Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 31.1.2008 22:25:47
|
|
|
|
SANEK1
|
IZVIRNO SPOROČILO: julij Eh, Pupi nič ne praznujem na veliko, samo, če že pridejo moram nekaj na mizo dat. Moj se je domov privlekel. Lačen kot volk. Že šnofa po hladilniku. Ni mi jasno zakaj sploh hodi na rekreacijo. Sanek tvoj je doma? Julij, mojega še ni- meni ša je čudno to, da je cel teden utrujen in more popoldne spat, ko pa pride četrtek pa ta utrujenost čudežno zgine
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 31.1.2008 22:27:16
|
|
|
|
SANEK1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1 Joj, Freycha boš res? Komaj čakam ( kot da mi že nikoli nisi )!!! Za sadje pa sem že mami rekla, bo nabavla v soboto Se slišima, v soboto boma verjetno cel dan sami, ker gre dragi spet bratu pomagat , pa si boma probali priborit avto in se mogoče kaj oglasiva na vašem koncu, če bote seveda kot kuče ej jaz bom tut celo soboto sama, ker gre moj smučat na Krvavec in bi se res lahko dobili in skupaj preživeli nekaj uric, da nama prej mine Pa če ne boš imela avta, jaz ga bom zagotovo imela in pridem brez problema do tebe! Imava boljše izhodišče za sprehode. Obujem športne čevlje in trenirko upam le, da ne bo deževalo ali snežilo preveč Freycha, super. vidiš kak sma usklajeni se boma še zmenli kak pa kaj
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 31.1.2008 22:27:54
|
|
|
|
julij
|
Jaz mojim, ko pridejo čestitat rojstni dan, kavo skuham pa kekse kupim Te bi pa jaz mogla mojim rečt, ki se malo bolj od daleč pripeljejo, naj si sendvič s sabo vzamejo.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 31.1.2008 22:27:54
|
|
|
|
pupi
|
Kak ste čudne, babe DRUŽENJE!! Moj je tu mrkno poleg mene in tak hrgolo, da sem ga v sobo nagnala, ker ga nisem mogla več poslušat
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 31.1.2008 22:30:06
|
|
|
|
pupi
|
In bomo že vidli v soboto Freycho in Sanekovo kak drvita po Mariboru . Sanekova v šprintu, Freycha pa zadihana za njo
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 31.1.2008 22:30:22
|
|
|
|
mateya24
|
pupi pol pa je tvoj tud taki smrčač kot moj....sam jaz ga vsaj vsak večer ne rabim poslušat....bad je takrat, ko me sred noči zbudi s tem
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 31.1.2008 22:31:27
|
|
|
|
mateya24
|
eh nebo nič zadihana....bo zaj ziher do sobote to natrenirala
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 31.1.2008 22:32:11
|
|
|
|
julij
|
Julij, mojega še ni- meni ša je čudno to, da je cel teden utrujen in more popoldne spat, ko pa pride četrtek pa ta utrujenost čudežno zgine Pa to ni res! Kaj sta mogoče z mojim kaj v žlahti? Moj je isti, jaz pa ponavadi penim.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 31.1.2008 22:32:34
|
|
|
|
pupi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateya24 pupi pol pa je tvoj tud taki smrčač kot moj....sam jaz ga vsaj vsak večer ne rabim poslušat....bad je takrat, ko me sred noči zbudi s tem Ne saj drugače ni panike, samo danes se mi zdi da ga je mel malo, pa to pripomore . za tvojo familijo in sendviče julij
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 31.1.2008 22:32:36
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Češnca Đon marijon iz londona... kaj se smeješ! To sem ji pela, da sva se malo igrali... a ne poznaš te pesmice? đon marijon iz Londona... je lenuh, potepuh, vedno dela puh, puh, puh, vedno dela puh, puh, puh....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 31.1.2008 22:35:57
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: pupi In bomo že vidli v soboto Freycho in Sanekovo kak drvita po Mariboru . Sanekova v šprintu, Freycha pa zadihana za njo ne ne, zadnjič je nisem dohajala skoraj, ker sem prejšnji dan dobila močan udarec v glavo in sem bila še malo šibka. Pa še napačne čevlje sem imela... zdej se bom pa oborožila, da lahko cel dan tečeva gor in dol po MB
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 31.1.2008 22:37:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: madejka hvala! A_R o podpisu: je Maj začel cvilit enih par dni nazaj. Me ušesa bolijo za popenit, on pa samo cvili, če mu kaj ne paše al pa če se mi zdi, da ga ne upoštevamo dovolj So ble punce dans priča, kak se dere ko ena baba OMG... Tapravi je Slike sem si pogledala, full ste luštni, in otročki prav tako.. Ste mi kar lušte naredile
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 31.1.2008 22:38:11
|
|
|
|
pupi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha Pa še napačne čevlje sem imela... zdej se bom pa oborožila, da lahko cel dan tečeva gor in dol po MB Zmagala si!!! Glej babnico v šprinterskih šuhih, trenerka, čim manj stvari s sabo da ne bo vozček pretežki,...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 31.1.2008 22:41:43
|
|
|
|
krkatja
|
pupi pol pa je tvoj tud taki smrčač kot moj....sam jaz ga vsaj vsak večer ne rabim poslušat....bad je takrat, ko me sred noči zbudi s tem Sem se spomnila, da tudi ni vse tako črno, zdaj ko je zbolel. Imam izgovor, da spi v dnevni sobi in tam utruja lončnice s svojim smrčanjem. Slikice tudi. Ful so dobre. Naja ima tako nalezljiv nasmeh, da me je moj vprašal čemu se smejim, ko sem gledala njeno slikico.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 31.1.2008 22:41:43
|
|
|
|
madejka
|
Joj babe kak se režim poleg
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 31.1.2008 22:41:56
|
|
|
|
Češnca
|
IZVIRNO SPOROČILO: madejka Eh zdaj ti je pa pupi izdala Pa kdo bi lohk zgrešil našo rdečelasko??? IZVIRNO SPOROČILO: pupi Če pa je Freycha od zadi priletela iza skrivnostne rdečelaske in jo prestrašal
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 31.1.2008 22:42:45
|
|
|
|
krkatja
|
Pred stavkom: Slikice tudi. manjka to, da sem Housa pogledala... Ma čist sem že zblojena.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 31.1.2008 22:44:52
|
|
|
|
madejka
|
Babe ste doble slikce po mailih? Pupi, Zvesta, Tini?
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 31.1.2008 22:45:27
|
|
|
|
pupi
|
Ja krkatja njeno drenje doma, pa ni nič kaj nalezljivo . Bi se kar sama jokala rajše zraven nje. Boge lončnice
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 31.1.2008 22:48:03
|
|
|
|
madejka
|
Ja pupi pol je nalezljivo, če bi se poleg jokala
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 31.1.2008 22:48:21
|
|
|
|
pupi
|
Jaz sem dobila hvala, daj mi še pošlji medeka Maja.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 31.1.2008 22:49:12
|
|
|
|
pupi
|
IZVIRNO SPOROČILO: madejka Ja pupi pol je nalezljivo, če bi se poleg jokala Ne ona se ne joče ona se dere brez solz, jaz pa bi se po tihem jokala
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 31.1.2008 22:49:36
|
|
|
|
madejka
|
Poslano
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 31.1.2008 22:50:43
|
|
|
|
madejka
|
Nič babe jaz morm it spat, ker mam nekaj oke vnete, pa me pečejo ko šus. Ni 2x za rečt da so mi od cviljenja oke ven stople
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 31.1.2008 22:56:19
|
|
|
|
pupi
|
Hvala madejka, jaz sem ti še eno anketo poslala pa reši, če ti je, če ne pa jo spreglej. Lepi medo !! Saj jaz vas bom tudi prosla, če mi bote rešle anketo za mojo diplomsko, samo po zdravilišču komaj, se mi še ne da s tem ukvarjat . Madejka, julij LN
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?