|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 ( 4.del)
3.2.2008 13:00:58   
Ajvy
http://med.over.net/za_bolnike/bolezni_clanki/alergije/07-recepti_1.htm

http://www.ringaraja.net/receptiPodrobno.asp?katID=110

http://www.enostarsevstvo.si/viewtopic.php?p=504

http://www.ezdravje.com/si/dojencek/prehrana/uvajanje/

evo, upam da mi je zdej ratalo, ker nisem glih ekspert

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
3.2.2008 13:02:48   
Ajvy
Zvesta, Freycha, pejta same na en kufe, spluvita se, pogovorta se, pohvalita se...in furajta dalje....če gre....če pa ne , sta pa vsaj poskusili...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
3.2.2008 13:09:34   
yudit
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

pa saj spor ni prišel zaradi napisanega o njenem partnerju.... ampak zaradi tega, kaj je ona napisala o meni nekje, kjer je mislila, da ne beremuser posted image ...... In ko sem se razburila (kar bi se večina, če bi videla, kaj nekdo piše o tebi drugje), se je umaknila.....

Jaz sem njej poslala mail zato, da bi se pogovorili, do sedaj nisem ničesar dobila nazaj in tudi dvomim, da bom kaj...... user posted image
Verjetno bi reagirala enako , da nekaj preberem o sebi , da nekdo piše o meni in se osebno poznamo , namesto da bi ti kar povedo po ,emailu-tel-al pa ZS . Drži se pa nesikiraj bota že razrešile nastali problem...user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
3.2.2008 13:12:01   
yudit
Ajvy- hvala za linkeuser posted image user posted image user posted image user posted image bom bogledala

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
3.2.2008 13:13:53   
yudit
Mala je že pokonci, letim delat kosilo pa za sebe nekaj. Aja pralni stroj mi je crkno, verjetno bo še crkno  računalnik tak da vse po vrsti je začelouser posted image upam da še zdrži računalnik par dni dokler ne kupima novega.....bay

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
3.2.2008 13:15:05   
Freycha
kar se prosene kaše tiče: a ste ve to potem še kaj zmlele? meni se to kar malo veliki kosi zdijouser posted image  mah bom probala, če bo jedla bo, če pa ne, ji bom pa kaj drugega pač pripravila......user posted image

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
3.2.2008 13:27:42   
tinispela
Proseno kašo imam jaz od Alnature

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
3.2.2008 13:36:04   
Freycha
ja, jaz sem tut od Alnature kupila in sem potem vseeno še s paličnim pretlačila, ker so bili preveliki kosi in čeprav je bilo meni čisto zanič po okusu, ona celo jeuser posted image   hmmmmm no ja, sam da ona je user posted image user posted image

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
3.2.2008 14:28:27   
Anonimen
Freycha, ne mislim se prepirati s tabo, nisem niti tukaj, da bi se prepirala, naj bo le to jasno!

Za sezname na ZS.

Čaw

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2634
3.2.2008 14:31:08   
madejka
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde

Anžej je takooooo luškan.. Pa kje kupujete cotike? user posted image Sploh Madejkin Maj ima take fensi majčke user posted image

user posted image Hvala! AMpak je res menda večina iz HMja, ogromno cotik pa dobivamo od babic iz Ariela, Mercatorja...

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
3.2.2008 14:34:59   
mateya24
na hitro sem vas prebrala, no morem še par zadnjih strani...sam mislim, da mi bo dans zmanjkalo časauser posted image

pa bi rada odgovorila tebi madejka...glede dermatologinje na gosposvetski...jaz hodim k njej oz sem....do nosečnosti, ko se mi je koža popravlauser posted image ...
to je dermatološko-alergološka ambulanta...dr. Maja Kalač - Pandurovič, meni je tudi delala vse te teste...sem pa parkrat zasledila v čakalnici tudi dojenčke(so ravno odhajali starši z njimi iz ordinacije)...tako, da mislim, da dela tudi z malčki..
če rabiš še kak info mi kar piši...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
3.2.2008 14:56:11   
yudit
Evo Lea je jedla bučke, sem skuhala pretlačila z vilico in mal dodala mojega mleka, in je res sve pojedlauser posted image user posted image tak da boma jutr probale brez mojega mleka.  Nekaj me zanima a instant polenta a se lahk da al ne, al je prehitro to za nasuser posted image a še to kaj je kolerabauser posted image user posted image user posted image , dans sem gledala v trgovini pa je nisem našla, a ste že ve davale blitvo in špinačo, in  če ste dodajle   smetano? hvala zdaj pa še mal Lea nekaj napisala                                                                                      m,kkj hj                                                   m, -user posted image  

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
3.2.2008 15:38:50   
pupi
Yudith, jaz ji delam polento in jo rada je, koleraba pa je neke vrste pesa al kak bi ti povedala, zelene barve je, pa ful je dober okus, sladkast. Bučke ji jaz naredim s krompirjem da je bolj sitosno, pretlačim lepo vse skupaj.

Freycha lepo, da si pojasnila zadevo, mata kaj mata, ampak Zvesta ne se odjavljat zaradi takih zadev, tak ko je rekla tini, preveč se poznamo in je to to.

Kaj še kaki drugi forumi obstajajo(verjetno že), kaki šrogn sem jaz pa sem zabublena v ta RR user posted image .

Freycha jaz ko bom delala proseno kašo jo bom tudi definitvno zmiksala s paličnim.

PAKIRANJE!!!!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
3.2.2008 16:29:54   
tejči77
Ko ste ravno proseno kašo omenjale. Jaz dodam rahlo pokuhano jabolko in sok, ki ostane od kuhanja, pa banano. In vse to zmiksam skupaj s proseno kašo s paličnim. Še meni je to dobro za jest.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
3.2.2008 16:32:02   
Ajvy
Mi smo pa danes prvič jedli polentouser posted image user posted image    in je šlo super----ji nisem mogla sledituser posted image user posted image

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
3.2.2008 17:16:33   
Freycha
Ajvy pri Diti je bila tudi polenta čisti uspeh.... se mi zdi, da jim je všeč zato, ker je sama po sebi malo bolj sladka

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
3.2.2008 17:52:14   
tejči77
Mi pa še nismo sprobali polente, jo imamo pa v načrtu za naslednji teden. Sem ji pa danes skuhala piščančjo-zelenjavno juhico in sem precejeno dala v zamrzovalnik, da bo imela za večkrat. Včeraj je pa jedla orado, je bila čisto navdušena, danes je jedla pa piščančka in juhico z zelenjavo, popoldan je pa dobila svojo porcijo jabolčnega štrudlja ( brez sladkorja seveda). Saj vem da ima testo gluten, ampak, ko ga je prvič jedla je bilo vse OK in čisto nora je nanj.

Mi gremo pa jutri na ultrazvok srčka. Sem tako na trnih, da zogotovo vso noč ne bom spala.user posted image

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
3.2.2008 17:56:34   
Freycha
bom za Lariso držala pesti, da bo vse ok!

Orado? Kot ribo? a se ribe že lahko daje? viš, na ribe pa sploh nisem pomislila user posted image

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
3.2.2008 17:57:24   
madejka
Jaz sem tud dans prvič dala polento, pa mu ni bla preveč všeč. Ne vem al mu sam okus ni bil všeč al "zrnca"user posted image V glavnem na začetku se je full davil, pol sem mu pa dala skupaj s špinačo in je nekak šlo. Poje itak vse, samo če mu kaj ni preveč dobro se kr daviuser posted image

Mateya hvala za info. Jutri bom poklicala pa da vidim kaj mi bo rekla. Je pa od dragega teta, ki je pediatrinja rekla, da je brezveze da ga pikamouser posted image Ker kao nima hude alegije. Jaz bi pa vseeno rada vedla točno na kaj ma, čeprav res ne vem, če ga je treba pikat zato... Se še nisma zmenla z dragim kaj bouser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
3.2.2008 18:01:56   
Freycha
madejka sej to ni tako grozno pikanje.... Dita je samo z zanimanjem gledala in tudi trznila ni.... mene bolj moti to, da sem sama poštudirala, da ima alergijo na jabolko, po testih je pa ni imela user posted image  No, zdej ji bom spet par dni dajala jabolko, pa da vidim. Če bo spet vsa pikasta pokazala, potem bom res začela dvomiti, koliko so tisti testi držali.

Ena varianta je pa bioresonanca, ki je menda brez pikanja..... samo o tem se pa sama še odločam....

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
3.2.2008 18:42:13   
Afnica
Nam je sam pediater rekel, da ne krvni  ne kožni testi niso 100%. Največ vredno je opazovanje otroka in reakcij. Tako da Freycha, mislim, da če si sama jabolko nagruntala, potem bo že držalo. Sicer pa ni nujno, da se bo reakcija ponovila. Naša 2 sta oba dobila prvič izpuščaje po korenčku, sedaj ga pa redno jesta in je b.p.

Bioresonanca...je brez pikanja! in kakršne koli bolečine. Pa Lanu je pomagala. user posted image

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
3.2.2008 18:44:32   
madejka
Afnica naš Maj je skoz pikastuser posted image Pa ne glede na to, kaj je. Sem že full gruntala in poskušala pa nisem ugotovila.user posted image Kaki mesec ma zdaj to alergijo. Sumim KM, ker edino to dobi tud z mojim mlekom.

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
3.2.2008 18:57:07   
tinispela
Špela pa zdaj nekaj časa dobiva pikice okoli ust in pod očmi, največkrat po hrani. Zdaj pa ne vem ali odreagira na mlečni rižek ali pač koža odreagira na pacanje okoli ustuser posted image
Freycha, katero mleko ti je svetovala zdravnica, da delaš z njim kašice?

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
3.2.2008 18:58:46   
Freycha
potem se pa čisto skini iz mleka dol, pa boš videla, če bo kaj boljše user posted image  ampak potem je treba čisto čisto ukiniti mleko, ker ni menda dosti potrebno alergenov, da vzdržuješ alergijo.... vsaj tako so meni rekli (no, 20. let nazaj user posted image ).

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
3.2.2008 18:59:24   
madejka
Tini naš pa je pikčast po trebuhu pa hrbtu, čisto malo pa tud po rokahuser posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?