|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
31.1.2008 7:50:45   
Anonimen
Arabela- čist sem ti foušuser posted image

Čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za izpit

meni se je pa danes sanjalo, da so še mene blokiral na tem rr-juuser posted image user posted image , pa da sem k Altati prišla na obisk in me je ignoriralauser posted image - to pa ni več smešno!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3901
31.1.2008 8:46:37   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

No pa je še en izpit padel.... user posted image user posted image user posted image user posted image ...  Še enega v petek potem pa jovo na novo čez 14dni...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no vidš. bravo. user posted image
nosečnost itak pozitivno vpliva na izpite, pri meni je tudi

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
31.1.2008 8:47:11   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: Remy

Arabela- čist sem ti foušuser posted image

Čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za izpit

meni se je pa danes sanjalo, da so še mene blokiral na tem rr-juuser posted image user posted image , pa da sem k Altati prišla na obisk in me je ignoriralauser posted image - to pa ni več smešno!

user posted image
pa kakšen fensi avatar. a je jogurtovuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
31.1.2008 8:49:20   
moci
hvala muki, tvoje napovedi so se uresničile. zoja ni več vroča in tudi ponoči ni bila. upam, da je to to in bo zdaj ene 2 tedna miruser posted image user posted image
mogoče bi šli pa potem vseeno v nedeljo na karnevaluser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
31.1.2008 9:24:05   
mis
hoj!

ponoči se je ful zbujala, sicer je do 5h ostala v svoji postelji. ko sem jo tipala se mi ni zdela vroča, zjutraj 36,6, zdaj pa 37,4. Bomo videli kaj bo čez dan.

bravo Arabelauser posted image user posted image user posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
31.1.2008 9:49:09   
moci
mis, držim pestiuser posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
31.1.2008 9:55:33   
*anč*
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

No pa je še en izpit padel.... user posted image user posted image user posted image user posted image ...  Še enega v petek potem pa jovo na novo čez 14dni...

ka si ti ja nor!! user posted image user posted image user posted image punca!!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
31.1.2008 10:03:36   
*anč*
jst sm ustala ob 7ih,na željo otroka user posted image ,tko,da je bil prvič pred 8 v vrtcu.sm ga oddala,ga je vzgojiteljica vzela in mi je mali pomahal!!user posted image   pikec moj mali! tko,da joka sploh še nisem doživela,lucky me!
doma pa ko da je bomba padla! sm posesala,pomila,kuhno spucala,zdej kavo pijem in se šibam učit,ker morm čez dobro uro že po malega ... kam beži čas?

mejte lep dan!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
31.1.2008 10:05:45   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: mis

hoj!

ponoči se je ful zbujala, sicer je do 5h ostala v svoji postelji. ko sem jo tipala se mi ni zdela vroča, zjutraj 36,6, zdaj pa 37,4. Bomo videli kaj bo čez dan.

No super, upam, da tako tudi ostane.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
31.1.2008 10:32:38   
Maxica
Niste pa nič kaj zgovorne, jaz imam pa lih danes mal luknje v službi, da bi vas lahko brala...
Kje ste pogrešanke, Altati je še v Prekmurju? Pa Lina z zvezdico in z afno?

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
31.1.2008 10:46:33   
pikapolona2
Evo mene maxi....sva z Brino potegnili do 9 ure....nič čudnega če je pa celo noč stokala in jokala in sem jo zopet poskušala tolažit na rokah...ahhhh....vročine danes nima....mene pa glava boli da mi jo bo razneslo......nisem več navajena da vstajam ponoči na pol ureuser posted image .

Arabela.....pridna.user posted image user posted image user posted image .....pa upam da nebo tamala zbolela

hvala za nasvete okoli Brininega noska...bom vse sprobala...včeraj sem jo nato kar z vazelinom pod noskom namazala.....pa je danes malo boljše. od kje imamo toliko žnudra ki teče iz nosauser posted image user posted image . Mi pa noče nič jest...do zdejle je popila samo pol litra čaja.....in en košček sirauser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
31.1.2008 10:49:14   
moci
altati ni več v prekmurju.
jaz kar naprej hodim čekirat na računalnik.
namesto, da bi kaj koristnega počelauser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
31.1.2008 10:50:38   
pikapolona2
evo zdej sva pa škatlo s telegrami od rojstva našle.....pa jih odpira in zapirauser posted image user posted image user posted image user posted image .....

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
31.1.2008 11:46:48   
piskot
sem vam malo fous, tistim ki ste doma. drug teden se vam pridruzim user posted image .
ampak meni nekako ne uspe it za masino brez da bi martin dobil zivcni zlom, ker ni tudi on zraven. kako vam uspeva?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

Neposredna povezava do sporočila: 3914
31.1.2008 15:03:10   
vava
drage moje dame!
upam, da me niste še čisto pozabile
zdaj sem se že čisto ufurala v službeni ritem in spet našla čas za čvekanje.
Poleg tega, da imam popolnoma slabo vest, ker sem vas toliko časa zanemarjala, vas čisto zares tudi pogrešam in res veliko mislim na vas.
Vsake toliko malo poklepetava s Frrr, tako da izvem nekaj malega novičk, ampak to ni to. Tako, da sem se odločila, da zdaj pa res napišem nekaj malega za uvodni pozdrav, kaj več pa proti večeru.
Verjetno ste maškare že obdelale, bom malce pobrskala nazaj, da dobim kakšno idejo. Luka bo najverjetneje kavboj.
Sicer je pa Luka zdaj zdrav! No razen prehladov in virozic, ki jih je pokasiral v vrtcu, ampak z bučko je vse ok.
Še ne hodi in verjetno še nekaj časa ne bo. Fizioterapevtka pravi, da naj bi v ca 4 mesecih. Ga ne smemo nič forsirati in ves čas delamo po nekih njenih navodilih in pravilih. V glavnem počasi in kvalitetno!
Sicer pa klepeta, hodi v vrtec, uživa, obožuje vodo in otroke, živali in hrano, rad riše in packa.
Ste še stalna ekipa? Je Altati že imela operacijo? Vsi že hodite? Kako ste? Imamo 2 ali kaj več nosečk? Se kaj srečujete?
Uf .... komaj čakam, da vas spet berem in klepetam.
Zvečer res kaj več. Za zdaj pa pa - pa.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
31.1.2008 15:12:53   
moci
oooooooooooooooo vavauser posted image user posted image user posted image user posted image dobrodošla

ekipa - se mi zdi, da smo kar iste, samo ene nekaj stavkajouser posted image user posted image
altati  bo sama odgovorila
mislim, da vsi hodijo
smo kar fino, sploh kadar je zvečer žur na oktobruuser posted image
nosečki sta 2 plus ena skritauser posted image
srečujemo se premalo, bo treba spet eno vele srečanje, samo zdaj smo vse v službah ...
dobimo se pa občasno v kranju na žrtju. njami. same babe.

in res lepo te je brati. in čudovito, da je luka v redu.

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
31.1.2008 15:15:42   
frrrr
vava - welcome back! user posted image user posted image  user posted image

Arabela - bravo za izpit! user posted image user posted image user posted image

pikapolona - mislim, da gre danes po pošti proti tebi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
31.1.2008 15:17:09   
frrrr
moci - ne tolk kukat na RR user posted image ZojKa ok? jo je muska iz telegramov razvedrila? 

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
31.1.2008 15:19:22   
Anonimen
grem po tamalo, potem pa če mi bo uspelo po 4h nazaj za knjige- se mi že rola in sem vse zamešalauser posted image  na koncu me bo vprašala ptice, jaz ji bom pa bolezen pri činčili opisovalauser posted image

vava- WB- lih ene par strani nazaj smo ble mal firbčne kako sta z Lukcem ( ne znam sklanjatuser posted image user posted image )

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3919
31.1.2008 15:32:57   
mis
Dan!

Mala je še pri tašči, jo grem ob 16h iskat. Ko sva šli od doma je imela 47,4, jedla nič, pri tašči je pojedla eno palačinko. Pije pa. Vsaj to. Ko sem klicala je ravno spala, je pa težko zaspala baje. Pa ponavadi ni težav. Saj jokala ni, samo umirit se ni mogla. Nekaj se kuha, pomoje. Kaj pa vem. Bomo videli zvečer. Zobka ni na vidiku, je pa dlesen že dolgo zatečena.

vava WB!

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
31.1.2008 15:46:26   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: mis

Dan!

Mala je še pri tašči, jo grem ob 16h iskat. Ko sva šli od doma je imela 47,4, jedla nič, pri tašči je pojedla eno palačinko. Pije pa. Vsaj to. Ko sem klicala je ravno spala, je pa težko zaspala baje. Pa ponavadi ni težav. Saj jokala ni, samo umirit se ni mogla. Nekaj se kuha, pomoje. Kaj pa vem. Bomo videli zvečer. Zobka ni na vidiku, je pa dlesen že dolgo zatečena.

vava WB!

Uboga revca. Upam, da je imela le 37,4.user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
31.1.2008 15:47:28   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

moci - ne tolk kukat na RR user posted image ZojKa ok? jo je muska iz telegramov razvedrila? 

Verjetno je bolj Brino od Pikapolone2.user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
31.1.2008 15:51:21   
Maxica
Vava user posted image user posted image user posted image  zelo zelo smo te vesele spet med nami, zdaj se nam pa kar redno oglašaj, če boš le utegnila. Saj veš, da skoz mislimo na vašega korenjaka.user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
31.1.2008 16:41:50   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

Verjetno je bolj Brino od Pikapolone2.user posted image

pa jo je res......sam kaj ko je hotela nato raztrgat da bi videla od kod prihaja glasba...sem posredovala in spravila da jih bo imela za spominuser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
   [Brisano sporočilo]
31.1.2008 18:07:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako otroka motivirati za domača opravila ...
Se sprašujete, kako bi kar najbolje spodbudili otroka k opravljanju svojih dolžnosti. Da vam ne bi bilo potrebno vsako s...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?