rumba
|
Češnca, geslo pofavor . Freycha, ja Pregomin je tudi na bazi soje. A ga lahko pije tudi večina alergikov na sojo, ne pa vsi. Tini, Pregomin in SOM, ki sta oba na bazi soje, sta adaptirana otroška mleka, primerna za dojenčke, medtem ko ostala sojina mleka, kupljena v tetrapaku, niso adaptirana in kot taka baje naj ne bi bila priporočljiva pred 2 letom. IZVIRNO SPOROČILO: madejka Obup od obupa tale Ema Kaj če mi letos ne bi šli na Eurovizijo Sem takoj za. Dajmo jo raje špricat. Tejči, držim pesti, da bo na UZ vse ok. Iiiii, Živa, kaka lepa pika poka! Pa, Klara, lepi zajček! zvesta, . Pogrešam te! SANEK, moji trije imajo vsi take suhe fleke, kot jih opisuješ. Isto po rokah in nogah. Jaz jih mažem z Linola Fett kremo, pa se kar lepo porihta, samo česčas se spet pojavijo. Mi jo je priporočala P. Je pa to suha koža. Ko smo že ravno pri koži, Juliji so se pred tednom po obrazu okoli ust pojavili rdeči fleki in pikce, pa ji še sedaj niso izginili. Zjutraj so bolj rahlo vidni, zvečer pa ful. Pojma nimam, kaj bi to bilo. Me spominja na kako alergijo, ma nimam pojma, kaj bi ji škodilo. Jutri imava cepljenje, pa bomo videli, kaj bo P povedala na to. Za konec pa še nekaj današnjih utrinkov. Faraon, pikapoka in Mini se predstavijo:
|