DaisyE
|
Baboline, mater vi mene vedno v smeh spravite. Pija, dobite matični mleček, pol ko se jih bo neki več nabralo. Jaz ga ne jemljem in ga po moje tud v prihodnje ne bom, pa ga lahko vam šenkam. Sicer sem mislila pir častit, pol ko se bo splačalo, ampak, če hočete matični mleček... pa naj bo po vaše. Shuka, mater s seznamom si se pa res potrudila. Meni so tvoji smajliji tolk kul (to sem zdaj že drugič namignila, da mi pošlji link ). Larica pridna, da hribčke osvajaš. In to noseča. Zdaj zarad čebele, bom kar direktna, ti je ne dam. Saj vidiš, da se jim še za Brusa nisem hotla odpovedat... Tule se ljubezen neha! Dobiš pa , so tud pridne. Kajsica, če se ne boš spravila dol v Krško, mamo pa tud na našmu koncu (najinem bivšem) eno šlogarco, katere sloves se širi po ustnem izročilu, kot sloves tiste mize pri Brančurniku. Pokličeš in prideš, daš kolikor daš. Jaz sem šla h njej kar nekaj let nazaj, da se znanstveno prepričam, da je vse skup kr neki in da to potem dokažem sodelavkam, ki so sveto prepričane, da je vse res. No ženšče je potem uganilo nekaj, česar živ bog ni mogel vedeti, ona pa še najmanj. Škoga iz kufeta in kart. Kuga še? Aja čebelico si spet zaslužim. Sobni bicikel, 15 km, pulz 132, z lahkoto. Dajamaja merci za vse nasvete. Byetheway, a se je roka že usmradila al se vrača v normalo? Pikovit, unga kelnerja si pa le privošči. Na poroki je vse dovoljeno. Pol pa malo manj. Ampak res samo malo manj. Aja pa fajn opravi jutri na UZ. Jaz kljub šlogarci še nisem nardila križa čez ta postopek. Mogoče jo pa malo letni časi medejo in tvoja poroka interferira z vibracijami, ki jih zaznava. Anime - držim pesti. Veliko jajčk. Oz. glih prav jajčk.