|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
31.1.2008 12:57:28   
larisa
Nizy, mene so tko prestrašili s tem pregledom MV, da zdej skos neki o tem razmišljamuser posted image user posted image . Ampak ne bom več, kar bo bo....

Punce, Mala_pikica je še včeraj 21.21 zvečer napisala da ma skos ene krče ampak da verjetno pa to ni to in ob 5h je že cartala user posted image , joj tele februarčice ful lepo rojevajouser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
31.1.2008 12:59:00   
buči
user posted image  za vse dojenčke!

Moja g je pa tako lena, da me še ni dala na CTG, pa imam le še en teden ... user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
31.1.2008 13:01:36   
maja80
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

IZVIRNO SPOROČILO: maja80

Larisa : jaz sem včeraj bila na CTG- ju in na pregledu in je bil Tratnjek. Je imel zgleda dober dan k je bil tko dobre volje. user posted image

Uf a pol so ga v Indiji mal razvedrili user posted image user posted image . A te je vaginalno pregledoval, oz. pregledoval odprtost MV???

Ja pregledal mi je MV. Pa moram rečt, da me niti ni tko bolelo pa tud nič krvavela. Prejšnič me je pregledala Dražičeva in sem mislila da bom s stola dol ušla k je bla tko groba. Zgleda mu je Indija dobro dela, samo za kok časa je pa vprašanje. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
31.1.2008 13:05:22   
vrtnica76
user posted image mala_pikica,čestitke za Lukca!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Zdej pa le uživejta in se cartejta!Pa čimprej pridita domov.

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu maja80)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
31.1.2008 13:06:32   
Mateja81
user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image
    user posted image

Čestitke Mali pikici za user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače sem bila pa jaz tudi danes pridna sem si uredila moj avto ker je bil pa res že katastrofalenuser posted image user posted image . No sam zunaj ga še morem odpeljat umit pa bo spet prepoznavenuser posted image . Ja pa spala sem koooonnčnooo fajn čeprav tud mene fuul trebuh boliuser posted image user posted image user posted image sploh ponoči.

Ej punce mene pa malo skrbi kje je kati kati ker se še ni javila odkar je šla v bolnišnico...sicer sem ji jaz najbližje...ampak nimam pa njene mobi št. Stara mama mi a še tud ni sporočila da bi že zibali user posted image (je njihova soseda) ne vem, ne vem mal mi je sumljivo tole...

12.02.2008 je prikukal na svet naš sonček Patrik

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
31.1.2008 13:07:29   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Sam eno vprašanje: A je Suzi kej prosilaza dovoljenje, da je danes dopoldan ni na RR? Če se ne motim ni nič pisala o kakšnih "opravkih" user posted image  

user posted image user posted image  Dolenjčica moja, ti pa res zelo skrbiš zame. user posted image  vas berem trenutno, pol bom pa še kej natipkala.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
31.1.2008 13:17:06   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

Sam eno vprašanje: A je Suzi kej prosilaza dovoljenje, da je danes dopoldan ni na RR? Če se ne motim ni nič pisala o kakšnih "opravkih" user posted image  

user posted image user posted image  Dolenjčica moja, ti pa res zelo skrbiš zame. user posted image  vas berem trenutno, pol bom pa še kej natipkala.

Teb smešn a ne? Čak se user posted image  babji user posted image ! Kva se pa to prav, da me tkole v skrbi spravljaš? In v mojem stanju? Pazi se, sej bom jaz pršla kmal v NM, pa se bova lovili, boš vidla, boš tko shujšala k boš bežala pred mano, da te tut lastn dec ne bo prepoznal user posted image  user posted image  user posted image

Sayuri, ne, ni Likar, je pa Merlo user posted image  Likar mi je pa HGS delal in sta oba taka pacienta, da jih daleč na okrog ni! Upam, da če Merlo ne bo na šihtu ko bom rodila, da bo vsaj Likar! Od kar njiju poznam, bi kar vsak mesec tja hodila user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
31.1.2008 13:21:00   
misar
česitke mali pikici user posted image user posted image user posted image user posted image ...spet mamo fantička v februarski družinici, zdaj grem pa lahko jaz rodit, ko ravno punčko pričakujem user posted image user posted image user posted image user posted image

danes sem bila že pridna...zgodaj vstala, pospravila dnevno sobo,pobrisla prah, visela na rruser posted image user posted image , skuhala kosilce, veliko jedla user posted image user posted image , zdaj sam še posodo pomijem pa grem mal ven, se skozi blake neki sonček kaže user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
31.1.2008 13:21:29   
anandrej
Bravo, mala_pikica user posted image user posted image Pa le ni ratal, da bi te še v februar stišal user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
31.1.2008 13:27:50   
Suzi*

IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

Teb smešn a ne? Čak se user posted image  babji user posted image ! Kva se pa to prav, da me tkole v skrbi spravljaš? In v mojem stanju? Pazi se, sej bom jaz pršla kmal v NM, pa se bova lovili, boš vidla, boš tko shujšala k boš bežala pred mano, da te tut lastn dec ne bo prepoznal user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Lubica, kdaj prideš???? user posted image user posted image  Lahko že pred PDP, da bomo šle prej v P, lahko pa kr kmal po P, da bomo hitro shujšale. user posted image user posted image user posted image  Drugač boš pa obveščena, če se bo pri meni kaj dogajalo, ok??? Tako da bodi lepo pomirjena, dokler ne dobiš kakšnega sms-ja od mene, da kaj dogaja. Do takrat pa ...... ja, verjetno šopingiram, kokr je že Pinči ugotovila. user posted image user posted image user posted image

Zjutrak, ko malega odbeljem v varstvo, ponavadi ni časa za RR. Danes sem ga odpeljala, pol sem pa na 3 bankah mela ene stvari za uredit, pa na DURS sem šla tist zahtevek za družinske člane oddat, pa v vrtec sem šla oddat vlogo za vrtec za naše dete za septembra, pol sem šla pa še po mal fasnge, pa sem zadnje everčke pustila tam. user posted image user posted image  še dobr da je v torek plača.
Tako da tavelike opravke pred P sem zrihtala in sem fuuuuul vesela. Zdej me pa čaka samo še generalno pucanje celega stanovanja. user posted image user posted image  Za to pa res ni nobene volje in energije. user posted image  

Mala_pikica, ČESTITKE za user posted image  Lukca!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Katera bo danes šla v P po punčko, da bo parček?????? user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
31.1.2008 13:30:42   
Janey
Eno ? : Vse popadke spremlja tudi otrdevanje trebuha?

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
31.1.2008 13:31:12   
Februarka08
Mala_pikica čestitke za sinčka Lukca!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
31.1.2008 13:38:09   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

Kokr se jaz spomnim popadkov, je res tako, da trebuh otrdi, pa pri meni je šla bolečina ob tem nekje od zadaj od križa pa okol bokov do medenice spredaj.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
31.1.2008 13:39:44   
mojani
mala_pikica iskrene čestitke za sinka, tebi pa čimprejšnje okrevanje.
user posted image

mojca+jani = ambrož (23.2.2008) & ožbej (25.12.2010)

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
31.1.2008 13:40:44   
misar

kar pozabi punca!!! zdaj je na vrsti ena, da dodamo punčko...in to bi bila lahko prav jazuser posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
31.1.2008 13:41:22   
mojani
meni pa se zdejle kuha krompirček za k regratu. je bla moja mami spet takoooooooooo prijazna, da mi ga je nabrala.

mojca+jani = ambrož (23.2.2008) & ožbej (25.12.2010)

(odgovor članu mojani)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
31.1.2008 13:42:55   
torcica
Mala pikica, čestitke za Lukca user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu mojani)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
31.1.2008 13:46:10   
dolenjka
Suzi, pridem po porodu a prov? Sam upam, da mam več kondicije k ti, drugač boš ti mene preganjala user posted image  user posted image  user posted image

Zdele pa moja mami pride in se opravičujem, ker vas bom mal zapostavljala user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu mojani)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
31.1.2008 13:47:21   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: misar

kar pozabi punca!!! zdaj je na vrsti ena, da dodamo punčko...in to bi bila lahko prav jazuser posted image user posted image

hehe...če grem jaz potem lahko greta 2 s pupama imaš ti več možnostiuser posted image user posted image
ma jaz sem celo dopoldne že taka betežna, slabotna in cela zlimana, pa še neke krče mam...kar močne, ampak brez enakomernih presledkov in otrdevanja trebuha.

grem zdaj v Puser posted image user posted image ampak sem zmenjena, da se nebo dolenjka kaj vstrašla, da vam pobegnemuser posted image user posted image

se javim zvečer, če bom še 2 v 1 user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
31.1.2008 14:01:07   
Suzi*
Janey, dobro opravi. čakamo poročilo, pa kakršnokoli že bo. user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
31.1.2008 14:03:21   
pina-1
suzika dan... samo da si se javla, čila , zdrav in celauser posted image user posted image user posted image
si pa dolenjko kar fajn razjezila. si pa veliko upašuser posted image user posted image user posted image user posted image

mala pikica še uki čestitke za user posted image . čimprej pridita domov pa čakamo tvojo porodno zgodbo...

Se pa strinjam, da februarke kar lepo rojevajo, brez nekih težkih porodov. LE tako naprej pa bo super.

No naše stanovanje se sveti in lepo dišiuser posted image user posted image user posted image  sedaj samo še kosilo skuha do konca in pol popoldne še Mio peljem na plesne... Juhh še vedno kar tekam in laufam okoli. Sploh ni časa za  it rodituser posted image user posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
31.1.2008 14:29:26   
jencili
hej,

men se pa dons nč kej ne da pisat...cel dan že samo berem, kako lepo čvekate...

Britje...?!?!?!
Kako se kera sploh še lahko sama? Pri meni ni variante, pa nisem ravno big mama, pa ne gre. Za to poskrbi moj dragi, akaterega ravno danes ponovno čaka ta podvig user posted image

Jst pa zdele skočim pod tuš in pranje glave, da bom lepa za jutrišni pregled - končno! Res se te trije tedni komad vlečejo!!! user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
31.1.2008 14:38:04   
Suzi*
Pinči, blagor tebi. Jaz bi tud kar eno tetko, da bi stanovanje spucala. meni se tako ne da, pa še trebuh rata kmalu pretežak za taka opravila.user posted image
Si pa lepo pomirila dolenjko prej, pa še prav si imela. če bo kaj dogajalo (pa itak še ne sme), boste zvedle, prej pa ni potrebe skrbet. se ne bom kar tako v zemljo vdrla. user posted image

jencili, jaz sem se glih v ponedeljek nazadnje sama pobrila.....malo na slepo malo z ogledalcem. user posted image  je pa res že pravi podvig tole ratalo. user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
31.1.2008 14:40:31   
pina-1
jencili, o britju tam dol nebi kaj dosti. to je pri meni že cel projekt, mojga kar neki repričujem da to nardi namesto mene, pa vedno rečda da jutri...pol pa znorim pa poskusim sama nardit kar lahko...no za v sredo bo pa moral najti čas, ker sledi G pregled in moram biti tipi topi.

sam danes pa ne čvekamo pridno... Nam ne bo ratalo 4. dela odpret preden bomo začele rojevat kot po tekočem traku... bo zopet big mama jeznauser posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
31.1.2008 14:41:04   
ella79
mala pikica user posted image user posted image user posted image user posted image za Luka

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?