tasyo
|
dobro jutro! Pa je minil vikend - najini plani so se sicer čisto podrli, ker sta kolega, s katerimi sva bila zmenjena, oba zbolela, pa sva odpovedala kofetkanje. Sva se v petek bolj kot ne crkljala, v soboto me je pa dragi presenetil z vabilom v šoping (ker če bova imela vse pripravljeno, pol nas ziher ne bo nič prehitelo in presenetilo, a ne...), tako da sva jo mahnila v Graz. In res - v Ikei groooooozna gužva, me je skoraj odneslo ven; Ampak sva nabavila posteljnino, pa odejco pa en kup malenkosti pa neke stvari za stanovanje - skratka, kar nekaj sva zapravila. Pa seveda je bila naša nova članica družine v prvem planu, tako da sva zavila še v H&M (v unga, ki je malo pred Grazem, ne zdraven Ikee) in nakupila petkrat preveč cotk - ampak ko je pa toliko luštnih stvari! Sva vzela kapico s šiltom za na morje, pa sončna očala (ne se prenaglas ali pa preveč iz srca smejat... hormoni pač), pa bodyje in kompletke, večino št. 62, za poleti; aja, pa pižamice in žabice in verjetno še kaj, moram še razpakirat in sortirat stvari - sva prišla domov šele včeraj pozno zvečer. V glavnem, šoping se je definitivno splačal, pa tudi zapravila sva veliiiko manj, kot bi za iste stvari pri nas. In se mi zdi, da sem zaslužila tole zapravljanje, saj do zdaj razen enega bodija za našo punco nismo kupili še nič za oblečt. Sem zelo zadovoljna - ja, odpovedujem pa udeležbo na skupinskem izletu v Ikeo, ker tega proračun ne bi zdržal... Pobrala sem mimgrede še nov virus in spet kašljam in smrkam, ampak to sploh ni pomembno. Sasy, počivaj in upam da tvoj malček še nekaj časa ostane lepo na toplem v trebušku! Jabolko, dobro opravi na cuker testu! Nile - ti pa briljiraj na izpitu, da boš imela potem mir! No, v vsej moji evforiji sem pozabila, kaj vse sem hotela še napisat, pa bom kasneje. Grem pospravit spalnico, da jo potem pofotkam in vam pokažem, kako izgleda (zdaj je polna vrečk...). Pa še bušija bom dokumentirala. Uf, najboljše da se odpravim, je kar velik dela! Lep dan vsem.
|