pupi
|
Čer babike! Tamala v postli šraja, kuhna v razsula jaz pa za PC . Ste ene pojamrale, da je danes ful hudi dan, nam je bil po dolgem času kar Ok, za tiste bogice, ki vam je bad in ste bolane, niste spale ponoči . Mi smo danes malo zapravljali, sem nakupla zaloge za v zdravilišče za Najo, nekaj zelenjave pa par Hippvih kašic, ker ne bo šlo drugače, bo pač tu pa tam na kašicah, pa fredov obrpoč smo kupli, da bo ribica plavala. Tini v H&Mu majo one zoknčke/copateke ful lepe s Hello Kitty, jaz sem Naji kupla eno številko večje, ker so res ful praktični. Mam pakiranja tolko, da glava boli in prelagam do zadnjega, pol pa bo letanje. Larisa in Dita vse naj, naj . Rene, Jaša, Anžej, Živa, Tarja, Julija lepi, lepi. Se mi zdi, da so vedno lepši naši pikeci, saj ne da že prej nebi bli ampak, so zdaj čist drugačni. Zvesta ti pa kar pusti tvojega s tamalim ponoči vsaj vikende, se bota že znašla, ker se ti bo sfuzlalo drugače al pa boš zbolela. Jaz sem mojega kar pustila in se nisem vtikala in se je obnesel. Pravzaprav se je moral sam znajt, ko sem bla v bolnici in tudi pol ko nisem smela dvigovat tamale ponoči. Evo mala se je nehala dret, Ulla tega ne beri rajši. Sma jo pustla, malo da se je zdrla, ker je začela neke ipike vzganjat in jo prav čujem(to je neki novi jok) ko ipičani brezzveze, prav izsiljevat je začela, če ni po njenem.
|