Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 3.2.2008 13:02:48
|
|
|
|
Ajvy
|
Zvesta, Freycha, pejta same na en kufe, spluvita se, pogovorta se, pohvalita se...in furajta dalje....če gre....če pa ne , sta pa vsaj poskusili...
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 3.2.2008 13:09:34
|
|
|
|
yudit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha pa saj spor ni prišel zaradi napisanega o njenem partnerju.... ampak zaradi tega, kaj je ona napisala o meni nekje, kjer je mislila, da ne berem ...... In ko sem se razburila (kar bi se večina, če bi videla, kaj nekdo piše o tebi drugje), se je umaknila..... Jaz sem njej poslala mail zato, da bi se pogovorili, do sedaj nisem ničesar dobila nazaj in tudi dvomim, da bom kaj...... Verjetno bi reagirala enako , da nekaj preberem o sebi , da nekdo piše o meni in se osebno poznamo , namesto da bi ti kar povedo po ,emailu-tel-al pa ZS . Drži se pa nesikiraj bota že razrešile nastali problem...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 3.2.2008 13:12:01
|
|
|
|
yudit
|
Ajvy- hvala za linke bom bogledala
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 3.2.2008 13:13:53
|
|
|
|
yudit
|
Mala je že pokonci, letim delat kosilo pa za sebe nekaj. Aja pralni stroj mi je crkno, verjetno bo še crkno računalnik tak da vse po vrsti je začelo upam da še zdrži računalnik par dni dokler ne kupima novega.....bay
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 3.2.2008 13:15:05
|
|
|
|
Freycha
|
kar se prosene kaše tiče: a ste ve to potem še kaj zmlele? meni se to kar malo veliki kosi zdijo mah bom probala, če bo jedla bo, če pa ne, ji bom pa kaj drugega pač pripravila......
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 3.2.2008 13:27:42
|
|
|
|
tinispela
|
Proseno kašo imam jaz od Alnature
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 3.2.2008 13:36:04
|
|
|
|
Freycha
|
ja, jaz sem tut od Alnature kupila in sem potem vseeno še s paličnim pretlačila, ker so bili preveliki kosi in čeprav je bilo meni čisto zanič po okusu, ona celo je hmmmmm no ja, sam da ona je
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 3.2.2008 14:28:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Freycha, ne mislim se prepirati s tabo, nisem niti tukaj, da bi se prepirala, naj bo le to jasno! Za sezname na ZS. Čaw
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 3.2.2008 14:31:08
|
|
|
|
madejka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde Anžej je takooooo luškan.. Pa kje kupujete cotike? Sploh Madejkin Maj ima take fensi majčke Hvala! AMpak je res menda večina iz HMja, ogromno cotik pa dobivamo od babic iz Ariela, Mercatorja...
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 3.2.2008 14:34:59
|
|
|
|
mateya24
|
na hitro sem vas prebrala, no morem še par zadnjih strani...sam mislim, da mi bo dans zmanjkalo časa pa bi rada odgovorila tebi madejka...glede dermatologinje na gosposvetski...jaz hodim k njej oz sem....do nosečnosti, ko se mi je koža popravla ... to je dermatološko-alergološka ambulanta...dr. Maja Kalač - Pandurovič, meni je tudi delala vse te teste...sem pa parkrat zasledila v čakalnici tudi dojenčke(so ravno odhajali starši z njimi iz ordinacije)...tako, da mislim, da dela tudi z malčki.. če rabiš še kak info mi kar piši...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 3.2.2008 14:56:11
|
|
|
|
yudit
|
Evo Lea je jedla bučke, sem skuhala pretlačila z vilico in mal dodala mojega mleka, in je res sve pojedla tak da boma jutr probale brez mojega mleka. Nekaj me zanima a instant polenta a se lahk da al ne, al je prehitro to za nas a še to kaj je koleraba , dans sem gledala v trgovini pa je nisem našla, a ste že ve davale blitvo in špinačo, in če ste dodajle smetano? hvala zdaj pa še mal Lea nekaj napisala m,kkj hj m, -
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 3.2.2008 15:38:50
|
|
|
|
pupi
|
Yudith, jaz ji delam polento in jo rada je, koleraba pa je neke vrste pesa al kak bi ti povedala, zelene barve je, pa ful je dober okus, sladkast. Bučke ji jaz naredim s krompirjem da je bolj sitosno, pretlačim lepo vse skupaj. Freycha lepo, da si pojasnila zadevo, mata kaj mata, ampak Zvesta ne se odjavljat zaradi takih zadev, tak ko je rekla tini, preveč se poznamo in je to to. Kaj še kaki drugi forumi obstajajo(verjetno že), kaki šrogn sem jaz pa sem zabublena v ta RR . Freycha jaz ko bom delala proseno kašo jo bom tudi definitvno zmiksala s paličnim. PAKIRANJE!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 3.2.2008 16:29:54
|
|
|
|
tejči77
|
Ko ste ravno proseno kašo omenjale. Jaz dodam rahlo pokuhano jabolko in sok, ki ostane od kuhanja, pa banano. In vse to zmiksam skupaj s proseno kašo s paličnim. Še meni je to dobro za jest.
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 3.2.2008 16:32:02
|
|
|
|
Ajvy
|
Mi smo pa danes prvič jedli polento in je šlo super----ji nisem mogla sledit
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 3.2.2008 17:16:33
|
|
|
|
Freycha
|
Ajvy pri Diti je bila tudi polenta čisti uspeh.... se mi zdi, da jim je všeč zato, ker je sama po sebi malo bolj sladka
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 3.2.2008 17:52:14
|
|
|
|
tejči77
|
Mi pa še nismo sprobali polente, jo imamo pa v načrtu za naslednji teden. Sem ji pa danes skuhala piščančjo-zelenjavno juhico in sem precejeno dala v zamrzovalnik, da bo imela za večkrat. Včeraj je pa jedla orado, je bila čisto navdušena, danes je jedla pa piščančka in juhico z zelenjavo, popoldan je pa dobila svojo porcijo jabolčnega štrudlja ( brez sladkorja seveda). Saj vem da ima testo gluten, ampak, ko ga je prvič jedla je bilo vse OK in čisto nora je nanj. Mi gremo pa jutri na ultrazvok srčka. Sem tako na trnih, da zogotovo vso noč ne bom spala.
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 3.2.2008 17:56:34
|
|
|
|
Freycha
|
bom za Lariso držala pesti, da bo vse ok! Orado? Kot ribo? a se ribe že lahko daje? viš, na ribe pa sploh nisem pomislila
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 3.2.2008 17:57:24
|
|
|
|
madejka
|
Jaz sem tud dans prvič dala polento, pa mu ni bla preveč všeč. Ne vem al mu sam okus ni bil všeč al "zrnca" V glavnem na začetku se je full davil, pol sem mu pa dala skupaj s špinačo in je nekak šlo. Poje itak vse, samo če mu kaj ni preveč dobro se kr davi Mateya hvala za info. Jutri bom poklicala pa da vidim kaj mi bo rekla. Je pa od dragega teta, ki je pediatrinja rekla, da je brezveze da ga pikamo Ker kao nima hude alegije. Jaz bi pa vseeno rada vedla točno na kaj ma, čeprav res ne vem, če ga je treba pikat zato... Se še nisma zmenla z dragim kaj bo
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 3.2.2008 18:01:56
|
|
|
|
Freycha
|
madejka sej to ni tako grozno pikanje.... Dita je samo z zanimanjem gledala in tudi trznila ni.... mene bolj moti to, da sem sama poštudirala, da ima alergijo na jabolko, po testih je pa ni imela No, zdej ji bom spet par dni dajala jabolko, pa da vidim. Če bo spet vsa pikasta pokazala, potem bom res začela dvomiti, koliko so tisti testi držali. Ena varianta je pa bioresonanca, ki je menda brez pikanja..... samo o tem se pa sama še odločam....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 3.2.2008 18:42:13
|
|
|
|
Afnica
|
Nam je sam pediater rekel, da ne krvni ne kožni testi niso 100%. Največ vredno je opazovanje otroka in reakcij. Tako da Freycha, mislim, da če si sama jabolko nagruntala, potem bo že držalo. Sicer pa ni nujno, da se bo reakcija ponovila. Naša 2 sta oba dobila prvič izpuščaje po korenčku, sedaj ga pa redno jesta in je b.p. Bioresonanca...je brez pikanja! in kakršne koli bolečine. Pa Lanu je pomagala.
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 3.2.2008 18:44:32
|
|
|
|
madejka
|
Afnica naš Maj je skoz pikast Pa ne glede na to, kaj je. Sem že full gruntala in poskušala pa nisem ugotovila. Kaki mesec ma zdaj to alergijo. Sumim KM, ker edino to dobi tud z mojim mlekom.
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 3.2.2008 18:57:07
|
|
|
|
tinispela
|
Špela pa zdaj nekaj časa dobiva pikice okoli ust in pod očmi, največkrat po hrani. Zdaj pa ne vem ali odreagira na mlečni rižek ali pač koža odreagira na pacanje okoli ust Freycha, katero mleko ti je svetovala zdravnica, da delaš z njim kašice?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 3.2.2008 18:58:46
|
|
|
|
Freycha
|
potem se pa čisto skini iz mleka dol, pa boš videla, če bo kaj boljše ampak potem je treba čisto čisto ukiniti mleko, ker ni menda dosti potrebno alergenov, da vzdržuješ alergijo.... vsaj tako so meni rekli (no, 20. let nazaj ).
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 3.2.2008 18:59:24
|
|
|
|
madejka
|
Tini naš pa je pikčast po trebuhu pa hrbtu, čisto malo pa tud po rokah
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?