Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Sam eno vprašanje: A je Suzi kej prosilaza dovoljenje, da je danes dopoldan ni na RR? Če se ne motim ni nič pisala o kakšnih "opravkih" Dolenjčica moja, ti pa res zelo skrbiš zame. vas berem trenutno, pol bom pa še kej natipkala. Teb smešn a ne? Čak se babji ! Kva se pa to prav, da me tkole v skrbi spravljaš? In v mojem stanju? Pazi se, sej bom jaz pršla kmal v NM, pa se bova lovili, boš vidla, boš tko shujšala k boš bežala pred mano, da te tut lastn dec ne bo prepoznal Lubica, kdaj prideš???? Lahko že pred PDP, da bomo šle prej v P, lahko pa kr kmal po P, da bomo hitro shujšale. Drugač boš pa obveščena, če se bo pri meni kaj dogajalo, ok??? Tako da bodi lepo pomirjena, dokler ne dobiš kakšnega sms-ja od mene, da kaj dogaja. Do takrat pa ...... ja, verjetno šopingiram, kokr je že Pinči ugotovila. Zjutrak, ko malega odbeljem v varstvo, ponavadi ni časa za RR. Danes sem ga odpeljala, pol sem pa na 3 bankah mela ene stvari za uredit, pa na DURS sem šla tist zahtevek za družinske člane oddat, pa v vrtec sem šla oddat vlogo za vrtec za naše dete za septembra, pol sem šla pa še po mal fasnge, pa sem zadnje everčke pustila tam. še dobr da je v torek plača. Tako da tavelike opravke pred P sem zrihtala in sem fuuuuul vesela. Zdej me pa čaka samo še generalno pucanje celega stanovanja. Za to pa res ni nobene volje in energije. Mala_pikica, ČESTITKE za Lukca!!! Katera bo danes šla v P po punčko, da bo parček??????