|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007-2.del
31.1.2008 19:38:16   
Putka
Kjava, v risanski se mi zdi so kar parkeljčki, je bil Walt precej natančen pri risanju živalic. Za Vesno pa naj bodo kopita če hoče, kot da je važnouser posted image

Samo upam da ne bo zbolela, zdaj pred pustom, ker bo šla potem kak drug dan našemljena v vrtecuser posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
31.1.2008 19:49:51   
petrinja
putka super si naredila kostum za Vesno. in to še kot samoukuser posted image user posted image user posted image . jaz imam tudi doma mašino, pa tudi izredno me veseli kreiranje in risanje, ampak časuser posted image -tega pa ni.

Matevžu prebija 4. zobek ven, in je kar hudo. vse grize kar pride-tu spadam tudi jazuser posted image . pa mlečne jedi gredo še vedno bolj težje po grlu-razen kakšen navadni jogurt, pa kakšno sadje not vmešano, ali pa skutka, ostale kašice pa kar pozabi-no, razen frutolino.

rogljiček- sem skoraj pozabila, a vseeno-kakšna super bajta-dvorec skorajuser posted image . res sem vesela da ste jo našli. koliko časa pa planirate biti tam?

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
31.1.2008 19:51:28   
petrazg
O boga Katja... Ji Anže pošilja user posted image user posted image user posted image , da se čimprej pozdravi, pa en velikuser posted image ... Da bo do ponedeljka nared, da bossta spet norela Pod vodo user posted image user posted image user posted image

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
31.1.2008 19:52:54   
Eca
Hej!

Kje naj sploh začnem.....user posted image

Putka - super si zašila. Jaz sicer tudi šivam, samo časa niuser posted image . Od kar imamo Doriana še prevlek za pouštre nisem uspela zmanjšatuser posted image . Edino par dni nazaj sem si na eni novi majčki 3 gumbe prišila (zame ultra velik podvig), ki so odpadli po prvem pranju.
Kroji pa so v Burdi pa še v eni otroški reviji sem jih zasledila, samo se ne spomnim imena. Če bi imela čas, bi se sigurno lotila po kroju kaj zašit. Takšna asica kot je Putka pa nisem več.....ni časa za take podvige.

Rogljiček - bravo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za prelepo vilo. To več ni hiška za moje pojme. Ja, za čistit pa se mi že danes smiliš. Pa tisto veliko okno v mansardi....juhu. Najboljše, da že zdaj kakšno Fato poiščeš. Za kamin je res škoda, da je med prostoroma. Zeblo vas pa tudi ne bouser posted image .  Pa tole z otroci... a ti to resno? Taki mali sončki nas vedno stopijo, boste že kakšnega še naročliuser posted image .

Vanesa - otroški dodatek je posebna vloga, pogledat moraš kdaj si jo lani vložila na CSD-ju in letos potem isti mesec zopet vložiš. Pa to nima veze z davnčo, niti v davnčo napoved ne vpisuješ tega zneska.

Pa še malo mojih novic....
Danes sem bila pri dr. zaradi bolečin v ledvicah in išiasa. Izvide imam dobre, kot da se napravljamuser posted image . Sem dobila še napotnico za UZ ledvic in tablete za išias. Danes se kar dobro držim glede bolečin, ker nisem mojih zlatih otrok dvigovala.
Sumim, da me je išias zaradi dvigovanja Doriana iz njegove postelje. V nedeljo sva mu spustila posteljo za eno stopnjo niže, ker se lump prime za "gitre" in se vsede. V ponedeljek sem že čutila bolečine.....od dvigovanja iz postelje. Moja hrbtenica je res čisto zmrdana in bom morala zelo pazit, da ničesar ne dvigujem ali se preveč prepogibamuser posted image .

Mark je danes šel na lastno željo na počitnice k mojim staršem. Tako sem do nedelje sama z Dorianom.user posted image user posted image user posted image ga že pogrešam.

Datum za srečanje mi ni jasen. Enkrat se menite za 10. februar, potem za marecuser posted image . Če je marec, si upam obljubit, da pridem, za februar pa ne, ker še vedno nismo zdravi (Dorian je že od prejšnjega tedna na antibiotikih in od včeraj spet šmrka kljub zdravilomuser posted image ).

Pa da se še malo pohvalim. Danes smo šli po kaminski vložek in sem postala ponosna lastnica "lcd kamina". Prilagam link:

http://www.lanordica-extraflame.com/php/prodotti_nordica_dettaglio.php?cat_ID=3&sub_cat_ID=16&prod_ID=87&lng=1

O stroških vgradnje in postavitve dimnika pa mi gre na user posted image . To je tako dragi šport, da resnično upam, da nas ne bo zeblo. Aja, pa za parket sva se odločila, čakam še na predračun in vodovodarja, potem pa akcija za polaganje.

Tak, sem vam malo natrosila.....

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
31.1.2008 19:55:09   
BAMBINA_
Putka vse pohvale še z moje strani. Res ti je dobro uspelo user posted image user posted image
Časopis je ravno danes potekala ena debata o tem. Baje se da naročiti, da ti natisnejo časopis za želen datum. KLIKNI

No, naš Griša se pridružuje vašim plazilčkom. Danes je prav previdno in počasi naredil nekaj metrov. Ampak, mora biti nekaj REEEES zanimivega, da ga pritegne in se potrudi.

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
31.1.2008 20:11:22   
petrazg
o Eca, končno še tebe malo slišim.... Lepo user posted image user posted image user posted image . Tole z lcd kaminom je pa hudo. Mi je full všeč, in če nam bo sreča kmalu mila in bomo imeli hiško bi ga takoj imela. Za ceno pa raje ne bom vprašala...user posted image user posted image user posted image . Za parket ti polgam na srce - samo temnega ne.user posted image user posted image user posted image jst sem skoz fata ... pa skoz na tleh, se vsaka pikica pozna user posted image user posted image user posted image

VSM bo pa marca, če se jaz ne motim user posted image user posted image user posted image . Tako, da nobenih izgovorov...

Bambina - user posted image user posted image user posted image bravo Griša... Super si!!!

Za časopis pa bom napisa mail, pa da vidimo, če ga dobim... Hvala za info Bambina!

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
31.1.2008 20:31:33   
Eca
Hej!

Petrazg- jaz sem tudi veselauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ko se kaj javiš. Samo da te sosed ne dobi.
Glede parketa pa imam jaz želje po svetlem. Sva gledala hrast, ker bom imela v jedilnici hrast masivo mizo in stole, v kuhinji (ta je povezana z jedilnico) pa bo  hrast masiva pult, tako da tu nimam neke izbire. Za mansardo pa bova dala jesen, ker je res zelo lep in čisto svetel. Pa še ti novi laki so tako super, da kljub svetlobi ne porumeni oz. ne spremeni barve. Mark je bil zraven in je rekel, da on bo imel v svoji sobi kar jesen, v Dorianovi sobi bo pa hrast user posted image . Sva se z mojim nasmejala. Tista prijazna trgovka - lastnica pa je komentirala, da še niso imeli tako mlade stranke, ki bi si lahko izbrala sama parket za svojo sobo.

Glede kaminskega vložka pa bom dala kaj več info (če se splača), ko bo vgrajen in stestiran. Firma je baje dobra (imajo kolegi take kaminske vložke, samo druge cenejše modele in jih vsi hvalijo), za ta model pa ne vem. Upam, da se nisva natuser posted image . Pa če bosta slučajno zidala, si dimnik kar takrat zazidajta, ker mi ga nimamo in je to en velik strošek še sedaj dimnik postavit. Se splača prej razmislit o postavitvi kamina in naredit tam dimnik.

Zdaj pa grem eno prošnjo za službo pesnit. Sem en dober razpis našlauser posted image , samo prijavilo se jih pa bo ene 200, potem bom morala res imet srečo, da pridem do razgovorauser posted image , kaj šele do službe.

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
31.1.2008 20:34:45   
Majchi
Bambina, hvala za info glede časopisov. Jaz jim bom tud pisala. Pa bravo za plazilčkauser posted image ! Zdaj bo pa akcija!

Eca, kok hud kamin! Sploh nisem vedla, da to obstaja. Res bravouser posted image !
Na VSM pa le pridi, datum je 10.3. Pa pozdravte se že, nouser posted image .

Petrinja, tile zobki nam pa bojo dali vetra, a ne? Lana ima še vedno samo 2 in nič kaj dosti še ne kaže, da bi šlo kaj ven. Ampak nam ne uide.

Putka, ja točno, ti tud imaš sling. Ja, z veseljem bi si ga sposodila. A se v tvojem da otroka namestit tako, da je obrnjen proti tebi, nogice pa ima okrog pasu? Oziroma kako zdej nosiš Katjo? Valjda ne več v tisti dojenčkasti pozi, ali pač?
Sprašujem zato, ker Lana te ležeče poze že od nekdaj ne prenese. Lahko bi jo pa nosila tko kot npr. v kenguruju ali pa na boku. In če mi ga bo kolegica naredila, bi rada, da je primeren tako za dojenčke kot tudi za večje (naše) malčke. Ker nekega dne tud jaz nameravam Lano v vrtec peljat in še enga škrata v ruti skrivatuser posted image .

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
31.1.2008 20:39:10   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: Eca
Zdaj pa grem eno prošnjo za službo pesnit. Sem en dober razpis našlauser posted image , samo prijavilo se jih pa bo ene 200, potem bom morala res imet srečo, da pridem do razgovorauser posted image , kaj šele do službe.

Točno tole jaz že cel dan packam, ker hočem res dobro naredit. Pa prejle sem šla na pošto po paket: priročnik Kako uspešno iskati zaposlitev? Ful imajo dobre nasvete noter, knjiga je pa samo 10 eur (čez 300 strani)+poštnina. Izdal jo je portal Mojedelo.com.

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
31.1.2008 20:43:56   
vanesa24
Mogoce katera ve, kako zgleda, ce ima otrok prehlajena useska. Ker se Kristina vsake toliko casa prime za desen usesek. Pa se bojim, da ni prehlajen.
Lahko se pohvalim, da mi Kristinca vse poje, kar ji pripravimuser posted image -no vsaj zaenkrat.Ampak full poje.Dam primer:poje recimo tri skuhane, zmiksane hruske. Mam obcutek, da prevec poje za en obrok. Ostali obroki niso nic manjsi.Kok vasi user posted image  naenkrat pojejo?
Eca-hvala.Pol sm pa zamudila.No to je pa to k se zadn dan spravlam poizvedvtuser posted image !!!!!!!!!!
boga se mi kr smilis,pa seuser posted image user posted image za tvoje zdravje.Uffffff kok dobr kamin bos imelauser posted image user posted image .

Zlati zaspancek naj ti zleze v oci, nasmeh je tisto, kar te zjutraj zbudi.
25.05.2007-Kristina
03.11.2009 -Sandra

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
31.1.2008 20:56:11   
vanesa24
Majchi-ate lahko za neki prosim. Ati lahko za davcno olajsavo prek klika posljes samo zase ali lahko se zakoga druzga. Ker jst sm cist zabluzila in sem zamudila.Sem mela napacne informacije.

25.05.2007-Kristina
03.11.2009 -Sandra

(odgovor članu vanesa24)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
31.1.2008 20:56:46   
kai1
ojla, punce!

Mi smo se vrnili domov. Imeli smo se zelo dobro. Mož je smučal, popldne smo se hodili kopat v aqua park Bohinj. Anže je zelo užival na snegu ( bobanje), pa v bazenu. Zvečer je bil, pa tako zmatran, da  je spal celo noč brez problema. No, meni je pa možek privoščil in plačal eno relaksacijsko masažo, bilo je božansko.

Ste pa ful načvekale. Sem samo malo preletela.

Putka, čestitke za kostum, superca.user posted image user posted image user posted image Uboga Katja, naj se čim prej pozdravi.

Rogljiček
, fenomenalna hiša. super velika in kamin, to je zakon.

Mi imamo kamin, vložek nam je naredil možev svak, obzidal ga je pa prijatelj in ta nama je zrihtal tudi delavce za dimnik. Moram, pa reči, da kamin je zakon. Mi imamo stanovanje v eni etaži in moram reči, da se ful splača. Ogrejem skoraj vseh 200 kvadratov.

(odgovor članu vanesa24)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
31.1.2008 20:59:49   
Eca
Vanesa- tole z ušesi je različno od otroka do otroka. Moj ta večji je imel lani celo zimo non stop vnetje ušes, pa se ga nikoli ni dotaknil, niti ni tulil, da bi ga kaj bolelo Dorian pa se začne za uho vlečt....pol že vem, da ima user posted image mlade. Drugače pa se menda ne da doma ugotovit, če seveda nimaš tiste lučke za ušesa pogledat, pa še kakšnega znanja iz tega področjauser posted image .
Po mojih izkušnja, moji otroci dobijo vnetje ušes po 3 dnevnem šmrkanju iz nosa - se jima takoj uho vname. Potem grem lepo do p., da ga pregledajo in dajo antibiotik, pa Calpol daš, da reveža preveč ne boli ene 3 dni, predvsem pa zvečer, da lažje spijo. Pa menda se ni preveč za igrat pa otroka pustit, da se samo pozdravi, ima menda lahko posledice

Hvala za komplimente za kaminuser posted image . Sem ga celi teden na sliki zevala in sploh nisem mogla spat, tako zelo mi je všeč.

Lp, Eca (še vedno nisem začela pesnit prošnje)

< Sporočilo je popravil Eca -- 31.1.2008 21:00:18 >

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu vanesa24)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
31.1.2008 20:59:55   
kai1

user posted image

10. marec, Ljubljana ali bližnja okolica, predlogi punce(Kamnik...)

1. juniorka

2. Putka
3. Rogljicek
4. BAMBINA_

5. tejč
6. sugar
7. Majchi
8. felicia

9. lex
10. petrazg
11. ancka1
12. Petrinja
13. indy

14.vanesa24
15.kai1
marec, Gorenjska

1.

Piknik v maju na nedeljo kjerkoli v Slo za cele družine!

1. juniorka
2. Putka
3. mogoče Rogljicek
4. mogoče BAMBINA_

5. sigurno tejč /predlagam MORJE
6. sugar
7. Majchi
8. mogoče felicia
9. lex (če ded ne bo hotel zraven pridem sama, da boste vidle moj buši )
10.dodi in moja delegacija
11. petrazg
12. Petrinja
13. indy
14.kai1
user posted image

(odgovor članu vanesa24)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
31.1.2008 21:02:31   
Eca
Vanesa - za davčno oddajo moraš imeti certifikat. Npr. midva z možem imava in lahko pošljeva samo zase. Za kakšno drugo osebo pa moraš imeti ta certifikat, drugače žal ne gre.
Aja, pa ne pošlješ ga preko klika ampak prek spletne strani davčnega urada. Mislim, da se reče edavnča ali nekaj takega. Da lahko prek te strani pošlješ rabiš certifikat. Ta je pa lahko tudi od klika ali pa kakšen drugi certifikat (vem da jih obstoja več).

Eca (še vedno sem tu.....user posted image in nič ne delam)

< Sporočilo je popravil Eca -- 31.1.2008 21:04:44 >

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
31.1.2008 21:05:07   
vanesa24
Eca-hvala.Vem da se kr tko na lepe oci neda vidt. Jutr bom poklicalaP in bom vidla kaj bo svetovala.
No zdaj se pa posveti pisanju prosnje. In da vse prepricas in dobis to sluzbouser posted image .

25.05.2007-Kristina
03.11.2009 -Sandra

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
31.1.2008 21:06:53   
vanesa24
Skoda. Sej mi tut ne odpre strani, da bi vidla kako zgleda ta obrazec. A moras imeti tut za to certifikat?

25.05.2007-Kristina
03.11.2009 -Sandra

(odgovor članu vanesa24)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
31.1.2008 21:10:43   
Majchi
Vanesa, na žalost samo zase lahko pošljemuser posted image . Tud za mojga npr. ne bi mogla poslat. Pa tud zase ne bi mogla na kakšnem drugem računalniku, ampak samo na tem, k imam naložen certifikat za klik. Sem se spomnila:
Pošta v Lj. na železniški postaji je odprta mislim da do 24ih!!! Obrazec je na netu!

Kai, welcome back! A prijatelji so ok izpadli, ste se imeli lepo? Bravo za masažouser posted image !

Ušeska: Lana se tud dostikrat prime za uho, pa še ni imela vnetja. Mislim, da ga v tistem momentu pač najde, pa ga primeuser posted image . Če bi bla pa zraven še prehlajena, pa sitna al pa jokava, bi pa to znamenje bolj resno vzela.

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
31.1.2008 21:16:44   
kai1
Majchi, prijatelji so bili ok. Res, pa da smo dali Anžeta spat v posteljico v predsobo, da je bil vsaj v svoji sobi, kajti samo predsoba je ločena od stalega ( sve v enem,  kuhinja, dnevna, spalni prostor).Tako je vsaj brez problema spal.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
31.1.2008 21:17:30   
Majchi
Vanesa, tukaj imaš obrazec:
http://www.durs.gov.si/fileadmin/durs.gov.si/pageuploads/Davki-predpisi_in_pojasnila/Dohodnina/Obrazci-FIZICNE_OSEBE/192.pdf

Če ne mi pa javi mail, pa ti ga pošljem.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
31.1.2008 21:18:03   
Eca
Majci - a si že kaj spesnila? Jaz se kar ne morem zraven spravituser posted image . Kakšna muka je to.

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
31.1.2008 21:20:13   
Majchi
Eca, kar nekaj palamudim, pa čokolado jem, pa priročnik berem, da bom vse skupaj bolj sofisticirano zrihtalauser posted image . V glavnem, zelo počasi packam. Vse drugo me bolj zanima.

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
31.1.2008 21:22:47   
Eca
10. marec, Ljubljana ali bližnja okolica, predlogi punce(Kamnik...)

1. juniorka

2. Putka
3. Rogljicek
4. BAMBINA_

5. tejč
6. sugar
7. Majchi
8. felicia

9. lex
10. petrazg
11. ancka1
12. Petrinja
13. indy

14.vanesa24
15.kai1
16. Eca (če bomo zdravi)
marec, Gorenjska

1.

Piknik v maju na nedeljo kjerkoli v Slo za cele družine!

1. juniorka
2. Putka
3. mogoče Rogljicek
4. mogoče BAMBINA_

5. sigurno tejč /predlagam MORJE
6. sugar
7. Majchi
8. mogoče felicia
9. lex (če ded ne bo hotel zraven pridem sama, da boste vidle moj buši )
10.dodi in moja delegacija
11. petrazg
12. Petrinja
13. indy
14.kai1
15. Eca (upam, da bo moj "za" če ne pridem sama z otroci, moj pa naj zidauser posted image )

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
31.1.2008 21:25:20   
Eca
Majchi - hvala enako. Samo do čokolade še nisem prišla. Pa zevam okoli po RR če še kaj zanimivega pišeuser posted image , samo da ni treba kaj napisat.

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
31.1.2008 21:26:45   
Eca
Grem spat, bo več učinka jutri user posted image .

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......