|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 ( 4.del)
2.2.2008 21:15:50   
madejka
Tak, dete spi... upam da dolgouser posted image

Ajvy pa kaj maš ti te nočne more? Groza!user posted image Zgleda ti res nekaj fali, da take sanjašuser posted image

Našemu se je pa alergja ponovilauser posted image Bo zgleda res treba k dermatologu, da ga testirajo.
Freycha vi ste dobli za dermatologa, ko ste šli tja na Lent al za alergologa? Nam je napisala dermatolog/alergolog pa na Gosposvetsko nekam nas je napotila, češ da je tam najmanj vrsteuser posted image Kak dolgo ste vi čakali na pregled?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
2.2.2008 21:16:03   
SANEK1
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Kdaj pa sploh smemo dat čokolado, a kera ve???

Tinispela, jst sem ji zadnjič dala plazmo, je bila vsa navdušenauser posted image

Živa je glih danes cuzala malo Kinder čokolade-ji je zelo teknilouser posted image user posted image user posted image

Ja kar se pa parahu tiče, bi pa jaz mogoče res morala bit prisilno kaka 2 dni doma, da bi vsega spucalauser posted image user posted image user posted image

Samo kaj ko bi po 2 dneh  prah spet nastal....user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
2.2.2008 21:16:38   
Freycha

drugič kopalke sabouser posted image

ja skor ja user posted image

evo dete spi, kar je full ok zanjo, ker gre navadno šele po 22. uri spat user posted image user posted image user posted image  bomo videli, kaka bo noč, ker je bila full tečkana zdele user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
2.2.2008 21:16:55   
pupi
Čer babike!

Tamala v postli šraja, kuhna v razsula jaz pa za PCuser posted image . Ste ene pojamrale, da je danes ful hudi dan, nam je bil po dolgem času kar Ok, za tiste bogice, ki vam je bad in ste bolane, niste spale ponoči user posted image user posted image user posted image . Mi smo danes malo zapravljali, sem nakupla zaloge za v zdravilišče za Najo, nekaj zelenjave pa par Hippvih kašic, ker ne bo šlo drugače, bo pač tu pa tam na kašicah, pa fredov obrpoč smo kupli, da bo ribica plavala. Tini v H&Mu majo one zoknčke/copateke ful lepe s Hello Kitty, jaz sem Naji kupla eno številko večje, ker so res ful praktični. Mam pakiranja tolko, da glava boli in prelagam do zadnjega, pol pa bo letanje.

Larisa in Dita vse naj, naj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Rene, Jaša, Anžej, Živa, Tarja, Julija lepi, lepi. Se mi zdi, da so vedno lepši naši pikeci, saj ne da že prej nebi bli ampak, so zdaj čist drugačni.

Zvesta ti pa kar pusti tvojega s tamalim ponoči vsaj vikende, se bota že znašla, ker se ti bo sfuzlalo drugače al pa boš zbolela. Jaz sem mojega kar pustila in se nisem vtikala in se je obnesel. Pravzaprav se je moral sam znajt, ko sem bla v bolnici in tudi pol ko nisem smela dvigovat tamale ponoči.

Evo mala se je nehala dret, Ulla tega ne beri rajši. Sma jo pustla, malo da se je zdrla, ker je začela neke ipike vzganjat in jo prav čujem(to je neki novi jok) ko ipičani brezzveze, prav izsiljevat je začela, če ni po njenem.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
2.2.2008 21:18:55   
Ajvy
Madejka, mogoče res, samo ne vem, kaj bi to bilo, ker sem drugača čist židane voljeuser posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
2.2.2008 21:19:30   
tinispela
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Našemu se je pa alergja ponovilauser posted image Bo zgleda res treba k dermatologu, da ga testirajo.
Freycha vi ste dobli za dermatologa, ko ste šli tja na Lent al za alergologa? Nam je napisala dermatolog/alergolog pa na Gosposvetsko nekam nas je napotila, češ da je tam najmanj vrsteuser posted image Kak dolgo ste vi čakali na pregled?

Jaz se sama šla k tej zdravnici na gosposvetski in je ful v redu. Sem pozabla kako se piše. Jaz sem bla kar zadovoljna

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
2.2.2008 21:23:44   
madejka
Tini kdaj si pa bla? Kak dolgo si pa čakala? Ti je delala kake teste?

soooonček je, soooonček

Neposredna povezava do sporočila: 2582
2.2.2008 21:25:42   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: pupi

Rene, Jaša, Anžej, Živa, Tarja, Julija lepi, lepi. Se mi zdi, da so vedno lepši naši pikeci, saj ne da že prej nebi bli ampak, so zdaj čist drugačni.

jst sem ravno zadnjič gledala Tarjine slikice od rojstva dalje in kar ne morem verjeti kako se je spremenilauser posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
2.2.2008 21:26:22   
tinispela
Mislim da sem bla lani, se ne spomnim kolk sem čakala, ampak nimam v spominu da bi blo ful dolg. Otročke pa bi po moje še prej vzela. Pokliči čim prej!
Ni mi delala testov, ker so mi jih že drugje. Mi je pa z laserjem eno žilico na obrazu zdravila.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
2.2.2008 21:27:36   
Freycha
Ajvy sam tamala pa res svetovno že sedi user posted image user posted image user posted image  pa full se je spremenila od takrat, ko smo se videli user posted image

madejka ja tja na Lent sem jo peljala, pa sem bila kar zadovoljna z njo. Sem pa v parih dneh prišla na vrsto in tudi si res ob uri na vrsti...... nimam pripomb. Je pa res, da drugje nisem bila, zato nimam občutka, če je bila napram drugim ok al ne..... žal!

TiniSpela a to si šla k tej zdravnici zase al za tamalo? Ker so tile dermatologi za odrasle in otročke različni. No vsaj pri tej piše, da je otroški alergolog in v bistvu je pediatrinja....

Neposredna povezava do sporočila: 2585
2.2.2008 21:30:04   
pupi

jst sem ravno zadnjič gledala Tarjine slikice od rojstva dalje in kar ne morem verjeti kako se je spremenilauser posted image

Ja, naša je predvsem večja bombica, jo očitno preveč hranim oz. preveč rada jeuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
2.2.2008 21:33:06   
tinispela
Freycha, za sebe. Mislim pa da je tam edina dermatologinja. Ni posebej za otroke.

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
2.2.2008 21:33:42   
Ajvy

Ja, naša je predvsem večja bombica, jo očitno preveč hranim oz. preveč rada jeuser posted image

bodi veselauser posted image user posted image , mi smo imeli boje za hrano...no, sedaj je koleraba zakon, pa breskev- frutek

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
2.2.2008 21:34:52   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

Ajvy sam tamala pa res svetovno že sedi user posted image user posted image user posted image  pa full se je spremenila od takrat, ko smo se videli user posted image

temu primerno tudi bunkne....zadnjič se je priplazila za mano v kuhinjo,,,me je skor kap zadela...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
2.2.2008 21:37:01   
pupi
Ajvy, ja pri nas je vsa zelenjava zakonuser posted image user posted image , sadje pa user posted image . sem ji danes naredla ajdovo kašo in suhe slive in je kar šlo no, bolj če ko ostalouser posted image . Po slikicah sodeč je lepa pupa Tarja, nič presuha, tak da nič bat user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
2.2.2008 21:39:19   
pupi

temu primerno tudi bunkne....zadnjič se je priplazila za mano v kuhinjo,,,me je skor kap zadela...

user posted image user posted image user posted image  Tarja. Naša je komaj v fazi obračanja in učenja fiksnega sedenja.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
2.2.2008 21:43:12   
Ajvy

Ajvy, ja pri nas je vsa zelenjava zakonuser posted image user posted image , sadje pa user posted image . sem ji danes naredla ajdovo kašo in suhe slive in je kar šlo no, bolj če ko ostalouser posted image . Po slikicah sodeč je lepa pupa Tarja, nič presuha, tak da nič bat user posted image

sadja tudi naša ne mara kej dosti, samo tale frutek ji je pa zakon , če ji ga pa jst spasiram, se pa samo namrdne.....no, ja po mamici....user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
2.2.2008 21:48:24   
Ajvy
nč babe, lahko noč....pa naj bo mirnauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
2.2.2008 21:49:39   
tinispela
Jaz tud grem, se beremo jutri! LN

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
2.2.2008 21:50:59   
SANEK1
Ajvy in Tini, lahko nočuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2595
2.2.2008 21:56:54   
Freycha
malo še počakam, če bo tamala zdej spala al ne, potem pa grem spat....

je pa moj dragi prišel domov iz celodnevnega smučanja in sem ga prav vesela user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
2.2.2008 22:08:09   
SANEK1
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

malo še počakam, če bo tamala zdej spala al ne, potem pa grem spat....

je pa moj dragi prišel domov iz celodnevnega smučanja in sem ga prav vesela user posted image user posted image

Mojega pa še niuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
2.2.2008 22:30:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

mi lahko še malo razložiš prosim, kakšen vorec....sej , če ne želiš...oprosti, ker sem tak firbec

Izak nekje 5 minut po tem ko zaspi, začne z glavico udarjat/udrihat levo in desno, gor in dol. Če spi meni na ramenu, se dvigne tudi s celim trupom in meče nazaj dol. Ampak to vse v spanju. Včasih tudi nogice zateguje zraven.

Nekako zgleda tako, kot bi se pipal/pulil ven iz rok, a če ga odložim, začne pa ob posteljico tolčt.

Pa saj to že od vsega začetka, samo zdaj se mi pa zdi, da se kar stopnjuje. Pa ponoči, ko vsako uro vstajaš in poskušaš Umirit. Grozljivo mi zgleda...

Sicer meni vse bolj sliči na to, da ne zna mirno preit iz plitkega v globok spanec, a P pravi, da je dobro še zdaj to preverit. UZ glavice lahko delajo samo še dok se ne zapre mečava na vrhu glavice.

a dajuser posted image ula ma podobne fore.....user posted image ful z glavico sm pa tja, pa dviguje se isto, pa že napol spiuser posted image me zanima kaj ti bojo rekliuser posted image
aja, ti v pon. pošljem na mailuser posted image zdejle ne
morm...

sm kr mal preletela, upam da ste okuser posted image pr nas se stanje normalizira, se da ulo celo odložit in spiuser posted image tko kt je blo prej, jo je zgleda res matralo nekaj, pa je zato mela take izpadeuser posted image bomo vidl....po enmu dnevu se tko ne da rečt, no...v sredo mamo cepljenje in kar še gre zraven...pa razvojna bo mensezdi zdaj enkrat spetuser posted image

aja pa za gesla, kolkr jih je na nov, se priporočamuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2598
3.2.2008 0:01:38   
Češnca
joj, kolk so lepi!!! Sami princi in princese! user posted image Anžej se zahvaljuje za komplimente... user posted image  In je navdušen nad svojo lubico Živo!!! user posted image  Ko bi le vidla, kakšen nasmeh se mu je prikradel na ustnice, ko jo je videl! user posted image Moj ta velik otrok še kar svoj avto sestavlja, jest pa tkole gledam. Ne vem, zakaj ga čakam...

< Sporočilo je popravil Češnca -- 3.2.2008 0:08:52 >

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
3.2.2008 2:35:00   
Kristina_1
Jelenche super da je Filip bolje. Ta njegova hrana je pa res draga.

Čestitke Siskamiska za 30 rojstni dan! user posted image Malo z zamudo.

Pa čestitke tudi vsem ostalim, ki ste praznovale odkar se vam nisem oglasila.

Rižoto jaz kar pretlačim z vilcami.
Juho kuham kot sanek.

Vsem ki ste bolne in mate bolne user posted image user posted image .

Jaz bi tud geslo prosila.

Jaz mam glih v pondelk povablene na večerjo ker ma mož rojstni dan. Letos mam pa tud jaz 30 in bom nardila piknik. Sem se mojmu špotala kolk jih je povabu, ko je mel 30, pa sem mal seštevala in nas bo 75 user posted image .

Verjetno sem kej pozabla, k nisem sprot pisala, mi spomin mal nagaja user posted image .

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?