|
RE: septembrke 2007, 2.krog 4.2.2008 21:29:09
|
|
|
|
nana 27
|
Ne vem, jaz imam dva pa sem vse dneve v plenicah, pa drekcih pa hranjenju pa ni da ni...tako da mi je to tako normalno, da pravih debat o čem drugem niti ne pogrešam. Sploh ni časa za to. Sem se čisto navadila, da je tako. O sebi in drugih temah, ki jih načenjate, pa ne želim tu pisat, ker forum čekira tudi nekaj ljudi, ki mi niso ravno pri srcu in si niti malo ne želim, da bi o meni in mojih najbližjih razpredali v službi pri kavi, zato rada napišem kaj bolj na splošno, kaj kar mi je znano malo pokomentiram pa če si mi da, prilimam kakšen link. Mogoče grem kateri zaradi tega na živce, ampak sem povedala, zakaj tako pišem. Gosta hrana. Jaz sem miksala na začetku in počasi prešla na tlačenje z vilico. Tisti, ki imajo refluks (tako je bilo pri Mihu), imajo itak rajši zmiksano. Pa tudi marskikaj se da skriti v zmiksane kašice, ko je otrok že starejši (antibiotike pa kekse, če nima teka za drugo hrano). Maja še noče jesti GH in še vedno mlekojedka. Razen mleka ničesar ne spravi dol. Tako , da vsak teden malo poskusim in čakam, da naredi klik v njeni glavici. Imam pa trenutno oba doma, ker v Mihovi skupini razsaja rotavirus. Pa se imamo prav luštno. Veliko je novih besed. Pozna 19 črk. Cel dan se mi zdi sestavljava kocke v obliki črk. Ko je zelenjavno juho in še vleče z žlico po krožniku zraven govori: " Mami, A je je." Maja pa se veliko smeje pa laski ji ful rastejo.. Varstvo. Lemavrica, joj si me spomnila. Bom poiskala tel. Številke in ti jih poslala. Moraš pa čim prej klicat, da si gospa rezervira.Meni je bilo tudi hudo, ko je šel Miha v vrtec, pa veste kaj, če so vzgojiteljice OK, se imajo malčki prav fino. Miha se je zelo hitro ujel z vzgojiteljico. Se pa spomnim hčerke bolj znane novinarke iz RTV, ki pa je malo pustila tam brez uvajanja in punčke ni in ni bilo za potolažit, kar stala je sredi igralnice in ves čas (tam sem Miha uvajala vska dan tri ure) jokala, dokler niso poklicali očka in se mi zdi, daje bilo tako vsak dan uvajanja. Tak cukrček je bila pa ni in ni pustila, da bi jo vzgojiteljica poujčkala.Le bolezni so grozna stvar in prvi mesec varstva, ko se ti otrok popoldne, ko pride iz vrtca dobesedno nalima na nogo in joka. Malce hujšo krizo ima pa ponoči s eveč zbuja pa drugače vrtec čez dna čisto dobro prenaša. Taki so moji spomini na prvi mesec vrtca. Grem zdaj spančkat! Mirno noč vsem!
|
|
|