Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice - 3.del 31.1.2008 16:41:59
|
|
|
|
Marusah
|
Nič, grem k sosedi na eno . Pridne bodite...in še danes noge skup tišite
|
|
RE: Februarčice - 3.del 31.1.2008 16:52:04
|
|
|
|
Februarka08
|
Juhu, komaj čakam jutri, da se začne NAŠ mesec... Sem ga toooooooooooooolk dolg čakala... Pr men je bla dopoldne mal tašča na obisku in sem tud jamrala, da se mi vleče vse skup, da se samo prestavljam iz sobe v sobo in mi pravi, še malo, pol pa itak ne bo več časa za kaj takega... To vsi pravijo, nihče pa ne razume. Jest sem tud že sita tv in ležanja... Tako bi šla rada mal ven, pa kar ne upam, da ne bom kam šla. Jaz morm vsaj še 1 teden zdržat, potem se mi bo pa tud tavelik kamen odvalil od srca... No, sedaj grem pa spet nazaj na kavč, kaj pa nej? Sem itak sama doma...
|
|
RE: Februarčice - 3.del 31.1.2008 17:01:10
|
|
|
|
ella79
|
men je tudi noro dolgčas se pa toležim s tem, da mi kasnej zagotovo ne bo in komaj čakam dolge dneve in dolge sprehode. Sej bo kmal februarske jaz visim cel da na tem računalniku, k po tv res ni nič, pa sej mi sploh nikol ni blo za tv gledat.... pa mal kako igrco za izi udarim evo če se katera hoče kej špilat http://www8.asiagames.com/
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 31.1.2008 17:06:02
|
|
|
|
Februarka08
|
Ella, sploh si ne predstavljam kakšna bi bila jaz, če bi imela jutri PDP . Pomoje bi kar skakala od veselja in mojega cel večer matrala v postelji z joto. Verjetno bo pa situacija čisto drugačna (no, če sploh pridem to tja...). Spet me neki trebuh buba ker sem fige jedla... Se mi že kar mal obračajo, ampak kao morm zarad železa - spet mi je padel. Nič, zdaj grem pa res še mal na kavčka.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 31.1.2008 17:16:02
|
|
|
|
ella79
|
mojga itak ni cel dan, tako da je z joto bolj (beri zelo) slabo kok pa maš hemoglobina? men je tudi padu zdej na 130, ampak to je čist ok
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 31.1.2008 17:18:02
|
|
|
|
Suzi*
|
Vse tako jamrate, da vam je dolgčas, jaz pa ful uživam dopoldne v miru in počasnem tempu, v miru jem, spijem čajček ali belo kavo, popoldne je itak akcija, pa nič počitka, razen če je kakšna risanka. Boste vidle res pol, kako boste cenile kakšno urico miru.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 31.1.2008 17:21:21
|
|
|
|
Suzi*
|
evo, če bo katera sudoku špilala. http://24ur.com/bin/sudoku.php?section_id=68
|
|
RE: Februarčice - 3.del 31.1.2008 17:25:39
|
|
|
|
ella79
|
sej jaz vem, da bo potem skoz akcija, sam jaz sem sama od devetih zjutri do osmih zvečer je kar dolga, do štirih, petih je hitro, potem se mal vleče
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 31.1.2008 17:33:01
|
|
|
|
Suzi*
|
ela, te čist razumem. mojga tud še vedno ni doma. tudi jaz kljub tamalmu pogrešam odrsalo družbo, če sem cel dan doma. probam vsaj malo tudi ven it, med ljudi, se takoj drugače počutim.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 31.1.2008 17:39:27
|
|
|
|
MetiLu
|
Sej zarad dolgčasa sem se tud jest danes odpravila od doma, zdej mi pa od tega letanja naokol spet trebuh otrdeva jaz tud že komaj čakam, da pride mali na svet, da bo kej dogajal, po drugi strani je pa res, da bomo še precej pogrešale tele samotne urice No samo da vas malo podražim, gratinirane palačinke so bile ful ful dobre, sem na netu najdla en fajn recept Tolk o mirkanju pri hrani Pa še lubek mi je zdej s kavico postregu
|
|
RE: Februarčice - 3.del 31.1.2008 17:40:03
|
|
|
|
ella79
|
sej jaz grem vsak dan na teren, če že kakšen obisk ne pade pa sej mi ni nič hudega, se ni za pritoževati, sam pomoje sem že mal neučakana
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 31.1.2008 17:41:35
|
|
|
|
MetiLu
|
Ella, kako pa tebi uspe imet tolk železa prov dober rezultat jest ga moram pa dodajat, ker mi je tolk padu
|
|
RE: Februarčice - 3.del 31.1.2008 17:49:52
|
|
|
|
ella79
|
ma ne vem sej veš da mi je tam do enga petga meseca skoz držal nad 120, potem sem mela 111, sem dobila za en mesec po eno tabletko, pa je takoj narasu nazaj na 150, sam je pač spet mal padu. Pred temi tableti sem pa en mesec ta tonik pila, tako da padu prav ni, sam dvignu pa tudi ne. Za vegi, je pomoje tudi čist ok
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 31.1.2008 17:54:44
|
|
|
|
mary_lou
|
evo mene s pregleda je blo brezveze da bl brezvezno ne bi mogl bit, sm cakala 2 uri bla 20 min na ctg-ju k itak ni nic pokazu in pol adijo cez en teden pa spet
|
|
RE: Februarčice - 3.del 31.1.2008 18:02:02
|
|
|
|
ella79
|
evo mene s pregleda je blo brezveze da bl brezvezno ne bi mogl bit, sm cakala 2 uri bla 20 min na ctg-ju k itak ni nic pokazu in pol adijo cez en teden pa spet jaz sem se pa sekirala, k me ni nič na CTG-dajala itak, če se bo kej začel, se sigurno ne bo ravno takrat, k si tam. Al se motim
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 31.1.2008 18:07:55
|
|
|
|
mary_lou
|
Ma ja ne sekiri se Ella nč ne zamujas ce nimas ctg-ja, jest sm bla ze 3 krat pa sej pravim brezveze, mislm ce bi mela popadke bi ze sama to vedla, srcek od pa tud G prek uz-ja poslusa pa vid tko da je po moje ctg res brezvezen! pa se vse te boli k mors na hrbtu lezat pa pr miru .........
|
|
RE: Februarčice - 3.del 31.1.2008 18:16:55
|
|
|
|
ella79
|
men se je sam čudno zdelo, da me ni nič dala na CTG, k vse neki hodite... men je sam napotnico dala za amnio na PDP, in tam pomoje naredijo tudi CTG, pa potem si ponovno naročen na 2-3 dni, če se nič ne začne dogajat a to amnio potem pri vseh delajo, ko pridejo do roka
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 31.1.2008 18:19:00
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 mojga itak ni cel dan, tako da je z joto bolj (beri zelo) slabo kok pa maš hemoglobina? men je tudi padu zdej na 130, ampak to je čist ok Kolk maš hemoglobina???!!!????!!! Jest sem ga mela zdej 108! 127 sem ga mela samo v 1. posvetovalnici, potem pa nič več, pa jem sedaj sirup... Groza... Me je pa moj glihkar tako razkuru, da sem sam v padla. Itak ga ni cele dneve doma, ko se pa slišva po telefonu pa sam vpije. Sem tok huda, da bi kar kričala. Pride samo na kosilo, večerjo, pa še v pojstli se srečava, tam pa itak takoj lahko noč, jaz imam šiht. Tako sem žalostna, da ne znam povedat. Dobr, da me vsaj mal potolaži... Vsaj en/a me ma rad/a.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 31.1.2008 18:22:28
|
|
|
|
MetiLu
|
Mary lou, kaj si pa mislila, da ti bodo na pregledu še preverjali? Jaz sem imela zadnji UZ v 32. tednu, sedaj mi pa vsakič samo srček posluša, meni ne dela CTG-ja. Pa pomojem tudi ni potrebe, sej ko dobiš prave popadke greš v P in te tam dajo na CTG... Pa pritisk mi vsakič sestra izmeri, to je pa vse. O kg pa sama poročam Je pa res za pop*** ker moraš tolk časa čakat Jest zdej vsakič pridem takoj na vrsto, ponavadi gre ena pred mano v ordinacijo, samo pol sem takoj jaz na vrsti. Ne čakam več kot 15 min.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 31.1.2008 18:23:30
|
|
|
|
mary_lou
|
Hmmmmm eno mogoče butasto vprasanje kaj je amnio? jest nimam nobene napotnice za to niti moj G tega nc ne omenja?
|
|
RE: Februarčice - 3.del 31.1.2008 18:24:41
|
|
|
|
MetiLu
|
Februarka Ella, kaj pa je to amnio? Jest nič ne vem o tem?
|
|
RE: Februarčice - 3.del 31.1.2008 18:26:39
|
|
|
|
larisa
|
Ah ti naša februarka, ne bit , sej nas je še veliko ki te imamo rade Kr tvojga mal v rit suni, pa bo bolš....
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 31.1.2008 18:26:49
|
|
|
|
ella79
|
jaz sem mela skoz 150 hemoglobina, mi ga je pa merila vsak mesec, kar se mi zdi zelo fajn februarka to so naši hormončki. Sem jaz ista. Midva mava pa bojne glede imena, da mam že polno glavo... verjetno je tvoj še mal napet glede službe.. se že ve kaj bo? Itak nas pa ne zastopjo, da rabmo tudi me mal več pozornosti in nežnosti... aja mene pa moj še jezi, k skoz govori, da itak bo dva tedna zamuju, jaz pa že čist naštelana da bo zdej zdej
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 31.1.2008 18:28:46
|
|
|
|
mary_lou
|
Ja meti moji kolegici se G ful posveti ma par dni za mano rok pa ji je vcer MV gledu pa kolicino plodovnice preverju pa UZ delu, kri ji na vsakem pregledu vzame men jo je pa 2 krat v celi nosecnosti, ma ne vem no cist je razlicno od G do G. Pa dobr sej ni panike sam to čakanje me jezi sm bla ob 3 narocena na vrsti pa ob 5-ih. Mogoče sm pa sam jest tecna hehehe me hormoni dajejo
|
|
RE: Februarčice - 3.del 31.1.2008 18:30:29
|
|
|
|
Februarka08
|
Oh, dobr da mam vsaj vas... Potem se pa sprašuje, zakaj toliko visim na RR? Edin tukaj me razumete... Larisa, saj ga bom sunila malo v tazadnjo, si bo že zapomnil. Kolikor jaz vem je amnio, da ti pregledajo plodovnico... Al se motim? In to baje tudi malo sproži porod.... Vsaj tko so mi rekl...
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?