Bajsa
|
Dobro jutro (zaenkrat še) so ! Joj še mal pa bomo mamice Naše noče nikamor! Se je tko prestrašu/ la tete Pehte, da še na rok namo šli v P, pa že tko so mi ga prestavl na kasnejši datum, iz 30.1. na 4.2. Draga moja prjatlca Dolenjka a lahko ti lepo prosim pošlješ eno sporočilo tuki moji žverci in rečeš da more v pon vn?? Jaz mam tud že napotnico za amnio, ampak glede na hude premike, ki jih ma naš po mojem bauhu, je rekla G nej kr počakam še ene tri dni po roku in pol grem na amnio, če še nau nč . Jst bi pa že tko rada šla, ker dons sem spala cele 4 ure, zategam kt norc in zgaga me peče non stop za pop , sm že tečna kot . Pol me pa še tašča spravlja v slabo voljo. Mi je tako štalo nardila, ker ji ne dovolim, da bi me pršla pogledat takoj v porodno, da jo bom kr zakopala nekam. Mislem, ona bi pršla kuj ko rodim, v porodno, haloooo... Še moja mami nebi tja hodila, pa verjemte, da bi jo velik rajš vidla, bom pa njo gledala Pa še nečaka in nečakinjo od mojga je hotla s sabo prvlečt. Vam rečem, baba je cel . In zdej joka in stoka in vsem okol razlaga kakšno snaho grozno ima, ki ji ne pusti pridet pogledat vnuka, v porodno.... No ni da bi še zgublu besede, a ne. Dobr da mam vas dečve, da mal pojambram, mi je kuj lažje!! Sm že zmazala eno porcijo čokolinota, kruh se tud že peče, pa čajček za MV sm si tud glih skuhala, zdej pa upam, da boste kej čvekale, da nam umrla od dolgčasa, ker tud po TV ni prav čist nč pametnega! Pina kok si lepo napisala, sm dobla kr solzne učke...