Anonimen
|
tejči super za srčka no, ula že pančka dons je šlo pa brez problema....me zanima kak se bo nadaljevalo aja, pa zgleda da bo počasi začela kapirat določene stvari in si jih bo zapomnila....recimo zdaj že ve, če ji rečam "kak da ula bravo, bravo" in začne ploskat in pol mami vsa navdušena cvili bravo ula in ula vsa navdušena ploska in cvili in na koncu je tko da vsi ploskamo in cvilimo prav posrečena je....pa ko ji rečem kje je lučka, pogleda v luster raztura u glavnem....je pa res da ji nosntop govorim take stvari...se mi ful dobr zdi, ker jo bom lohk kako neumnost končno naučila me je pa kap skor, k je dans pršla iz karitasa in prinesla kao darilo za ulo sveto pismo za najmlajše pa nekega angelčka skvačkanga,...mi je ful čudno, k ni bla krščena, od kod jim podatek da mamo dojenčka me je pa razpizdlo mal spet, k je tašča rekla, da je vedla da pride, k je to žensko v trgovini srečala in ji je povedla in če že ni mogla njej povedat, da ne rab hodit, k nismo krščansko usmerjeni ( ), bi lohk vsaj men zinla da pride, tko sem bla pa čist šokirana....dobr da se je ženski mudilo in je praktično se kr na vratih poslovila prov na penis mi grejo take stvari.....knjiga je pa tud kr neki jaz naj malemu otroku berem, kak je jakob goljatu vrgel kamen, da se mu je zapičil v čelo, kak so jona vrgli v morje, kako je bog VZEL REBRO ČLOVEKU IN IZ NJEGA USTVARIL ŽENSKO IN JO PRIPELJAL ČLOVEKU (!!!)...mislim halo, no če je to knjiga za najmlajše, bi pa lohk mal študirali, kaj bojo not dali, beboji jasni eh....
|