|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 ( 4.del)
3.2.2008 8:21:35   
tinispela
Jutro! Sem že pri prvem user posted image , čeprav je mala pridno spala, mi zjutraj nikoli ni dovolj! Vreme je pa tud za pop*****

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
3.2.2008 8:25:03   
Ajvy
Jutro.....jst bi še spala ....do ene dvanajstihuser posted image ..na srečo brez mor, zgleda pa ,da je moglo nekaj Tarjo matrat, ker se je ene krat zbudila in težila....kar glih ni v njeni navadi....no ja, zdejle greva v trgovino po kruh....pol pa bo treba kak lonc kave spituser posted image  

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
3.2.2008 9:54:12   
Freycha
dobro jutro đezeri user posted image

malo sem dala včeraj eno uro prej spat, pa je spala eno uro dlje, kot ponavadi user posted image user posted image  jo bom od zdej naprej kar ob 9h v posteljo tlačila user posted image

jaz sem pa tudi brez mor in problemov zaspala. Zvečer sem edino premlevala eno stvar, ki se mi je včeraj zgodila in ko še danes ne morem verjeti, da so ljudje tako podli, sploh ta oseba in sem malo kasneje zaspala, sem pa potem vseeno kvalitetno spala user posted image

danes dobimo pa taščo in tasta na kosilo.....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
3.2.2008 10:53:11   
SANEK1
Dobro jutrouser posted image

Mi smo po dolgem cajto že od 6 auf, mala ne kaže nebenih znakov utrujenostiuser posted image user posted image user posted image
Zdaj jo bom popokala pa grema via pančevouser posted image

Dedi pa naj popravlajo, tast je končno dobil vodovodarja da nam je končno prišrl popravit WC, samo upam da bo šlouser posted image
Kak so smešni vsi 3 v ful mali kopalnici glave skup držijouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
3.2.2008 11:03:46   
Ajvy
Freycha, mene to najbolj boli od vsega, da ljudje ne poznajo več meje pri nesramnosti...in kljub temu da še vedno naivno verjamem v dobroto soljudi, vedno ostanem razočarana, kako neumen je lahko človeški um.....

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
3.2.2008 11:10:45   
Češnca
Ajvy sva že dve... Jest sm ravno danes spet na preizkušnji! Oziroma je moj presvitli brat. Menda pride s svojo family pogledat Anžeja (samo on ga je že vidu, pa še to po nekem spletu okoliščin) in me resno zanima, če nas bo spet nate*** user posted image  Mu težko še verjamem, ampak nenazadnje sem pa vedno razočarana. user posted image  Poročilo sledi zvečer (morda bom besna, al pa vsa raznežena). user posted image user posted image user posted image

Aja, sicer je pa jutro lepo (neglede na vreme), naspano... Jest morm kopalnico pomit, moja fanta sta šla pa na sprehod.

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
3.2.2008 11:12:05   
Češnca
Sanek ta "skupna" moška so zmeraj zanimiva. Pa debate, ki jih spremljajo. user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
3.2.2008 11:14:59   
Anonimen
Jutro punce..

Naj povem, da sva se z Zvesto zmenili, da seznam prevzamem jaz, tako da za nove podatke se mi javite na ZS, ker ne berem pogosto tukaj oziroma ste tako klepetave, da ne bom sledila.. user posted image

(odgovor članu SANEK1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2608
3.2.2008 11:16:55   
Češnca
Za Živo (da se bo že navadla, kako Anžej zakinka): user posted image
user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
3.2.2008 11:17:05   
Freycha
Tkole punce, mislim, da sem vam dolžna eno razlago.
Včeraj zvečer ali danes zjutraj se je Zvesta izpisala iz foruma. Vsaj s tem nickom je ne bo verjetno več med nami. Zakaj točno je do tega prišlo ne bom razlagala, ker je to najina osebna stvar, so se pa po porodu med nama začela določena nesoglasja in zamere, katere so očitno prerasle (iz obeh strani) mejo dobrega razuma (na kar osebno tudi sama nisem ponosna - mah saj sem tudi jaz krvava pod kožo user posted image ) in včerajšnji izpad obeh je pripeljalo do tega, da se je izpisala iz foruma.

To nikakor ni bil moj namen, ker sem še vedno mnenja, da je dovolj prostora za obe, zato sem ji tudi danes zjutraj poslala mail, kjer sem ji napisala par mojih pogledov in ji tudi napisala, da je dobrodošla nazaj. Da ne boste mislile, da si nekaj zmišljujem, vam tudi kopiram en odstavek iz maila (vsega seveda ne bom, ker je preveč osebno).

Če bodo padale zamere do mene, prav. Sem pripravljena to sprejeti, se mi je pa zdelo fer, da napišem tako, kot je in razjasnim nekatere stvari. S tem se seveda izpostavim, samo bi se mi pa zdelo tudi nefer, da se delam neumno, če vem, zakaj je do tega prišlo.

Pa še odstavek iz maila:
Sem pa mnenja, da ne glede na to, kaj se je zgodilo, da je skrajno nesmiselno, če ne celo otročje, da si se izpisala iz vseh forumov, ker s tem nič ne dosežeš. Še vedno si tako iz moje strani, kot od vseh ostalih na forumu zaželjena in v končni fazi nepogrešljiv člen našega čveka. Na forumu je pa tudi prostor za obe. Samo mojega pisanja tebi ne jemlji kot napad, ampak probaj razbrati, kaj ti hočem povedati. In verjemi mi, da mi je žal, da sem sploh napisala post o tvojem G. katerega si res grdo "napadla" in glede na to, da ga vsaj malo poznam in da vem, da je super človek. Verjetno do vsega tega sploh ne bi prišlo, če na noben tvoj post ne bi več dajala komentarja..... Če boš imela željo prit nazaj in če bi ti bilo lažje, lahko tudi čisto "ignoriram" tvoje pisanje, pa do takih situacij ne prihaja več.... Hvala vsem za razumevanje! N.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
3.2.2008 11:19:07   
Češnca
user posted image  A_R! Ni problema! Pridna si, pa zvesto je treba mal razbremenit! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
3.2.2008 11:25:05   
Češnca
o, joj... punce do nesoglasij hitro pride, takšno je življenje, saj smo si različni... karkoli sta imeli je v osnovi med vama. resnično upam, da se zvesta vrne, ker je velik del tega našega čveka. isto velja zate, freycha. jest bi obe noro pogrešala!
user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
3.2.2008 11:27:13   
Anonimen
Aha, tako torej Freycha.. Jaz se ne bom vtikovala, saj je to vajina stvar, a vseeno bom nekaj rekla.. Tudi ti si marsikdaj bila jezna na P. in te nihče ni "napadel" ali kako bi drugače rekla. Ker pa je Zvesta ( upravičeno ), bila jezna na G., si ji pač napisala kako pa kaj. A vseeno, zaradi tega se skregati? Vsi smo krvavi pod kožo, in je včasih res treba zelooo paziti, kako pišeš. Žal mi je, da je odšla, ampak jo imam na drugem forumu juhej... Zvesta, pridi nazaj.. Vsak se kdaj pa kdaj sprička, pa se pobotamo...

No, Freycha, da ne boš to vzela kot napad nase, ni tako. Ampak, če ne zameriš, imam tudi pravico povedati, kaj mislim..

(odgovor članu Češnca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2613
3.2.2008 11:32:47   
Anonimen
Anžej je takooooo luškan.. Pa kje kupujete cotike? user posted image Sploh Madejkin Maj ima take fensi majčke user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2614
3.2.2008 11:52:19   
Češnca
user posted image  ja vsi a si že kdaj vidla kašno slikco od julijčka/julijčice, na kateri ni bil(a) ves/vsa fensi šmensi? user posted image
Naš je itak H&M baby!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
3.2.2008 12:05:32   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, pa res, vsi so fensi šmensi....  user posted image

(odgovor članu Češnca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2616
3.2.2008 12:10:20   
julij
Freycha, kaj kuhaš dobrega?user posted image

Midve s tamalo sma bile v trgovini. Se je lep sonček zunaj naredil. Zdaj pa se morem spravit pucat, ker mogoče že kdo danes pride na obisk.

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
3.2.2008 12:15:04   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde

Aha, tako torej Freycha.. Jaz se ne bom vtikovala, saj je to vajina stvar, a vseeno bom nekaj rekla.. Tudi ti si marsikdaj bila jezna na P. in te nihče ni "napadel" ali kako bi drugače rekla. Ker pa je Zvesta ( upravičeno ), bila jezna na G., si ji pač napisala kako pa kaj. A vseeno, zaradi tega se skregati? Vsi smo krvavi pod kožo, in je včasih res treba zelooo paziti, kako pišeš. Žal mi je, da je odšla, ampak jo imam na drugem forumu juhej... Zvesta, pridi nazaj.. Vsak se kdaj pa kdaj sprička, pa se pobotamo...

No, Freycha, da ne boš to vzela kot napad nase, ni tako. Ampak, če ne zameriš, imam tudi pravico povedati, kaj mislim..

oprosti, samo se te res ne tiče......

ga osebno poznam in približno vem, kako stvari stojijo, zato sem ji dobronamerno napisala, da naj ga vključi, da bo njej lažje. In daleč od tega, da bi bila edina, ki sem to napisala..... pa tega ne bom več pogrevala.

pa prosim da o najinih osebnih stvareh z mano ne debatiraš, ker ne mislim razpravljati. Napisala sem, kar mi je ležalo na duši in kar se mi je zdelo, da je fer do vas in to je to....... Ok?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
3.2.2008 12:34:54   
yudit
Dobro jutro, za nas je noč kar obupna mala se že en teden zbuja po 4-5 na nočuser posted image user posted image user posted image . Čist sem že paf , gre pa spat okrog 22-23 ure prej ni šanse da zaspiuser posted image ,nevem a je res kaj v luftu toti teden. Moja me Muser posted image   tak mantra da joj, dans 3 dan pa isto boli, ko spijem tableto neha pol pa istouser posted image , en sam hudič od tote menstre. Kaki cukri so tile vaši mali navihanciuser posted image user posted image user posted image pravi cukri, kaj so že vsi pubeci zasedeniuser posted image nič za mojo  lepotičko ni ste pustileuser posted image '....... Dita in Larisa vse naj za 7 mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ( mal z zamudo ampak vseen čestitkeuser posted image )

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
3.2.2008 12:41:16   
yudit
Nekaj me zanima, kupila sem bučke za ta malo in nevem kak naj jih pripravim, al sam skuham pa pretlačimuser posted image user posted image user posted image , a je kera že delala.Ma jaz sem čist aut zdaj s toto GH , dala sem ji cvetačo pa ji ni všeč, krompir tud ne pa skup tud ne če vse zmešašuser posted image , aja pa te neke kaše ajdove prosene al kak že,kaj se samo to skuha pa je al se še kaj doda notuser posted image . Midve se večinoma dojima, dam ji okrog 10 ure sadje, pol pa mleko vse do večerje  pa pol , kako od Hippa kašico ko se zmeša z vodo. Aima katera kake recepte z Gh za dojenčke, no če bi katera imela bi pa prosla zanjeuser posted image

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
3.2.2008 12:44:01   
tinispela
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde

oprosti, samo se te res ne tiče......

ga osebno poznam in približno vem, kako stvari stojijo, zato sem ji dobronamerno napisala, da naj ga vključi, da bo njej lažje. In daleč od tega, da bi bila edina, ki sem to napisala..... pa tega ne bom več pogrevala.

pa prosim da o najinih osebnih stvareh z mano ne debatiraš, ker ne mislim razpravljati. Napisala sem, kar mi je ležalo na duši in kar se mi je zdelo, da je fer do vas in to je to....... Ok?

Ne mislim nič komentirat, se pa mi zdi, da je do tega lahko prišlo le zaradi tega, ker se tudi med seboj poznamo. Če bi klepetale le na forumu, bi se pač zlajale ena na drugo kot npr. Ulla in Freycha, pri Zvesti in Freychi, pa je ta stvar šla pregloboko. Mi je žal da se to dogaja, želim si da bi bilo tako kot prej! Zvesta, če bereš, povej svoje Freychi in obratno, ni treba da se umakneš iz foruma!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
3.2.2008 12:48:21   
Freycha
pa saj spor ni prišel zaradi napisanega o njenem partnerju.... ampak zaradi tega, kaj je ona napisala o meni nekje, kjer je mislila, da ne beremuser posted image ...... In ko sem se razburila (kar bi se večina, če bi videla, kaj nekdo piše o tebi drugje), se je umaknila.....

Jaz sem njej poslala mail zato, da bi se pogovorili, do sedaj nisem ničesar dobila nazaj in tudi dvomim, da bom kaj...... user posted image

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
3.2.2008 12:55:30   
Freycha
punce, pa prosim vas lepo... meni tale situacija ni všečna in se zaradi vsega, kar se je zgodilo vseeno ne počutim dobro in mi ni vseeno. Res ne bi rada o tem na dolgo in široko razpravljala, ker še sedaj ne morem dojeti, kaj se je v teh dveh dneh sploh dogajalo.....user posted image

Pa verjemite mi, da bi raje spregledala tisto, kar je napisala, pa vzela nazaj besede, ki sem jih izrekla, pa boljše bi bilo res, če se sploh ne bi osebno poznali (očitno)... ampak je kot je in se ne da spremeniti. Upam, da sva se obe iz tega kaj naučili in da nama bo obema to poduk za naprej........

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
3.2.2008 12:57:56   
yudit
Freycha-Zvesta - upam da se pogovorita , rada berem obe tak da je škoda če katera od vas gre, ste ene izmed največjih  čvekicuser posted image user posted image tu gor, upam da se porihtata med sabouser posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
3.2.2008 12:58:24   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: yudit

Nekaj me zanima, kupila sem bučke za ta malo in nevem kak naj jih pripravim, al sam skuham pa pretlačimuser posted image user posted image user posted image , a je kera že delala.Ma jaz sem čist aut zdaj s toto GH , dala sem ji cvetačo pa ji ni všeč, krompir tud ne pa skup tud ne če vse zmešašuser posted image , aja pa te neke kaše ajdove prosene al kak že,kaj se samo to skuha pa je al se še kaj doda notuser posted image . Midve se večinoma dojima, dam ji okrog 10 ure sadje, pol pa mleko vse do večerje  pa pol , kako od Hippa kašico ko se zmeša z vodo. Aima katera kake recepte z Gh za dojenčke, no če bi katera imela bi pa prosla zanjeuser posted image

yudit jst sem dubla ene par linkov če ti bodo kaj pomagali

http://www.ezdravje.com/si/dojencek/prehrana/uvajanje/

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?