|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 ( 4.del)
1.2.2008 13:34:44   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Pa dobila sva napotnico za nevrološko ambulanto v bolnici. user posted image

Zakaj pa??

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
1.2.2008 13:37:48   
madejka
Lahko je tini al pa mateyauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
1.2.2008 13:38:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Zakaj pa??

ma, en čuden vzorec ima pri uspavanju, pa želi P izključit nevrološki izvor...

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2428
1.2.2008 13:52:50   
yudit
Mi smo pa bile mal zunaj, tak piha da mi je dobesedno voziček veter nesel naprej. Malecka spi jaz pa tud grem, dobila sem user posted image menstro boli ko sam hudič, zanimivo da me prva dva meseca ni bolel trebuh, zdaj pa boli tak kot pred nosečnostjouser posted image skratka nič se izboljšalo. Včeraj se je Lea  imela kakec čist zeleni bolj rečeno črni kakec, al je kaj za skrbet al je mogoče reakcija na cepljenjeuser posted image user posted image user posted image user posted image zvesta za te in Izakauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sanek jaz bi tud geslo prosim lepo.....pa Kapica od tebe tud da vidim  tvojega lepotcauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
1.2.2008 13:56:35   
mateya24
dans bi se pa še jaz lahko tukaj malo izkričala....

mala je pravi user posted image , jest noče, spat noče, sitka 100 na uro.....
pa ded tečn ko 100user posted image , boljše a se je zdaj spokal v službo, ker bi ga lahko drugač na luno katapultiralauser posted image  matr sma se dans spičlaaa....grrrrr...

a lahko še meni kera geslo prosim pošlje, da pogledam slikce, pa kak zombi sem izpadlauser posted image  

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
1.2.2008 13:59:36   
Anonimen
Zvesta in Izak user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mateya24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2431
1.2.2008 14:24:16   
Ajvy

Zakaj pa??

ma, en čuden vzorec ima pri uspavanju, pa želi P izključit nevrološki izvor...

mi lahko še malo razložiš prosim, kakšen vorec....sej , če ne želiš...oprosti, ker sem tak firbec

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
1.2.2008 14:25:11   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: mateya24

dans bi se pa še jaz lahko tukaj malo izkričala....

mala je pravi user posted image , jest noče, spat noče, sitka 100 na uro.....
pa ded tečn ko 100user posted image , boljše a se je zdaj spokal v službo, ker bi ga lahko drugač na luno katapultiralauser posted image  matr sma se dans spičlaaa....grrrrr...

a lahko še meni kera geslo prosim pošlje, da pogledam slikce, pa kak zombi sem izpadlauser posted image  

da nimaš ti mogoče naše Tarje pri sebi....čisto isto, sam da našega ni doma, no ni ga šeuser posted image

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
1.2.2008 14:27:04   
Ajvy
Yudit, jst sem upala ,da bo M neboleča...no, vsaj tako so pravili...pa je vse seveda en velik larifari.....hvalabogu ne padam več skupaj od bolečin, pa kolena me držijo, tak da kar se tega tiče je šlo na bolje...me pa kar orenk bocka ene dva dni, da o hormonskih viharjih, ki me tiste dni spremljajo sploh ne govorim

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
1.2.2008 14:27:54   
mateya24
malo se še tak da nekak umirit no...če ne se bo pa tak naveličala sitkat...
ampak ded ne...on pa boljše da je šel delat ja...pa vredi da pride domov takrat ko upam, da  bom že spala..user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
1.2.2008 14:29:31   
mateya24
aja...kaj mi lahko kera od vas pošlje geslo, če sanek ni...plosimmmmuser posted image

sem preveč radovedna..bom drugač začela na blef pisat geslo  not...mogoče mi bo ratalouser posted image

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
1.2.2008 14:31:09   
Anonimen
Uh, poslala sem ti geslo.user posted image

(odgovor članu mateya24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2437
1.2.2008 14:33:42   
Anonimen

mi lahko še malo razložiš prosim, kakšen vorec....sej , če ne želiš...oprosti, ker sem tak firbec

Izak nekje 5 minut po tem ko zaspi, začne z glavico udarjat/udrihat levo in desno, gor in dol. Če spi meni na ramenu, se dvigne tudi s celim trupom in meče nazaj dol. Ampak to vse v spanju. Včasih tudi nogice zateguje zraven.

Nekako zgleda tako, kot bi se pipal/pulil ven iz rok, a če ga odložim, začne pa ob posteljico tolčt.

Pa saj to že od vsega začetka, samo zdaj se mi pa zdi, da se kar stopnjuje. Pa ponoči, ko vsako uro vstajaš in poskušaš Umirit. Grozljivo mi zgleda...

Sicer meni vse bolj sliči na to, da ne zna mirno preit iz plitkega v globok spanec, a P pravi, da je dobro še zdaj to preverit. UZ glavice lahko delajo samo še dok se ne zapre mečava na vrhu glavice.

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2438
1.2.2008 14:36:37   
mateya24
si ti ziher da je to geslo?! ker meni namreč ne odpre...napišeš z vlko ali malo..pa ne odpreuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
1.2.2008 14:38:27   
Anonimen
Ja, ziher je to geslo... prva črka je vlka, ostale so male...

(odgovor članu mateya24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2440
1.2.2008 14:40:52   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde

Uh, poslala sem ti geslo.user posted image

jst tuduser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
1.2.2008 14:42:14   
mateya24
probala vse variante pa  ne gre odpret..

bom prosla pol sanek da mi pošlje slike na meil...

user posted image zaj pa je bla moja radovednost potešena jauser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
1.2.2008 14:50:05   
Anonimen
Kako ne gre.. Prva črka je z veliko, ostalo z malo..

(odgovor članu mateya24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2443
1.2.2008 14:51:37   
rumba
zvesta, no fajn, da ni laringitis. Ampak, kaj pa je tej uni dohter včeraj govoril? Joj, kako sem jezna na take zdravnike, ki ne znajo prav razložiti in te samo prestarašijo.user posted image  Ma, vsaj da ni kaj hudega. Držim pesti, da te tudi na nevrološki pomirijo in najdejo kak neškodljiv vzrok za to Izakovo težavico.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
1.2.2008 15:33:11   
SANEK1
Vidim, da vas nekaj moje geslo muči. Naj vas kar mučiuser posted image user posted image user posted image

Mateja, sem ti še 1x poslalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
1.2.2008 16:46:51   
madejka
Sanek boš napisala opis pod slikce? Bi jih jaz, pa ne morm na tvojem albumuuser posted image

Zvesta Maj tud full miga z glavo levo pa desno predn trdno zaspiuser posted image Šit je, ko se tolko premetava, da je pri kaki stranici pol pa z glavo poka ob stranicouser posted image Ampak zaenkrat še ni blo poškodbuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
1.2.2008 17:00:53   
madejka
Samo da povem, da zdaj ko ste večina že pogledle slike, jih bom zakodirala. Koda bo enaka kot pri Sanekovi! Ni mi fajn ko se sučejo na oni prvi straniuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
1.2.2008 17:13:47   
Češnca
Kako zdej Živa to skrbi za Anžeja? A nism že 2x prosila za geslo! user posted image user posted image user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
1.2.2008 18:10:41   
Freycha
Uf... pa smo doma. Sem šla najprej z Dito na sprehod pa je uro in pol spala user posted image  potem sva jo kar transportirala v avto, pa je tudi v avtu spala in se je potem šele po nekih 15. minutah v štacuni zbudila. Je skoraj blizu dveh ur spala.... kar to pri njej ni ravno v navadi user posted image  Ampak sem vesela!

Mater, sva nakupila hrano, ker sva bila brez vesega že, pa še malo higienskih potrebščin (brez praškov in čistil itd...) pa je bilo 105€user posted image user posted image user posted image  nori so ratali s tem cenam user posted image user posted image  pa v Turbo limač sva šla in nabavila nekaj 74 stvari, ker ji bodo 68 kmalu premale. Mislim, sej njej so bodiji po telesu še kar prav, samo rokavi so ji prekratki user posted image  Navsezadnje pa sva kupila samo en bodi, vse ostalo so pa fuuulll luštne trenerkice in majčke user posted image user posted image user posted image  No, pa sva še tam spičila 50€ sam je bila pa najdražja trenerkica za 12€, vse ostalo je bilo pa po 3,4 ali 5€user posted image user posted image user posted image  

Sanek kako se bova za jutri zmenili? še velja? Če bo še katera sama doma dopoldne naj pove, se lahko na eni šetnji dobimo....

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
1.2.2008 19:22:57   
pupi
Helo babe!

Freycha tebe vidim, daj mi pošlji geslo prosim, ker Sanekove ni, sem preveč firbčna user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?