|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
1.2.2008 8:35:15   
polonca78
jaaaaa, fak kera tašča?!?! se opravičujem, ampak tole je pa kr šok zame. kaj a ona bi rada prišla v porodno sobo in še nekoga zraven pripeljala??!?! ja valdauser posted image user posted image user posted image pa sej upam, da  so v porodnišnicah tok pametni, da ne spuščajo razen očetov nobenega v porodno sobo. pa dej nej jo tvoj dragi malo v red spravi, sej je njegova mama. zdej ne vem kje boš rodila, ampak v lj porodnišnici je še do pred parimi dnevi (zdej nisem na tekočem a še velja) bila celo prepoved obiskov, razen sveže pečenega očija, pa še ta samo za eno uro. sicer pa res dvomim, da spustijo še koga v porodno sobo. user posted image vem, da bi rada prišla po porodu in ne da je zraven, ampak vseeno se mi zdi res zgodaj, da bi ti sprejemala obiske. user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
1.2.2008 8:35:26   
misar
Bajsa, ta tašča pa je, da te kap....ob tem samo zaploskam, da je moja tašča super. nič ne bi naredila, da bi koga užalilauser posted image user posted image user posted image . (seveda moram potrkatuser posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
1.2.2008 8:37:42   
Bajsa
Ma ja ti rečem da je cel zmaj!
Ona si je zamislna, da bo pršla v porodno, ker je tud prva dva vnuka pršla pogledat takoj po rojstvu v porodno, kar je men čist mim. Baje da na oddelku sploh nikol ni bla na obisku... Men pa pač ni do tega in sem ji lepo razložila, da tega ne želim in naj upošteva moje želje, pa je zdej nardila tak halo. Jok in stok, da me že vsi ostali grdo gledajo, češ kakšna sem, babici ne pustim, da bi vidla vnuka. Sm rekla, sej nima veze, ga lohk vid takoj ko bodo obiski, ampak to pa ni zanjo, ona hoče takoj, še v porodni, da se bo lahko hvalila, kako je že v porodno pršla vnuka gledat. Mislem, sej ma ženska 2 otroka, menda ja ve kako je če rodiš... Jst nočem nobenga druzga takrat od seb kokr sam mojga user posted image  in najinga user posted image .  No ne bom več utrujala s tem, sam me je tko s tira spravla, da že dva dni sam študiram kaj nej nardim, da bo volk sit in koza cela, kot da rabm to zdej par dni pred porodom. Smotana tašča!!!!!

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
1.2.2008 8:41:20   
misar
oprosti za mnenje ampak ne se pustit.user posted image user posted image user posted image babji kaj pa si misli.A jo je strah, da bodo otroka zamenjal?user posted image user posted image user posted image user posted image jaz bi ziher celo štalo naredila pa svojemu bi ultra zatežila, da naj jo umiri. če bi pa še on najedal, bi mu rekla, da, ko bo pa on rodil, je lahko tašča pa kar zraven pri porodu, da slučajno kaj ne zamudi user posted image user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
1.2.2008 8:42:25   
Bajsa
Ja rodila bom v KR, pa ona tam neki pozna in so jo zmeri spustil še v porodno, ampak halo, da bi še otroke stare 10 let s sabo vozila, no sej ni da bi govoru... Moj dragi je pa ena piuser posted image   kar se tiče nje, no sej ni samo on, sej vsi delajo točno tako kot ona hoče. Je pač tak človk, da hoče met vse pod kontrolo in hoče na vse vplivat. In pol si predstavlejte, da pride ena Bajsa, ki ji zjeuser posted image  sistem in delam tko kot se men zdi prav.... Sej sm jst tud mal user posted image  včasihuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
1.2.2008 8:45:03   
polonca78
kaj pa tvoj dragi pravi na to? njemu se zdi cool, da bi prišla že kar v porodno? sej je njegova mati, naj ji obrazloži, da bo razumela. sicer je pa tko, če ne razume, si je sama kriva. sploh se ne zdej še s tem obremenjevat. matr še mene je razkurila, pa je sploh ne poznam!!! user posted image  

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
1.2.2008 8:47:42   
polonca78
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa

....In pol si predstavlejte, da pride ena Bajsa, ki ji zjeuser posted image  sistem in delam tko kot se men zdi prav.... Sej sm jst tud mal user posted image  včasihuser posted image user posted image user posted image user posted image

bravo, Bajsa! user posted image user posted image user posted image user posted image ne se ji pustit!!! user posted image user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
1.2.2008 8:49:35   
Bajsa
Ja sej pravm, da je moj en lolek. Se strinja z mano, spoštuje moje želje, ampak ko je pa treba njej rečt pa zablokira. Baba je cel user posted image ! Ampak sej bo! Jst se ne dam!!!
Drgač pa baje da bo sneg. Pr nas je tako čudno zuni. Tko temačno in turobno, najbolj, da grem še mal probat ajat, sm že čajček spila, zdej grem pa prebavt še kar sem že pojedla user posted image . Se beremo še kasnej, če nau računalnik skoz zasedenuser posted image .
Lepo jutro!!

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
1.2.2008 8:50:44   
Februarka08
Dobro jutro in živel FEBRUAR!!! Pa smo ga le dočakale...
Pina, zelo lepo si napisala, se pridružujem tvojim besedam... Joj, sem ti še pozabila povedat za torbo - hvala, pinči, ampak zdej sem se že v eno zapičla v Samsonite pa še draga ni, tako da je že moja.user posted image user posted image
Sem se pa že takoj zdele mogla nasmejat....najprej Dolenjki (btw čestitam za prvo odpustnico!!!), potem sem pa sam user posted image pogledala za bajsino taščo. user posted image od babe, kaj si pa misli... Najbolj, da gre s tabo in pomaga predihavat. user posted image Ne pustim nobenga okrog sebe razen mojega... Groza, kaj enim sploh na pamet pride.
zdej grem pa nekaj popapcat, kruh sem že prevalila, tako da že drugič vzhaja, potem pa še moj pride na user posted image . Zgleda da je nekaj doumel, ker je bila včer sam slika...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
1.2.2008 9:04:21   
dolenjka
Bajsika sam neki: NEDAJ SE INES!! user posted image  user posted image  user posted image

Pa steraj user posted image  babjega v tri... krasne, ker to je tvoj, vajin, vaš trenutek in je ni tašče, ki bi lahko diktirala tvoje življenje, kaj šele tak poseben trenutek kot so tiste prve 3 urice! Pozabi volka in kozo, važno, da si ti zadovoljnja, srečna in sproščena, pa če user posted image  crkne od tegobe!! UFAAAAAAAAAAA

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
1.2.2008 9:04:38   
Guerina
Bajsa- sva ze dve! Tud moja tašča je meni nič tebi nič ze najavila obisk... Pa sem ji rekla, da ne maram, da bi me v porodnisnico prisel kdo obiskat in ona nič... ona mora pridit prva. Se mi zdi, da je celo malo našuntala svojo ) hci( s katero tud nimam ne vem kako dooooooooooosti kontaktov, da naj mi reče, naj grem rodit v izolo, da moja mat ne bi mogla takoj k meni. Mam pa za razliko od tebe fajna user posted image in ko sem mu vceraj rekla, da ce bi lahko kako zrihahtal, da pride moja mat prva ( obiske v porodnisnici ima on na čez) mi je rekel, da ni problema! Da se bo potrudu. In mu verjamem.
Mene tud tolazi, da PINA pozna mojo tasco in lahko kdaj kaksno pocez udariva in mi je lazjeuser posted image

Tako da Bajsa, zal mi je,da imas maminega sincka. Sej je bil tud moj, pa sem mu rekla enkrat jaz al ona in se je odlocil zameuser posted image In zato sem mu neizmerno hvaležna!

JUHUHUHUUUUU za februar.... smo koncno prilezle... in zdaj bi ze lahko kaj bla akcija a?

Neposredna povezava do sporočila: 3886
1.2.2008 9:05:12   
larisa
Juhej juhej, februar je tu user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem ga tolk težko čakala, da od 4h naprej tud spala nisem več ker sem ugotovila, da smo prišle do konca user posted image user posted image user posted image user posted image ...
Sej ne morem verjet. Pa od 17 tedna so mi grozili da bi prej, pa da se odpiram, pa da imam kratek MV....in pol spozna moj user posted image  Dolenjko in evo, zdrživa do februarja!!!user posted image user posted image user posted image  Hvala bogu za dolenjko. Pardon, hvala dolenjkinim strašem za dolenjko user posted image user posted image user posted image user posted image

Bajsa, sploh ne bom komentirala ker so že druge dovolj....sej veš kaj mislim user posted image

Kdaj ima Ela pregled?

Neposredna povezava do sporočila: 3887
1.2.2008 9:13:17   
sayuri
Punce, februar je tukaj user posted image user posted image user posted image . Joj, kako je hitro minilo user posted image user posted image user posted image . Zdaj se pa akcija lahko začne user posted image . KAtera gre prva? user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
1.2.2008 9:19:59   
narava
Gud mnuvning februarcice!

Ne me streljat, ker sem padalec user posted image  

sem vam samo hotla cestitat za vstop v "vas mesec" in vam zazelet cim lazje porode, cim manj stresa pred porodom (ideja: tasco poslji v toplice na en oddih, da je nau zravn, k se bo zacel? user posted image  sala, ne me streljat).
malo vam zavidam, ker ste ze na finish liniji in boste kmalu spoznale svoje podnajemnike. tisti post od pine o preteklih mesecih drzi za vse nas RR nosecke, trenutno se tudi sama s to mislijo poigravam..

no se 1x: cestitam za prehojeno pot in cim lazji "ovinek - t.j. porod" na novo pot, ki vas caka!

lp, narava/majcica08

p.s. malo vam zavidam, ker ste ze tak dalec.. sem neucakana user posted image

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
1.2.2008 9:27:01   
polonca78
oooo Sayuri! Kako si? še objemaš školjko ali te že mineva? mene je tam nekje okol 15. tedna šele minila, če se seveda prav spomnim. user posted image že nosiš nosečniške obleke ali ti še uspeva v "normalnih" okol hodit?

Sem vidla, da si pisala o RH- injekcijah in vas je zanimalo koliko časa drži ena injekcija protiteles. brala sem, da 12 tednov. načeloma dobiš v 28. tednu in potem ob porodu, če pa že pred tem obstaja možnost mešanja krvi, pa še prej.

pa da te čimprej minejo slabosti ;).

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
1.2.2008 9:50:43   
dolenjka
Ojla čvekice user posted image  Jaz sem pa zdejle s teto ki je prišla pospravit čvekala k strgan dohtar user posted image

Sayuri evo, smo dočakale prvi februarski dan user posted image

Narava hvala za vzpodbudo in lepe besede in ne, ne boš streljana, mi smo prijazne user posted image , sam tašče mamo ene bolj user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Larisa, bom očitu pa mamici povedala, da se jima najlepše zahvaljujeta ti in tvoj user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 3891
1.2.2008 9:51:53   
mojani
juhuhu
user posted image  je tu.

samo da se pofočkam, ker moram danes celo hišo v red spravit.

Bajsa upam, da s taščo ne živite  visti hiši, ker pol se morata z user posted image
zdej zase postavit, sicer bo celo tvojo familijo v riti nosila.

ti se kar zdej spucaj, pa ji povej kaj ji gre, če boš mela pa pol kaj slabe vesti (pa mislim da je ne rabiš met) se pa zgovori takole: JA PA SEM JA BLA NOSEČA IN SO MI HORMONI TAKO DELALI, DA SEM BILA ČISTO DRGAČNA KOT SEM PONAVADI.

p
a

p
a

mojca+jani = ambrož (23.2.2008) & ožbej (25.12.2010)

Neposredna povezava do sporočila: 3892
1.2.2008 9:57:07   
*Naja
FEBRUARuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image KONČNO!!!

Bajsa- sam ne se pustit temu psihotu od babeuser posted image !!!

Za mano je ena peklenska noč, ker me je hrbtenica toooolk bolela, da bi bila najbolj srečna, če bi lahk šla kr rodituser posted image . Noben položaj mi ni ustrezal, moj pa tud ni spal skor nič, ker sem se jst non stop obračala.
Sem mislila it danes dop k sosedi, ki ima mesec dni staro pupiko, pa ne bo nič iz vsega skup, ker imam nahoduser posted image .
No, zdej pa upam, da dobimo vsak dan vsaj enega dojenčka....pa da se nam tiste, ki jih že cartajo, čimprej javijo s porodnimi zgodbamiuser posted image user posted image user posted image .

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

Neposredna povezava do sporočila: 3893
1.2.2008 9:57:10   
anandrej
PDP, nick, starost, katera vaša nosečnost je to, krvna skupina, datum pregleda

Seznam februarskih srečk :

01. maja80, 27 let, ?.user posted image (AB-) pregled: ?
02. user posted image ella79, 28 let, 1.user posted image (A-) pregled: 01.02.
02. user posted image neja.mat, 23 let, 1.user posted image (A+) pregled: ?
03. pajkica, ? let, ?user posted image (?) pregled:?
03. teja28, ? let, ?user posted image (?) pregled:?
03. user posted image user posted image speli, 31 let, 2.user posted image (?) pregled:?
03. user posted image
nizy, 28 let, 3. user posted image (A-) pregled: 02.02.
03. p@tricij@, 28 let, 3.user posted image (0+) pregled: 04.02.
04. user posted image brina2006, 30 let, 1.user posted image (0+) pregled:  01.02.
04. user posted image Janey, 22 let, 1.user posted image (0) pregled: sploh ne več
04. Bajsa, 26 let, 1.user posted image (0) pregled: ?
05. itata, 29 let, 1.user posted image (A+), pregled:  05.02.
05. user posted image Mbee, 24 let, 1.user posted image (0) pregled: ?
05. user posted image polonca78, 29 let, 1.user posted image (A-) pregled: 01.02.
07. Shana banana, 23 let, 1.user posted image (0+) pregled: ?
07. user posted image kati kati user posted image , 22 let, 1.user posted image (0+) pregled: ???
07. user posted image Neni13, 28 let, 1.user posted image (B+) pregled: ?
07. user posted image buči, 31 let, 2. user posted image (?) pregled: ?
08. pegica 1, ?let, ?user posted image (?) pregled: ?
08. user posted image Guerina, 29 let, 1.user posted image (0+) pregled: 04.02.
09. cebela, ?let, 2.user posted image (?) pregled:?
09. user posted image misar, 25 let, 1.user posted image (B+) pregled: sploh ne več
09. user posted image anandrej, 35 let, 1.user posted image (B+) pregled: 04.02.
09. user posted image Marusah, 24 let, 1.user posted image (B+) pregled: 01.02.

09. Sandra*, 23 let, 2.user posted image (0+) pregled: 04.02.
09. ARIANNA L.05, 32 let, 2.user posted image (0+) pregled: ?
10. delfa, 29 let, 1.user posted image (0+) pregled: ?
11. user posted image katka37, 37 let, 4. user posted image (A+) pregled: 06.02.
11. user posted image mesecnica, 30 let, 1. user posted image (A+) pregled:
04.02.
12. mateja j., 29 let, 1.user posted image (?) pregled:?
13.
livia, 31 let, 2. user posted image (?) pregled:?
13.
user posted image lillchy123, 29 let,1. user posted image (0+) pregled: ?
14. ŽogiMarogi, ?let, 1.user posted image (B+) pregled: ?
14. user posted image mary_lou, 23 let, 1.user posted image (0+) pregled: ?
14. user posted image
tani22, 23 let, 1.user posted image (0-) pregled: ?
14. user posted image Ms. Anna, ? let, 1.user posted image (?) pregled: ?
15. user posted image MetiLu, 25 let, 1.user posted image (AB+) pregled: 07.02., 15.02.
15. anariya user posted image , 24 let, 1.user posted image (?) pregled: ?
16.
mlavla, 24 let, 1.user posted image (B+) pregled: 05.02.
16.
user posted image listek1, ?let, 1. user posted image (A+) pregled: ?
16.
user posted image larisa, 29 let, 1. user posted image (A+) pregled: 07.02.
17. marjanaR, ?let, 2.user posted image (?) pregled:?
17. gerilum, 23 let, 1.user posted image (?) pregled: ?
18. user posted image Mateja81, 25 let, 1.user posted image (0+) pregled: 04.02.
19. Minky, 28 let, 2.user posted image (?) pregled:?
20. jencili, 25 let, 1. user posted image (B+) pregled: 01.02.
22. melanija, 28 let, 3.user posted image (A-) pregled:?
22. Merči, ?let, ?user posted image (?) pregled: ?
22. user posted image  user posted image Suzi*, 31 let, 2.user posted image (?) pregled: 05.02.
22. user posted image pina-1, 29 let, 2. user posted image (0+) pregled: 06.02.
22. user posted image dolenjka, 30 let, 1. user posted image (0+) pregled: ?
22. Februarka08, 23 let, 1. user posted image , (A+) pregled: 06.02.
22.
user posted image oton, 31 let, 2. user posted image (A+) pregled: ?
22. user posted image Lara76, 31 let, 1. user posted image (B-) pregled: 14.02.
23. BEJBI T. ?let, 2.user posted image (?) pregled: ?
24. user posted image mami28, 28 let, 1.user posted image (0+) pregled: ?
25. Kuba, 30 let, 1.user posted image (?) pregled:?
26. nuka, 32 let, 3.user posted image (AB+) pregled: 13.02.
26. amaya, 29 let, 1.user posted image (B+) pregled: ?
26. matejjana, 29 let, 1.user posted image (A+) pregled: ?
27. user posted image torcica, 30 let, 2.user posted image (A-) pregled: 13.02.
27. user posted image
mojani, 28 let, 1.user posted image (0+) pregled: 06.02., 15.02.
29.
BarbikaB, ?let, 2.user posted image (B+) pregled: ?
? bobika81, ?let, ?user posted image (?) pregled: ?
? PHLMKC, ?let, 1.user posted image (?) pregled: ?
? Lejči, 31 let, 2.user posted image (?) pregled: ?

Še 66 user posted image , pričakujemo še 15 deklic, 19 fantkov in 33 user posted image .

SEZNAM IZKUŠENE MAMICE (hvala pina-1)

SEZNAM IZ ŠOLE ZA STARŠE
(hvala ella79)
RAZPRAVA NAŠIH MAMIC O SEZNAMIH (hvala Janey in sodelujoče v razpravi - preberite si komentarje pod seznamom)

PODATKI O VELIKOSTI PLODA (hvala srečka nosečka)

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
1.2.2008 9:57:29   
MetiLu
Jutro punce! Res je - februar user posted image  user posted image  user posted image
Pina, ful ful lepe misli, se pomojem kar vse pridružujemo user posted image
Bajsa, mislim, da ne rabim komentirat, men bi se utrgal. Je pa res "mal" ubrisana tale tvoja tašča user posted image  

Midva z mojim možekom sploh več ne spiva, se mi kar mali smili, ker se mi zdi zdej že on malo bolj neučakan kot jest user posted image  Celo noč se obrača in me lupčka in trebuh boža in ... Jest se pa tko al tko ne morem premaknit, do prvega lulanja na enem boku, pol po mukah vstanem in se potem vležem na drugi bok... Še malo, še malo user posted image
Me pa kar malo skrbi zdele, moj malček se mi že od 5.-ih zjutraj ni nič premaknil user posted image  ne vem, al se je tko umiril, včeraj je imel namreč cel dan fešto. Upam, da danes samo malo bolj počiva.

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

Neposredna povezava do sporočila: 3895
1.2.2008 9:57:54   
anandrej
Seznam glede na datum pregleda:

01.02. jencili
01.02. ella79
01.02. brina2006
01.02. Marusah
01.02. polonca78
02.02. nizy
04.02. mesecnica
04.02. p@tricij@
04.02. Mateja81
04.02. anandrej
04.02. Guerina
04.02. Sandra*
05.02. Suzi*
05.02. mlavla
05.02. itata
06.02. mojani
06.02. pina-1
06.02. Februarka08
06.02. katka37
07.02. MetiLu
07.02. larisa
13.02. torcica
13.02. nuka
14.02. Lara76
15.02. MetiLu

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
1.2.2008 10:00:09   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: polonca78

oooo Sayuri! Kako si? še objemaš školjko ali te že mineva? mene je tam nekje okol 15. tedna šele minila, če se seveda prav spomnim. user posted image že nosiš nosečniške obleke ali ti še uspeva v "normalnih" okol hodit?

Sem vidla, da si pisala o RH- injekcijah in vas je zanimalo koliko časa drži ena injekcija protiteles. brala sem, da 12 tednov. načeloma dobiš v 28. tednu in potem ob porodu, če pa že pred tem obstaja možnost mešanja krvi, pa še prej.

pa da te čimprej minejo slabosti ;).

Oj polonca user posted image . Včeraj nisem nič bruhala user posted image . Počasi, počasi se kaže majhen napredek. user posted image  Se je moj hotu lotit kopalnico renovirat, pa sem ga prepričala, da to ne bo šlo, dokler je školjka moja najboljša prijateljica user posted image . ZAenkrat sem v starih oblekah - itak sem doma in trenirke so zakon user posted image . Sem ravno album danes naredila, da vidite, kakšen trebuh mam že user posted image . Madona, saj me bo razneslo, če bo šlo tko naprej user posted image .

Hm, se pravi, bom v 28. tednu še eno injekcijo Rogam dobila - eno sem v 13. tednu (zaradi krvavitve), pa če prištejem 12. tednov..... No, zdravniki že vejo. user posted image
dolenjka, zdaj, ko je končno prišel februar, si lahko malo bolj milostna in kakšni čez prste pogledaš user posted image , ko bojo odhajale v P user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3897
1.2.2008 10:02:12   
MetiLu
Ej Dolenjka, bejba, a teb je pa G kar za 1 teden rok prestavil? user posted image  user posted image  user posted image  hihihihi, mam kar prov, boš kar kmal tlele mim Grosuplja letela user posted image  user posted image  user posted image  
A za soboto še velja al me maš že počas zadost? user posted image  user posted image  Našmu Janezu se nikamor ne mudi user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
1.2.2008 10:05:43   
mojani
metiLu jst mislim, da si je dolenjka kar sama rok prestavla, ker si že želi cartat, tko kot vse me. sam da se ne bo rabla pred nami zgovarjat, če bo šla prej v P si je raje tko malo namislila, da ne bi vso avtoriteto zgubla.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
1.2.2008 10:08:01   
mojani
zdej pa res grem pucat. dejte me mal naterajte, če ne bo spet večer, od mene pa nič koristi

(odgovor članu mojani)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?