|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
31.1.2008 18:34:52   
Janey
kukuc..pridem se pokazat...me je po tistih krčih danes še parkrat konkretno štihnilo v križu...upam, da se kaj dogajauser posted image user posted image user posted image zdaj pa šibam na en obisk...se slišimo jutri...lepo pančite

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
31.1.2008 18:36:32   
ella79
ja pri amnio ti vzamejo mal plodovnice, da vidijo kok je zrela, pa pregledajo MV. Se pravi, če si ene 3 cm odprt, pa da je plodovnica že čist zrela, te kar rodit pošlejo. Pomoje, no user posted image bom jutri zjutraj vidla, kako to sploh zgleda. Čeprav upam, da bi se zdele kej začelo, k me neki čudn ne vem kaj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3827
31.1.2008 18:39:00   
dolenjka
Čer user posted image

Evo, mami je bila pri meni do petih, potem sem si pa juhico z rezančki zakuhala in zdaj je že prebavljena user posted image  Sem se pa spet mal pregrešila z enim koščkom jabolčnega štrudla, ampak itak je v celem plehu samo 1 vrečka vanilij sladkorja, tko da to ni glih greh, a ne? user posted image

Men je blo pa včeraj na CTGju fajn, k 15 min ležiš, pa srček poslušaš, pa še za spomin imaš potem izpis s CTGja in ga daš v spomnisko knjižico user posted image  Meni je rekla da če ne morem na hrbtu ležat, lahko tudi na boku user posted image  Sicer pa je baje CTG fant tudi zato, da se dalj časa opazuje otrokovo bitje srčka, ker če ni enakomerno potem lahko prdlagajo CR oz. sprožitev poroda user posted image
Za amnio pa tudi jaz nimam napotnice, je rekel da ne bova nič prehitevala in bomo to šele na rok oz. po roku delali, če bo potreba user posted image

Ja bejbe, jutri je pa končno februar user posted image  No, za prve jutri padejo odpustnice, ostale boste pa lahko navijale do svojih PDPjev user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 3828
31.1.2008 18:39:41   
MetiLu
Mary lou, sej moj G je tud mal "skop" s temi pregledi. Jest sem kar malo fovš tistim, ki jim kar naprej delajo UZ, pa vse ostale zadeve preverjajo. Men je zmeraj samo tisto nujno... Jaz sem še napotnico za rešilca in P dobila šele pred 14 dnevi user posted image  Ah ti ginekologi ... Sej jih bomo kmal rešene, pol bova pa lahko zamenjale user posted image  Če bi pa jest mogla čakat 2 ure, bi se mi pa kar zmešal.. hormoni gor al pa dol user posted image

Februarka, a to je to user posted image  Pojma nimam, men niti enkrat ni preverjal plodovnice, sploh če jo je dost user posted image  Čeprav glede na velikost mojga bauha jo mora bit velik user posted image  bom celo P zalila, ko bom šla rodit, če mi ne bo že kje drugje odtekla user posted image  Sem se dones sredi Zare zamislila, kaj pa če men zdele sred štacune voda odteče user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Pomojem bi se kar čez tist marmor vdrla od user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

Neposredna povezava do sporočila: 3829
31.1.2008 18:43:32   
ella79
amnio itak nikol ne delajo pred PDP, ker je pač le šarjenje dol spodaj in lahko sproži porod. Sicer pa jo pomoje sam v KR in mislim da še v MB delajo. Sej ne vem zakaj je sploh dobra user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
31.1.2008 18:45:22   
MetiLu
Dej Dolenjka nehi... user posted image   babji, ti pa tvoje čaranje, bi raj vidla, da še mal trpimo, ne? user posted image  user posted image  user posted image  Boš vidla ti, k boš prov kmal v P (Postojno) letela. Bo črna strelca sam šviglna tlele mim Grosuplja user posted image  user posted image  Pol bomo pa še me lahko v miru šle user posted image

Mene tud neku čudn špona, sam pomojem ne bo še nič, ker je bilo včeraj isto...

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
31.1.2008 18:47:13   
mary_lou
Ja jest bom po porodu definitivno zamenjala no sej po moje bom mogla k je ze star ko zemlja in bo po moje kmal sam sov v penzijo. Ga ma pa ta kolegica k se ji ful posveca enga ful dobrga v grosuplu sam men je to mal dalec se vozit iz domzal

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
31.1.2008 18:48:39   
ella79
mene pa danes prvič neki špona. Sej veste, da mi prej trebuh ni otrdel pomoje že par tednov user posted image sem si kar mal zapisovat začela, da vidmo če se kej razvije

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
31.1.2008 18:53:30   
jencili
hej,

evo Suzi, da ti odgovorim kako poteka tale masaža presredka...palca obeh rok potisneš v vagino in potiskaš proti spodnjemu delu, z ostalimi prsti pa masiraš okolico 'luknje'. Vse to počneš s posebnim oljem od Welede - ta je baje najboljši. To počneš 2-3 na teden interval masaže pa naj bi trajal 5-10minut.
To je to, precej enostavnouser posted image

No, grem zdej takoj preverit, če sm prov napisala - me dragi že čaka za akcijouser posted image user posted image user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
31.1.2008 18:54:10   
MetiLu
Ella, super user posted image  ti privoščim, da greš že dones user posted image
Mary lou, a si ziher? Tle v Grosupljem imamo samo enga G v ZD, pa še ta je baje bolj tko tko user posted image  men bi sicer lokacijsko čist odgovarjal, če bi lahko v Grosuplje hodila, sam sem slišala, da ni tko fajn user posted image

Mene pa vse živo špika, sam pomojem to še ni to. Včeraj sem tud mislna, da bom mogla začet na uro gledat ... no, pol pa ni blo treba user posted image   

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
31.1.2008 18:55:08   
Februarka08
Ella, držim pestke, da bi se kaj nadaljevalo!user posted image Da dobimo še kakšno user posted image user posted image . Dolenjka, če bo šla slučajno danes rodit, bo itak po polnoči, tako da nič se kregat, ok?user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
31.1.2008 18:55:37   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

mene pa danes prvič neki špona. Sej veste, da mi prej trebuh ni otrdel pomoje že par tednov user posted image sem si kar mal zapisovat začela, da vidmo če se kej razvije

Tebe nej kr špona, želim ti, da čim manj, jutri po 12. uri gresta pa z user posted image  lahko v akcijo user posted image   user posted image  user posted image

Meti, v Postojnski P imajo brezplačni dostop do interneta za porodnice in pacientke, tko da ne bo miru pred mano, vas bom imela tut od tam pod kontrolo, nič bat. Zakja pa misliš, da grem tja rodit? To je glavni razlog user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
31.1.2008 18:56:36   
MetiLu
Jencili, jest mam tud ta olje, pa se še nisem spravila masirat. To pa zato, ker se ne dosežem najboljš user posted image  user posted image  user posted image  pa čist odkrito, ne da se mi

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
31.1.2008 18:58:34   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

hej,

evo Suzi, da ti odgovorim kako poteka tale masaža presredka...palca obeh rok potisneš v vagino in potiskaš proti spodnjemu delu, z ostalimi prsti pa masiraš okolico 'luknje'. Vse to počneš s posebnim oljem od Welede - ta je baje najboljši. To počneš 2-3 na teden interval masaže pa naj bi trajal 5-10minut.
To je to, precej enostavnouser posted image

No, grem zdej takoj preverit, če sm prov napisala - me dragi že čaka za akcijouser posted image user posted image user posted image

Teb to deluje enostavno? Ja, če to dela dec, jaz z mojimi palci in ostalimi prsti ne bi daleč prišla, pa še z obema rokama? O marija sveta, to je pa mišn inposibl user posted image  user posted image  user posted image  No, je pa res, da ti verjetn nimaš 24 kg +, a ne? user posted image   user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
31.1.2008 19:00:48   
mary_lou
Ja zihr sm ja da je grosuplem v zd-ju ne vem kolegica ga ful hval, ona je sla na zacetku nosecnosti od mojga k njemu in je rekla da ni primerjave

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
31.1.2008 19:08:42   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

Ja zihr sm ja da je grosuplem v zd-ju ne vem kolegica ga ful hval, ona je sla na zacetku nosecnosti od mojga k njemu in je rekla da ni primerjave

No fajn, bom pa tud jest malo razmislila v tej smeri. Dej če se ti lub, jo vprašaj, kaj ji je tolk boljš? Daljši pregledi, bolj podrobni, več pregledov in UZ-jev?...

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
31.1.2008 19:09:32   
nizy
ej user posted image sebi bi pa tut zdaj privoščla ,da grem  že v P iskat našouser posted image .
Kar se uz tiče,jaz  sem ga imela čisto vsak pregled, zadnji mesec pa kar  4krat. Pa zmeraj pregleda pretok plodovnice, pa kolk je pojstlca ob maternici ali steni, težo itd...
Jaz sem z mojim G zadovoljna ,pa s Tratnjekom tudi ,sicer je grob user posted image ,ampak dober diagnostik.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
31.1.2008 19:09:56   
dolenjka
Tle v Ivančni je tudi baje ena ženska ful fajn - Jadranka Fink (pa še en priimek zraven), sam ima 3 tedne čakalne dobe, tudi to je bil eden od razlogov, da se nisem odločila. Jo pa res hvalijo, pa drugače dela tudi v ZD Fužine.

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
31.1.2008 19:10:45   
mary_lou
Bom prasala ni panike user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
31.1.2008 19:12:16   
MetiLu
Ej Dolenjka, prov rada bi te vidla v P na računalniku user posted image  user posted image  user posted image  Pomojem boš čist preveč v user posted image , da bi nam branila rojevat ampak, nas boš vse po vrsti pošiljala v P user posted image  

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
31.1.2008 19:16:30   
ella79
dolenjka a ti res misliš, da boš mela še v P vse pod kontrolo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sam si mal kruta, mi ne daš odpustnice prej kot ob 12-ih? hvala, bivša prijateljica user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
31.1.2008 19:18:25   
dolenjka
Itak, da mi je jasn, da tistka računalnika še vidla ne bom, ampak vem pa kje je, ker je zadnjič moj neki šaril po njemu user posted image
Sam mal sem vas hotla prestrašit in zabavat, ker sem vas popoldan zapostavljala user posted image  user posted image  user posted image

O Ella bivša frendica, kako si? Kerj špona, al je že kej boljš? Sorči, sam ti ne dovolim med januarčice user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
31.1.2008 19:23:43   
ella79
ej dolenjka tudi če bi takoj zdele šla v P (pa se ni za bat) skor sigurno ne bi bila januarčica in si tudi ne želim biti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
31.1.2008 19:26:47   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

ej dolenjka tudi če bi takoj zdele šla v P (pa se ni za bat) skor sigurno ne bi bila januarčica in si tudi ne želim biti user posted image user posted image user posted image

No, ne prlizuj se zdej. Jutr po 12. uri dobiš pisno in to je to, pa brez debate, jo je blo že čist preveč user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
31.1.2008 19:27:39   
jencili
Metilu verjemi, da se tudi meni sami ne bi dalo s tem ukvarjati, zato sem svojemu dragemu lepo razložila, da mi bo to pomagalo, da ne bom tok trpela med porodom in se je seveda takoj strinjal, da mi pri tem pomaga.user posted image

Dolenjka - res je tudi, da nisem na +24, pač pa zaenkrat na +10kg.user posted image user posted image user posted image

Sicer bi pa tko rekla - same nosimo, slabo oz. sploh ne spimo, vse nas boli itd. Mislim, da je najmanj kar lahko naši dragi naredijo to, da nam tkole s kakšnimi masažami malo pomagajo. A ni tko?

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?