Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 1.2.2008 13:34:44
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Pa dobila sva napotnico za nevrološko ambulanto v bolnici. Zakaj pa??
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 1.2.2008 13:37:48
|
|
|
|
madejka
|
Lahko je tini al pa mateya
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 1.2.2008 13:38:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Pa dobila sva napotnico za nevrološko ambulanto v bolnici. Zakaj pa?? ma, en čuden vzorec ima pri uspavanju, pa želi P izključit nevrološki izvor...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 1.2.2008 13:52:50
|
|
|
|
yudit
|
Mi smo pa bile mal zunaj, tak piha da mi je dobesedno voziček veter nesel naprej. Malecka spi jaz pa tud grem, dobila sem menstro boli ko sam hudič, zanimivo da me prva dva meseca ni bolel trebuh, zdaj pa boli tak kot pred nosečnostjo skratka nič se izboljšalo. Včeraj se je Lea imela kakec čist zeleni bolj rečeno črni kakec, al je kaj za skrbet al je mogoče reakcija na cepljenje zvesta za te in Izaka Sanek jaz bi tud geslo prosim lepo.....pa Kapica od tebe tud da vidim tvojega lepotca
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 1.2.2008 13:56:35
|
|
|
|
mateya24
|
dans bi se pa še jaz lahko tukaj malo izkričala.... mala je pravi , jest noče, spat noče, sitka 100 na uro..... pa ded tečn ko 100 , boljše a se je zdaj spokal v službo, ker bi ga lahko drugač na luno katapultirala matr sma se dans spičlaaa....grrrrr... a lahko še meni kera geslo prosim pošlje, da pogledam slikce, pa kak zombi sem izpadla
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 1.2.2008 13:59:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Zvesta in Izak
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 1.2.2008 14:24:16
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Pa dobila sva napotnico za nevrološko ambulanto v bolnici. Zakaj pa?? ma, en čuden vzorec ima pri uspavanju, pa želi P izključit nevrološki izvor... mi lahko še malo razložiš prosim, kakšen vorec....sej , če ne želiš...oprosti, ker sem tak firbec
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 1.2.2008 14:25:11
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateya24 dans bi se pa še jaz lahko tukaj malo izkričala.... mala je pravi , jest noče, spat noče, sitka 100 na uro..... pa ded tečn ko 100 , boljše a se je zdaj spokal v službo, ker bi ga lahko drugač na luno katapultirala matr sma se dans spičlaaa....grrrrr... a lahko še meni kera geslo prosim pošlje, da pogledam slikce, pa kak zombi sem izpadla da nimaš ti mogoče naše Tarje pri sebi....čisto isto, sam da našega ni doma, no ni ga še
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 1.2.2008 14:27:04
|
|
|
|
Ajvy
|
Yudit, jst sem upala ,da bo M neboleča...no, vsaj tako so pravili...pa je vse seveda en velik larifari.....hvalabogu ne padam več skupaj od bolečin, pa kolena me držijo, tak da kar se tega tiče je šlo na bolje...me pa kar orenk bocka ene dva dni, da o hormonskih viharjih, ki me tiste dni spremljajo sploh ne govorim
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 1.2.2008 14:27:54
|
|
|
|
mateya24
|
malo se še tak da nekak umirit no...če ne se bo pa tak naveličala sitkat... ampak ded ne...on pa boljše da je šel delat ja...pa vredi da pride domov takrat ko upam, da bom že spala..
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 1.2.2008 14:29:31
|
|
|
|
mateya24
|
aja...kaj mi lahko kera od vas pošlje geslo, če sanek ni...plosimmmm sem preveč radovedna..bom drugač začela na blef pisat geslo not...mogoče mi bo ratalo
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 1.2.2008 14:31:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Uh, poslala sem ti geslo.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 1.2.2008 14:33:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy mi lahko še malo razložiš prosim, kakšen vorec....sej , če ne želiš...oprosti, ker sem tak firbec Izak nekje 5 minut po tem ko zaspi, začne z glavico udarjat/udrihat levo in desno, gor in dol. Če spi meni na ramenu, se dvigne tudi s celim trupom in meče nazaj dol. Ampak to vse v spanju. Včasih tudi nogice zateguje zraven. Nekako zgleda tako, kot bi se pipal/pulil ven iz rok, a če ga odložim, začne pa ob posteljico tolčt. Pa saj to že od vsega začetka, samo zdaj se mi pa zdi, da se kar stopnjuje. Pa ponoči, ko vsako uro vstajaš in poskušaš Umirit. Grozljivo mi zgleda... Sicer meni vse bolj sliči na to, da ne zna mirno preit iz plitkega v globok spanec, a P pravi, da je dobro še zdaj to preverit. UZ glavice lahko delajo samo še dok se ne zapre mečava na vrhu glavice.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 1.2.2008 14:36:37
|
|
|
|
mateya24
|
si ti ziher da je to geslo?! ker meni namreč ne odpre...napišeš z vlko ali malo..pa ne odpre
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 1.2.2008 14:38:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, ziher je to geslo... prva črka je vlka, ostale so male...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 1.2.2008 14:40:52
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde Uh, poslala sem ti geslo. jst tud
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 1.2.2008 14:42:14
|
|
|
|
mateya24
|
probala vse variante pa ne gre odpret.. bom prosla pol sanek da mi pošlje slike na meil... zaj pa je bla moja radovednost potešena ja
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 1.2.2008 14:50:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Kako ne gre.. Prva črka je z veliko, ostalo z malo..
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 1.2.2008 14:51:37
|
|
|
|
rumba
|
zvesta, no fajn, da ni laringitis. Ampak, kaj pa je tej uni dohter včeraj govoril? Joj, kako sem jezna na take zdravnike, ki ne znajo prav razložiti in te samo prestarašijo. Ma, vsaj da ni kaj hudega. Držim pesti, da te tudi na nevrološki pomirijo in najdejo kak neškodljiv vzrok za to Izakovo težavico.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 1.2.2008 15:33:11
|
|
|
|
SANEK1
|
Vidim, da vas nekaj moje geslo muči. Naj vas kar muči Mateja, sem ti še 1x poslala
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 1.2.2008 16:46:51
|
|
|
|
madejka
|
Sanek boš napisala opis pod slikce? Bi jih jaz, pa ne morm na tvojem albumu Zvesta Maj tud full miga z glavo levo pa desno predn trdno zaspi Šit je, ko se tolko premetava, da je pri kaki stranici pol pa z glavo poka ob stranico Ampak zaenkrat še ni blo poškodb
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 1.2.2008 17:00:53
|
|
|
|
madejka
|
Samo da povem, da zdaj ko ste večina že pogledle slike, jih bom zakodirala. Koda bo enaka kot pri Sanekovi! Ni mi fajn ko se sučejo na oni prvi strani
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 1.2.2008 17:13:47
|
|
|
|
Češnca
|
Kako zdej Živa to skrbi za Anžeja? A nism že 2x prosila za geslo!
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 1.2.2008 18:10:41
|
|
|
|
Freycha
|
Uf... pa smo doma. Sem šla najprej z Dito na sprehod pa je uro in pol spala potem sva jo kar transportirala v avto, pa je tudi v avtu spala in se je potem šele po nekih 15. minutah v štacuni zbudila. Je skoraj blizu dveh ur spala.... kar to pri njej ni ravno v navadi Ampak sem vesela! Mater, sva nakupila hrano, ker sva bila brez vesega že, pa še malo higienskih potrebščin (brez praškov in čistil itd...) pa je bilo 105€ nori so ratali s tem cenam pa v Turbo limač sva šla in nabavila nekaj 74 stvari, ker ji bodo 68 kmalu premale. Mislim, sej njej so bodiji po telesu še kar prav, samo rokavi so ji prekratki Navsezadnje pa sva kupila samo en bodi, vse ostalo so pa fuuulll luštne trenerkice in majčke No, pa sva še tam spičila 50€ sam je bila pa najdražja trenerkica za 12€, vse ostalo je bilo pa po 3,4 ali 5€ Sanek kako se bova za jutri zmenili? še velja? Če bo še katera sama doma dopoldne naj pove, se lahko na eni šetnji dobimo....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 1.2.2008 19:22:57
|
|
|
|
pupi
|
Helo babe! Freycha tebe vidim, daj mi pošlji geslo prosim, ker Sanekove ni, sem preveč firbčna
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?