Blacky30
|
Auroraa, ne morem verjet. Jaz jih imam 75, trebuh pa 3x večji. Res pa je, da me v riti nič ni, se redim vedno v trebuh, pa v bedre. Oh, Tinky, pa bo ena tistih , ko bo šla rodit, pa bodo vsi mislili, da je v 5. mesecu, ali pa se bo že sprehajala z vozičkom zunaj, pa ji bodo rekli, ja kdaj si pa ti bila noseča!?!? Po eni strani dobro, ker bo aktivna do konca, je nič ne bo trebušček oviral in ne bo okorna. Slišiš, tinky, kakšna srečka si? Lunica, upam, da nisi umaknila albumčka zaradi moje izjave. Ker jaz sem govorila o svojem špehecu in ni bil mišljen tvoj. Je pa mogoče malo butasto izpadlo. Pa imaš zelo lep buši, da veš. Daj slikico nazaj gor, nooooooo. Jaz pa sem se zdaj najedla kisle repe in fižola. Bila je zelo dobra, ampak saj veste kaj ne, ja, premalo kisla za mene. Jaz bi zdaj tudi počasi lahko kresnila kakšno sadno kupo, dzanika, se najavim, ok? Moram se spravit še na ananas, da ga razturam in pojem, da mi prej ne zgnije. Ja, pa mami je krofe kupila, mnjami, cele dneve jih jemo. Povejte punce, se boste kaj maskirale za pusta hrusta?
|