|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - februar/marec
4.2.2008 19:33:03   
DaisyE
Baboline, mater vi mene vedno v smeh spravite. user posted image user posted image user posted image

Pija, dobite matični mleček, pol ko se jih bo neki več nabralo. Jaz ga ne jemljem in ga po moje tud v prihodnje ne bom, pa ga lahko vam šenkam. Sicer sem mislila pir častit, pol ko se bo splačalo, ampak, če hočete matični mleček... pa naj bo po vaše. user posted image user posted image user posted image

Shuka, mater s seznamom si se pa res potrudila. Meni so tvoji smajliji tolk kul (to sem zdaj že drugič namignila, da mi pošlji link user posted image ).

Larica pridna, da hribčke osvajaš. In to noseča. Zdaj zarad čebele, bom kar direktna, ti je ne dam. user posted image  Saj vidiš, da se jim še za Brusa nisem hotla odpovedat... Tule se ljubezen neha! user posted image user posted image  Dobiš pa user posted image , so tud pridne.

Kajsica, če se ne boš spravila dol v Krško, mamo pa tud na našmu koncu (najinem bivšem) eno šlogarco, katere sloves se širi po ustnem izročilu, kot sloves tiste mize pri Brančurniku. Pokličeš in prideš, daš kolikor daš. Jaz sem šla h njej kar nekaj let nazaj, da se znanstveno prepričam, da je vse skup kr neki in da to potem dokažem sodelavkam, ki so sveto prepričane, da je vse res. No ženšče je potem uganilo nekaj, česar živ bog ni mogel vedeti, ona pa še najmanj. Škoga iz kufeta in kart.

Kuga še? Aja čebelico si spet zaslužim. Sobni bicikel, 15 km, pulz 132, z lahkoto. user posted image user posted image user posted image  Dajamaja merci za vse nasvete. Byetheway, a se je roka že usmradila al se vrača v normalo?

Pikovit, unga kelnerja si pa le privošči. Na poroki je vse dovoljeno. Pol pa malo manj. user posted image  Ampak res samo malo manj. user posted image user posted image user posted image   Aja pa fajn opravi jutri na UZ. Jaz kljub šlogarci še nisem nardila križa čez ta postopek. Mogoče jo pa malo letni časi medejo in tvoja poroka interferira z vibracijami, ki jih zaznava.

Anime - držim pesti. Veliko jajčk. Oz. glih prav jajčk.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 576
4.2.2008 19:47:59   
Shuka
K smo ble prej pr šlogarcah, no jest sicer pri nobeni še nisem bila, ker ne maram kave user posted image user posted image user posted image , sam je res ne, tko, da bi mi mal teži šlogala, sem bla pa pri nekem jasnovidcu, ki mi je rekel, da do 32 leta ne bom imela otrok, nato pa se ne spomnim več kaj je rekel, al da ga tudi z OBMP ne bom imela al kako, zdej pa res ne vem, nič kaj dobrega vam povem, zato nisem ravno za te štose in raje ne mislim na to, pa je bilo pred 8 leti to in uganil je vsaj eno, res jih še nimam user posted image .

Ampak upanje umre zadnjeuser posted image  

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 577
4.2.2008 19:55:27   
Shuka

IZVIRNO SPOROČILO: Abra
Skuša (ne morem pomagat, mi je tko luštno), kako si ti pridna s seznamom user posted image user posted image najbolš, da kar tko nadaljuješ, saj veš kam je Sayuri pripeljala taka pridnost in ustvarjalnost user posted image

Jaz si želim, da bi vse sodelovale in čimprej bile deležne, s to pridnostjo in ustvarjalnostjo, kot jo je imela Sayuri, ki jo je pripreljala do user posted image user posted image , te sreče. --> user posted image user posted image

Sicer pa hvala za pohvale user posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 578
4.2.2008 19:55:50   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

pa naj bo po vaše. user posted image user posted image user posted image  

Pol bo pa res po naše: PIR HOČMO!!!!!!!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 579
4.2.2008 20:23:51   
gold fish
Linda 25 -po vsej verjetnosti imaš dolgi postopek - pomeni špikanje 14 dni, potem UZ, potem pa še 10 dni drugo (dvojno) špikanje Menopur ali  Gonal , spet UZ, pol najhitreje isti dan zvečer stopka in čez 2 dni punkcija........ Lahko sepa na koncu za kaki dan, dva , tri prestavi... odvisno kako reagiraš.... Jaz sem imela tako....

Pozdrav, Ribica

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 580
4.2.2008 20:37:03   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76
Pol bo pa res po naše: PIR HOČMO!!!!!!!

Hja, ne vem, če si še lahko premislite.... user posted image user posted image user posted image

Bom vidla, ko bom 7 čebelic zbrala. user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 581
4.2.2008 20:38:21   
gold fish
Gloria - evo mene....user posted image , sem imela danes športni dan.... cel dan sem se samo potepala, no vmes sem pa bila še pri ginekologu....
Dobila sem materinsko knjižico, imela sem samo navadni gin. pregled, ker je bil UZ prejšnji teden, dobila sem cel kup napotnic za kri, toksoplazmozo, za sifilis, za urin, pa še za UZ - imam 29.2. - pa mi bodo kar tam pogledali še za nuhalno svetlino.... je rekla, da mi gleda na leta še ne pripada na zzzs, pa sem rekla, da grem samoplačniško, pa mi je sestra kar sama rekla, da glede na leta - še malo pa 34 - mi bodo tako ali tako izmerili, pa če bi bilo slučajno kaj narobe te tako pošljejo dalje...razlika je samo v tem, da pač ne dobiš izvida, izmerijo pa.....
Naslednji pregled pri gin. pa imam 3.3., je pa rekel, da je zdaj vse OK, da pa je še prisotna hiperstimulacija.....  Dobila sem še recept za Dabroston... in to je to..... pikice nisem videla...
Aja, pa PDP imam 3.9......

Lara - jaz sem šla danes k frizerju, pa sem se pobarvala...pa upam, da je res kot pravi Pušenjak in kot pravijo punce, ..... Pomoje, je bolj problem,  če se hodiš redno barvat...., vsaki mesec... al pa še bolj pogosto....

No, zdaj pa grem do konca prebrat....

Pozdrav, Ribica

< Sporočilo je popravil gold fish -- 4.2.2008 20:44:40 >

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 582
4.2.2008 20:59:13   
bambi75

Anime držim pesti za jutri za čimmanj bolečo punkcijo in čimveč jajčk.
Obema, ki imata UZ pa želim da čim boljš zrihtata.
Pikovit a ti boš pa kar parček imela, lepouser posted image . Kje pa je ta šlogarca?Mogoče se še pa jaz odločim iti k njej, če le ni predaleč.
Kajsica ali pa se ti čimprej odloči in pojdi v Krško, da vidim katera je boljša in grem potem k tisti.
Lara  a ti bi se pa pobarvala. Le glej da boš izbrala pravo barvo, ker sem v naših krajih slišala tako, da si je ena soseda, ko je bila noseča pobarvala lase na oranžno obadva pa sta imela temne lase in je zato potem otrok imel oranžne lase  pauser posted image .

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 583
4.2.2008 21:32:47   
lara light
Presneti narastkiuser posted image ...kaj naj, če sem se po 20. letu pomišilauser posted image ... iz lepih svetlih las sem postala mišje barve in zato se barvam, ja vsak mesec...že vem, to bo, kariera je kriva, kostim in to...očal pa nimam? Jebela, pa spet nič ne vem. Kakorkoli, barvanje ne pomaga v nosečnosti. To sem razumela. Kaj več pa ne. Pušenjak mi je simpatičen...in ribica praviš, da ja a ne prepogosto...
Torej? Se obrijem? Vse stranke zbežijo in grem na zavoduser posted image  in bom uživala v nosečnosti in še potem...kake pravljice mi gredo po glavi, bože mili...

Naj se zahvalim za prelepo VEVERIČKO! Hvala, Daisy, sem mojga takoj poklicala in pokazala...mu ni nič jasnouser posted image  

Bambi, to ni hec, pol glave mam že črne, ker se bojim frizerkeuser posted image ...jutri imam en pomemben sestanek in upam, da me bodo kam drgam gledali...bom si kakšen svetleč obesek dala, da bo ujel pogledeuser posted image ...pa ful odprto srajco, zej k mam velikeuser posted image
Anime, saj že veš...user posted image

Jem flancate, niti sama jih nisem nardila..še ta udarec, so pa finiuser posted image  lahko ponudim?user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 584
4.2.2008 22:56:28   
gloria
Shuka kak lep seznamuser posted image user posted image user posted image
Gita 14 lepo da misliš na mene...ja juter se bom pa načakala saj veš kak gre pri našem gin.user posted image ...uz mam ob 12 pol grem pa z kolegico mal pohajat tak da bo poročanje bol v take ure kot nocoj
Ribica čestitke za kup napotnicuser posted image .Mene juter čaka isto.Praviš da maš pdp že 3.9.user posted image Kaj ti je pa napisal v katerem tednu si?Jaz mam tud frizerja v četrtek sem že taka da sem ga res potrebna...

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 585
4.2.2008 22:56:49   
gold fish
Gloria - zdaj pa tebe od nikoder.....   Držim pesti za jutrišnji UZ.... pa javi se... prej kot sem se jazuser posted image
Me zanima kaj bodo tebi rekli za PDP... meni po tistem na str.55 izračuna 12.9.  Pa še user posted image user posted image   za jutri.....

Pozdrav, Ribica

Neposredna povezava do sporočila: 586
4.2.2008 23:00:14   
gloria
Ribica poglej gdo je nad tebojuser posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 587
4.2.2008 23:12:46   
gloria
Ribica pa kje si zdej?Moj me že pol ure kliče v pojstlo jaz pa čakam da odgovorišuser posted image ...hvala za user posted image user posted image  juter ih rabim...poročanje bo pa bol pozno grem mal pohajat z kolegico.Lahko noč...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 588
4.2.2008 23:50:19   
pikovit
Helou,

evo mene,dons pa nisem bila na aerobiki.Grem raje jutri.Sem končno dokončala album za mojega dragega,ki bi ga moral včeraj dobiti za rd ampak se ni izšlo.

Jutri imam 1 uz.Sem že naštelana,kako bom skakala gor in dol iz mizeuser posted image
Šlogarca pa je iz okolice Kranja nekaj na Š se začne ta kraj.Šentrupertuser posted image al neki.No ja se bom pozanimala.

Bejbe mejte se se jutri beremo

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 589
5.2.2008 7:55:42   
Ajedat
Madonca ste pridne punce
Komej sem uspela prebrat vse
Punkcija je za mano (neboleča), pridelal smo 5 jajčk, jutri mam pa transfer.
Komej čakam po eni strani me je pa strah ker ne vem kako je z mojimi user posted image
No sej najbrž če se nebi oplodili bi me Reško poklical al kako?
shuka super seznamček.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 590
5.2.2008 8:56:27   
sayuri
Vas moram pa prav pohvalit za seznam user posted image  Moje oko budno prečekira vse skupaj in izgleda prav profesionalno user posted image

SAj veste, da navijam, a ne? Preberem vse do zadnje vrstice, pisat mi pa nekako ne znese. JAz se še vedno borim z bruhanjem in slabostmi user posted image . Včeraj sem dobila izvide krvi, ki pa so začuda ok.user posted image Zgleda, da imam dobro pripravljeno telo user posted image , da zdrži vse te napore.user posted image  Vstopam v 15. teden in kljub skorada nenehnemu ležanju mi čas hitro mineva. user posted image  

Sem bila pa včeraj tudi jaz koooooončno pri frizerju. Sem imela tak narastek in čupaste lase, da je bilo joj.user posted image  Zdaj spet normalno izgledam-vsaj kar se frizure tiče user posted image user posted image .

Punce, meni je prinesla srečo Abrina kugla. Je čisto prav kazala, tko da naj vam ona malo pošlogauser posted image .

Držite se user posted image

(odgovor članu Ajedat)
Neposredna povezava do sporočila: 591
5.2.2008 9:21:32   
kajsica
Punce PANIKA PRI MENI! Prosim za pomoč nujno!

Danes sem zvedla da se je pojavil Minigitis v Ravnah na Koroškem in je prava panika in vsem delijo tablete. Prosim vas da mi ena nujno sporoči telefonsko od GK LJ po možnosti od S III ali pa od sestre Mire.

Panika mi je pa zato, ker mi danes že 4 dan zamuja M, testa nisem naredila, ker ne vem ali je zamuda od abrazije ali pa od pikice...........

Prosim čimprej ker me bodo živci drugače izdali.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 592
5.2.2008 9:26:23   
Sulfinija
Kajsica,01-522-6112 meni je na tej številki sestre rekla,da je ona MIra.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 593
5.2.2008 9:28:22   
DaisyE
kajsica, pa saj ni razloga za paniko. Menda se znaki pojavijo v 24 urah...

http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=1&c_id=164345

pa še v tesnem stiku morš bit z okuženim, da se prenese.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 594
5.2.2008 9:36:12   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica

Punce PANIKA PRI MENI! Prosim za pomoč nujno!

Danes sem zvedla da se je pojavil Minigitis v Ravnah na Koroškem in je prava panika in vsem delijo tablete.

Kaj se je pa zgodilo, kajsicauser posted image

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 595
5.2.2008 9:36:13   
kajsica
Ja ampak je fora v tem, da sem bila v stiku z njegovim bratom in punco, ki oba delata tam!

sem dobila Miro in morem takoj na urgenco

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 596
5.2.2008 9:37:39   
Sulfinija
Kajsica ti je pomagala moja telefnoska?

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 597
5.2.2008 9:50:31   
lara light
Kajsicauser posted image
Pa kaj je s temi virusnimi okužbami? Vse je znorelo, ker ni prave zimeuser posted image  
Punce, čuvajte svoje imunske sisteme in lep dan!user posted image  

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 598
5.2.2008 10:06:24   
kajsica
Punce, šibam na urgenco, da dam kri itd,itd...

Poglejte si na 24.ur.com, tam je objavljena novica.

Neposredna povezava do sporočila: 599
5.2.2008 10:19:57   
dajamaja
Kajsica, držim pesti, da se nisi nalezla!!!!
Lara, lahk si ga umisliva za dan žena. Bi predlagala vselitveni žur, pa bi moral še sestro pripeljat (ki bi definitivno imela češnjo na bolj zahtevni lokaciji). user posted image  Jaz sem brala tudi (pri Pušenjaku mislim) da barvanje, blajhanje ne škodi. In se veselo barvam, včasih blajham.
Abra, pridna študentka - defenitivno se priporočan za povzetek. Estetika mi mal peša, ker sem v mavričnih barvah. No pa trebuh se je tudi naredil (kr sam od sebe user posted image ), ker sem stalno doma, kjer je lociran tudi hladilnik.
Pija, hvala za ognjičevo kremo - bom nabavla. Jaz ima tko lepe šive user posted image . Brez heca, lepo je naredil. Kako kaj projekt obleka? Al smo že naprej?

Pikovit, dobre rezultate na 1. UZ!!!
Ribica, bravo za uspešen pregled!
Gloria, uspešen UZ danes!!
Marjetka, ti moram zaupat, da so komaj šle v čebelnjak, ko so slišale, da mi nekdo pivo odreka? Si ti kaj slišala o tem pisat user posted image
Marjetkin čebelnjak
user posted image
 user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?