|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 ( 4.del)
3.2.2008 22:07:29   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1

Vidim da se pogovarjate o suhi koži.
Jaz zadnje dni pri Živi opažam, da ima na večjih mestih po telesu suho kožo, ko neki lišaji. Eno mesto je pri okici, na vsaki nogici in na rami. So pa to mogoče cm x cm veliki flrkci
Le kaj bi to bilouser posted image

ne vem... user posted image  Anžej je mel rdeče flekce, ni bla tko zlo suha koža... A si probala z bepanthenom namazat?

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
3.2.2008 22:13:06   
Češnca
tejči lahko noč. tud jest grem počasi proti spalnici, sm prov čudn zaspana.

prijetno spanje, luštne sanje vsem!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
3.2.2008 22:16:07   
SANEK1
IZVIRNO SPOROČILO: Češnca

IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1

Vidim da se pogovarjate o suhi koži.
Jaz zadnje dni pri Živi opažam, da ima na večjih mestih po telesu suho kožo, ko neki lišaji. Eno mesto je pri okici, na vsaki nogici in na rami. So pa to mogoče cm x cm veliki flrkci
Le kaj bi to bilouser posted image

ne vem... user posted image  Anžej je mel rdeče flekce, ni bla tko zlo suha koža... A si probala z bepanthenom namazat?

Ne še. So mi že svetovali, sem v soboto pozabla kupit, pa sem najman 3x šla mimi lekarne.user posted image
Bom jutri nabavlauser posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
3.2.2008 22:25:13   
Freycha
kaj, a zdej bom sama s kokakolo in smokiji tu ostala, al kaj?

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
3.2.2008 22:27:54   
SANEK1
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

kaj, a zdej bom sama s kokakolo in smokiji tu ostala, al kaj?

user posted image user posted image user posted image

Jaz sem šetu, samo ne več dolgo.user posted image   Mi že malo oke skup lepiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
3.2.2008 22:28:58   
Freycha
men pa želodec od smokijev user posted image user posted image

joj, res bi mogla it spat..... user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
3.2.2008 22:31:40   
pupi
Jaz sem še tu

Ve da na klor pa na obroč sploh nisem pomislila, jaz pa sem ji šla enaki obroč kupit. Bom v glavnem probala, s tem linola fet oljem, mala pa je obsojena fredov obročuser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
3.2.2008 22:36:13   
SANEK1
Babike, lahko noč.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
3.2.2008 22:36:54   
Freycha
pupi sej v bistvu skoraj nima direktnega stika z obročem, ker ji dajo notri še eno peno, ker so naše take manekenke user posted image  (pa so presuheuser posted image ) in mogoče ji tista pena ne odgovarja user posted image  ne vem.... sprobaj zdej malo fredov obroč....user posted image  pa če je ne boš kopala, boš hitro lahko poštudirala, al je od obroča al od vode....

nič babike, šibam spat user posted image user posted image user posted image

nočko!user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
3.2.2008 22:43:59   
pupi
lahko noč

Se vam še jutri javim predno grem, pa da julij zaželim vsega lepigauser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
4.2.2008 0:35:58   
rumba
Češnca, geslo pofavoruser posted image .
Freycha, ja Pregomin je tudi na bazi soje. A ga lahko pije tudi večina alergikov na sojo, ne pa vsi.
Tini, Pregomin in SOM, ki sta oba na bazi soje, sta adaptirana otroška mleka, primerna za dojenčke, medtem ko ostala sojina mleka, kupljena v tetrapaku, niso adaptirana in kot taka baje naj ne bi bila priporočljiva pred 2 letom.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: madejka
Obup od obupa tale Emauser posted image Kaj če mi letos ne bi šli na Eurovizijouser posted image

Sem takoj za. Dajmo jo raje špricat.user posted image
Tejči, držim pesti, da bo na UZ vse ok.user posted image user posted image user posted image
Iiiii, Živa, kaka lepa pika poka!user posted image
Pa, Klara, lepi zajček!user posted image
zvesta, user posted image user posted image user posted image . Pogrešam te!
SANEK, moji trije imajo vsi take suhe fleke, kot jih opisuješ. Isto po rokah in nogah. Jaz jih mažem z Linola Fett kremo, pa se kar lepo porihta, samo česčas se spet pojavijo. Mi jo je priporočala P. Je pa to suha koža.

Ko smo že ravno pri koži, Juliji so se pred tednom po obrazu okoli ust pojavili rdeči fleki in pikce, pa ji še sedaj niso izginili. Zjutraj so bolj rahlo vidni, zvečer pa ful. Pojma nimam, kaj bi to bilo. Me spominja na kako alergijo, ma nimam pojma, kaj bi ji škodilo. Jutri imava cepljenje, pa bomo videli, kaj bo P povedala na to.

Za konec pa še nekaj današnjih utrinkov. Faraon, pikapoka in Mini se predstavijo:
user posted image
user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
4.2.2008 8:04:31   
Freycha
dobro jutro babike!

kar se včerajšnjega pogovora o tuširanju tiče, sem včeraj pozabila povedat, da obstaja iz blaga ribica, ki se jo da na tuš, da ko držiš tuš v roki, držiš ribico. Pa mrežico ima, čez katero voda teče, pa verjetno bolj nežno teče. Sem jo ravno včeraj od tašče dobila, samo sem čisto pozabila omeniti....

rumba mene je alergologinja kar malo kregala (češ, kako sem nepodučena), da izraz adaptirano mleko pomeni, da je iz kravjega mleka prilagojeno za otroke. Zato Pregomin, SOM in Riževo mleko niso adaptirane formule, Aptamil, Novalac, itd... so pa adaptirane formule user posted image user posted image user posted image  sej sam tolk v vednost, da ne boš tako nepodučena, kot sem bila jaz user posted image user posted image user posted image
Tamali trije so pa cukrčki user posted image user posted image user posted image user posted image
Julij vse najboljše za rojstni dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
4.2.2008 8:09:11   
baja*
jutro :)

mali me je vrgo iz spalniceuser posted image  no saj drugače ja bla pa kar lepa nočkauser posted image

Uf, kolko je te alergije pri malih pikcih, bogi revčki maliuser posted image , rene je na srečo ni fasaluser posted image  in upam seveda, da tak ostane. Jaz jo imam na živalsko dlakouser posted image  

češnca še meni geslo plisuser posted image
zvesta pa ne no, a je to res edina rešitev?user posted image  Ni isto brez tebe...
pupi uživaj na dopustuuser posted image  frajerkauser posted image  user posted image
tejči tudi jaz bom danes držala pesti za Lariso!user posted image
freycha sem te že večkrat mislila vprašat, kako je zdaj z Ditinim polivanjem? A je zdaj bolje, odkar je GH?
Kaki lepi mali pusteki hrustekiuser posted image user posted image user posted image user posted image  naš bo pa za pusta priden fantekuser posted image user posted image user posted image
julij vse najboljše!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživajte!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
4.2.2008 8:11:23   
siskamiska
Julij 

user posted image

naj se ti uresniči vsaj 90% želja.

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
4.2.2008 8:14:42   
Freycha
baja v bistvu veliko veliko manj, samo ji še vedno odleti iz ust. Tudi gosta hrana, ko se v želodčku razredči, pa se kaj napne, pa ven uide. Ampak je tega vseeno veliko manj. Hvala bogu!!user posted image

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
4.2.2008 8:29:08   
baja*
freycha supercauser posted image user posted image user posted image  samo, da ni refluksuser posted image

Kaj ste dale malim poleg polente? Rene zadnjič ni bil glih navdušen...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
4.2.2008 8:36:59   
SANEK1
Julij, kaj naj ti rečem... želim ti vse kar si sama želiš in še večuser posted image user posted image user posted image

Vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
4.2.2008 8:38:05   
Ajvy
Baja, jst sem dala korenčekuser posted image , pa je šlo super.....

Rumba, keri lepi otročki, pa kaki super kostumi...user posted image

Pupi uživajte na dopusti, pa ne preveč na nas mislituser posted image

Freycha, da nimaš ti namenoma nutele tak pospravljene, da imaš potem dober izgovor, da ne moreš hujšat.....sploh ne vem, kaj sploh hujšašuser posted image

Julij, vse najboljše za rojstni danuser posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
4.2.2008 8:39:12   
SANEK1
Rumba, ful lubani pusteki-hrustekiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
4.2.2008 8:54:04   
Anonimen
Vse najboljše za obmesečnice Tilen in Živa

user posted image

julij vse najboljše za tvoj rojstni dan, lepo praznuj

user posted image

(odgovor članu SANEK1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2745
4.2.2008 9:01:54   
Freycha
porkla flek... kokoška smotana.... Živa ima tudi danes obmesečnico user posted image user posted image  jaz tut vse zafrknemuser posted image
Živa in Tilen vse naj naj za 7 mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajvy jah no... kakih 20 kg  bi bilo pa fajn, če bi šla dol user posted image user posted image user posted image  

baja očitno res ni refluks ja. Hvala bogu!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
4.2.2008 9:04:24   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image

Še dobro, da imam sedaj jaz seznam user posted image

Aja, jutro..

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2747
4.2.2008 9:05:29   
Anonimen
Rumba, tvoji so takšni carteki user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2748
4.2.2008 9:23:59   
bačko
Dan!
Samo na hitro se javim.Žana ima že od sobote rahlo vročino.Ji pade in naraste!Danes zjutraj je imela 38,3.Sem klicala k zdravniku in so mi rekli da če bo imela čez 38,5 naj pokličem in potem jo pripeljem pokazati.Kaka, lula, pije in je normalno.Samo malo več spi.Ima pa zgoraj zelo utečene dlesni tako da mislim da bo to zaradi zobkov.Ponoči je spala in ni bio nobenih težav.Tudi čez dan se igra in je nasmejana samo vsake toliko časa potem rata malo sitna.Ko pa se naspi pa je spet vesela in nasmejana.
No vsem ki imate bubane otročkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in vsem obmesečnicam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !
Pa pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
4.2.2008 9:25:26   
Češnca
Dobro jutro!
Tilen in Živa vse naj, naj, naj! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
julij vse naaaajboooljšeee!!! user posted image user posted image user posted image
rumba kakšne luštne maškare! user posted image

pupi mal zaplavej še namest mene. user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?