juniorka
|
katikasu- čestitke Žigi za prve korake mojčca- no, saj bo , čeprav čakanje je najhuje.. Bomo spet držale pesti! Je pa to menda samo v sloveniji, da ne premorejo uz-ja, da bi takoj pregledali..tole pomanjkanje opreme No, vsaj v neonatalni ambulanti imajo vse v MB, pa takoj nardijo od uz-ja, do ekg! Vsaj nekaj! Celje- mogoče pa v sredo še midva prideva, čeprav sem hotla v MB v Leclerc, ker imajo hude akcje (plenice pa hrana). No, pa bojo verjetno še v četrtek kaj imeli aischa- držimo pesti jutri, za srečanje pa nismo nič rekle? No, midva greva od doma že ob 8ih, tako da po 14ih ne vem, če bova še v formi ..naj me katjapv pokliče, če boste se zmenle, ker mene ne bo tle gor več! Vsem bolančkom en kup vitaminov pošiljam, da boste čimprej ok, pa tistim, ki nočjo jest, pa pol Nelsonovega apetita ! Bom jutri poročala 9m mere ( trenutne napisane so od 8m )! valika- sem morala prav pomislit, mrzla joška , mam take probleme skor vsako noč, da sem že navajena Spanje podnevi- večinoma 2x- blazina dela čudeže, jo dam samo podnevi in mi sp spet po 1,5 ure v kosu..upam, da bo še naprej tako- sem danes uspela vse zlikat, takšen luksuz je bil ! Lepo spančkajte, jaz vas zapuščam, ker moram zgodaj vstat ( 23 dni spiva do 8.30, tako da bo kriza jutri ) taška30- a zaradi dojenja pozabljamo, me smo se pa na anestezijo zgovarjale , sem slučajnoujela temo pa pa
|