|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
31.1.2008 16:41:59   
Marusah
Nič, grem k sosedi na eno user posted image .

Pridne bodite...in še danes noge skup tišite user posted image user posted image user posted image

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
31.1.2008 16:52:04   
Februarka08
Juhu, komaj čakam jutri, da se začne NAŠ mesec... user posted image user posted image Sem ga toooooooooooooolk dolg čakala...user posted image Pr men je bla dopoldne mal tašča na obisku in sem tud jamrala, da se mi vleče vse skup, da se samo prestavljam iz sobe v sobo in mi pravi, še malo, pol pa itak ne bo več časa za kaj takega... To vsi pravijo, nihče pa ne razume.user posted image Jest sem tud že sita tv in ležanja... Tako bi šla rada mal ven, pa kar ne upam, da ne bom kam šla.user posted image Jaz morm vsaj še 1 teden zdržat, potem se mi bo pa tud tavelik kamen odvalil od srca...
No, sedaj grem pa spet nazaj na kavč, kaj pa nej?user posted image Sem itak sama doma...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
31.1.2008 17:01:10   
ella79
men je tudi noro dolgčas user posted image se pa toležim s tem, da mi kasnej zagotovo ne bo in komaj čakam dolge dneve in dolge sprehode. Sej bo kmal februarske user posted image
jaz visim cel da na tem računalniku, k po tv res ni nič, pa sej mi sploh nikol ni blo za tv gledat.... pa mal kako igrco za izi udarim
evo če se katera hoče kej špilat http://www8.asiagames.com/

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
31.1.2008 17:06:02   
Februarka08
Ella, sploh si ne predstavljam kakšna bi bila jaz, če bi imela jutri PDPuser posted image user posted image . Pomoje bi kar skakala od veseljauser posted image in mojega cel večer matrala v postelji z joto.user posted image Verjetno bo pa situacija čisto drugačna (no, če sploh pridem to tja...). Spet me neki trebuh buba ker sem fige jedla... Se mi že kar mal obračajo, ampak kao morm zarad železa - spet mi je padel.user posted image Nič, zdaj grem pa res še mal na kavčka. 

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
31.1.2008 17:16:02   
ella79
mojga itak ni cel dan, tako da je z joto bolj (beri zelo) slabo user posted image
kok pa maš hemoglobina? men je tudi padu zdej na 130, ampak to je čist ok

Neposredna povezava do sporočila: 3805
31.1.2008 17:18:02   
Suzi*
Vse tako jamrate, da vam je dolgčas, jaz pa ful uživam dopoldne v miru in počasnem tempu, v miru jem, spijem čajček ali belo kavo, popoldne je itak akcija, pa nič počitka, razen če je kakšna risanka. Boste vidle res pol, kako boste cenile kakšno urico miru. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

Neposredna povezava do sporočila: 3806
31.1.2008 17:21:21   
Suzi*
evo, če bo katera sudoku špilala. user posted image

http://24ur.com/bin/sudoku.php?section_id=68

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
31.1.2008 17:25:39   
ella79
sej jaz vem, da bo potem skoz akcija, sam jaz sem sama od devetih zjutri do osmih zvečer user posted image je kar dolga, do štirih, petih je hitro, potem se mal vleče user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
31.1.2008 17:33:01   
Suzi*
ela, te čist razumem. mojga tud še vedno ni doma. tudi jaz kljub tamalmu pogrešam odrsalo družbo, če sem cel dan doma. probam vsaj malo tudi ven it, med ljudi, se takoj drugače počutim.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
31.1.2008 17:39:27   
MetiLu
Sej zarad dolgčasa sem se tud jest danes odpravila od doma, zdej mi pa od tega letanja naokol spet trebuh otrdeva user posted image  jaz tud že komaj čakam, da pride mali na svet, da bo kej dogajal, po drugi strani je pa res, da bomo še precej pogrešale tele samotne urice user posted image

No samo da vas malo podražim, gratinirane palačinke so bile ful ful dobre, sem na netu najdla en fajn recept user posted image  user posted image  user posted image  Tolk o mirkanju pri hrani user posted image  Pa še lubek mi je zdej s kavico postregu user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
31.1.2008 17:40:03   
ella79
sej jaz grem vsak dan na teren, če že kakšen obisk ne pade user posted image pa sej mi ni nič hudega, se ni za pritoževati, sam pomoje sem že mal neučakana user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
31.1.2008 17:41:35   
MetiLu
Ella, kako pa tebi uspe imet tolk železa user posted image  prov dober rezultat user posted image  jest ga moram pa dodajat, ker mi je tolk padu user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
31.1.2008 17:49:52   
ella79
ma ne vem user posted image sej veš da mi je tam do enga petga meseca skoz držal nad 120, potem sem mela 111, sem dobila za en mesec po eno tabletko, pa je takoj narasu nazaj na 150, sam je pač spet mal padu. Pred temi tableti sem pa en mesec ta tonik pila, tako da padu prav ni, sam dvignu pa tudi ne. Za vegi, je pomoje tudi čist ok user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
31.1.2008 17:54:44   
mary_lou
evo mene s pregleda je blo brezveze da bl brezvezno ne bi mogl bit, sm cakala 2 uri bla 20 min na ctg-ju k itak ni nic pokazu in pol adijo cez en teden pa spet user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
31.1.2008 18:02:02   
ella79
evo mene s pregleda je blo brezveze da bl brezvezno ne bi mogl bit, sm cakala 2 uri bla 20 min na ctg-ju k itak ni nic pokazu in pol adijo cez en teden pa spet

jaz sem se pa sekirala, k me ni nič na CTG-dajala user posted image itak, če se bo kej začel, se sigurno ne bo ravno takrat, k si tam. Al se motim user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
31.1.2008 18:07:55   
mary_lou
Ma ja ne sekiri se Ella nč ne zamujas ce nimas ctg-ja, jest sm bla ze 3 krat pa sej pravim brezveze, mislm ce bi mela popadke bi ze sama to vedla, srcek od user posted image pa tud G prek uz-ja poslusa pa vid tko da je po moje ctg res brezvezen! pa se vse te boli k mors na hrbtu lezat pa pr miru .........

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
31.1.2008 18:16:55   
ella79
men se je sam čudno zdelo, da me ni nič dala na CTG, k vse neki hodite... men je sam napotnico dala za amnio na PDP, in tam pomoje naredijo tudi CTG, pa potem si ponovno naročen na 2-3 dni, če se nič ne začne dogajat
a to amnio potem pri vseh delajo, ko pridejo do roka user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
31.1.2008 18:19:00   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

mojga itak ni cel dan, tako da je z joto bolj (beri zelo) slabo user posted image
kok pa maš hemoglobina? men je tudi padu zdej na 130, ampak to je čist ok

Kolk maš hemoglobina???!!!????!!! user posted image user posted image user posted image Jest sem ga mela zdej 108! 127 sem ga mela samo v 1. posvetovalnici, potem pa nič več, pa jem sedaj sirup... Groza...
Me je pa moj glihkar tako razkuru, da sem sam v user posted image padla. Itak ga ni cele dneve doma, ko se pa slišva po telefonu pa sam vpije. Sem tok huda, da bi kar kričala. Pride samo na kosilo, večerjo, pa še v pojstli se srečava, tam pa itak takoj lahko noč, jaz imam šiht.user posted image Tako sem žalostna, da ne znam povedat.user posted image Dobr, da me vsaj user posted image mal potolaži... Vsaj en/a me ma rad/a.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
31.1.2008 18:22:28   
MetiLu
Mary lou, kaj si pa mislila, da ti bodo na pregledu še preverjali? Jaz sem imela zadnji UZ v 32. tednu, sedaj mi pa vsakič samo srček posluša, meni ne dela CTG-ja. Pa pomojem tudi ni potrebe, sej ko dobiš prave popadke greš v P in te tam dajo na CTG... Pa pritisk mi vsakič sestra izmeri, to je pa vse. O kg pa sama poročam user posted image  Je pa res za pop*** ker moraš tolk časa čakat user posted image  Jest zdej vsakič pridem takoj na vrsto, ponavadi gre ena pred mano v ordinacijo, samo pol sem takoj jaz na vrsti. Ne čakam več kot 15 min.

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
31.1.2008 18:23:30   
mary_lou
Hmmmmm eno mogoče butasto vprasanje kaj je amnio? jest nimam nobene napotnice za to niti moj G tega nc ne omenja?

Neposredna povezava do sporočila: 3820
31.1.2008 18:24:41   
MetiLu
Februarka user posted image user posted image user posted image  

Ella, kaj pa je to amnio? user posted image  Jest nič ne vem o tem?

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
31.1.2008 18:26:39   
larisa
Ah ti naša februarka, ne bit user posted image , sej nas je še veliko ki te imamo rade user posted image user posted image user posted image
Kr tvojga mal v rit suni, pa bo bolš....user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
31.1.2008 18:26:49   
ella79
jaz sem mela skoz 150 hemoglobina, mi ga je pa merila vsak mesec, kar se mi zdi zelo fajn user posted image

februarka to so naši hormončki. Sem jaz ista. Midva mava pa bojne glede imena, da mam že polno glavo... user posted image verjetno je tvoj še mal napet glede službe.. se že ve kaj bo? Itak nas pa ne zastopjo, da rabmo tudi me mal več pozornosti in nežnosti... user posted image user posted image aja mene pa moj še jezi, k skoz govori, da itak bo user posted image dva tedna zamuju, jaz pa že čist naštelana da bo zdej zdej

Neposredna povezava do sporočila: 3823
31.1.2008 18:28:46   
mary_lou
Ja meti moji kolegici se G ful posveti ma par dni za mano rok pa ji je vcer MV gledu pa kolicino plodovnice preverju pa UZ delu, kri ji na vsakem pregledu vzame men jo je pa 2 krat v celi nosecnosti, ma ne vem no cist je razlicno od G do G. Pa dobr sej ni panike sam to čakanje me jezi sm bla ob 3 narocena na vrsti pa ob 5-ih. 

Mogoče sm pa sam jest tecna hehehe me hormoni dajejo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
31.1.2008 18:30:29   
Februarka08
Oh, dobr da mam vsaj vas...user posted image Potem se pa sprašuje, zakaj toliko visim na RR?user posted image Edin tukaj me razumete... user posted image
Larisa, saj ga bom sunila malo v tazadnjo, si bo že zapomnil.user posted image
Kolikor jaz vem je amnio, da ti pregledajo plodovnico... Al se motim? In to baje tudi malo sproži porod.... Vsaj tko so mi rekl...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?