|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
31.1.2008 19:29:53   
dolenjka
Očitno pri vas joto še kuhate, pri nas pa že lep čas ne user posted image  Samo 1 ustni zagovor sem imela, pa še to sem skor rodila zraven user posted image  In če bi mojmu rekla da naj me gre masirat bi se revežu zmešal od vsega lepga in pol bi bla panika. Rajš ne, k se mi že tko smil revček user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
31.1.2008 19:34:10   
Februarka08
Uh, Dolenjka, kako pridno čvekaš... Si že čez 2000....user posted image
A sama sebi se pa nič ne smiliš???user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
31.1.2008 19:45:34   
MetiLu
Jest sem prejle mojga vprašala, če bova kej joto kuhala (v mislih sem imela dones), on pa men nazaj čist suvereno: "Ja letos jo bova!"user posted image  user posted image  Sicer si pa zdele ne predstavljam lih tega lomljenja, če bi bil dopoldan doma, bi mogoče še šlo user posted image  user posted image  user posted image  Bolj ko gre dan h koncu, bolj sem okorna...

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
31.1.2008 19:50:36   
Februarka08
Evo, moj je končno dam prišel, obnaša se itak normalno, ampak iz moje strani bo danes samo slika, zvok sem že ugasnila.user posted image
Sem pa ravno pripravila tist kruh, ki naj bi vzhajal 12 ur... Morm jutr Mlavlo dobit, če res toliko časa vzhajauser posted image . Upam, da bo dober. Sedaj grem pa na kavčka...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
31.1.2008 20:05:46   
larisa
Ej Dolenjkica, ti ki tko budno stražiš tle gor, sem mal za nazaj tuhtala in ugotovila da jih je kar nekaj izginilo z obličja RR-februarčic. A maš kej kontrole nad njimi, da ne boš skos sam Pinči pa Suzi iskala?
Npr. ne duha ne sluha o: Anariyi, matejjani, listek1, mbee, ariana,...no sej je še kakšna, ampak teh se jst trenutno spomnimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
31.1.2008 20:25:24   
Jessy
Bamby se vam zahvaljuje za čestitke in dobre želje. Pravi, da sta z Anajo vredu in da se dobro počuti. Anaja je zelo pridna in ima veliko las.
Lepo vas pozdravlja!

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
31.1.2008 20:26:17   
jencili
ja, Dolenjka, res je, pri nas se jotica kuha še vedno zelo pogosto in brez težavuser posted image . Smo pa zato malo slabši v ustnih zagovorih - ampak tudi to pride zelo kmalu upam!user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
31.1.2008 20:31:24   
MetiLu
Zdej grem pa jest kavč likat user posted image  Ga danes še nisem user posted image  Upam na mirno noč, brez trganja v medenici, če bi šlo...

Se slišmo zjutraj. Nočko user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
31.1.2008 20:39:27   
Marusah
Čer...

Prvo, da ne pozabim: jutri imam zjutraj pregled, tako da ne vem kdaj se bom javila na RR. Da ne bo panike user posted image user posted image user posted image  Če me pa slučajno zadržijo pa tko ni panike, ker bomo jutri že februar user posted image user posted image user posted image

Pri nas smo tudi zadnji teden kr malo prenehali kuhati joto user posted image  Ker sem že kot en naplavljen kit. Sej se tut premikat več ne morem normalno user posted image  Ampak ustni zagovor mi pa še gre dobro od rok...user posted image user posted image user posted image

Jessy hvala za obveščanje!!! user posted image user posted image user posted image  za Bamby in Anajo!!!

< Sporočilo je popravil Marusah -- 31.1.2008 20:44:08 >

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
31.1.2008 20:59:01   
jencili
Marusah, hvala ker si me spomnila...

Tud jst mam jutr regled in računam da bom gotova šele okol 2, tko da se javim in vas berem kasneje popoldan...sam tok, da ne bo panike...user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
31.1.2008 21:08:46   
larisa
Ellaaaaaa, kaj dogaja????user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
31.1.2008 21:33:31   
ella79
nič ne dogaja več user posted image Bomo jutri zjutraj vidl na amnio, tako da me celo dopoldan zagotovo ni na RR

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
31.1.2008 21:50:10   
larisa
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

nič ne dogaja več user posted image Bomo jutri zjutraj vidl na amnio, tako da me celo dopoldan zagotovo ni na RR

Potem pa srečno jutri....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
31.1.2008 21:56:28   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

IZVIRNO SPOROČILO: ella79

Potem pa srečno jutri....user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala - itak ob dvanajstih dobim odpustnico od dolenjke user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
31.1.2008 22:00:28   
nizy
ella79 srečno jutriuser posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
31.1.2008 22:45:07   
katka37
Ella, bomo čakale na jutrišnje poročilo, srečno.

Lahko noč, se beremo jutri.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
31.1.2008 23:47:42   
Janey
Čer...sma se komaj zdaj vrnila iz obiska, pa sem morala takoj priletet pogledat če je ktera že pobegnila. Še 20 min pa bo februar in dolenjkina prva beseda velja in me lahko šibnemo v P. Jaz upam, da v par dneh bo kaj..imam namreč take krčke in tu in tam me štihne v križu. Pa tut trebuh se mi zdi, da se mi je že čist spustil, pa tut naš mali se je danes umiril, sem komaj naštela 10 gibov. Zdaj pa že komaj kaj vidim, pa še pod tuš moram, tako da vam želim lepo in mirno noč....će mora kera it...pristiskam s tabouser posted image user posted image in držim pestke....lep začetek februarja vam želim in čim lažje porode.

papa nočko

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
1.2.2008 7:40:08   
pina-1
dobro jutro v  FEBRUARJU!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne morem verjet, ampak res smo ga dočakale, naš mesec. MEsec napih pikecov...user posted image user posted image user posted image

Težko verjamem da smo že tako daleč, ko se mi zdi včeraj da smo delale teste in se pogovarjale o naih plusih, slabostih,...... Mi kar solzice pridejo na oči.

Sem pa danes ponoči razmišljala o teh 8 mesecih, po čem si jih bom najbolj zapomnila... In definitivno ste zmagale ve. Vse moje nove prijateljice. Brez vas, bi teh 8 mesecev ne bilo tako posebnih, zanimivihi, hecnih, skratka posebnih... Vsaki posebej en velikuser posted image  in velik HVALA da ste tu, da ste se pustile spoznati in da ste z mano delile vse te prečudovite trenutke nosečnosti.
Sedaj nas čaka še en mesec prečudvit, poln čustev b rojstvu naših otročkov.

To sem morala napisat preden peljem Mio v vrtec. Sedaj vas grem prebrat kaj ste načvekala včeraj.

Aja me prov zanima katera bo 1 uradna febraurčicauser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
1.2.2008 8:09:06   
jencili
dobro jutro,

madona, res ne morem več brez vas. S se mogla prit na itro javit, preden pobegnem na pregleduser posted image

Pina, zelo lepo si to napisala. Sama sem sicer precej krajši čas na RR, pa sm vseeno veliko odnesla od nje. Nasmehov, nasvetov, prečvekanih uric...prav luštno je in upam, da bo še dolgo trajalo - no, samo ne pod to temouser posted image

Evo, zdej pa šibam na končno dočakani pregled...sej ne morem verjet, FEBRUAR JE ŽE!!!!!user posted image user posted image user posted image

Držite pestke, da dobro opravim...

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
1.2.2008 8:10:16   
dolenjka
Dobro jutro user posted image

Jaz sem tudi priletela pogledat, če je katera otvorila naš dolgoooo ričakovani februar user posted image  Pa vidim, da kakšnega množičnega rojevanja ni bilo ponoči user posted image
No, me veseli, da imam še kaj besede user posted image  user posted image  user posted image

Pina, a ti bi mene v user posted image  že na vse zgodaj rada spravila user posted image  Ja, res je, ko pogledam nazaj je šlo kar hitro, pa čeprav se je veliko zgodilo, za mano je kar pestrih 9 mesecev, ampak še bolj pestri meseci me verjetno čakajo, tako kot vse nas user posted image

Danes se kar veselim pisanja prvih odpustnic, še slabe 4 urice in že padejo prve user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
1.2.2008 8:10:48   
misar
dobro jutro...ja februar je že tu in danes tako lep dan za rodit, a ne dolenjka??user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
1.2.2008 8:14:21   
dolenjka
Jutro misar user posted image  Ja, lep dan je, pri nas se že kaže sonček, sam jaz kljub temu ne grem rodit user posted image
Ravno sem ugotovila, da sem že včeraj nekaj zaštrikala, ker bi naša maja80 morala že včeraj dobiti mojo odpustnico, torej:
ODPUSTNICA ZA MAJO80, DA BI ČIM PREJ CARTALA SVOJO (EGA) user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
1.2.2008 8:17:49   
polonca78
dobro jutro!

jst mam dons dopoldne spet ctg, itak vem da ne bo nič kaj dost pokazal. user posted image user posted image user posted image pa še vedno komaj hodim, tko da bo kar podvig, da pridem do tja. user posted image

vidim, da je zaenkrat še vse mirno in dolenjka je napisala prvo odpustnico! user posted image user posted image

najbolj mi gre na živce, ker moram na vago stopit. a katera ve kako shujšat v 3 urah? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
1.2.2008 8:25:40   
Bajsa
Dobro jutro (zaenkrat še) souser posted image !
Joj še mal pa bomo mamice user posted image user posted image user posted image user posted image
Naše user posted image  noče nikamor! Se je tko prestrašu/ la tete Pehte, da še na rok namo šli v P, pa že tko so mi ga prestavl na kasnejši datum, iz 30.1. na 4.2. Draga moja prjatlca Dolenjka a lahko ti lepo prosim pošlješ eno sporočilo tuki moji žverci in rečeš da more v pon vn??
Jaz mam tud že napotnico za amnio, ampak glede na hude premike, ki jih ma naš user posted image  po mojem bauhu, je rekla G nej kr počakam še ene tri dni po roku in pol grem na amnio, če še nau nčuser posted image user posted image . Jst bi pa že tko rada šla, ker dons sem spala cele 4 ure, zategam kt norc in zgaga me peče non stop za popuser posted image , sm že tečna kot user posted image . Pol me pa še tašča spravlja v slabo voljo. Mi je tako štalo nardila, ker ji ne dovolim, da bi me pršla pogledat takoj v porodno, da jo bom kr zakopala nekam. Mislem, ona bi pršla kuj ko rodim, v porodno, haloooo... Še moja mami nebi tja hodila, pa verjemte, da bi jo velik rajš vidla, bom pa njo gledalauser posted image  Pa še nečaka in nečakinjo od mojga je hotla s sabo prvlečt. Vam rečem, baba je cel user posted image . In zdej joka in stoka in vsem okol razlaga kakšno snaho grozno ima, ki ji ne pusti pridet pogledat vnuka, v porodno.... No ni da bi še zgublu besede, a ne. Dobr da mam vas dečve, da mal pojambram, mi je kuj lažje!!
Sm že zmazala eno porcijo čokolinota, kruh se tud že peče, pa čajček za MV sm si tud glih skuhala, zdej pa upam, da boste kej čvekale, da nam umrla od dolgčasa, ker tud po TV ni prav čist nč pametnega!

Pina kok si lepo napisala, sm dobla kr solzne učke...

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
1.2.2008 8:28:52   
dolenjka
Bajsika, odpustnica pade takoj v nedeljo ob 12h, obljubim user posted image

Ti pa podeljujem javno priznanje za najbolj grozno, nerazumevajočo snaho v Evropi user posted image  user posted image  user posted image  Kaj pa je s to babo user posted image  A se ji mal dogaja? Kr v porodno bi prišla? Nej gre sama rodit, če jo hoče videt user posted image
Uf, spet sem srečna, da z našo taščo ne govorimo user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?