|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
1.2.2008 11:20:57   
katka37
Maja, meritve na ultrazvoku za 32.teden:
AC - obseg trebuha:   29,15  cm
FL - dolžina stegnenice:   6,12  cm
BPD - prečni presek čez glavico:    8 cm
teža: 2105 g

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
1.2.2008 11:21:43   
Suzi*
Ojla babuške. Naš mesec je tukaj in prav danes sem nekaj o porodu sanjala, do zdej se mi ni. Zgleda da dolenjčica tud na moje sanje vpliva. user posted image user posted image  

Moram povedat, da sem včeraj dobila košek za našo bebo user posted image , ena preobleka za košek se že pere, popoldne al pa jutri pa še druga, pa bo.
Včeraj sem pa že skor kupila eno torbo v intersportu za našo bebo za 25 evrčkov. pa ni blo pol fičnikov, bom raje do plače počakala naslednji teden, če se ne bom premislila, ker nimajo čist take barve kot sem si želela.
Danes sem malega peljala v varstvo, pa sem še na čveku ostala, pa en čaj spila in dve palačinke pojedla (pridna, brez nadeva user posted image ). Se šparam za kakšen krofek popoldne. user posted image  

Maja, evo mere iz UZ, ko sem bla 36+4dni user posted image :
BPD: 85
HC: 300
AC: 318
FL: 68
ocenjena teža: 2.500g
Je pa tudi naše detece majhno oz. glavica je manjša.

Bajsika, tale tvoja tašča je pa res iz user posted image . ne pusti se ji, pa bodi še ti nazaj mal user posted image . user posted image user posted image user posted image  Ni pogojev, da se mi kdo razen mojga prikaže v porodno. Še za celo porodnišnico bom razmislila, odvisno od počutja. če bom tako boga kot prvič zarad šivov, bom kar rekla, da naj se me vsaj mal usmilijo, ker mam že sama s sabo dost problemov.

Marušaaaaa, bravoo za obrat!!!!! Kdo bi si mislil, da se bo samo 8 dni pred rokom sam obrnil. Priden, priden!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Pina, lepo si napisala, se tud jaz strinjam z napisanim!! user posted image user posted image user posted image user posted image  A imaš danes dan za počitek??

Vrtnica, user posted image user posted image  si me nasmejala. user posted image  meni je fino, ker imam zdaj na 1 teden preglede  pri G in se vsakič tud pobrijem, tako da na srečo neke krize z dlakami ni. user posted image

Meti, žal ti pri diplomci ne morem pomagat, ampak mal zagona ti pa pošiljam. probaj še to zrihtat, ker si že tako daleč, boš šla bolj mirno v P.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
1.2.2008 11:24:43   
katka37
Kar se britja tiče, pa ugotavljam, da mi po nogah v bistvu sploh ne raste zdaj praktično nič, imam pa bolj trebuh kosmat.   user posted image     Ne moreš verjeti.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
1.2.2008 11:26:20   
ella79
Kako pa zgleda amnio???

vzel mi je bris, pa mal plodovnice, ki je še čist bistra. Pač pogleda še MV in če bi bila vsaj 3 cm odprta, bi me sam gor v porodno poslali. Sam upam, da se do ponedeljka zjutri kej začne dogajat, k mi res ni da bi šla še 1x na amnio user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
1.2.2008 11:28:26   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

Marusah priden tale vaš poba ,da se je pri tej velikosti sam obrniluser posted image user posted image user posted image .

...sej sem mislila, da bom tut že rodila zraven, tak je bolelouser posted image  Pa glavno, da se je user posted image

Joj, šele danes vas razumem, ko ste jamrale, da vas medenica boli, pa da vam user posted image  na mehur in na živec pritiska,... jaz do danes nisem imela nobenih težav, ker mali ni nikamor pritiskal. Sedaj, ko pa se je obrnil mi pa vse fali user posted image user posted image user posted image  Boge tiste, ki vas že dalj časa spremljajo te težave.

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
1.2.2008 11:28:37   
maja80
Fulll hvala vsem za mere.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
1.2.2008 11:29:27   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

Kako pa zgleda amnio???

vzel mi je bris, pa mal plodovnice, ki je še čist bistra. Pač pogleda še MV in če bi bila vsaj 3 cm odprta, bi me sam gor v porodno poslali. Sam upam, da se do ponedeljka zjutri kej začne dogajat, k mi res ni da bi šla še 1x na amnio user posted image

kako pa vzame plodovnico, a gre skozi MV s kakšno inekcijo al kako??? user posted image user posted image  si sploh ne predstavljam.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
1.2.2008 11:30:57   
ella79
men se tudi zdi, da dlake veliko počasneje rastejo kot prej oz. skor nič user posted image user posted image user posted image kok bi blo fajn, da bi bilo skoz tako.  Sam jaz sem že mislila, da jih čez trebuh ne vidim user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
1.2.2008 11:33:25   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

IZVIRNO SPOROČILO: ella79

Kako pa zgleda amnio???

kako pa vzame plodovnico, a gre skozi MV s kakšno inekcijo al kako??? user posted image user posted image  si sploh ne predstavljam.

z eno tako zadevo dolgo ene 30 cm, sicer k ti jo vzame nič ne čutiš, sam je prej neprijetno, k maš filing, da ti je naredu 5 cm veliko lukno da bo to not spravu user posted image user posted image user posted image
a delajo to sam v KR user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
1.2.2008 11:35:23   
MetiLu
Katka, sem se zdele tvojmu podpisu nasmejala user posted image  user posted image  Imava pa kar podobne mere.

Suzi, hvala za spodbudo, se bom res probala spravit dokončat. Sicer pa mi je bolj važno da je vsebinsko potrjena in dorečena ocena, to so zdej samo še "tehnične" formalnosti user posted image  user posted image  sem se pripravljena s tem tud po P ukvarjat... Bom vidla, kaj me bo prej zagrabilo user posted image

Vrtnica povej, kok se imate zdej lepo doma? Si fajn utrujena al mate pridno dete? Pa ker imaš že izkušnje, kolikokrat na dan dojiš? Sem nekje prebrala, da novorojenčka vsaj 8 - 12x na dan user posted image  Pa kolk morajo pojest na obrok? men je tole zdele še čist misterij user posted image  user posted image  

Sem ugotovila, da sploh še nimam modrca za dojit, nobenga user posted image  Bo treba it še to nabavit...

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
1.2.2008 11:40:15   
pina-1
ella meni so pri Mii amnio delali ko sem bla ene 2 cm odprta, pa me ni nič bolelouser posted image  takrat so ugotovilid aje voda že mlečna..rodila sem pa čez 3 dni.

Suzi danes bo res dan za počivanje. že kar lepokavč peglam. Edino vunje perem in sušim v sušilcu to je pa tudi vse. ŠE kosilo bo bolj easy. Bo pašta in tuna...

Suzika midve danes isto grešiva sam v obratnem vrstnem redu. Jaz se krof že pojedla, palačinke me pa zvečer čakajo pri moji tetiuser posted image user posted image user posted image user posted image

maja še mere naše dečve v 36 oz.37 tednu:
BPD 89
AC 322
FL 72
OCENJENA TEŽA: 2903

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
1.2.2008 11:42:25   
pina-1
meti, jaz sem pa skozi v modrcu za dojenje.user posted image  vsi ostali me že tako tiščijo da mi grejo na živce. Pa sem probala tega in se tako super počutim, da ga sploh ne dam več dol. Malo zveni čudno, samo meni tako paše.user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
1.2.2008 11:44:17   
Janey
Marusah veselim se s tabo in sem srečna zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mogoče se pa res vidima, čeprav upam, da več kot 3 dni nebom domauser posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
1.2.2008 11:46:04   
larisa
Pinči, nč ni čudno da si v modrčku za dojenje. Sej meni je ena svetovala naj ga prej probam, da ne bo pol ko je vse še bolj občutljiivo tiščal in rezal itd...še dobro da sem ga, ker me je tko ožulil zraven bradavic, da sem skor znorela, tko da sem mogla po novega....Drugi je pa ok. ampak mam pa res sedaj samo enega user posted image  Bo treba še po enega!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
1.2.2008 11:47:05   
Februarka08
No evo, moj prvi kruhek pečenuser posted image . Bomo videli kakšen bo...
Se mi je pa danes sanjalo, da smo imeli user posted image in ker je nisem znala pristavit se mi je v glavo smejalauser posted image . Ti lumpa, ti.user posted image Potem pa, da je bila blamaža še večja, ni hotela jest in se je potuhnila kot češ - jaz spim, pusti me. Ni pomagalo nobeno žgečkanje in ne vem kaj še, v P so me pa tud vsi debel gledal, kako to, da ne znam.user posted image Groza, kaj dela psiha.user posted image
Zdej grem pa mal na kavčka, upam da me že nestrpno čaka...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
1.2.2008 11:49:28   
MetiLu
Pina, men pa odkar se mi je trebuh spustil, lahko spet nosim tista dva modrca, ki sem jih skozi celo nosečnost user posted image  Brez tistega podaljška, ki sem ga kupila.
Jest sem že razmišljala, da modrca za dojit sploh ne bi imela, bi nosila te tašportne, ki jih enostavno gor dvigneš, pa spodnje majice, ki so v predelu prsi narejene na preklop in jih lahko nazaj zavihaš. Zdej pa vidim, da bo vsaj enga najbrž kar treba nabavit, če ne druzga za takrat ko bova šla kam na potep user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
1.2.2008 11:49:58   
Suzi*
Pina, pol mava pa res isti razpored danes, pranje perila in palačinke in krofe. user posted image user posted image user posted image user posted image  Tud skuhala bom samo kaj na hitro, zvečer grem pa mojga poslušat, bodo imeli nastop eno uro dolg. je treba še mal od doma, zdej ko lahko. user posted image

Ela, hvala za pojasnilo.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
1.2.2008 11:53:24   
nizy
Punce ,vem smešno bo slišat,ampak jaz v vseh user posted image do zdaj nisem nikoli porajtala čepa ,zdaj se je pa nekaj pokazalo.Prvo je bil mlečni izcedek,zdaj pa malo več svetlo rumene full goste sluzi , a mislte,da je to to user posted image Pa hitro odgovore ,dokler nisem štartala v kikuser posted image user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
1.2.2008 11:53:38   
anandrej
Marusah, to je pa fajn novica. user posted image user posted image Čeprav zdaj boš mogla pa malo med porodom potrpet user posted image . Me pa res zanima, kako je to izgledalo, ko se je obračal user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
1.2.2008 12:16:40   
maja80
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

Punce ,vem smešno bo slišat,ampak jaz v vseh user posted image do zdaj nisem nikoli porajtala čepa ,zdaj se je pa nekaj pokazalo.Prvo je bil mlečni izcedek,zdaj pa malo več svetlo rumene full goste sluzi , a mislte,da je to to user posted image Pa hitro odgovore ,dokler nisem štartala v kikuser posted image user posted image

Meni se je to prejšni teden zgodilo. Nimam pojma kaj bi blo. Sem prašala potem na naslednjem pregledu in je rekla, da je lahko tud zarad pregleda MV prišlo do tega. Potem me je spraševala če mam vnetje, ker je lahko tud to. Tko da men se je to 1 teden nazaj zgodil ,pa sem še vedno 2 v1!

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
1.2.2008 12:18:27   
pina-1
suzika sva usklajeni v nulo...

Dobra si da še kam greš. Meni se prov nikamor več ne ljubi. Lenoritis me daje pa konc.

nizi čep je sluz obarvana s krvjo, tako da dokler ni krvi si lahko mirna.

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
1.2.2008 12:21:27   
nizy
hvala za odgovore, sicer ni panike saj majo v kranju tut P user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
1.2.2008 12:30:40   
vrtnica76
Meti,se boš čist ulaufala.Mi se sicer še privajamo,ampak je Janez približno že ujel ritem hranjenja-na približno 3 ure.Ja, bo kr držalo,da je to 8krat na dan. Janezek je kar priden. Joka kadar je lačen ali če ga šraufa po trebuščku-mal imamo težav s podiranjem kupčka. Ker je bolj lenušček za sesat na joški,si preostanek mleka izčrpam in dam po flaški.Žal dojenje ni polnouser posted image in dvomim,da bo uspelo,čeprav si zelo prizadevam.Imam pa full razbolele bradaviceuser posted image in si ga včasih kar bojim pristavit,ker tolk grdo zagrabi.
Jest sem OK,tut na manj spanca sem se že navadila-že v Puser posted image .Edino mal premal počivam in sem pol na večer zlo zmatrana.Se bom mogla mal discipliniratuser posted image .

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
1.2.2008 12:44:16   
Suzi*
Pina, ni panike, ker bom od doma 2 min. in od porodnišnice 4 min. user posted image  pa še lubi bo zraven.

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
1.2.2008 12:53:59   
jencili
hej čvekice, evo mene s pregleda.
Je reku, da se za prvorodko ful dobr držim, ker nimam nobenih večjih težav user posted image in da mam žensko medenico, kar pomeni, da je širša in da bom lažje rodila in hitreje rodila, kot tiste ki imajo ali moško ali tisto vmesno varianto user posted image   - zelo vzpodbudnouser posted image user posted image user posted image .

Vprašal me je, če mam kakšne želje okoli poroda, mi razložil nekaj o ultivi in mi povedal, da ni potrebna ne nobena napotnica, ne posvet. Prideš in poveš kaj bi - to je to.

Razložil mi je tudi, da je normalno v tem času, da imam na nekih 40 min popadke in me poslal na CTG (četrtič user posted image ). No, ko je vidu izvide, na katerih so bili očitni popadki, pa mi je reku, da morm v nedeljo ponovno na CTG. Itak ne bo nič - no bojo manjši popadki, akr jih mam že od 29 tedna, samo zih pa ne tok, da bi ostala not, tko da grem v bistvu tja bolj sestre pozdravit in navezovat stike, kot pa zato, k bi blo treba - moje mnenje user posted image
Sicer pa pravijo, da od viška ne boli glava, ne? user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?