Freycha
|
Tkole punce, mislim, da sem vam dolžna eno razlago. Včeraj zvečer ali danes zjutraj se je Zvesta izpisala iz foruma. Vsaj s tem nickom je ne bo verjetno več med nami. Zakaj točno je do tega prišlo ne bom razlagala, ker je to najina osebna stvar, so se pa po porodu med nama začela določena nesoglasja in zamere, katere so očitno prerasle (iz obeh strani) mejo dobrega razuma (na kar osebno tudi sama nisem ponosna - mah saj sem tudi jaz krvava pod kožo ) in včerajšnji izpad obeh je pripeljalo do tega, da se je izpisala iz foruma. To nikakor ni bil moj namen, ker sem še vedno mnenja, da je dovolj prostora za obe, zato sem ji tudi danes zjutraj poslala mail, kjer sem ji napisala par mojih pogledov in ji tudi napisala, da je dobrodošla nazaj. Da ne boste mislile, da si nekaj zmišljujem, vam tudi kopiram en odstavek iz maila (vsega seveda ne bom, ker je preveč osebno). Če bodo padale zamere do mene, prav. Sem pripravljena to sprejeti, se mi je pa zdelo fer, da napišem tako, kot je in razjasnim nekatere stvari. S tem se seveda izpostavim, samo bi se mi pa zdelo tudi nefer, da se delam neumno, če vem, zakaj je do tega prišlo. Pa še odstavek iz maila: Sem pa mnenja, da ne glede na to, kaj se je zgodilo, da je skrajno nesmiselno, če ne celo otročje, da si se izpisala iz vseh forumov, ker s tem nič ne dosežeš. Še vedno si tako iz moje strani, kot od vseh ostalih na forumu zaželjena in v končni fazi nepogrešljiv člen našega čveka. Na forumu je pa tudi prostor za obe. Samo mojega pisanja tebi ne jemlji kot napad, ampak probaj razbrati, kaj ti hočem povedati. In verjemi mi, da mi je žal, da sem sploh napisala post o tvojem G. katerega si res grdo "napadla" in glede na to, da ga vsaj malo poznam in da vem, da je super človek. Verjetno do vsega tega sploh ne bi prišlo, če na noben tvoj post ne bi več dajala komentarja..... Če boš imela željo prit nazaj in če bi ti bilo lažje, lahko tudi čisto "ignoriram" tvoje pisanje, pa do takih situacij ne prihaja več.... Hvala vsem za razumevanje! N.
|