|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007, 2.krog
4.2.2008 13:37:09   
NalLa
jest sem dala pa kar omako za makarone iz skrinje, ker se mi nič ne da. Za valentinovo pa ne vem kaj naj. Pa še mobilna nisem in ne vem kako mu bom darilo sploh kupilauser posted image

(odgovor članu škorpion)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
4.2.2008 13:44:59   
nena80
IZVIRNO SPOROČILO: NalLa

IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

stolček: jaz bom imela kar trip trapa

jaz tudi, sem ga ful poceni dobila

jaz tudiuser posted image user posted image user posted image ,  kje jih imajo poceni???

NalLa, sem šla sedaj seznam gledat, pa je res tvojuser posted image  skoraj 1 mesec mlajši od mojega in mi smo z kašico začeli pri 5.m (mi ni blo jasno zakaj šele čez dva meseca) pri dopolnjenem 6.m začnem pa z GH....
Se pa dojiva, razen zvečer mu z adaptiranim mlekom pripravim 50 ml prve žitne kašice, tako da bomo imeli celo škatlo vrjetno za 3-4 tedne, saj bi stiskala mleko tudi za kašico, pa preveč boli, pa tudi manj ga jeuser posted image , kot prej oz.user posted image  več pojeuser posted image

sem mu dala pa prvič sok od jabolčka, pa tudi ni bil navdušen, je ven pljuval, pa tak kisel obrašček je zraven delal, da je bil prav smešen za videtiuser posted image

že klilče...se beremo kaj zvečer

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
4.2.2008 14:01:56   
CUKRČEK
jaz najbrž ne bom nič kupovala za Valentinovo. Bom pa za mojo družinico najbrž spekla kako veliko in dobro torto. Mi pa mož ponavadio vedno kaj kupi(pa še godujem ravno na ta dan).

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu škorpion)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
4.2.2008 14:29:52   
annie
K nam pa je danes dopoldne prišla patronažna na obisk in sva se malo pogovarjale glede GH idr. Je rekla, da je Nik že pravi mali debelušček user posted image in da se zelo lepo razvija. Je noseča, tako, da sem kar lušte dobila, ko sem videla kako lep trebušček ima user posted image .

Valentinovo: joj, jaz bebka sem čist pozabila, da bo že valentinovo user posted image . Ne vem, kam čas tako hitro beži. Drugače sva se do sedaj vsako leto obdarovala, tako, da mislim, da mu bom tudi letos kaj malega podarila...no upam, da se bom lahko izmuznila, ker ponavadi gremo kam skupaj na šoping.

Pa slike od stolčka sem dodala v album, da vidite, kakega mamo mi...lp

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
4.2.2008 15:01:33   
NalLa
IZVIRNO SPOROČILO: nena80

jaz tudiuser posted image user posted image user posted image ,  kje jih imajo poceni???

Mi ga je zrihtala kolegica

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
4.2.2008 15:32:25   
Pikica pokica

IZVIRNO SPOROČILO: nena80

Mi ga je zrihtala kolegica

Trip trapi se ful poceni dobijo na Bolhi - originalni in novi, saj jih izdeluje eno Slo. podjetje iz Kočevja in njihovi zaposleni baje dobijo stolček ful poceni. Potem jih seveda malo dražje, ampak še vedno veliko ceneje kot so v trgovini, prodajo na Bolhi.  Se splača malo pogledati.

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
4.2.2008 15:45:10   
lumpa6
o hvala za informacijouser posted image user posted image

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
4.2.2008 15:54:21   
Anonimen
Dan!

Kakšni so komentarji na Rebeko? Vrag naj vzame......OMG user posted image

BTW: škorpijon: kake 2 tedna nazaj sem ti poslala ZS :)

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 1508
4.2.2008 16:02:26   
nova169
Lepo pozdravljene čveke!

Malo vas berem in sem zasledila da CUMA pravi, da je svojega otročička naučila da zaspi v posteljici!!!!!!!!

PROSIM, če mi napišeš postipek, ker jaz imam že delno roke do kolen!!!!!!

Lepo čvekajte naprej!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
4.2.2008 16:15:42   
zvezda71
Neferetiti najprej vse naj naj pa kar si sama želiš. Rebeka Ema OMG ne ven zakaj ne pošljejo kakega ta pravega pevca pa te eur., ki jih za emo zapravijo davkoplačevalske za kaj bol pametnega ponucajo.
Valentinovo, sem mu otroka rodila, ki je čista lubezen je dovolj veliko  darilo do naslednjegauser posted image !user posted image
Mi bomo kar od stokke trip trap kupli original, ker moraš pri kopijah bit zlo pozoren da se ne prevrže.
LP vsem pa veselga pusta hrusta

(odgovor članu nova169)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
4.2.2008 18:00:24   
december06
Kako kaj pustne šeme? Sandra mi pa smo žabica za pusta in še kako lušna. Boš vidla, da ti bo zlo všeč. Te naše majhne žabice.

Danes sem poklicala patronažno, če bo kaj okrog hodila, da bi mi začeli z GH. Svetovala mi je, da naj raje začenem z zelenjavo. Da se navadijo okusa, ker je sadje bolj sladko in ga imajo raje. Tako, da mi jutri začnemo s cvetačo. Korenček raje ne najprej, ker zapira, mi pa smo itak bolj tako s prebavo. Danes pa mu bom dala zvečer prvo žitno kašico od rižolinota.

Kakšno vreme? Upam, da bo napoved držala in bo kmalu bolje. Naš je tudi že tečen, ker ni mogel na sprehod in potem mi vsi z njim.

Valentinovo - midva sva se zmenila za romantično večerjo v kitajski restavraciji. Bi verjetno blo dobro, da bi rezervirala.

Stolček - mi smo dobili za darilo temu podoben stolček, le da nima oblazinjenega stolčka. Moramo nabavit še blazinico. Ta stolček, se potem lahko sestavi posamezno v mali stolček in mizico. Bomo videli kako se bo obnesel. Jaz sem sicer imela v mislih tudi trip-trap stolček, ampak če že imamo tega...user posted image user posted image Ima katera izkušnje?
user posted image  Kombinirani otroški stolček za hranjenje
user posted image

(odgovor članu zvezda71)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
4.2.2008 18:04:51   
lemavrica
Tukaj je pa čvek res zamru, škoda.user posted image

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
4.2.2008 18:06:40   
Anonimen
Ojla punce,
kako kaj? Danes sem mu skuhala jabolko in mu ponudila kar gosto kašico. Vse je zmazal, očitno mu le sokec ni bil všeč. Sem pa upala, da mu bo vsaj jabolček uredil prebavo, pa nič. user posted image  Prej sem mu dala glicerinsko svečko in tudi nič. user posted image  Sladke kamlilice tudi noče, ne vem, če je popil vsaj 10ml. Če do jutri ne bo kakal, moramo do pediatra. Joj, upam, da se bo uredilo do jutri.

(odgovor članu zvezda71)
  Neposredna povezava do sporočila: 1513
4.2.2008 18:08:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: december06
Korenček raje ne najprej, ker zapira, mi pa smo itak bolj tako s prebavo. Danes pa mu bom dala zvečer prvo žitno kašico od rižolinota.

Ja, kuhan korenček res zapira in jaz - pametna - sem mu ga dala. user posted image  No, sedaj je konec s tem. Pediater pravi, da ga je tudi rižolino zaprl. user posted image

(odgovor članu december06)
  Neposredna povezava do sporočila: 1514
4.2.2008 18:21:40   
lemavrica
user posted image A vas je že kaj strah kako bo ko bo treba dat user posted image  v vrtec/varstvo?

Mene je že kar malo strah, sem se navezala na tamalga da ne vem kdo bo imel večje probleme, jaz ali on.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
4.2.2008 18:28:25   
Anonimen
Mene je tudi strah. Pa jaz ga tako težko spustim iz rok.

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1516
4.2.2008 18:32:46   
lemavrica
Ja jaz tudi, sploh ne maram da ga ima kdo po rokah, ok za nekaj minut že. Samo tam bo pa cel dan in me je kar groza če bo začel jokati pa ga noben ne bo takoj potolažil.

Eno vprašanje, punce a se vam ne da več čvekat ali nočete zaradi komentarjev parih uporabnic? Ker mislim da je to brez veze, da bi opustile naš čvek samo zarad parih ki jim naš forum ni več tako všeč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
4.2.2008 18:58:22   
sandra85
december ja res je lepa žabicauser posted image
js sem videla uno, ki jo imajo v baby centru-una mi ni všeč...dragi je kupil v šparu lepšo (je pa mal dražja kot una v BC)
lemavrica saj ni zamrl forum!!!!!! prav lepo nam jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

js sploh nočem pomislit, kako bom zdržala brez Eneja ko bom začela delatuser posted image
sva se zadnjič z dragim pogovarjala in mi je sam rekel, da hoče da sem doma z Enejem do 2. leta

sem mu dala danes za probat cvetačo z mojim mlekom in mu je šlo kar na bruhanje...
kaj mu ni všeč, ali se mora navadit na koščke???????????????

prej sem mu dala še par žličk surove jabolke in je bil fullll navdušen, nič ga niso koščki motitliuser posted image

mene ne ganejo uporabnice, ki imajo neumesne...js sem tuki zaradi vas parih, ki vas rada berem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sama pa veš, da se nekatere ne oglašajo več zaradi določenih.....

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

Neposredna povezava do sporočila: 1518
4.2.2008 19:00:59   
Anonimen
Lemavrica, tudi jaz pogrešam tisti ta pravi čvek. Pa saj kaj napišem, toda... Ni tako kot prej ne. Je pa res, da se nekatere punce manj oglašajo. Žal.

Sandra, pa si mu prav spasirala cvetačo, al samo pretlačila z vilico?

Grem... Zdaj ga moram zrihtat za spat.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1519
4.2.2008 19:04:14   
lemavrica
Ja sej to mi je najbolj glupo da zaradi dveh, treh "cvetk" nekatere nočejo več čvekat. Sicer imam občutek da tudi nekaterih od teh ki drekajo ne bo več toliko sem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
4.2.2008 19:17:49   
Anonimen
Čer!

No jaz sem vedno aktivna. Samo kadar nimam energije, ne pišem. Pa zadnje dni sem tako potrta.....ah bo že.

Jaz sem ji včeraj skuhala korenček in ga pretlačila skozi sito. Pa ji je šlo kar na bruhanje. Potem sem ga z mojim mlekom razredčila pa ni bilo nič bolje.
Danes sem ji skuhala rižek in korenček. Da je bilo samo rahlo oranžno. Pa nič mleka nisem dodala, kar vodo v kateri se je kuhalo. Sem pa zdrobila s paličnim mešalcem (joj, sem skuhala za 4x, samo zato, da sem lahko z mešalcem ukašila). Pojedla je malo, ampak ni pljuvala ven. Sedaj bomo 3 dni na tem, nato pa bom poskusila s cvetačo, ali pa bučko.

Nekje sem brala, da je bolje pretlačena hrana kot pa zmlea, ker se celice razbijejo in bla, bla, bla,....malo mimo mi je bilo.  Nekako sem prišla do tega, da je za kašice najbolje kupit mašino v tem stilu.  Mamice, ki imate starejše otročke poročajte, kakšne so izkušnje....

Neposredna povezava do sporočila: 1521
4.2.2008 19:34:26   
uska
Čer,

Mi smo imeli danes drugo pikico. user posted image ni nič jokal je pa od popoldneva malo sitkan. Ampak spat pa noče. Kljub vremenu sva bila zunaj, ker notri ne mormo več zdržat. Je bila pač mama mal mokra. Sandra, za seznam lahko dodaš da ima Jure v 5. mesecu 8, 1 kg. Višine nam pa niso zmerili. user posted image

Srček:Kar streslo me je, ko sem brala tole s tvojim malim. Upam, da ste sedaj že bolje.
December: Luštna fotkica v bazenu. Napisala si da bosta hodila na telovadbo mamice z dojenčki v bazenu. Kje pa mate to? V Velenju ali Dobrni?

Lemavrica: jaz sem imela tudi ful probleme z razmišljanjem o vrtcu. Malo ta strah premagujem tako, da hodiva na telovadbo mamice z dojenčki, kjer otročke kakšne 1/2 ure pazi ena vaditeljica. Poleg tega razmišljam o krajšem delovniku, če bo prehudo (npr. samo 4 ali pa 6 ur).

Pikica pokica: ful lepe fotke Nika in Zoje. Danes vas je bilo pa bolj malo na aerobiki kaj?

Pa pa.

Neposredna povezava do sporočila: 1522
4.2.2008 19:35:56   
sandra85

tianna, js mu bom vse samo z vilčko pretlačila, ker se mora navadit

kolegica je svoji user posted image vse miksala in ko jo je dala v vrtec, je vedno bruhala, ker ji tam ni noben hotel miksatuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
4.2.2008 19:39:07   
sandra85
aja december tak stolček je imela moja teta za obe user posted image
in vem, da je bila zelo zadovoljna (pol lahko daš za stolček in mizico posebej, a ne?

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
4.2.2008 19:45:34   
lemavrica
Sem gledala vreme in bo še kar dež.Groza, men se bo zmešalo v stanovanju. Šele za čet je malo bolje napovedano.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?