Blacky30
|
Dobro jutro! Oj, pika74, sem te vesela. Ne rabim te vprašat, kak se držiš, ker pri tebi se vidi že po pisanju, da kar izžarevaš pozitivno energijo. Ko bi le vsi to zmogli. Res, povej, kako zdaj pri tebi napredujejo stvari? Lex, ja, daj objavi slikico od torte, to ful rada gledam. Sem nekoč bila tudi sama velika pekačiča tort, zdaj pa mi ni več. Imam pa celo zbirko v albumu, ker sem vsako slikala. No, mi smo Nejcu tokrat kar kupili torto, bom tudi jaz objavila slikico. Yasminka, jaz pa ne pijem kave. Kaj imaš torej zame? Sem si pa danes po dolgem času naredila kapucino, pa mi ni bil dober, bljak. Pa še take ogabne krofe sem imela zraven za zajtrk, so mamo nagnili v trgovini in ji prodali krofe od Don-don, bljak. Še dobro, da bo kosilo mnjami. Danes kislo zelje. Pošiljam ti lepe želje, da se Ema čimprej pozdravi. Dzanika, jaz sem ok, moj nahod je šel, mali pa pridno je antibiotike, ima pa še zamašen nosek in knedl v grlu. A bo tudi to minilo. Jutri praznuje rojstni dan (drugo rundo) in bomo hkrati imeli tudi pustno rajanje za otroke. Tak da bo pestro. Danes mu letim kupit še kostum. Mi je všeč tisti iz BC kataloga, muco oz. Tom iz risanke Tom&Jerry. Hruška, koliko pa je stara tvoja sestrica? Populis, čestitke za prve brcike bejbija. Jaz jih tudi že komaj čakam. Res pa je, da sem veliko v gibanju, ko letam za malim po bajti, tak da niti nimam časa čutit, zvečer pa ko se uležem v posteljo, tudi spim v trenutku. Mojcej, tudi tebi in malčku želim vse dobro, morda pa bo do torka že vse OK, malčki hitro pridejo k sebi. Me tri sodelavke že imamo pustne kostume, bomo spet skupinska maska. Lani smo bile čarovnice, vam pokažem slikico kasneje.
|