Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 2.2.2008 20:18:41
|
|
|
|
Ajvy
|
Rumba, še dva dni moram jemat antibiotike...drugače je pa že ful bolje kolkr je bilo, zdej se vsaj lahko s pupo igram in grem vvvveeeeennnnnnnn na sprehod....ne znam ti povedat, kolk mi je to falil....
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 2.2.2008 20:18:45
|
|
|
|
rumba
|
Iiiiiiiiiii, lubika Tarja, kako je že velika! No, pa še naš ježek :
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 2.2.2008 20:19:32
|
|
|
|
Freycha
|
hvala vsem za čestitke dita vsem enega velikega lubija pošilja
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 2.2.2008 20:20:07
|
|
|
|
Ajvy
|
Freycha, jst mam že tri dni-noči take nočne more, da je groza...se mi zdi, da kar en kaos vlada.....sem sanjala , da sem bila prisiljena poper jest...
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 2.2.2008 20:20:19
|
|
|
|
rumba
|
Ajvy, super. Me veseli, da si boljši. Ti pa čisto verjamem, da ti je bilo hudo biti skozi doma.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 2.2.2008 20:20:54
|
|
|
|
Ajvy
|
Rumba, kak cortek Julija je....kolk so ji laski zrastli...
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 2.2.2008 20:21:16
|
|
|
|
Freycha
|
rumba ježek ima pa enakega zajčka kot Dita
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 2.2.2008 20:22:24
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: rumba Ajvy, super. Me veseli, da si boljši. Ti pa čisto verjamem, da ti je bilo hudo biti skozi doma. jst sem drugač hišni molj, pol veš, da mi je bilo grozno, če sem pogrešala zrak.....pa se mi zdi, da tudi Tarji paše. če lahko kaj drugega glede kot mene n puzzle
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 2.2.2008 20:22:35
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Freycha, jst mam že tri dni-noči take nočne more, da je groza...se mi zdi, da kar en kaos vlada.....sem sanjala , da sem bila prisiljena poper jest... jaz sem pa dve noči nazaj sanjala, da me je dragi pustil pa vedno lepše nama je
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 2.2.2008 20:24:11
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: rumba Ajvy, super. Me veseli, da si boljši. Ti pa čisto verjamem, da ti je bilo hudo biti skozi doma. jst sem drugač hišni molj, pol veš, da mi je bilo grozno, če sem pogrešala zrak.....pa se mi zdi, da tudi Tarji paše. če lahko kaj drugega glede kot mene n puzzle si sploh ne predstavljam, da bi mogla bit tolk doma .... pomoje se mi skegla.... pa pri nas je full vreč lepega vremena
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 2.2.2008 20:27:16
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: rumba Ajvy, super. Me veseli, da si boljši. Ti pa čisto verjamem, da ti je bilo hudo biti skozi doma. jst sem drugač hišni molj, pol veš, da mi je bilo grozno, če sem pogrešala zrak.....pa se mi zdi, da tudi Tarji paše. če lahko kaj drugega glede kot mene n puzzle si sploh ne predstavljam, da bi mogla bit tolk doma .... pomoje se mi skegla.... pa pri nas je full vreč lepega vremena če povem po pravici ,se mi je že orenk mešalo....sovražim da moram biti noter....
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 2.2.2008 20:28:48
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Freycha, jst mam že tri dni-noči take nočne more, da je groza...se mi zdi, da kar en kaos vlada.....sem sanjala , da sem bila prisiljena poper jest... jaz sem pa dve noči nazaj sanjala, da me je dragi pustil pa vedno lepše nama je jst sem eno noč prej sanjala, da se pupa dere na ves glas in ko sem htela vstat, da jo potolažim je v sobo prišel en tak žareč krog in me začel žgat.....zbudila sem se čist prešvicana...vsi ostali so mirno spali...meni pa nič jasno ni bilo
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 2.2.2008 20:29:12
|
|
|
|
Freycha
|
lej, ti čisto verjamem... pa ko si zunaj hitreje čas mineva... doma se pa vleče in vleče in vleče in vse ti je že tečno in vsega si naveličan in otrok je tečen, ker si ti tečen in komaj čakaš, da mine dan.... mah... trkam na vse lesene dele, da z Dito ostaneva tako zdravi, kot sva do sedaj....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 2.2.2008 20:29:21
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: rumba Ajvy, super. Me veseli, da si boljši. Ti pa čisto verjamem, da ti je bilo hudo biti skozi doma. jst sem drugač hišni molj, pol veš, da mi je bilo grozno, če sem pogrešala zrak.....pa se mi zdi, da tudi Tarji paše. če lahko kaj drugega glede kot mene n puzzle si sploh ne predstavljam, da bi mogla bit tolk doma .... pomoje se mi skegla.... pa pri nas je full vreč lepega vremena ti, k si tak poskočna.....
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 2.2.2008 20:30:42
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha lej, ti čisto verjamem... pa ko si zunaj hitreje čas mineva... doma se pa vleče in vleče in vleče in vse ti je že tečno in vsega si naveličan in otrok je tečen, ker si ti tečen in komaj čakaš, da mine dan.... mah... trkam na vse lesene dele, da z Dito ostaneva tako zdravi, kot sva do sedaj.... to je res, pa naveliča se igric, pa igrač, nič ji ni zanimivo....pol ti je pa bad, k ji ne moreš veselja narest...sam da je zdej kul, sicer ga mau vreme serje, ampak se da ven skočit...
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 2.2.2008 20:31:21
|
|
|
|
Freycha
|
pa zdele je iber tečna tamala... pomoje bom rizkirala in jo dala počasi kar v posteljo že.... ker je full zaspana, ampak spala pa ne bi, ker bi bila ona v naročju in bi gledala v PC, pa najraje bi še, da bi imela TV prižgan, da bi še tega gledala hehehe Pa pomoje je malo lačna, ker "kosila" ni hotela ravno jesti, pa tako sem se matrala s kuho
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 2.2.2008 20:32:41
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy ti, k si tak poskočna..... zato pa.... medve s Sanekovo sva še danes lezli ven, da naju je nazaj grede dež dobil, sva bili premočeni do kosti ampak nahodili sva pa se
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 2.2.2008 20:33:56
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha pa zdele je iber tečna tamala... pomoje bom rizkirala in jo dala počasi kar v posteljo že.... ker je full zaspana, ampak spala pa ne bi, ker bi bila ona v naročju in bi gledala v PC, pa najraje bi še, da bi imela TV prižgan, da bi še tega gledala hehehe Pa pomoje je malo lačna, ker "kosila" ni hotela ravno jesti, pa tako sem se matrala s kuho to me pa najbolj zjezi, takrat ko sem najbolj zadovoljna s kuhanjem, k si mislim, kaka carica sem , da mi je uspelo neki hranljivega skup spravit, ona vse ven špukne....pa se ti na trepalnice postavi...pol pa vse poklapana sama pojem
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 2.2.2008 20:34:37
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy ti, k si tak poskočna..... zato pa.... medve s Sanekovo sva še danes lezli ven, da naju je nazaj grede dež dobil, sva bili premočeni do kosti ampak nahodili sva pa se drugič kopalke sabo
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 2.2.2008 21:02:12
|
|
|
|
SANEK1
|
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, kaki lepi lepotički sta Tarja in Julija Pa kak lepo Tarja že sedi, važička mala Ajvy, jaz bi tudi pop , če ne bi smela oz. mogla ven. Saj še malo, pa bosta tudi vi2 šetali Rumba, Živa je z spanjem, tudi tu nekje kot Julija, pol urce na sprehodu in še pol 20 min. Res pa je da je vsaj ponoči spala.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 2.2.2008 21:08:30
|
|
|
|
tinispela
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha pa zdele je iber tečna tamala... pomoje bom rizkirala in jo dala počasi kar v posteljo že.... ker je full zaspana, ampak spala pa ne bi, ker bi bila ona v naročju in bi gledala v PC, pa najraje bi še, da bi imela TV prižgan, da bi še tega gledala hehehe Pa pomoje je malo lačna, ker "kosila" ni hotela ravno jesti, pa tako sem se matrala s kuho Zato pa sem se jaz odločla, da ne bom ful nekaj posebej zanjo kuhala, ampak bomo približno isto vsi trije. Tako kot danes rižoto, pol pa se vsi skupaj za mizo vsedemo. Mala je ful jedla, ker je vidla da midva tud. Joj, kaj sem danes naredla! Sem si po kosilu privoščila sladoled, mala pa ful gledala, skor že jokala, da bi ona tud probala in sem ji dala čist pikico za polizat! Ko bi jo vidle kako se je oblizovala.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 2.2.2008 21:10:15
|
|
|
|
Ajvy
|
Sanek ,veš kaj je pa najhuje od vsega...da vsak bedast prahek vidiš in stalno neki pucaš, pa nč ne pomaga....ker je itak vse prašno čez pol ure...adijo pamet... Hvala za pohvalo za Tarjo....ja naša pupa kar sedi, ona bi hodila ,ampak to jo še bremzamo
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 2.2.2008 21:11:42
|
|
|
|
Ajvy
|
Kdaj pa sploh smemo dat čokolado, a kera ve??? Tinispela, jst sem ji zadnjič dala plazmo, je bila vsa navdušena
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 2.2.2008 21:11:57
|
|
|
|
tinispela
|
sem hotla še slikico prilimat, pa me c zaj*****
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 2.2.2008 21:13:33
|
|
|
|
tinispela
|
Ja še dobr da sem se mal umirila s Plazmo in Nutelo, drgač bo obe kmalu imele to za kosilo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?