dajamaja
|
Mismis, te držim za besedo, da mi boš fovš! Mi lahko gremo mladičke gledat, ko bodo 4 tedne stari, potem pa čim večkrat. Tudi jaz verjamem, da z redno rekreacijo marsikaj narediš zase, tudi folikelčke in bo mali prava družba za sprehode. Mišmiš, a igrače rabita za rokoborbo al za pesurino? Špelka, super že v nizkem štartu! Bomo navijal, da se bo bliskal in piskal! Kako poetično Linda tudi že v boj – tudi bliskal in piskal! Dakec, kje si pa tega mišičnjaka najdla, tale bi bolj za Sulfinijin rd bil. Avatar je menjan, ker sem v dolgočasju presodila, da sem bila s slikico dvojčkov prepogoltna in mi zato ni uspelo. Sin je predlagal »baby invasion« pa k sreč nisem znala takrat še menjat avatarja. Mož si želi hčerko in tako sem našla tole milo bitjece…men bolniške definitivno škodijo, sem se že po tleh začela zlivat. Daisy, srčece vsake stvari se je treba po pameti lotit in pregrevanje itak ni v planu. In kaj človeka hladi!? Je tako! No, pa sem do konca priša in vidlea, da si spet zaslužila Shuka, kaj te zdej to napada šc,šc,šc…pa srečno na ETju otroke prevzami, mi bomo pa že danes zapijali tvojo srečo zgleda. Pesin sok definitivno zbija vročino. Maš kak lekadol – mislim, da je ta dovoljen v nosečnosti tudi. Če ne pa poklič dežurno in vprašaj. Abra, jst že k pjači ženske priganjam, sej veš, da mal dopinga tudi rabimo. Sem bila pa danes na sprehodu – en krog po mestu, pa sem se vmes še vsest morala. Bomo treba še mal počakal. Ampak piksno pa dvignem. A bomo danes mal vesele,a? KatrinRR bravo, da si nam Dakeca zrihtala. Pa pivo odobrila … se počutim ko v koloniji, ko so nas na ples spustili. Žirafca, živjo in dobrodošla. Pija je že tudi tukaj! Pošlji link, jaz mama zdej ful cajta! Zdej pa nehite pisat, ker vas ne morem dohitet, pa še pivo se mi bo segrelo, ko kr tipkam. sem kr prekočla in letim po pivo....
|