Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 31.1.2008 23:28:31
|
|
|
|
madejka
|
Ma babe Pa kje hodi Baja? Baaaaaaajaaaaaaaaaa!!!!!! Oglasi se!!! Jaz pa grem spat! Še enkrat NOČKO!
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 31.1.2008 23:30:24
|
|
|
|
Češnca
|
madejka ti bom sledila... ampak k svojima fantoma. Lahko noč, sweet dreams!
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 31.1.2008 23:31:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Češnca ajaaaaa! Kolk stari otročki pa se pol grejo to izštevanko? otročkpm zgleda kr hitr začnejo bedarije it po glavi
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 31.1.2008 23:33:48
|
|
|
|
Češnca
|
hitr začnejo, pa nikol ne nehajo! zdej pa res šibam pod tuš in v postlo. Čeprov nism zaspana...
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 1.2.2008 7:22:34
|
|
|
|
SANEK1
|
Dobro jutro! Evo, slikice so pospravljene v albumu -upam, no da mi je uspelo Za geslo se javite, vete kje
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 1.2.2008 7:33:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro... Naša noč je bila taka, kot pred 2 mesecema. Spali kot bubice, edino ob 2h je bil otrok lačen, kar je pa normalno, ker je včeraj pojedel samo 3 obroke. Spi pa po novem na trebuščku in je dosti bolj miren kot drugače. Zdaj pa na zajtrk, pol pa malega peljem na kontrolo in inhalacije v ZD.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 1.2.2008 7:39:55
|
|
|
|
SANEK1
|
Zvesta, super. Vidiš tudi za nas mesečnike enkrat posije sonce oz. luna
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 1.2.2008 8:00:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1 Dobro jutro! Evo, slikice so pospravljene v albumu -upam, no da mi je uspelo Za geslo se javite, vete kje Sanek, jaz bi geslo... prosim...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 1.2.2008 8:24:15
|
|
|
|
Češnca
|
Dobro jutro! Se ponovno javljam za geslo! zvesta za prespano noč! Tudi mi smo lepo spali, čisto brez kašlja! Edino zjutraj se je začel prej prebujat (ob 7.30), s čimer sem pa čisto zadovoljna. Slini se spet 100/uro. Zgleda, da raste kakšna nova žagica. Za enkrat težav ni.
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 1.2.2008 8:27:40
|
|
|
|
Češnca
|
Zdajle šibava k mojim, zvečer mamo pa žurko. Me prov zanima, kaj so mojmu prpravl, ker so rabli ključ od garaže (kupli so mu... kaj češ drugega otroku... avto na daljinca). In jest sm clo zdržala in nč zblebetala!!! Pa je v ponedeljk zvečer po netu brskal, kakšnega si bo enkrat kupu!
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 1.2.2008 8:28:28
|
|
|
|
julij
|
Jutro! Moja sončka še spita, jaz pa ne morem več, sem že preveč naspana. Toliko, kot zdaj spim, še nisem nikoli v življenju. Sanek, ja, meni tudi geslo, prosim.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 1.2.2008 8:30:28
|
|
|
|
Ajvy
|
jutro !!!!! lepe slikice, jst sem si vas čisto drugače predstavljala......po mojem bo kar zanimivo na tistem pikniku.....
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 1.2.2008 8:31:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1 Dobro jutro! Evo, slikice so pospravljene v albumu -upam, no da mi je uspelo Za geslo se javite, vete kje Geslo prosim
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 1.2.2008 8:32:14
|
|
|
|
Češnca
|
No, danes mi ne avgustovk ujet, ker drgač se mi bo jutr mešal od branja! Če bo pa dougčas... pol pa... sej veste: đon marijon iz londona!
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 1.2.2008 8:32:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro.. Nočka tak tak... Se je zbudo ob 2h, jaz budalo sem se pol ure mantrala, da sem ga uspavala, na koncu sem imela dosti, pa sem ga dala v njegovo posteljo in je mali sam zaspal... Jao... Jaz imam že 3 dni menstro, in me tam, kjer sem bila šivana, včasih fejst zaboli. A katero od vas tudi?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 1.2.2008 8:39:04
|
|
|
|
bojana2
|
sem se pa nasmejala včerajšnji debati.... Lušne slikice, tud jaz sem si vas drugače predstavljala... Sanek jaz bi prosila za geslo. Češnca...a ti maš tud dva otroka doma... ...moj tud sanja da bo KAO malemu kupu avto na daljinca...ja se mi zdi kdo se bo igral z njim...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 1.2.2008 8:40:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Iiiii, super slike, res ste luštne babe... Eni dve sta imeli otroka v Antilop stolčku ( nevem, kateri, ker si pe zdaj vseh ne zapomnim ), a sta to s seboj vzeli, ali ?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 1.2.2008 8:58:21
|
|
|
|
SANEK1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde Iiiii, super slike, res ste luštne babe... Eni dve sta imeli otroka v Antilop stolčku ( nevem, kateri, ker si pe zdaj vseh ne zapomnim ), a sta to s seboj vzeli, ali ? Ne, A.R. niso od doma. Si jih lahko tam izposodiš
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 1.2.2008 8:59:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1 IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde Iiiii, super slike, res ste luštne babe... Eni dve sta imeli otroka v Antilop stolčku ( nevem, kateri, ker si pe zdaj vseh ne zapomnim ), a sta to s seboj vzeli, ali ? Ne, A.R. niso od doma. Si jih lahko tam izposodiš A res? Potem pa je res najboljše pri Marogici
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 1.2.2008 9:18:39
|
|
|
|
tinispela
|
Kako sem se nasmejala ob včerajšnji "debati"! Madejka slikice so super, Sanek1 jaz bi prosim tud geslo da si nas lahko ogledam! Naša nočka je bla bolj sprehajalna, je pa vsaj zjutraj poleg mene malo zadremala, tak da sam vsaj z zaprtimi očmi počivala. Špela že pančka dopoldanca, pol pa hitro na sončka!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 1.2.2008 9:21:19
|
|
|
|
nia30.6
|
jutro! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR! tak malo pomaga a hoče katera mojga Iana malo na počitnice met? ja saj vem da ne! no mi smo že spet, kot že zadnja 2 tedna,od 3-5 imeli fešto! obračal se je na vse 4 tačke in "seksal" pa smo ga obrnili na hrbet in krik, da je šlo skozi ušesa.....in to 2 uri tak!šli smo se kdo bo prej popustil! mislim, naš otrok je čisto nemogoč. ...nima čez dan dovolj pa še ponoči hodi ajoj,ko shodi me bo pa tak pobralo po moje! Sanek geslo prosim!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 1.2.2008 9:21:34
|
|
|
|
julij
|
Tini, kaj v Mb imate sonček? Mi pa tako meglo, da skoraj sosedov ne vidim... Sanek, slikice pa so lepe.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 1.2.2008 9:25:04
|
|
|
|
kapica
|
Sanek, meni geslo prosim . Zvesta, uh, sem vesela, da ste se malo naspali. Tudi pri nas je bilo mickeno boljse . A ste fajn debate mele vceraj? Pol vas morem pa se jaz prebrat , ko bo cas. Vceraj sva bila na kopanju, dino se je tako na mene prilepil in ni spustil, tako da ne vem a voda ni za njega al kaj. Bomo videli naslednjic. Ponoci pa sem ga pustila pol ure jokat, ker se je samo drl, se je hotel nosit, ni bilo solzic. Je dobil flasko, da se je malo pocartal, umiril, pol pa je nazaj zaspal. Pa samo pol ure je slo, ce bi bilo se dlje, ga menda ne bi vec pustila.
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 1.2.2008 9:27:26
|
|
|
|
tinispela
|
Ja ful lep sonček. A prideš k nam? Gremo skupaj na sprehod... Še ljubljančanke pridite, ker sem slišala da imate oblačno, hihi
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 1.2.2008 9:35:13
|
|
|
|
SANEK1
|
IZVIRNO SPOROČILO: julij Tini, kaj v Mb imate sonček? Mi pa tako meglo, da skoraj sosedov ne vidim... Sanek, slikice pa so lepe. Hvala Samo drugič morem vzet rezervne batarije. Bi ful več poslikala, če bi imela polne. To je tak ko dedu zaupaš
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?