Suzi*
|
Ojla babuške. Naš mesec je tukaj in prav danes sem nekaj o porodu sanjala, do zdej se mi ni. Zgleda da dolenjčica tud na moje sanje vpliva. Moram povedat, da sem včeraj dobila košek za našo bebo , ena preobleka za košek se že pere, popoldne al pa jutri pa še druga, pa bo. Včeraj sem pa že skor kupila eno torbo v intersportu za našo bebo za 25 evrčkov. pa ni blo pol fičnikov, bom raje do plače počakala naslednji teden, če se ne bom premislila, ker nimajo čist take barve kot sem si želela. Danes sem malega peljala v varstvo, pa sem še na čveku ostala, pa en čaj spila in dve palačinke pojedla (pridna, brez nadeva ). Se šparam za kakšen krofek popoldne. Maja, evo mere iz UZ, ko sem bla 36+4dni : BPD: 85 HC: 300 AC: 318 FL: 68 ocenjena teža: 2.500g Je pa tudi naše detece majhno oz. glavica je manjša. Bajsika, tale tvoja tašča je pa res iz . ne pusti se ji, pa bodi še ti nazaj mal . Ni pogojev, da se mi kdo razen mojga prikaže v porodno. Še za celo porodnišnico bom razmislila, odvisno od počutja. če bom tako boga kot prvič zarad šivov, bom kar rekla, da naj se me vsaj mal usmilijo, ker mam že sama s sabo dost problemov. Marušaaaaa, bravoo za obrat!!!!! Kdo bi si mislil, da se bo samo 8 dni pred rokom sam obrnil. Priden, priden!!!! Pina, lepo si napisala, se tud jaz strinjam z napisanim!! A imaš danes dan za počitek?? Vrtnica, si me nasmejala. meni je fino, ker imam zdaj na 1 teden preglede pri G in se vsakič tud pobrijem, tako da na srečo neke krize z dlakami ni. Meti, žal ti pri diplomci ne morem pomagat, ampak mal zagona ti pa pošiljam. probaj še to zrihtat, ker si že tako daleč, boš šla bolj mirno v P.