|
RE: septembrke 2007, 2.krog 5.2.2008 11:17:16
|
|
|
|
LINA31
|
Dobro jutro, Žan je začel vedno manj spati tekom dneva, tako da posledično lahko manj sodelujem na RR-ju. Kako pa kaj vaši spijo čez dan...se je v zadnjem mesecu tudi obseg spanja zmanjšal? Žan je do sedaj vedno spal dopoldne ene dve urci, pa še potem dvakrat po 1 do 2 urce. Danes je končno dopoldne zaspal, ampak ga bom morala čez slabo urico zbudit, ker imava prvič RA. Vam javim kako je bilo. Full ste pridne, full ste že napisale. valentinovo....jaz mu bom kupila kakšno malenkost, čeprav sploh nevem kaj. Bedno je, ker imava oba ravno v decembru in januarju roj.dan, pol so novoletni prazniki in vse ideje za darila že tam izkoristiš. vrtec/varstvo... mene niti ni tolk strah ga dati v varstvo, kot to ali bomo dobili kakšno primerno privat varstvo. Dejstvo je, da je vrtec full to much drag in bi ga res hotla dat privat. Tukaj pri nas sta dve gospe, ki mirkata po 5 otrok, ampak imata zaenkrat vse polno. A ve jih boste dale v vrtec...ste kej gledale kolk vas bo prišel? Jaz sem tudi precej navezana na Žana, ampak bolj kot to, da ga imajo ljudje po rokah me moti kako ga nosijo in kaj delajo z njim. Pa ne me narobe razumet, ampak eni bi ga full posedal, drugi bi radi videli kako se dviguje,...katastrofa. Tudi moj srček je tak...en otrok in z njim same kozlarije dela. Žan se full smeje zraven, mene pa skrbi, da bi bilo kej narobe z razvojem. Potem pa, če kaj rečem, pa je full užaljen, češ da mu ne zaupam in da mislim, da nima pojma . Mah! Jaz si ne znam predstavljat, da bi bila do Žanovega drugega leta doma. Priznati moram, da sem včasih razmišljala, da bi šla že prej v službo, kot pred enim letom. Full bi tako vsaj po 4 urce delala. Jaz full rada delam, eni pravijo da sem full ambiciozna. Ni kaj, tudi take smo, pa mislim, da ni nič narobe. Zaenkrat kar kaže, da bom do septembra doma. Jaz full rada čvekam, zatotudi skuašam čim večkrat kaj napisat. Z veseljem preberem kakšne komentarje. Full pa smo si različne in ene morajo enostavno vsako stvar koemntirat. Pač tako je. Zato pa si imamo tolk za povedat. Jaz se tudi trudim zvečer odklopit, ampak nastane problem, ker Žan noče in noče zaspat dlje kot za urco do dve vsaj do polnoči, potem pa spi 4 do 5 ur skupaj. Mal sem že zgoraj napeljala, ampak to je res...meni zvečer full uhajajo misli k službi, pa se včasih tolk čudn počutim, kot da z mano nekaj ni ok, saj bi mogla mislit na materinstvo Očitno smo si res različne. Še malo druge teme: mene je danes full raskurila najboljša prijateljica. Kolk nimajo eni filinga. Midve sva kolegice že od rojstva, saj sva sosedi. Jaz jo kličem ona se pa sploh ne javi in tud pokliče ne nazaj...najbrž ima spet ene svoje travme in bo klicala čez par dni.."ej, sorči...", pa da ne bo pomote tudi ona je mamica 10 mesečne hčerkice.
|
|
|