|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilski lumpi 07
4.2.2008 12:10:19   
katikasu
Evo, danes pa mi bo po dolgem času uspelo malo naklofati J
Žiga ima 78 cm in okoli 10kg, še vedno imamo samo 4 zobke, ostali pa že 14 dni nagajajo, tako da imamo kar hude noči.

Smo bili pa v soboto zelo presenečeni, ker je že shodil. Sam je naredil 8 korakov!
Je pa sedaj še huje, ker se ga pa zares ne sme spustit iz oči niti za sekundo.

Spanje: ima katera še vedno take probleme, da ni šans zaspati brez joške ali pa brez zibanja na rokah? Ker nama se bo počasi zmešalo. Sedaj je še mojemu prehudo 10 kg po pol ure na rokah nosit...
Maškare: jaz jih mam zelo rada, ampak Žiga letos še ne bo nič, naslednje leto pa sigurno!

Mojčca-držim pesti, da bo vse ok
Tinkibinki: ojoj, sem ti kar fouš za savno. Jaz sem sicer po porodu že 2x šla s prijateljico, ampak se mi zdi to že tako doooolgo nazaj

Evo, se že dere, naj ga dam iz stajice, da bo vadil maširanje od mene do ziduuser posted image . Šibam!

14.4.2007 ob 1.03 je pokukal na svet
Če hočeš biti lep, otrok moj,
se umivaj
v srebrni, mladi rosi.
se češi
z dišečim, južnim vetrom.
se ves dan smej -
ti moje ljubo sonce.

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
4.2.2008 12:20:56   
taška30
IZVIRNO SPOROČILO: thumbelina
Taška - user posted image user posted image user posted image kaj pa veš, kaj vse se še zgodi. Jaz imam včasih tok butaste sanje, da moram zjutraj prav gruntat a je res al ni...

Ziher si kaj pregrešnega predstavljaš.user posted image user posted image
No, na kratko: vi vsi štirje ste bili v Lj, ker je imel Matevž nekaj (al razvojno al pa alergološke ne vem) in ker je bilo že ful pozno (23-ih) ste se ustavli pri nas preden greste na Dolenjsko, da poštimate otroke - Jerca jest, tamali pa previt in podojit.
No, in naši dve punci sta seveda se zbudili in vstali in potem sem jih poslušala od tebe, da kake otroke imamo, da tako pozno skačejo okoli, da ti imaš pa ful red glede tega itd....čist si me zatrla. Sem se branila, da mogoče zato, ker ste vi na obisku, rutina in to saj veš, pa si pribila, da za to NI opravičila.user posted image
Potem so vsi otroci čudežno zginili (al pa zaspali), tvoj dec je zaspal na našem kavču, mi trije (jaz, ti in moj) smo pa udarili debato v temi ob svečkah o nitkah pri Mireni.user posted image user posted image
Aja, pa vprašala sem te, kako ti je pravzaprav ime (ker ne vem), pa si rekla, da si Metka.user posted image  No, a si?user posted image

Dobre sanje, a ne?user posted image

< Sporočilo je popravil taška30 -- 4.2.2008 12:21:34 >

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
4.2.2008 12:23:16   
taška30
IZVIRNO SPOROČILO: katikasu
Smo bili pa v soboto zelo presenečeni, ker je že shodil. Sam je naredil 8 korakov!

Ja, bravo! user posted image user posted image user posted image user posted image  Kak frajer, ej. Bravo!user posted image

(odgovor članu katikasu)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
4.2.2008 12:24:11   
1vetrnica
katikasu bravo za prve korakeuser posted image user posted image user posted image

mojčca držim pesti za tvojega atijauser posted image user posted image user posted image

žalbi a si šla na kofetko, a se boljš počutiš, škoda ker nisem v Lj., bi skupi pokafetkale pa kakšno rekle.

kosilo: mi bomo dons papali porovo juhico, pečenega piščanca in kapelate s skuto in špinačko. mnamuser posted image

Popoldne grem na priprave za maturo, juhuuser posted image user posted image user posted image

p.s. kje pa ste vse danes, a vas je dežek pregnaluser posted image user posted image user posted image

Veterček pihlja, mi meša misli
po srčku me žgečka.
K tebi poletim
v objemu tvojem se stopim.

Snežinka

(odgovor članu katikasu)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
4.2.2008 12:25:35   
1vetrnica
Ziher si kaj pregrešnega predstavljaš.
No, na kratko: vi vsi štirje ste bili v Lj, ker je imel Matic nekaj (al razvojno al pa alergološke ne vem) in ker je bilo že ful pozno (23-ih) ste se ustavli pri nas preden greste na Dolenjsko, da poštimate otroke - Jerca jest, tamali pa previt in podojit.
No, in naši dve punci sta seveda se zbudili in vstali in potem sem jih poslušala od tebe, da kake otroke imamo, da tako pozno skačejo okoli, da ti imaš pa ful red glede tega itd....čist si me zatrla. Sem se branila, da mogoče zato, ker ste vi na obisku, rutina in to saj veš, pa si pribila, da za to NI opravičila.
Potem so vsi otroci čudežno zginili (al pa zaspali), tvoj dec je zaspal na našem kavču, mi trije (jaz, ti in moj) smo pa udarili debato v temi ob svečkah o nitkah pri Mireni.
Aja, pa vprašala sem te, kako ti je pravzaprav ime (ker ne vem), pa si rekla, da si Metka. No, a si?

Dobre sanje, a ne?

kva vam dogaja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Veterček pihlja, mi meša misli
po srčku me žgečka.
K tebi poletim
v objemu tvojem se stopim.

Snežinka

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
4.2.2008 12:27:07   
janca77
Zivjo!

zadnje čase kar ne najdem več časa , da bi z vami čvekala.
user posted image

Je pa res da je user posted image  bolan - prehlad in ima skoz nos zabasan, pa še pucat ga mi ne pusti. Moram bit pa skoz v njegovi bližini, če ne je že user posted image user posted image .
Se je pa tolk navezav name, da še zaspat hoče v mojem naročju, ni druge variante.Včasih sva ga dala samo v posteljo in je sam zaspal, zdej pa ni šans, takoj vstane in protestira.Če ga vzamem v naročje pa brez problema zaspi.
Je pol kot en angelček, tako da mi čisto ustreza ko se tako stisne k meni.

Čez vikend smo pa imeli stalno ene obiske - vsi zdaj hodijo, ker vejo da grem kmal v službo.

Hvala vsem, ki ste čestital Tilnu za 10 mesecev, in tudi midva voščiva vsem za obmesečnicouser posted image user posted image user posted image user posted image - še malo pa bo 1. svečkauser posted image user posted image

Vsi, ki pa imate bolne otročke, se naj hitro pozdravijo - vključno z mojim user posted image  - tole je za njih
user posted image
Bom še kasneje kaj prišla, saj bo moj user posted image  kmalu doma in bo lahko imel malo user posted image , jest pa hitro na RR.

Adijo!

Tilen, 03.04.2007
Domen, 15.01.2010

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
4.2.2008 12:29:23   
janca77
katikasu - čestitke za prve korakeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Tilen, 03.04.2007
Domen, 15.01.2010

(odgovor članu katikasu)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
4.2.2008 12:34:21   
Anonimen
jape - ma to jo vtrgavle sedaj ene 3 tedne, da se ona več ne bi podnevi dojila. tako da jo sedaj nahecam samo še ponoči, ko se zbudi oz. naspol spiuser posted image . potem zjutraj itak nimam več svojega mleka, dobi flaško alpskega mleka - in to je vse od mleka. razen popoldan če ji skuham kak gris, ali skutko. zvečer ona absolutno ne bi jedla mlekauser posted image . po kopanju dobi svojo flaško čežane in to je to. meni pa že popoldan ali pa najkasneje zvečer že vse ven sili (mleko iz jošk mislimuser posted image ). sem si sedaj ene parkrat malo s pumpico ven, toliko da mi jih ni razgnalouser posted image  - ampak to vseeno ni rešitev, ker ustvarjam povpraševenje in se mleko dela. tako da sem sedaj parkrat probala, da si ne bi iztiskala, in da bi se mi manj mleka delalo - ampak bo zgleda še treba malo potrpet...
je pa groza, kak to boli, ko imaš mlekarne polne, a ne???? no, jaz samo enouser posted image

(odgovor članu JAPE)
  Neposredna povezava do sporočila: 1258
4.2.2008 12:39:08   
hariba
katikasu Zoja zvečer obvezno zaspi na joškah.
jao zdaj je pa jezna in se dere, ker sem zaprla vrata od dnevne. Ne vem kaj ima to danes 1 finto, da se priplazi do stopnišča in se z glavo zaletava kot mali bikec v rolo zaščito in nekaj zraven razburjeno čveka.

(odgovor članu janca77)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
4.2.2008 12:44:26   
Anonimen
joj, kak sem jaz ena pozabljiva uš, me je janca77  spomnila....

lara se zahvaljuje vsem za česitkeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1260
4.2.2008 12:50:26   
thumbelina
 user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image
Pa to ne moreš verjet. No jaz pa ne napi z   d e v a m kr tko a veš če že pridem na obisk. Pa tud Metka nisem. Sem pa na M. Najpogostejše slovensko ime....
Skratka jah nč po moje je sporočilo tvojih sanj, da je treba otroke v red dat, pa štrikce pr Mireni pocicat, pa moj dec mora začet manj spat, ker je res en hud zaspane. Pridemo k mojim na obisk in on zadremlkje tam na kavčuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
4.2.2008 12:57:24   
Mojca B
Jutro,

Vikend in vsi dnevi so postali tko pestri, da kr nekak ni časa za računalnik nasploh.. Jona je že tko mobilna, da to ni res.. vstane in se premika sem pa tja ob stenah, posteljah, vsepovsod... jaz pa laufam za njo k norc...

Mojčca: vse naj naj in čim manj stresnih situacij ... pa ja, držim pesti in mislim na tvojega očeta!!

Tinkibinki: tud mi smo bili na sprevodu. gaj gusar- seveda brez sablje, Jona pikapoloncia- tako kapico je imela samo, midva z Igorjem sva si pa dala na glavi eni taki lasulji za klovna. Super je blo. jaz tud Igorja težko nažicam. pol pa igram na karto, da se to otrokom dopade in da bosta oba uživala no pa si je navlekel tisto lasuljo. jaz pa uživam že od nekdaj v tem. Včasih sva z mojim očitom take norčije zganjala za pusta, da mi je to definitivno ostalo v krvi...:)

katikasu: ooooo bravouser posted image user posted image user posted image , adijo je pa pohitel...super. Zdaj se laufanje začne!!!!

No naši še kar manjka nekaj, da bo shodila. Ampak ob steni al pa omari pa štamfa k nora....
Zdaj tamle na tleh gleda knjigo. To ima najraje... Knjigice... in pol lista in komentira.. skratka.. naj uživa- to pomeni minuto miru...:)

punce še kaj napišem.. letim kuhat. Sva bli pr kolegici na kavi, tko da nimam še nič uštiman...

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
4.2.2008 13:12:52   
taška30
JAPE in Valika, ampak vidve imata pa zgleda še res veliko mleka.
Ker jaz dojim še redno zjutraj okoli 6-ih in zvečer okoli 20-ih, pa imam ves čas čisto mehke joške, ampak res čisto mehke. Enkrat se je celo zgodilo, da je večerno izpustila, se pravi da sem zjutraj dojila po 24 urah, pa se ni zgodilo nič pretresljivega (v smislu tiščanja mleka).
Pa še to: ful dolgo traja, da kaj priteče. V začetku vem, da je parkrat potegnila, pa je teklo, zdej mora reva pa že cel doktorat naredit tam, da se pipca odpre.user posted image
Me prav zanima kolk priteče naenkrat, po moje kake 50ml, več ne.
Mislim, da če bi zdajle nehala kot bi odrezal, da ne bi bilo nobenega problema - zame mislim, Julija ne vem če bi se strinjala.user posted image
Vztrajam pa zato, ker se navsezgodaj zjutraj tko fajn prešvercam, da mi ni treba vstajat. Očitno je ravno dost, da zaspi nazaj.

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
4.2.2008 13:16:29   
tejkag
Bravo zameuser posted image user posted image user posted image našla sem kartico. In to kje ,ne? V kuhinji mamo klop pri mizi  in klop se dvigne in not je plac kamor dajemo vrečke. No in jaz brihtna glavca se spomnim,da je moj user posted image včeraj prišo iz trgovine in jakno odložil na klop. No jaz sem spravila vrečko in zgleda da je takrat kartica not padla. No in sem jo našla jeeee.
Lana spančka,za kosilo je jedla špinačo in pire,zdaj pa upam da bo mir vsaj kako urco,da še za naju naredim kosilo. Če se bo vreme kaj izboljšalo jo bom oblekla in bosta z atijem šla na sprehod. Včeraj sta naredla dolg krog Z VOZIČKOM,ne morš verjet,pa ni dobila kakega histeričnega napadauser posted image ,pri meni pa vedno nekaj cvili in se dereuser posted image . Se še kaj javim aja vsem bolančkom pošiljam enegauser posted image .
lilka-tud tebiuser posted image ,pa čimprej se pozdravi.

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
4.2.2008 13:56:23   
zalbi
1vetrnica - ne na kavico nisem šla user posted image , sm šla kr k zdravniku, ker tole kašljanje čist ubija - pa pljuča m ful bolijo - ja antibiotik sm dubla - mam laringitis (pa včasih sem mela ful težave z bronhiji, tko da mi je rekla zdravnica da naj res pazim nase). Vglavnem - ja danes sem vredu - res pride kakšno čudo obdbje - ampak danes je kul - ja pa škoda da nisi kj tuki - se pa vsekakor vidmo v četrtek - če ne prej- k si prou fajn - zadnjič je blio ful luštno na vozičkanju po medvodah. Uh - uživaj na pripravah...

waw - pri nas se jasni... user posted image user posted image user posted image , bova vsaj malo šli vn - k se zbudi.

Nč, jst se grem pa pripravjat za nastop na faksu - moram pripravit predstavitev diplome... sej ser mi tlk ne da - ampak moram... mam v torek, naslednji teden....

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
4.2.2008 13:57:27   
zalbi
a ja, pa se to

katikasu - hudo dobr - bravo user posted image user posted image user posted image za vašega malčka - Sara je še daleč od hoje....

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
4.2.2008 14:58:38   
taška30
Evo, že spet. Juli spi od 13.20 in zdaj čakam, da se zbudi, da jo nahitro nahranim in greva v vrtec in spet bom prišla v vrtec ob polštirih al pa še kasneje.user posted image
Ej, kolk mi pa tole drugo spanje narobe hodi, oz. vrtec mi narobe hodi...ehuser posted image

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
4.2.2008 15:15:30   
*piškotek*
Jaz sem pa čisto zaposlena danes z mojim user posted image , groza, je tečka, nič mu ni prav, spal je celo pol ure, zdele sva se pa borila 1 uro da je končno zaspal.

Priznam, nisem vas brala še za nazaj, ker res nimam časa!!!!

Ob 16 pa grem na faks, bom začela spet na predavanja hodit ob ponedeljkih in malo kasneje za drugi predmet še ob sredah. Tako da bo danes moj prvič sam dal user posted image  spat. Me kar malo skrbi kako bo, ker je taka tečka in to ravno danes.

Upam da se vam bom lahko jutri malo več posvetila. Lep dan, čeprav je deževen.

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!
------------------------------------

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
4.2.2008 16:18:45   
janca77
Ojla,
sem vas komaj našla, smo kar na drugi strani.
Sem prej pozabila:
mojčca vse najboljše za rojstni dan - ta rožica je samo zate, četudi z zamudo user posted image

Pri nas zdele user posted image  spi drugo rundo, mi smo pa ravno po kosilu.Sem naredila pico in je bila zelo slastna - njami

Jest grem pa mal na friški zrak, na en kratek sprehod, če že user posted image  ne more ven, se bo pa vsaj mami zluftala.

Tilen, 03.04.2007
Domen, 15.01.2010

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
4.2.2008 16:20:54   
Anonimen
hojla!
smo nazaj s sprehoda. pri nas je bil en tak lep malo sončkan dan. je ponoči deževalo, in je bilo v parku ful blatno, tako da smo prišli domov spet celi blatni.
eh, pa nič zato, samo da smo se malo razluftali...

taška - kolikokrat pa daješ julijo še podnevi spat? jaz sem iz 3x sedaj prešaltala (no, že kak mesec dni) na 2 x spanje podnevi in je super. sem mislila, da jo bom počasi na samo 1x, ampak je še prehitro. tako da naš urnik zgleda nekako takole: bujenje ob 7, prvič spanje ob 10 , drugič spanje pa ob cca 15.30 - odvisno kako dolgo spi prvo rundo - ampak trikrat pa več ne gre podnevi spat

piškotek  -a ti tudi še študiraš? joj, potem pa vas je kar nekaj... no, občudujem vas vse, ki vam uspe še zraven otročka se učituser posted image . to velja za aischo, pa za vetrnico, pa še mogoče kero, ki sem sedaj pozabilauser posted image

tejkag - super, da si našla karticouser posted image . boš verjetno zvečer nagrajenauser posted image user posted image  - s kakšno dobro masažouser posted image

taška - ja, to z mlekom - jaz namreč že 4 mesece dojim samo na levi jošk - presenetljivo, da se v tem dela toooliko mleka še.... in ko je do daske polno, potem kar samo od sebe teče ven, tako da moram imeti krpice not, ker drugače sem cela mlečna, in mokra....potem pa je desni za košarico A, levi pa za C - a veš kako to smešno zgleda??? oz jaz bi se najraje zjokala...pa tudi ko je prazen, je razlika med njima očitna, tako da bo prav smešno zgledalo naa primer v kopalkahuser posted image  - joj, sploh ne upam še na to študirat........

(odgovor članu *piškotek*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1270
4.2.2008 16:23:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: janca77
Jest grem pa mal na friški zrak, na en kratek sprehod, če že user posted image  ne more ven, se bo pa vsaj mami zluftala.

hojla, zakaj pa tvoj tilen ne more ven?

(odgovor članu janca77)
  Neposredna povezava do sporočila: 1271
4.2.2008 16:32:03   
janca77

IZVIRNO SPOROČILO: valika

IZVIRNO SPOROČILO: janca77
Jest grem pa mal na friški zrak, na en kratek sprehod, če že [image] ne more ven, se bo pa vsaj mami zluftala.

hojla, zakaj pa tvoj tilen ne more ven?

Mi ravno spi in ko se bo zbudil bo že tema, pa še z noska mu teče, čeprav vročine nima in bi lahko šel ven.Pa še nekaj mrcini, upam da bo jutri lepše vreme.

Tilen, 03.04.2007
Domen, 15.01.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
4.2.2008 17:15:24   
sabri
katikasu: bravo za korake, mislim, da je prvi aprilčekuser posted image
mojčca: držim pesti, poročaj kako se bo izteklo
spanje zvečer: na rokah, malo zibanja ali pa samo pojem, v posteljici bi trajalo kako uro, pa mislim, da bi tudi zaspala, samo je na rokah dooooosti krajše, 5 minut do 15
srečanje: četrtek bo baje po tem gnilem vremenu sonce, tako da midve tudi prideve, če ne bo višje sile.
zalbi: upam da se pocajtaš čimprej, pa viskija ne boš mogla pit v četrtek ker imaš tablete, ker smo zadnjič tako čudno vino pile, podobno kaviuser posted image
Naša se je danes spuntala pri kosilu, sem ji naredila prvič ta kus kus, pa meso z zelenjavo, ji ni blo všeč, jutri bo pa goveja juha pa kar krompir za vse.

(odgovor članu janca77)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
4.2.2008 17:17:41   
juniorka

taška - ja, to z mlekom - jaz namreč že 4 mesece dojim samo na levi jošk - presenetljivo, da se v tem dela toooliko mleka še.... in ko je do daske polno, potem kar samo od sebe teče ven, tako da moram imeti krpice not, ker drugače sem cela mlečna, in mokra....potem pa je desni za košarico A, levi pa za C - a veš kako to smešno zgleda??? oz jaz bi se najraje zjokala...pa tudi ko je prazen, je razlika med njima očitna, tako da bo prav smešno zgledalo naa primer v kopalkahuser posted image  - joj, sploh ne upam še na to študirat........

user posted image user posted image user posted image Zdajle sem se pa fajn nasmejalauser posted image user posted image user posted image

Saj valika, zate verjetno ni smešno, bo že..saj nivažen izgled, važno, da še mala dobi mamino mlekouser posted image !
Ker pri meni je pa točno tako, kot taška piše, pa včasih še mu popoldan malo dam, ampak joške pa mehke! Včeraj je zvečer tudi kar vlekel,pol pa j še 270ml mleka po flaši spiluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
4.2.2008 17:30:29   
taška30
taška - kolikokrat pa daješ julijo še podnevi spat? jaz sem iz 3x sedaj prešaltala (no, že kak mesec dni) na 2 x spanje podnevi in je super.

Valika, pri nas je že dolgo spanje le 2x na dan, 3x je res izjemoma (v primeru da 2x spi po pol urce in je ob recimo 17-ih čist hin). Samo pri nas je vsak dan drugače, jaz ne vem, nam ne rata naredit reda po urah, pa če se na glavo postavim.user posted image  (tko je, a ne Thumbelina?user posted image user posted image user posted image )
Npr. včeraj je vstala ob 8.15 in šla spat ob 10.30-11.30 in 15-16-ih.
Danes je vstala 7.45 in šla spat že ob 9.00-10.00 in 13.20-15.30.user posted image
Vidiš? Kr neki?!? Samo jaz ko vidim, da je zaspana jo dam spat, nič ne vlečem, pa itak enkrat spi 20 minut, drugič pa po 3 ure skupaj!?!?user posted image
Brezveze, sej je samo še mesec in pol, potem bo pa šaltala na 1x na dan pri varuški.

Se pa trudim, da mi po 16-ih ne spi več, ker drugače zvečer ni nobene volje za zaspat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?