|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI februar/marec
4.2.2008 14:02:37   
dajamaja
Abra, vse je naredil laparo, vendar je vzel 5 miomov ven (predvidena 2), kar je podaljšalo čas operacije, okrevanje. Sem mu pa ševedno tako silno hvaležna, da kar ne vem, kako bi mu to izrazila. Tisti del o protitelesih bom jaz tudi z veseljem od tebe pobrala, če se le da da tako nesrečo (SS) v bodoče preprečimo. Ma valjda, da bomo imele zdej srečo!!!

Pika, srečno, srečno z eskimčki!!!  

Shuka, mami, pridna, da si se javila. Včeraj in danes se moram mal z malim učit za test, drugač te bom pa še vedno pridno čekirala. Ma da rata!

Tejki, čestitke za ET in držim pesti za test!!!

m.rudovic dobrodošla spet med nami in srečno v novem postopku!!

Marejtica, pridna

Marjetkin čebelnjak
user posted image  user posted image user posted image user posted image

si dobila 2, ker si šla v naravo! Roka uspešno podhlajujem in se vidi že žila user posted image . Bo šla basa nazaj ob dobrih nasvetih RR.

Pikovit, user posted image user posted image  za torek!!!  Take domače žurke so tudi men všeč... sploh, če jih drugi organizirajo user posted image

Kajsica, meni 2 M ni zamujala, temveč prehitevala. Bo treba kak test naredit!?

Anime, srečno na punkciji jutri! Jst na punkciji pri Rešu za punkcijo nisem rabila nobenih papirjev (vsaj spomnem se ne), lahko pa za vsak slučaj vzameš list na katerem piše doziranje zdravil. Če si na konsignacijo, imej še potrjeno zdravstveno izkaznico. Prometrium se dobi le v Italijo. Drugač pa vložek in komot hlače.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 551
   RE: IVF/ICSI - februar/marec
4.2.2008 14:08:28   
GITA14
Gloria
tebe tut jutr čaka UZ a ne, pa kako lepo slikico prnes domov, da nam jo boš lahko pokazala.

Anime
Čim manj bolečo punkcijo ti želim, boš vidla da ni tko hudo.

čao

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 552
4.2.2008 14:23:56   
ANIME
Hvala punce za odgovore in lepe želje ...

zdaj sem pa pomirjena user posted image user posted image user posted image

sporočim jutri kako in kaj

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 553
4.2.2008 14:43:35   
lara light
Pikovit, takega kelnarja za tvojo ohcet, kaj praviš?user posted image  Najprej mu z usti vzet češnjo, potem pa dobiš pivičko!user posted image  

Preden objavite sliko, jo ustrezno pomanjšajte.
Hvala za razumevanje,

katrin 

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 4.2.2008 20:06:41 >

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 554
4.2.2008 14:46:52   
Mijavček
Linda,

jaz sem jemljem suprefact od 22. dne ciklusa dalje, najprej 14 dni samo suprefact, potem pa še Menopur zraven. Po 9 dneh Menopurja pa UZ. Torej je to skupaj 23 dni. jaz mam ultra dolg postopek user posted image .

Težko je napovedat punkcijo, ker imamo različne postopke. Pa tudi odvisno od rasti foliklov. men bojo Menopur pomojem še za ene 2 dni podaljšal. 

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 555
4.2.2008 14:47:03   
Shuka

user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU

Ponedeljek, 04.02.

Torek, 05.02.
 Gloria - UZ (pri svojem G)
Pikovit - UZ
ANIME - punkcija

Sreda, 06.02.
Mijavček - UZ
Ajedat - ET

Četrtek, 07.02
Mihi78 - UZ

Petek, 08.02
ANIME - ET

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image  T R E P E T A L K E user posted image user posted image user posted image
(beri TESTI)

LaraLight greje user posted image user posted image  - TEST 11.02.2008
Dobrovoljčica greje user posted image user posted image - TEST 11.02.2008
Lejla007 greje user posted image user posted image  - TEST 12.02.2008
Tejki greje user posted image user posted image - TEST 15.02.2008
Shuka greje user posted image user posted image - TEST  16.02.2008

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image   V JANUARJU / FEBRUARJUuser posted image

• dole (2.IVF;MB,dr. Vlaisavljević) 12.12. razgovor (javi se)
  • Rmeli nadaljuje v februarju (javi se)
  • kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Gonal, 19.2. do sestre Blanke
  • reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš) januarja v nov boj (javi se)
  • cati (27let),(MB) zamrznjenčki, (javi se)
  • spelka12(26 let) (2.ICSI;PO,dr.Reš) 4.2. razgovor
  • M.L.B.K. (35let)(PO) januarja v nove boje, (javi se)
  • mandarinca (32let) v nove boje - zamrznjenčki, (javi se)
  • Goldy (LJ) pokliče pri januarski M, (javi se)
  • mavrica72 (PO,dr.Merlo) pokliče januarja (javi se)
  • šemalo (2.IVF;LJ) januarja v nov boj (javi se)
  • GITA14 (LJ) februarja po zamrznjenčke
  • tejka (6.IVF;LJ) 14.1. začetek Suprefact, 29.1.punkcija, ET 1.2.
  • mismis (33let)(1.IVF;LJ,dr.Drobnič) 29.januarja pregled krvi pred prenosom zamrznjenčkov, 30.1. - 01.02 UZ,
  • pikovit (31let) (6ICSI;PO,dr.Reš) 28.1. kako je blo pri šlogarci?user posted image , 30.1. prva špika
  • lejla007 (25let),(1.IVF;LJ,dr.Vogler)) 21.12 razgovor,26.12. začetek Suprefact, ET 29.1.
  • mihi78 (1.ICSI;MB,dr. Vlaisavljević) 24.1.Diphereline, 7.2.UZ, punkcija in ET po 19.2.
  • bilka (LJ) zamrznjenčki februarja
  • T1979 (PO,dr.Reš) februarja v nov boj
  • arneja (34let),(2.IVF;PO,dr.Reš) februarja v nov boj
  • Linda25 (ICSI LJ) 7.2. začetek špikanja
  • lara light (1.IVF;PO,dr.Reš) 10.1. razgovor in začetek špikanja, ET 28.1.
  • zarja1 (1.IVF;LJ) začetek februarja
  • m.rudovič (2 ICSI, dr. Reš/PO) 12.2 razgovor
  • Darja* (3.IVF/ICSI?;MB) 11.1. razgovor, (javi se)
  • Mijavček (32let), (3.IVF;LJ)  11.1.začetek Suprefact, 25.1. UZ
  • Shuka (32 let), (2.IVF/ICSI;PO,dr.Reš) 10.1. Diphereline, 22.1.Menopur, 28.1. UZ+stopka, 30.1.punkcija, ET 2.2.
  • ANIME (ICSI;PO,dr.Reš) 15.1. Suprefact, 24.1. Menopur, 30.1.,2.2. UZ, 3.2. Stopka, 5.2. punkcija,  ET 8.2. (mal prehitevam dogodke)user posted image
  • konina (LJ) februarja zamrznjenčki
  • majc (2.ICSI;LJ) 27.12. začetek Suprefact (javi se)
  • Crnitulipan februarja po zamrznjenčke
  • teja*(6.IVF;LJ) 14.1. začetek Suprefact (javi se)
  • banga začetek februarja (9.2. začne s kratkim postopkom)
  • pajčolanka (1.ICSI;PO,dr.Reš) 7.2. začetek Diphereline, nato Menopur
  • oktavija (1.IVF/ICSI;MB,dr.Vlaisavljević) 14.5. posvet, 11:20h
  • Anabanana(spontan ciklus;PO;Reš,Merlo) 31.1.UZ, 1.2.UZ + stopka
  • Žirafca(ICSI;LJ) začetek 9.2.2008
  • dobrovoljčica (IVF, dr. REš/PO) 25.1.punkcija, ET 28.1.
  • banga (?, ?) predvidoma špikanje 9.2., 1.2.Menopur ?
  • Ajedat (2 ICSI, dr. Reš/PO) 3.2. punkcija, ET 6.2. (mal prehitevam dogodke)user posted image

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V MARCU / APRILUuser posted image

• netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  21.3. razgovor
    • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) v marcu razgovor
    • dajamaja, 3.4. pregled
    • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič) 15.1. razgovor, marec
    • BAMBI75 (4IVF/ICSI) marec
    • sonček33 (LJ) pokliče prvi dan M v marcu
    • Pija76 ponovno v boj
    • andreja07 (PO,dr.Reš) 2.10. razgovor, nadaljuje marca
    • ušula spomladi v nov boj
    • Sulfinija (4.IVF;LJ) marca v nov boj
    • vijolica30 (2.IVF;LJ) začetek marca

user posted image user posted image    
    koala user posted image , *medica*user posted image , Špelka user posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1user posted image , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlica user posted image ,  Bety upa, mozart, _rebeca_ user posted image , anadejka, pika 74, MIŠEK13, ele, Sisy user posted image , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloska user posted image , maja24 user posted image , dakica, sayuri user posted image , Pamela, blanč,  Stormy user posted image , tassi1, dakec, citrončica, maša74, barbarela77, tobika, Goya (30 let) user posted image user posted image   Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Abra,

user posted image user posted image  

user posted image NOSEČKE oktober/novemberuser posted image

MARTINŠČICA (33let),(LJ) user posted image user posted image , _rebeca_ (28let),(PO) user posted image user posted image ,  maja24 (24let),(PO)user posted image , tita13 (PO) user posted image , sayuri (31let),(PO)user posted image user posted image , Stormy (LJ) user posted image , Meeryana (30let), (MB)user posted image , Ana_P(29let),(MB)user posted image , Lotty (PO)user posted image , Amelia (31let)(PO)user posted image , pf (PO)user posted image , meybebaby (MB)user posted image , Goldfishuser posted image , Johnie user posted image , Pikica26 user posted image

user posted image NOVE NOSEČKEuser posted image
    user posted image KITTY pregled 28.12. (javi se)
    user posted image    gloria (27let),(LJ) 05.02. UZ pri svojem G
    user posted image   Johnie, pregled 12.02.
    user posted image Pikica26, pregled 07.02.

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

< Sporočilo je popravil Shuka -- 4.2.2008 14:49:37 >

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 556
    4.2.2008 14:52:33   
    pikovit
    Shuka kakšen lep seznamčekuser posted image

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 557
    4.2.2008 14:56:21   
    pikovit
    IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Ja ja user posted image user posted image user posted image prav takšnegauser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 4.2.2008 20:07:31 >

(odgovor članu lara light)
    Neposredna povezava do sporočila: 558
    4.2.2008 14:58:02   
    pikovit
    Katera mi je v seznamu poleg mene napisala kako je bilo pr šlogarci?user posted image
    Da ji vem povedatuser posted image

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 559
    4.2.2008 15:02:16   
    lara light
    Nisem bla jaz, amapk radovedna pa sem tudi jaz?? user posted image

Coelho

(odgovor članu pikovit)
    Neposredna povezava do sporočila: 560
    4.2.2008 15:03:41   
    Shuka
    Sej kr skoz neki prestavljam, dodajam, odvzemam, mam očitno lih cajt, pa se mal igram, sam je pa dela s tem, če neki časa nihče ne ureja, tko da vam dekleta prepuščam to tako prijetno opravilo. user posted image

dajčimajči - bosta oba s tamalim test delala, kaj? Le tako naprej, učimo se celo življenje.user posted image

ANIME -  si takšna kot jaz pri prvem postopku, popolnoma razumljivo je, da si panična, imaš milijone vprašanj in kar ne veš kaj bi. No nasvet od mene je kot že od mnogih drugih, TAKE IT EASYuser posted image
    , vse bo OK, punkcija neboleča, pol bosta skočila s svojim do Fernetičev po Prometrium, in že boš razmišljala kako naprej, ali se jih bo kaj oplodilo, in koliko se jih bo oplodilo, kdaj bo ET, verjetno v peter, ker Reš ne počiva, dela vse dni v tednu, tudi čez praznike, če je treba, BISTVO, ki pa si ga moraš zapomniti pa je, da si skozi cel postopek sproščena, POZITIVNA in vesela.To je še bolj pomembno po ET, kati živci lahko vplivajo tudi na ....., no važno je, da si pozitivna do konca in naprej.

Miške moje, grem se polepšat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
    Neposredna povezava do sporočila: 561
    4.2.2008 15:04:17   
    kajsica
    Pikovit,

saj lahko kar tu poveš kako je bilo pri šlogarci, smo kar vse verjetno radovedne. Vsaj jaz sem!!!! Bi tudi jaz šla  k keri če bi vedla da je OK!

(odgovor članu pikovit)
    Neposredna povezava do sporočila: 562
    4.2.2008 15:05:30   
    Shuka
    IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Katera mi je v seznamu poleg mene napisala kako je bilo pr šlogarci?user posted image
    Da ji vem povedatuser posted image
    Jest sem bla, sem še v prejšnji temi opazila da si rekla, da greš takrat k šlogarci, pa me zanima kako je blo. Sicer sem pa od takrat mogla mal update-at podatke pa tega nikjer ni blo napisanga user posted image user posted image user posted image

Dej povej, kako je blo, kaka je bla kava user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
    Neposredna povezava do sporočila: 563
    4.2.2008 15:07:25   
    dajamaja
    Shuka, bomba seznam!!!
    Lara, a ne, da ne streže sam na ohceti user posted image !?  
    Pikovit, ti kr povej, veš, da vse delimo s tabo... gremo pa pol še me, če bo dober user posted image

(odgovor članu pikovit)
    Neposredna povezava do sporočila: 564
    4.2.2008 15:14:59   
    dajamaja
    Ma nehite mi slabo vest s frizerjem nabijat user posted image . Men je pa taka muka tja it - "Kaj bomo pa danes?"
    Kot, da lahko ne vem kaj izbiram... dost dolgi morajo bit, da grejo v čop. Lepo se zrihti Shukica.

Jutri bom jst seznam urejala, zdej sem glasna, ko je Shuka tko lepo pripravla, sej do jutri pa tud ne bo nekih sprememb, a ne?   

(odgovor članu dajamaja)
    Neposredna povezava do sporočila: 565
    4.2.2008 15:20:50   
    Shuka
    IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

Ma nehite mi slabo vest s frizerjem nabijat user posted image . Men je pa taka muka tja it - "Kaj bomo pa danes?"
    Kot, da lahko ne vem kaj izbiram... dost dolgi morajo bit, da grejo v čop. Lepo se zrihti Shukica.

Jutri bom jst seznam urejala, zdej sem glasna, ko je Shuka tko lepo pripravla, sej do jutri pa tud ne bo nekih sprememb, a ne?   

dajčimajči - do jutri res ne bo ne vem kakšne spremembe user posted image user posted image user posted image , ti lisička ti, kako se znajdeš user posted image user posted image user posted image .

Sej jest si grem sam viklerje v glavo dat, nisem razmišljala o frizerju, če pa želiš ti lahko posredujem telefonsko fantastičnega frizerja, ki te bo sicer tudi vprašal, kaj želiš, a če se mu prepustiš ne boš razočarana. user posted image user posted image

(odgovor članu dajamaja)
    Neposredna povezava do sporočila: 566
    4.2.2008 15:21:54   
    oktavija
    Pikovit jaz sem bila novembra pri eni full dobri in znani šlogarci in mi je rekla da bom rodila v letu 2009, kar je po umetni oploditvi čist možno...
    Sicer pa mi je rekla da bom zanosla majauser posted image user posted image  kar mi ni čist jasno, takrat imam šele posvetuser posted image user posted image user posted image  v MB...
    Mogoče bomo pridni pa bomo velikouser posted image user posted image  pa se nam bo posrečilo kako user posted image   naredit po naravni poti...user posted image user posted image user posted image user posted image , ja če verjamete v BALTAZARJA!!!user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 567
    4.2.2008 15:36:42   
    dajamaja
    Shuka, mam že eno na to temo iz arhiva, pa ne vem če mam še poguma... imela sem dolge lase in grem k enmu talentu, ki je bil v našem kraju ful opevan. Me vpraša, če me lahko tudi na kratko - ma, ja sej zrastejo, ja lahko. No, na koncu sem imela 1-2 cm dolge lase. Sicer mi je zelo pasalo. Zdej pa moj pravi, da moram imeti vedno daljše kot on user posted image . Mi pa vseeno pošlji telefonsko, pa lokacijo, če se slučajno ponovno opogumim user posted image .

Oktavija, zakaj pa ne? Jaz že vse živo verjamem, sam da mi kdo da mal upanja. Sem naivna ko sobarca user posted image  .

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 568
    4.2.2008 16:08:45   
    pikovit
    Hej,

A ti Shukica si bilauser posted image .A vam povem tudi ta grde stvariuser posted image ?Jih je bilo nekajuser posted image

Drugače pa da bom imela dvojčkeuser posted image paruser posted image Da v tem postopku še ne.Bom imela splav.Malo kasneje pa ja.Za naju pa je dobri čas september in naprej.Poroka nama je pisana na kožo.

Slabše stvari:
    paziti moram:srce,ožilje
    povedala mi je katere čaje,sokove moram piti in kakšne kopeli si moram pripravljati.

Slabe stvari: pa raje ne bi.Al bi.Mojmu nisem nič povedala da sem šla.Bi me drgač nakuru.

(odgovor članu dajamaja)
    Neposredna povezava do sporočila: 569
    4.2.2008 16:22:41   
    kajsica
    Pikovit,

ja so kr vsi isti kar se tega tiče. Jaz če bi šla k šlogarci mu ziher ne bi povedla, ker uuuuuuuuuuuu bi bil cel hudič.

No dete pa le bo in to je važno vse ostalo pa se bo itak samo od sebe uredilo.

Pa kaj si ji ti sama povedala da si na IVF postopkih al te ženšče pozna?

Sem pa slišala za eno bakico, ki je v Krškem in je menda prava čarovnica, in ti menda ful trofi, sam ne smeš pa k njej pridet ko so te mehiške, pa menda če vidi slabo auro te nažene. Naročit pa se ne moreš pri njej, prideš in te vzame ali pa ne.  Ampak kasira pa ne nič, lahk ji sam prineseš 10dkg kafeja za darilo al pa ji kaj pustiš ko greš skozi vrate. Ti pa ženska menda tudi inicialke pove. Ker to je menda božji dar in se za to ne računa. Mi je kolega o njej govoril ko je bil pri njej....

Ma sama se k njej spravljam že kako leto pa se nikakor ne spravim ker mi je nekako predaleč.

(odgovor članu pikovit)
    Neposredna povezava do sporočila: 570
    4.2.2008 17:20:16   
    lara light
    user posted image ikovit, pr šlogarci si moraš le tadobro zapomnit, slabo pa takoj pozabit in sploh ne mislit! Torej dvojčka? Kako lepo se sliši... user posted image

Dajamaja, kakšen žur si bova medve omislili, da unga lahko povabimo?user posted image

Kajsica, ta ženička pa ni kar tako...če boš šla, poročaj, pls!user posted image

Baltazar! Oktavija! user posted image Joj, sem že pozabila najn...hvala, ravno v soboto sva z dragim se spominjala starih reklam in risank...vidiš, ta mi je pa ušel!

Naj se pohvalim, ker me Daisy navdušila včeraj, sem tudi jaz danes osvojila en hrib! No, hribček! Pa vseeno upam, da mi bo kdo prfliku k'šno č'belo!
    Spet smo brez kruha, le kdo je pr tej hiši gospodinja, se sprašujem.... šibam lepotičke!user posted image

Coelho

(odgovor članu kajsica)
    Neposredna povezava do sporočila: 571
    4.2.2008 17:50:42   
    pikovit
    Kajsica verjetno imaš prav.Sem bila prvič v življenju.Šloga ti iz kave.Za določene stvari,me je kap zadela ko sem slišala kaj mi govori.Pa mojo sestro isto.Nisem ji povedala,da sem na ivf.Potem kasneje sva se pogovarjali.V kavi je videla nosečko z velikim trebuhom.Mi jo je pokazala vendar jaz sem buksl za to,pa je nisem glih točno vidla.Ja nekaj sem,še same ne vem kaj.Ha,ha,ha.

Let it beuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kajsica)
    Neposredna povezava do sporočila: 572
    4.2.2008 18:02:48   
    pikovit
    Dajamaja lepo,da so ti odstranili nadlogo

(odgovor članu pikovit)
    Neposredna povezava do sporočila: 573
    4.2.2008 19:00:57   
    Abra
    Holja čveke!

Pija za vrt si zamisli namakalni sistem, pa bo. Zdaj že za malo denarja dobiš timer, ki ga na pipo montiraš in je. Če bi midva imela vrt, bi user posted image ziher najprej to zrihtal user posted image user posted image

Daisy, ti si pa resno tale šport vzela. In to v takem grdem vremenu. user posted image user posted image

Kajsica pri Dr. Beeru berem, da priporoča jemanje aspirina od prvega dne cikla po konca nosečnosti ... to je zame nekaj zelooo novega. Glede na to, da nimaš punkcije je najbrž čisto ok, če jemlješ tudi v prvem delu ciklusa. Imajo pa Američani 75 oz. 81 mg aspirin in ne 100, kot pri nas. Bi blo fino še koga vprašati za mnenje.

Lara ti si kar pobarvaj lase. Pušenjak pravi, če nam ne škodi, ne more tudi zarodku. Meni je Karmen tudi rekla, naj si po transferju ne barvam. Sem si par dni po pozitivnem testu, sem pa prepričana, da to ni bil razlog za moj splav. KOlko nosečnic hodi po svetu s pobarvaniimi lasmi. Če bi blo kaj na tem, bi Reš ziher kaj komentiral že na prvem pregledu user posted image

Anime, čimveč jajčk ti želim jutri! Rabiš samo potrjeno zdravstveno kartico, tisti papir, kjer imaš napisano terapijo, pa lahko tudi s sabo vzameš. Po zadnji stopki sem jaz imela podpludbo še en teden user posted image to je malo bolj konkretna inekcija user posted image

Ooo Lejla je prišla spet naokrog user posted image stanje ok?

Dajamaja, ko si rekla, da ne boš šla kmal v kopalke zaradi estetike sem mislila, da te je mogoče kaj bolj zrezal user posted image okrevanje si pa mislim, da je mal daljše. Ma važno, da te je zrihtal! Saj boš vidla, kako se ti bojo stvari odvijale. Mogoče bo pa pri njemu tisti pravi recept zate.
    Jaz zelo upam, da so se nas do zdaj držale le smole. Same brez diagnoze tko ne moremo narediti nič. Medrol in Dexamethason predpisujejo samo s sumom za te zadeve, brez, da bi kri pregledali ... jaz bom za vsak slučaj naštudirala, poročala o kakem pametnem nasvetu, ratalo nam bo pa naslednjič!! Sem že zadnjič rekla, da gre v tretje rado (je bil 3. ET), pa je blo samo na pol ok, zdaj bo pa to 3.ivf in ma da rata do konca!! Če se mi bo dalo, bom mogoče na koncu napisala kak povzetek, če ne za drugo, si bom lažje zapomnila, če bom hotla kaj Rešu pametovat user posted image user posted image

Skuša (ne morem pomagat, mi je tko luštno), kako si ti pridna s seznamom user posted image user posted image najbolš, da kar tko nadaljuješ, saj veš kam je Sayuri pripeljala taka pridnost in ustvarjalnost user posted image

Pikovit, slabe stvari takoj pozabi! Zdaj samo dvojčke misli user posted image

Meni se pa zgleda user posted image najavlja user posted image Ne bi po nobeni logiki še smela prit, najbrž je po abraziji tko in tko ni. Mogoče je pa spet samo kak izpad user posted image

Fajn se imejte!

(odgovor članu pikovit)
    Neposredna povezava do sporočila: 574
    4.2.2008 19:11:16   
    Pija76
    Ojla punce,

Skuša najprej tebi vse pohvale za seznam - tako lepo skrbiš za njega da je prav v veselje!

Dajamaja tud jaz ne bom še šla kmal v kopalke user posted image , ampak bom si mogla pa tud bolj visoke kupt user posted image user posted image , da bom tole skrila. Si pa mažem z ognjičevo kremo brazgotine, ampak šele od takrta naprej ko sem bila prepričana da so šivi OK, ko so mi jih ven pobrali + 2 dni. Mogoče probaj. Ampak je srednji spodaj full grd!

Abra tega da gre narobe je bilo dovolj, pa še preveč, tako da zdaj ne bo smelo iti več narobe. Bo boljš zato ker je 3 postopek, a ne da bo? A namakalni sistem praviš? Ah bom pomoje še mal mojga za to ponucala pa svojo pamet user posted image user posted image

Baravanje las: jah beljenje in peroksid verjetn ni priporočljiv, ampak ostale barve pa ni panike pomoje, fajn je sam da pomoje ne vdihuješ preveč te kemije. Ampak jaz sem se odločila, da se na dan punkcijo oz. do ET na frišn pobarvam da imam pol mir vsaj za skor 3 tedne. Ker decembra sem full trpela, dobim otroke in narastzek ven udari user posted image , hudimana.

Lara user posted image user posted image  za hribček.

Dejzi a vidiš ti svoj čebeljnjak. a bomo kej medu dobile za sladkanje?

Pikovit a čist nič ji nisi povedala da nimaš otrok? H kateri si pa šla?

Pozdravček še ostalim!

(odgovor članu Abra)
    Neposredna povezava do sporočila: 575
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
    Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
    3D/4D ultrazvočni pregled obraza
    Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
    пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?