10:21:34   
Pikica pokica
NO, pa se je pokakala user posted image  in to še pred posvetovalnico. Nič ne bo na račun tega več gramčkov user posted image .

Ker dežuje in ne moreva ven, sem jo vseeno oblekla, dala v košaro od vozička in zdaj spančka na balkonu na svežem zraku user posted image .

Sandra, meni se je to zgodilo pri Niku, ko je bil star 3 mesece in se še sploh ni premikal. Preden sva z možem šla spat, sem pogledala v postlico, njega pa nikjer user posted image . Po prvotnem šoku sem še enkrat dobro pogledala, pa je bil stišan postrani čisto ob zgornji rob postlice. Še zdaj mi ni jasno, kako mu je to uspelo user posted image .
Aja, pa lepo pižamo ma Enej user posted image .

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
5.2.2008 10:23:00   
škorpion
sandra: tudi mi imamo iste poze pa ne vem kaj naj naredim ker se mi ponoči isto obrača pa je odkrita, pol pa ko vidim je pa tako hladna. Sem že razmišljala o spalni vreči pa ne vem če je ta ideja dobra. Vem da ste se že nekaj menile o teh vrečah, pa da ne  bom iskala za nazaj. Kaj menite ve in če katera to uporablja.

FUL LEPE SLIKICE IN MAŠKARE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
5.2.2008 10:24:37   
Anonimen
Jutro!

Joj.....kakšno grdo vreme.....user posted image

Ampak je bil pa lep večer user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu aljab)
  Neposredna povezava do sporočila: 1564
5.2.2008 10:27:48   
Pikica pokica
IZVIRNO SPOROČILO: nefretiti

Jutro!

Ampak je bil pa lep večer user posted image   user posted image   user posted image

A Nefretiti, da ne bo Nežika prehitro dobila sestrice ali bratca user posted image  user posted image  .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
5.2.2008 10:35:51   
aljab
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica pokica

Jutro!

A Nefretiti, da ne bo Nežika prehitro dobila sestrice ali bratca user posted image  user posted image  .

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1566
5.2.2008 10:39:54   
Anonimen
Pozdravljene.

Pri nas je grozno user posted image . Mislim, da danes ne bo nič s pustno povorko popoldan. Vsaj z malčkom ne mislim it nikamor. Žana in Jure sta vsaj v šolo šla namaskirana, čeže popoldan ne bo nič.

Jaz imam manj časa za pisanje, saj je Matija čez dan vedno več buden in se pač igrava, pogovarjava, pleševa... Včeraj smo v dnevni po tleh sestavili penaste puzle in preko dali dekico, pa gor kar nekaj prvih igrač. Zdaj naša dnevna izgleda kot igralnica v vrtcu in moram priznat, da mi je prav všeč.

Mizar nam je včeraj končno začel vozit omaro za v predsobo (čez celo steno) in ta teden je bodo zmontirali. Končno! Tako dolgo smo čakali na to omaro in zdaj bom lahko končno naredila red v stanovanju. Določene stvari bodo dobile svoje stalno mesto.user posted image user posted image user posted image

Midva tudi okušava zelenjavo. Poskusila sva že cvetačo, kolerabo in bučke. In vedno mu dam v kombinaciji s krompirjem. Mislim, da ne bova imela težav s hrano, saj bi zmeraj rad pojedel več kot mu dam. Tudi jaz zmeraj skuham več kot potrebujem (saj tako majhnih količin enpstavno ni mogoče skuhatuser posted image ) - celo cvetačo, celo kolerabo (razrezano na kockice) in potem spasirano dam v modelčke za led in zmrznem. Noče pa jest rižeka.

Meni pa je zelo všeč, ko se na našem forumu kaj dogaja. pravzaprav lahko preko forma prideš do veliko koristnih inforacij. Saj so malčki različni in vsaka mamica dela kaj drugače in je lahko drugi v pomoč. Zatišje je prav žalostno. In kot je Helena napisala, pa se je prav fino pogovarjat še o čem drugem, kot samo o dojenčkih, se kdaj potožit, ko je težko....

Zato pišite punce, karkoli. Lepo vse je brat.

Nefretiti - user posted image user posted image user posted image

aljab - za vas prav tako user posted image user posted image user posted image

123a - user posted image user posted image user posted image

Lumpa - vi ste že zdravi?

Tianna - ne vem, mogoče je naklučje, ampak midva ko že en teden probavava zelenjavo ima navadno pol ure do eno uro za tem vedno čisto polno pleničko. se mi zdi da ga zelenjava v kombinaciji z dojenjem požene.

Mi že vemo kdaj gremo na morje 22.7. - 5.8. na standardno mesto - BRAČ

(odgovor članu aljab)
  Neposredna povezava do sporočila: 1567
5.2.2008 10:41:55   
Anonimen

Jutro!

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1568
5.2.2008 10:51:07   
Rožica*
Jutro!

Si kar ne upam pohvalit!
Danes je user posted image  že drugo noč prespal brez bujenja do 4:00. user posted image user posted image user posted image user posted image
Nevem zakaj, vendar upam, da bo to ostalo v njagovi praksi.user posted image

Tudi jaz trenutno še ukašujem z paličnim mešalnikom. Bom pa kasneje, ko se nauči dobro požirat le pretlačila z vilico.

Škorpion midva sav prebolela bronhiolitis. Zelo, res zelo pomagale so nama inhalacije. Sva kupila inhalator, ker je bilo nadležno vsakodnevno obiskovanje zdravstvenega doma, kamor sva hodila enkrat dnevno inhalirat, ker imamo Zd odprt le v dopoldanskem času.
Sva pa dobila dvoje zdravil, ki bi jih morala 3x na dan inhalirat in ker nismo takrat še imeli inhalatorja nam je rekla lekarnarka, da naj zdravilo pač popije pa to vendar nima enakega učinka.
Predvsem zato in zato, ker sva videla koliko bolje je bilo po inhalaciji, sva se odločila za nakup inhalatorja. Upam da ga ne bomo več kdaj potrebovali.
Je pa zelo pomembno da je zrak dovolj vlažen in da čistiš dihalne poti (fiziološka).

IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Ja sej to mi je najbolj glupo da zaradi dveh, treh "cvetk" nekatere nočejo več čvekat. Sicer imam občutek da tudi nekaterih od teh ki drekajo ne bo več toliko sem.

Jaz pa mislim, da če se začne nekaj mešat, bodite vsaj tako odkrite in povejte kje je problem. ne pa da napeljujete tako dolgo, da pritegnete pozornost, nato pa zatrjujete da ni kaj takega. če res ni kaj takega menim, da ni vredno s takšnimi izjavami kvariti, še tisto malo dobrega razpoloženja na tej temi.
Saj se pošteno sprašujem, glede na ignoranco postov nekaterih uporabnic, kdo je zaželjen (oz. kdo samo dreka ( smeti ) to temo) in kdo ni!

Sem pa tudi sama enakega mnenja kot nana in ne želim da se o našem zasebnem življenju diskutira za zabavo ob kavici.

IN ŠE NEKAJ PUNCE, RADA VAS BEREM. PA NAJ SI BO O PLENICAH, VREMENU AL XX TEMAH!!

lp.

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
5.2.2008 11:01:27   
Anonimen
MONY79 - JE ONLINE!!!
user posted image

(odgovor članu Rožica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1570
5.2.2008 11:17:16   
LINA31
Dobro jutro,

Žan je začel vedno manj spati tekom dneva, tako da posledično lahko manj sodelujem na RR-ju. Kako pa kaj vaši user posted image  spijo čez dan...se je v zadnjem mesecu tudi obseg spanja zmanjšal? Žan je do sedaj vedno spal dopoldne ene dve urci, pa še potem dvakrat po 1 do 2 urce.
Danes je končno dopoldne zaspal, ampak ga bom morala čez slabo urico zbudit, ker imava prvič RA. Vam javim kako je bilo.

Full ste pridne, full ste že napisale.
valentinovo....jaz mu bom kupila kakšno malenkost, čeprav sploh nevem kaj. Bedno je, ker imava oba ravno v decembru in januarju roj.dan, pol so novoletni prazniki in vse ideje za darila že tam izkoristiš.

vrtec/varstvo... mene niti ni tolk strah ga dati v varstvo, kot to ali bomo dobili kakšno primerno privat varstvo. Dejstvo je, da je vrtec full to much drag in bi ga res hotla dat privat. Tukaj pri nas sta dve gospe, ki mirkata po 5 otrok, ampak imata zaenkrat vse polno. A ve jih boste dale v vrtec...ste kej gledale kolk vas bo prišel?
Jaz sem tudi precej navezana na Žana, ampak bolj kot to, da ga imajo ljudje po rokah me moti kako ga nosijo in kaj delajo z njim. Pa ne me narobe razumet, ampak eni bi ga full posedal, drugi bi radi videli kako se dviguje,...katastrofa. Tudi moj srček je tak...en otrok in z njim same kozlarije dela. Žan se full smeje zraven, mene pa skrbi, da bi bilo kej narobe z razvojem. Potem pa, če kaj rečem, pa je full užaljen, češ da mu ne zaupam in da mislim, da nima pojma user posted image . Mah!

Jaz si ne znam predstavljat, da bi bila do Žanovega drugega leta doma. Priznati moram, da sem včasih razmišljala, da bi šla že prej v službo, kot pred enim letom. Full bi tako vsaj po 4 urce delala. Jaz full rada delam, eni pravijo da sem full ambiciozna. Ni kaj, tudi take smo, pa mislim, da ni nič narobe. Zaenkrat kar kaže, da bom do septembra doma.user posted image

Jaz full rada čvekam, zatotudi skuašam čim večkrat kaj napisat. Z veseljem preberem kakšne komentarje. Full pa smo si različne in ene morajo enostavno vsako stvar koemntirat. Pač tako je. Zato pa si imamo tolk za povedat.
Jaz se tudi trudim zvečer odklopit, ampak nastane problem, ker Žan noče in noče zaspat dlje kot za urco do dve vsaj do polnoči, potem pa spi 4 do 5 ur skupaj.
Mal sem že zgoraj napeljala, ampak to je res...meni zvečer full uhajajo misli k službi, pa se včasih tolk čudn počutim, kot da z mano nekaj ni ok, saj bi mogla mislit na materinstvouser posted image user posted image  Očitno smo si res različne.

Še malo druge teme: mene je danes full raskurila najboljša prijateljica. Kolk nimajo eni filinga. Midve sva kolegice že od rojstva, saj sva sosedi. Jaz jo kličem ona se pa sploh ne javi in tud pokliče ne nazaj...najbrž ima spet ene svoje travme in bo klicala čez par dni.."ej, sorči...", pa da ne bo pomote tudi ona je mamica 10 mesečne hčerkice.user posted image user posted image

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
5.2.2008 11:22:02   
Anonimen
Jaz pa sem imela včeraj na obisku prijateljico - nosečko. Vsak dan pričakujem, da bo rodila - malček pa še noče ven. Sva pa upali, da ji bo mojih 87 stopnic kaj pomagalo...user posted image user posted image

Ima pa tako lep trebušček.

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 1572
5.2.2008 11:26:39   
lemavrica
Dan,

Rožica citiran post se je nanašal na zadnje pregovarjanje pred parimi dnevi in komentarje nekaterih on nehumorju in temah na meji dobrega okusa. Poimensko pa ne bom šla navajat nikogar v to si lahko prepričana, ker se lahko zelo hitro zgodi da bo obravnavano kot opravljanje ali kaj drugega. Ne vem katere uporabnice ignorirajo ampak jaz tega NE delam. Je pa res da enostavno ne sledim kateri user posted image  je prvič jedel z žlico, se vsedel ali kaj podobnega. Če vem odgovor probam odgovorit drugače se ne delam pametne.

Sandra luškana žabica. In tako kot si ga ti dobila v postelji sem ga jaz že večkrat, zadnja njegova fora je bila da se je obrnil za 90 stopinj plus tega si je pa še nekako hlače dol potegnil.

Nefretiti user posted image  user posted image  user posted image  za lep večer

aljab in 123a user posted image da se čimpreje pozdravite

jst user posted image  za dragega ki je prispeval € za nove čevlje.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
5.2.2008 11:28:27   
sandra85

Sandra, meni se je to zgodilo pri Niku, ko je bil star 3 mesece in se še sploh ni premikal. Preden sva z možem šla spat, sem pogledala v postlico, njega pa nikjer user posted image . Po prvotnem šoku sem še enkrat dobro pogledala, pa je bil stišan postrani čisto ob zgornji rob postlice. Še zdaj mi ni jasno, kako mu je to uspelo user posted image .
Aja, pa lepo pižamo ma Enej user posted image .

ma sej ga vsako jutro dobim čisto na vrhu posteljice, glavo ima čisto stisnjeno v rob posteljice, odkrit in nasmešek do uhuser posted image
samo da se je postavu kar vodoravnouser posted image to pa še neuser posted image je pa smešno...sem ga kar 2 minuti opazovala in ker se nisem mogla zadržat, sem se začela smejat...in tako ga tudi zbudilauser posted image ...no sej sem ga samo popravila in je nazaj zaspal...

nefretiti user posted image user posted image user posted image za lep večeruser posted image

LINA
tudi enej mi čez dan zelo malo spi...prej mi je na vsake 2-3 uri zaspal za vsaj  pol urce, zaj pa nič več...amapk se mi pa zdi, da se večkrat raje sam igrauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1574
5.2.2008 11:30:37   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Sandra luškana žabica. In tako kot si ga ti dobila v postelji sem ga jaz že večkrat, zadnja njegova fora je bila da se je obrnil za 90 stopinj plus tega si je pa še nekako hlače dol potegnil.

ooooooohoohoooo mulo...kr slačit se ti je začeluser posted image user posted image user posted image

aja valentinovo...js še nevem, kaj mu bom kupila...
imava 12.2. obletnico in mislim, da si bova samo za obletnico kej kupla..
za valentinovo pa dobim po navadi vrtnico pa kake čokolatine

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?