|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
30.1.2008 21:21:18   
katka28
modrookica: ja tile dohtarji za cuker so res smesni, meni so ze za 6,5 tezili user posted image tako, da se ne sekiraj.

Zaprtost je tudi moj problem pa mi je G dala neke svecke ampak jih se nisem koristila saj sem si prebavo uredila z jabolkami in redno pijem radensko in je zdaj za enkrat vse v redu.
No jaz sem imela lep namen it do zobarja in, ko sem koncno uspela prilezit v drugo nadstropje po stopnicah je gor visel napis, da je na dopustu. Tako, da me 5.2. caka najprej zobar, nato G in se ortoped moj torek bo zelo naporen in letala bom od zdravnika do zdravnika user posted image upam, da bom imela dovolj energije, da vas obvestim kaj sem zrihtala.

No za danes bom nehala s tezenjem jutri pa spet user posted image

(odgovor članu modrookica)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
30.1.2008 21:40:55   
Ketrin
Joj, kok strani smo pa danes naklofale.....Uauuuu!!!user posted image user posted image user posted image Še dobro da sem se zdele mal prklopla (lubi je šel na pivo) ker drugač bi bla jutri v službi kar kriza....

Lepa posadka s temle prehitevanjem in vrstnim redom s seznama si me pa nasmejala..... Faca si! Ampak maš čist prav. Ti si prva in lepo po vrsti gremo.....user posted image user posted image

No, jaz sem nazaj iz telovadbe. Je blo spet fino.... V ponedeljek pa začnemo s šolo....Juhuuuu! Smo res že tako daleč....

Vsem ki vas tarejo težavice in težave želim, da čimprej minejo.... user posted image

Ja tele razlage s cukrom so pa res super....Neverjetno kako nihajo....Svašta....user posted image
Majček super slikice.....bravooooo!!!!user posted image

Jabolko kaj boš sešila otročičom? Jaz bi tud tooook rada bla maškara, pa nimam nič. Vse kar sem imela mi je premalo....user posted image Tko da letos najverjetneje odpade maska party....user posted image

sem hotla neki tok pametnega napisat...pa je ušlo....skozi balkon v klet...user posted image

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
30.1.2008 21:50:19   
Ketrin
Aja, je že nazaj s kleti....

Mi bomo imeli previjalno kar v sobici..... V kopalnici pa imam prostor na pralnem stroju, če bi bilo potrebno tja nesti samo podlogo....Se bomo že sproti znajdli....user posted image

Zdaj pa grem gledat forenzike....user posted image

Se pišemo jutri!

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
30.1.2008 21:53:18   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: lepa posadka

Sedaj pa eno vprašanje...verjetno je že več kot 100 strani nazaj pisanje o blazinah za dojenje. Se spomnim, da vas je kar nekaj omenjalo, da jo boste ali ste kupile. Zadnja dva dneva sem zelo težko zaspala in mož je dobil navdih, da mi za Valentinčka kupi to reč. do sedaj je nisem nikoli imela...pa me zanima, če jo res katera uporablja za spanje...moram še kje preveriti kako je dejansko z dojenjem... Ja, pa kje in za koliko ste jo kupile ?!

Lepa posadka; tale blazina je ZLATA vredna user posted image user posted image user posted image Imam jo že več kot mesec dni in spim z njo kot user posted image Lepo si jo namestim in se nanjo naslonim in je res super. Sem pa slišala, da je za dojenje tudi super. Jaz sem jo sicer kupila od kolegice, ker je ne bo več uporabljala, drugače pa poglej:
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170513
http://www.rika123dojenje.com/
Se pa cene razlikujejo.

Tvojih porodnih zgodb še nisem uspela prebrati ... včeraj sem imela gužvo, danes sem se potepala ... si bom sprintala in sedaj v miru prebrala user posted image

Nočko user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
30.1.2008 21:57:46   
NiLe
Hej, Ketrin ... ne še zbežat stran od računalnika user posted image ... a imaš mogoče kakšno tel. ali mail od naše tršice s telovadbe?
Smotka kot sem oz. imam pač spomin kot kura ... ko sem se usedla v avto, sem ugotovila, da sem v telovadnici pozabila blazino user posted image user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
30.1.2008 22:07:20   
tosja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

26.01.

- Srčekgirll - UZ

29.01.

- simvir - GP+UZ
- Srčekgirll - GP
- zokica - GP+UZ

30.01.

- NiLe - GP
- Jo@n - GP

31.01.

- u04111976 - UZ
- resnično srečna - biopsija

04.02.

- u04111976 - GP

05.02.

- Tanja555 - GP
- Katka28 - GP
- Jo@n - 3D UZ

06.02.

- sasy20 - GP
- Ketrin - GP+UZ

07.02.

- Lepa posadka - GP+UZ
- Majček28 - GP+UZ
- tosja - GP

11.02.

- bela vrtnica - GP
- scorpiogirl - GP

12.02.

- sinskaT - UZ
- sky77 - GP

13.02.

- minicca - GP+UZ
- modrookica - GP

14.02.

- violica_23 - UZ

18.02.

- tasyo - GP+UZ

19.02.

- zokica - GP+UZ

21.02.

- Calena GP+UZ

26.02.

- simvir GP+CTG

29.02.

- Nile GP

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
30.1.2008 22:08:40   
tosja

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image    user posted image
   user posted image   A P R I L Č I C E   2 0 0 user posted image  

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

PDP 27.03.

user posted image   Naša črtica koraka: user posted image  user posted image   NS user posted image  user posted image   KR

PDP 01.04.

user posted image   Lepa posadka: user posted image user posted image user posted image   NM

user posted image   NJINJA

PDP 02.04. 

user posted image   modrookica (25 let): MF user posted image Luka  LJ

PDP 03.04.

user posted image   majazmaja

user posted image   matejka...

PDP 04.04.

user posted image   pizamca (32 let)

user posted image   Verita

user posted image   violica_23 (24 let): MF user posted image user posted image Jesenice

PDP 05.04.

user posted image   tejč29 (29 let): user posted image   Izola

user posted image   temistokleja (30 let)

user posted image   Tanja555 (29 let)

PDP 06.04.

user posted image   aisha (23 let): CE

PDP 07.04.

user posted image   Klarisa28

user posted image   jazabel (29 let): user posted image   KR

PDP 08.04.

user posted image   misa79

user posted image   Majček 28 (28 let): MF user posted image user posted image

PDP 09.04.

user posted image   maja24-2 (27 let):  user posted image Lara  MF user posted image Lan  LJ

user posted image   big mamma: user posted image user posted image user posted image user posted image   MF user posted image user posted image

PDP 10.04.

user posted image   simvir (27 let): user posted image   MF user posted image user posted image   LJ

user posted image   tosja: MF user posted image user posted image

user posted image   sončnica14

user posted image   Barb77 (30 let): user posted image user posted image   MF user posted image user posted image   LJ

user posted image   petty82

PDP 11.04.

user posted image   srečna miška: user posted image

user posted image   malamaja (27 let): user posted image   LJ

PDP 12.04.

user posted image   Katja271 (28 let): MF user posted image user posted image   NM

user posted image   tana13: user posted image

user posted image   nisika  

user posted image  
barby78: user posted image user posted image   NS user posted image user posted image

PDP 13.04.

user posted image   kekec in mojca: user posted image user posted image   SG

user posted image   ppika 

PDP  14.04. 

user posted image   sky77 (30 let):  user posted image Rok  LJ

user posted image   Calena: user posted image user posted image   MF user posted image user posted image

user posted image   Ketrin (28 let): LJ

user posted image   u04111976: user posted image user posted image user posted image user posted image   MF user posted image user posted image   CE

user posted image   5erca04: MF user posted image user posted image   MB

user posted image   Jelcy: MF user posted image  user posted image

user posted image   sasy20 (27 let): MF user posted image user posted image   LJ

user posted image   NiLe (35 let): user posted image user posted image user posted image user posted image   MF user posted image user posted image   LJ

PDP 15.04.

user posted image   Tejcha (24 let): user posted image Tilen   MF user posted image Maša

user posted image   Skabi: user posted image user posted image

user posted image   resnično srečna (35 let): user posted image user posted image   MF user posted image user posted image   LJ

PDP 16.04.

user posted image   ruki: user posted image

user posted image   tinka011

PDP 17.04.

user posted image   Krista28: user posted image user posted image   MF user posted image user posted image

user posted image   JABOLKO3: user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   MF user posted image  user posted image

PDP 18.04.

user posted image   JuR_ChIkA

user posted image   SpelliG (27 let): MF user posted image user posted image

user posted image   mišeka: NS user posted image user posted image

user posted image   darja33: MF user posted image  user posted image   CE

user posted image   Roberta69: MF user posted image user posted image

PDP 19.04.

user posted image   bondi

user posted image   bela vrtnica (29 let): MF user posted image Zara  CE

user posted image   Mamacebela

user posted image   zvončica30

user posted image   Lubici (25 let): MF user posted image user posted image   LJ

PDP 20.04.

user posted image   matejchykam (21 let): user posted image   MF user posted image user posted image

user posted image   tasyo (29 let): MF user posted image user posted image

user posted image   gregica74 (33 let): PO

user posted image   najč

user posted image   cebelca27 (27 let): Izola

user posted image   Kaa (29 let): Feldbach, Ptuj

PDP 21.04.

user posted image   malamalinca (33 let):  user posted image user posted image user posted image user posted image   MF user posted image user posted image   LJ

user posted image   shoo (32 let):  user posted image user posted image   MF user posted image user posted image   CE

PDP 22.04.

user posted image   tipriga (29 let): user posted image user posted image

user posted image   leni5 (28 let):  user posted image user posted image   Izola

user posted image   maxi133 (24 let)

user posted image   Katka28: user posted image user posted image   MF user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image   Jo@n (31 let): MF user posted image user posted image   LJ

PDP 24.04.

user posted image   T*i*A*r*A*

user posted image   zolika: MF user posted image user posted image   MB

user posted image   scorpiogirl (27 let): MF user posted image  user posted image   KR

user posted image   minicca (29 let):  user posted image user posted image

PDP 25.04.

user posted image   moon: user posted image   user posted image

user posted image   Srčekgirll (24 let): PO

user posted image   sinskaT (26 let): PO

user posted image   aprill

user posted image   MARUŠKA28 (28 let): MF user posted image user posted image

PDP 26.04.

user posted image   zokica (23 let): MF user posted image user posted image

user posted image   KatyMM: user posted image

user posted image   Sandrin (25 let):  user posted image user posted image user posted image   LJ 

PDP 28.04.

user posted image   Leiah

PDP 29.04.

user posted image   malecka24: MF user posted image user posted image   PO

user posted image   pikica030407: MF user posted image  user posted image

???  PDP  ???

user posted image   nikica18

user posted image   eminak

user posted image   avak

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Tako je do sedaj prijavljenih:
88 srečk user posted image

Z NAMI ZAČELA user posted image  POT:
lindy, Anonimna2, pinka1, Vesnyca, vebo, tejka** user posted image   
user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image

GP - ginekološki pregled
NS - nuhalna svetlina
MF - morfologija

P.S. za vse napake se vnaprej opravičujem - hitro me "pocukajte za rokav", da popravim morebitne napake.

Z RUMENO sem zapisala v kateri porodnišnici bo na svet prijokal user posted image .

Uživajte, božajte bušije in bodite  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

minicca - dobrodošla

PDP - število user posted image

01.04. 2
02.04. 1
03.04. 2
04.04. 3
05.04. 3
06.04. 1
07.04. 2
08.04. 2
09.04. 2
10.04. 5
11.04. 2
12.04. 4
13.04. 2
user posted image 14.04. 8 user posted image
15.04. 3
16.04. 2
17.04. 2
18.04. 5
19.04. 5

user posted image 20.04. 6 user posted image
21.04. 2
22.04. 5
23.04.
24.04. 4
25.04. 5
26.04. 3
27.04.
28.04. 1
29.04. 2
30.04.

??? 2 user posted image ???
PDP

14.04.2008 user posted image user posted image user posted image vodi!!!

18., 19.,20.,22. in  25. 04. 2008 user posted image user posted image user posted image
             ...gužva v porodnišnicah! user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
30.1.2008 22:14:47   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image a smo pridne!!! user posted image  user posted image  user posted image

blazina - vidim, da jo zelo hvalite. Jaz spim s povštrom ob trebuhu...zaenkrat mi odgovarja. Je pa ta blazina kr dolgo v uporabi - sem videla, da user posted image ko se pri 6 mesecih že poseda je krasna za oporo. user posted image

črpalke - pred porodom je ne mislim nabavljat. želim si in upam, da bo dojenje lepo steklo in je ne bomo potrebovali, če pa že...je lekarna oddaljena le 100m. user posted image

duda - jo bomo pa ziher vzeli že v P. Ker ne mislim forsirat - brez dude. Če jo bo želel-jo dobi, če ne-še boljše! user posted image

Tako mi2 greva še mal pred TV, pol pa v mižule...

Vsem želim mirno noč, brez obiskov..., pa sladke sanje... user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
30.1.2008 22:19:15   
katka28
Jaz  bom rodila v Celju tako, da ko se ti bo dalo lahko dopises se ne mudi ;).
Midva bi tudi imela samo podlogo na pralnem stroju pa mamo pralnico loceno od kopalnice tako, da bo treba vse omare zamnjati in urediti kopalnico malcku prijazno. Spet stroski user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
31.1.2008 8:10:48   
tasyo
No, evo... Ko naznanim, da bom manj visela tu gor, se pa vse razčvekate do onemoglosti! In moj zajtrk se bo spet prestavil za eno uro! user posted image  Najprej naj se malo pohvalim - počivanje RES zelo pomaga. Trebuh je nehal otrdevat, mala pa je imela včeraj cel dan telovadne vaje. Tako aktivna še ni bila. In posledično smo spali celo noč!!!! Sem danes čisto naspidirana, pa čeprav je zunaj katastrofalno vreme!user posted image

Barby, upam da te danes razveselijo s super novičkami in prideš domov...user posted image user posted image user posted image  user posted image    Mislim pa tudi na vse ostale s težavicami - en user posted image  še za vse vas!!!

Blazina za dojenje - je fantastičen pripomoček za spanje. Si sploh ne predstavljam, kako bi zdaj brez nje. Se tko fajn naslonim nanjo, pa med koleni me nič ne žuli, skartka, sama sem ful zadovoljna. Dobila sem jo za darilo, tako da cen ne poznam, ampak imajo jih pa v BC, Pikapolonici in verjetno še kje (vem za Kiko). Bodi pa pozorna - moja prijateljica jo je kupila v BC, pa je bila taka, ki je ves čas zvita, je ne moreš ravnat in podlagat kakor se ti zdi - no, kot en pol šlauf in tista ni ok za spat. Verjetno pa isto fajn za dojit oz, za podlagat otroka, ko še ne sedi samostojno.

Črpalke ne bom kupovala predčasno, ker jo imajo povsod na zalogi in bo že mož skočil, če bo treba, previjalno pa bomo tudi mi imeli le v sobi, saj je kopalnica premajhna. Imam pa možnost, da samo blazino položim na pralni stroj, pa je. Tako da s tem ne bom kaj veliko komplicirala. Itak se bomo potem kmalu selili, v hiši pa je prostora za vse dovolj, tudi ta previjalno v kopalnici. Mi je pa tista v Ikei zelo všeč - no, jaz bi jo seveda še pobarvala. Cena je pa neprimerljiva.

Posteljnina - BC je daleč najdražji!!! Itak tudi meni ta trgovina ne potegne glih, ampak posteljico in jogi bom pa zdaj vseeno tam vzela, ker sta v akciji. Sicer pa sem gledala posteljnine v Arielu, pa so kompleti kovtrček, obroba in povšterček okoli 70 evrov. Mater - 2 za ceno ene! Pa še vedno se mi zdi grozno drago. Če pomislim, da toliko ne plačam za posteljnino za zakonsko posteljo... Tosja, kakšna je pa dimenzija posteljnine v Ikei? Ker cene so res neprimerljive...

Sem hotela še nekaj pokomentirat, pa sem - kot ponavadi - pozabila... Mogoče se spomnim po zajtrku!

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
31.1.2008 8:10:59   
simvir
Drage moje user posted image !
Jaz vam sploh ne morem slediti, toliko ste naklofaleuser posted image user posted image user posted image

Jaz jutri zaključujem s službo, včeraj sem opravila zadnji teren, predajam kar je ostalo (ne zaradi moje krivde). Potem bom pa imela več časa in se bom počasi tudi sama lotila pregledovanja cunjic in opreme. Ker sedaj sploh nimam časa, da bi se tega lotila.

Danes je "tadebeli" četrtek in sem sodelavcu že naročila naj prinese krofe za cel oddelek - sem letos jaz najbolj debela user posted image user posted image user posted image . Pri meni so krofi sedaj skoraj dnevno na jedilnikuuser posted image

Koš za smeti
- tudi mi imamo kar navaden kopalniški koš, notri dam vrečko in nato vsak dan ali pa na dva dni praznimo. Pa se mi zdi da ne smrdi, razen ko se koš odpre. Sem sedaj sicer razmišljla o nakupu brezkasetnega koša, bom še videla. Morda ga pa dobimo, glede na to da skoraj nič drugega ne rabimo.

Previjalna v kopalnici - mi jo imamo samo v kopalnici. Smo imeli kar dosti prostora, tako da smo dali mizarju narediti komodo z nastavkom za previjanje. In se res super obnese. Našega 20-mesečnika še vedno previjamo tam. Moram pa sedaj prestaviti njegove obleke v njegovo sobo, da bo v tej komodi prostor za mala oblačilca.

Blazina za dojenje
- jaz jo imam in je super.

Črpalke pa ne kupujte v naprej, če jo boste potrebovale jo boste še vedno lahko kupile. Meni je res zelo pomagala, saj sem si nekaj časa samo črpala, ker so me bradavice tako bolele, da nisem mogla dojiti (mi je kar kri vlekel iz bradavicuser posted image )

Barby želim ti, da se še danes vrneš domov s pregleda. Tudi ostalim, ki imate težave želim, da user posted image še počakajo nekaj časa v vaših trebuščkih.

Pa user posted image za vse opravljene preglede in srečno tistim, ki jih imate še ta teden..

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
31.1.2008 8:41:08   
katka28
Blazina za dojenje: tudi jaz jo imam ze od zacetka nosecnosti kupila sem jo v arielu in je polkrozna pa mi odgovarja saj se lepo zvijem med njo pa se noga si podlozim zraven, ker me zadnje case krci hocejo neki grabit.

Mislim, da tudi nam ne bo preostalo drugega, kot da mizarju narocino dele za v kopalnico pa bo mir. Najprej sem hotela, da bi bila previjalna kar na steno pritrjena pa zdaj ne vem ali bi se to odneslo glede na rast teze pri otrocih? Kaj mislite.....

Barby kot smo ti ze vceraj rekle april je se dalec zmeni se s svojo pikico naj lepo pocaka, ce pa ne pa mirno pocivanje v bolnisnici mogoce ti dovolijo vikend izhode pa se nam takrat javi kako je s teboj.

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
31.1.2008 8:42:17   
darja33
DAAAAAN!

Js se pa javljam po dolgem času (po 3d UZ pred 14 dnevi kr neki laufam).

Zdele sem si vzela 1 uro da sem vas prebrala. Pa sej vas vsake tolk časa.

Ful mi je blo hudo, ker nisem mogla na srečanje. Na naslednje grem, pa če.....

V službi imam norijo, ker moram vse sama, pa še na zasebništvo se pripravljam (jeseni bom privat dohtarca, tak da bom ratala škrta s preiskavami...). Sej ne.
Ja, privat grem, sam me bodo še drugi encajt nadomeščali. Torej v tem letu imam velik prelomnic (otroček, magisterij, privat praksa). Sam poroka mi še fali...

Punce ful ste pridne. Mi res marsikaj olajšate. Poveste cene, primerjate kvaliteto, pa še izkušnje zraven...

Js še delam cel februar (upam...), itak pa ne najdejo rezervnega dohtarja, tak da upam da mi rata. Od 1.3. pa imam nadomeščanje..
Ja, enmal mi zatečejo noge, zvečer vidim take robe od zoknov, pa včasih me mal štihne v križu. Sicer pa vse b.p. (že trkam po lesu). Edin HRANA in TEŽA. Bi kr jedla. Vedno ko mam čas. Še sreča, da hodim v službo, sicer ne vem kaj bi blo... Mam že +9 kg. Vsak dan rečem: dans bom pa res začela paziti na zdravo prehrano... No, pa so že tu krofi... Mmmm...

Zdej pa grem na jogurt, pol pa delat naprej.

Vas popoldne spet počekiram.

Dijo.

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
31.1.2008 8:51:08   
katka28
Ja to je zelo nerodno. Hrana je tudi meni zacela disati. pa se res je zdajle je na vrsti pust (krofi) potem valentinovo ( cokolada) in  skoraj pred rojstvi se velika noc ja kdo se pa nebi zredil. Jaz zelo spostujem tiste, ki vam uspe obdrzati kile ali nekatera, ki vam jih uspe spraviti v minus. Sama sem jih pridelala + 15 spet se bo G razburjala....
Darja Dr. cesa pa si?

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
31.1.2008 8:57:24   
JABOLKO3
Dobro jutro!

Moj predzadnji dan v službi, če si ne bojo še kaj premislili. Sem se sedaj celo uro matrala z računalniškim programom, ki ga imamo za vnos podatkov - mi ni uspelo odktriti napake, pa sem malo k vam prešaltala.

Ketrin - šivam Piko Nogavičko za štiriletnika in mušketirja za šestletnika - nisem ravno neka šivilja, pa mi gre bolj počasi. Vendar v pripravah in potem na pustovanju z otrokoma zelo uživamo - geni pač (sem doma iz okolice Ptuja). Jaz se letos tudi ne bom šemila, sicer bi pa bila lahko le kak telebajsek.

Pa še glede posteljnine - ne vem, kakšno posteljnino ste gledale, da so take cene. Jaz sem prejšnji teden v BC kupila komplet za otroško posteljico (120 x 60) - rjuha, odejica,  blazinica in obroba za 49 evrov - z enimi medvedki v rumeni, opečnato oranžni in svetlo zeleni barvi.

Grem še malo delat, ve pa medtem pridno pišite.

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
31.1.2008 8:57:26   
NiLe
Včeraj smo bile pa hudo produktivne ... dejmo še malo stisnit, da pridemo do 200-tke user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: simvir

Danes je "tadebeli" četrtek in sem sodelavcu že naročila naj prinese krofe za cel oddelek - sem letos jaz najbolj debela user posted image user posted image user posted image . Pri meni so krofi sedaj skoraj dnevno na jedilnikuuser posted image

Simvir, tudi jaz jih mlatim že kakšnih 10 dni kot za šalo user posted image . Tukaj v slaščičarni v Črnučah so božanski. Zdej pa samo čakam, da začnem vzhajat user posted image user posted image

Kot je dejala Tasyo, sta dve vrsti blazine: taka, ki je kot kača in je super opora za spanje in se jo da zaviti v klopčič, ko bomo naše user posted image dojile in pa take, ki so kot polobroč.

Posteljnina; res ne vem, zakaj so te stvari takoooo drage user posted image . Jaz za to ceno dobim dva kompleta posteljnine za zakonsko posteljo. Zadnjič sem na netu odkrila eno trgovino z otroško posteljnino, spalnimi vrečami in raznimi dodatki. Ne vem, mogoče jo je pa katera že omenila .
Bolje 2x napisano kot nobenkrat user posted image http://www.odejca-sp.si/catalog1.html

Previjalna; do sedaj smo jo imeli v spalnici, sedaj pa kar v sobici. V kopalnici bom imela previjalno podlogo, da user posted image zrihtam po kopanju. Edino pogruntat moramo še, kako bomo kopali bebico. Imamo veliko kotno banjo in sklanjat se - ni ravno pametno. Mogoče bo najbolje naštimati kakšne stolice in gor banjico.

Glede črpalke pa so mamice že podale svoje izkušnje. Ni je treba iti kupiti, če imate možnost, si jo sposodite. Tudi jaz imam AVENT-ovo in je user posted image Uporabljala sem jo zelo malo; če so bila prsa prepolna (če je user posted image prespal obrok), da sem jih samo malce spraznila, na zalogo si nisem nikoli črpala - tu je zakon ponudba in povpraševanje - ko se enkrat prsa navadijo na ritem dojenčka, ni problema. Je pa mastitis hudo zoprna reč, ampak o tem bomo diskutirale, ko bomo imele user posted image že pri sebi user posted image

Uf, spet sem se razpisala ... želodček se oglaša, grem si privoščit zajtrk, potem pa še malo pokukam gor. Pol pa za knjige ... dan je idealen za lenarjenje ali pa učenje user posted image user posted image user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
31.1.2008 8:59:43   
darja33
Aja, še Valentinovo! Pa čokoladice. MMMM Sem že itak vse zaloge od novga leta pojedla.

Prve 4 do 5 mesecev mi ful NIČ sladkega ni pasalo. Samo meso, zelenjava in testenine. Zdaj pa se je vse spremenilo. Tudi na teži sem v enem mescu pa pol (pol decembra in januar) pridobila kar 6kg!!!! Prej v 5 mescih samo 3! NOOOROO. Me je kr strah kaj še bo...

Sem specialistka interne medicine (kardiologija ipd). Tak da bo tud ambulanta za te zadeve. Se lahk pridete testirat na obremenitveni test (po porodu seveda) in nardimo program hujšanja... Ha, ha. Pa sej se vse zanašamo, da nas bo dojenje malo "oblikovalo", a ne? Pa sprehodi in živci...

Zdej pa res grem, ker so ljudje že tečni (bojo pa spet rekli, da si nekateri ne zaslužmo svoje plače...?). Js si jo res vse manj....

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
31.1.2008 9:59:10   
sky77
Ojla user posted image

Včeraj ste pa bile na spidu kar se tiče pisanja. Sem zdajle rabila kar precej časa da sem vse prebrala. Kaj imam za pokomentirat mi je pa itak že ušlo iz spomina. user posted image

Pri nas Rok še spi. Kaj pa naj drugega, ko je pa ponoči feštal. Je ob 1 prišel do mene, potem pa ne zaspat. Moj pa zraven spal mrtvohladno. Briga njega. Potem sem šla pa ven, zaprla vrata in sta se morala sama popedenat.

NiLe njihovi krofi so res mnjami.

evo sem se spomnila kaj moram pokomentirat

črpalka - res se jo ne splača kupovat prej, ker kot prvo sploh ne veste če boste dojile, drugič pa ni rečeno da jo boste zraven dojenja sploh potrebovale. Mi smo jo sicer kupili, ampak pri nas je bilo tako, da se je Rok nekaj časa dojil na ful, potem pa zmanjšal dojenje tako da je prišla prav. Imam pa aventovo ročno in je super. Sem pa jaz na začetku mleko shranjevala v dobri veri da ga bomo res porabili. Japajade, vrgla sem ga stran ker sem itak dojila 14 mesecev pa še malo, potem je pa lahko pil že navadno mleko. Tako da mi je to načrpano mleko samo plac jemalo v skrinji.

Zdaj pa šibam še malo pospravit dokler Rok spi

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
31.1.2008 10:08:51   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image Dobro jutro čvekice!

Danes pade 200-ka, zato si moramo najt novo kost za glodatuser posted image user posted image user posted image
Včeraj so bile črpalke, blazine, posteljnina (tasyo sem še dolžna odgovor user posted image ), pa dude, previjalne....

Kaj pa danes???  user posted image

A o kilah??? user posted image user posted image user posted image user posted image   Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, pol bom čist tiho... user posted image

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
31.1.2008 10:13:16   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: simvir

Jaz jutri zaključujem s službo

user posted image user posted image user posted image zdaj pa se naužij šopinga... user posted image

Danes je "tadebeli" četrtek in sem sodelavcu že naročila naj prinese krofe za cel oddelek - sem letos jaz najbolj debela user posted image user posted image

user posted image njam krofi... Pri nas rečemo četrtku MALI PETEK!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
31.1.2008 10:18:38   
Ketrin
Jutro....

No, dajmo ta teden priti do našega 2. dela.... Se mi zdi, da so nas že čist vse prehitele....user posted image

NiLe, a si uspela poklicat v Fužine? Drugače pa je danes tudi telovadba ob 13.30 al kako že! Pa mogoče se oglasiš in vzameš blazino...Saj po moje je nihče ne bo vzel.
Darja, super za privat prakso!!! Pridna si!!!! user posted image user posted image

Barby mislim nate.....user posted image user posted image user posted image

Črpalka: jaz je ne bom kupovala pred porodom...Kot ste že napisale so lekarne in trgovine skoz odprte, bomo že potem če bo potreba...

Posteljnine: nenormalne cene....škoda besed. user posted image  Tosja, kake so dimenzije v IKEI? Jaz grem najverjetneje naslednji teden mal zapravljat.... user posted image

Jabolko, super pridna mami!!! Joj, jaz se tega pusta vsako leto veselim bolj kot kaki otroci.... V soboto grem na pustno povorko v LJ!user posted image user posted image
Simvir in Jabolko, uauuu! Prov zadnji dnevi v službi!!!! Jeeeeee! Res smo blizu!!!! user posted image

Blazina za dojenje: eno butasto vprašanje....a brez tega je tako težko, oz. težje dojit al kako?! user posted image  Jaz je nimam pa tudi je ne nameravam kupiti...Pa se zdaj povsod toliko o tem govori, da sploh ne vem če obstaja še kaka druga možnost dojenja? No, bomo probali, pa če bo res taka groza jo bomo pa kupili....user posted image

Sky, upam, da bo Rok kmalu zdrav!

Ja, no o čem bi pisale danes..... O krofih!!??? Ste me toook zrajcale s telimi krofi. Skoraj v vsakem postu se je pojavila beseda KROF! Mmmmmm! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
31.1.2008 10:21:45   
katka28
No pa smo nasle temo. Maskiranje :o)

Jaz bom letos Radenska, ker imam tri srca :)...V soboto dobimo obisk iz Lj pa sem jih strogo zabicala, da nebi slucajno Trojan zgresili, da brez krofov nimajo kaj hodit k nama....

Zdaj pa grem merit kopalnico in upam, da najdem kaksno resitev za naso previjalno in bano. A bano potrebujes ze takoj, ko prides iz bolnice al kdaj sploh lahko zacnes kopat otroka?

Pred porodom bi morala se malo kozmeticarko it pogledat, da mi obrvi uredi pa ne vem ce bom imela kaj casa. To je tako hudi, ker si doma in tako zaposlen...

pa pa

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
31.1.2008 10:24:08   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin

Blazina za dojenje: eno butasto vprašanje....a brez tega je tako težko, oz. težje dojit al kako?! user posted image  Jaz je nimam pa tudi je ne nameravam kupiti...Pa se zdaj povsod toliko o tem govori, da sploh ne vem če obstaja še kaka druga možnost dojenja? No, bomo probali, pa če bo res taka groza jo bomo pa kupili....user posted image

Saj ti lahko normalno dojis si pac blazine podpres pod roko, da ti med dojenjem ne odpade. Vcasih tudi niso blazin poznali pa so vsi otroci bili siti :)... Mogoce pa zajcku pises in ti jo prinese...

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
31.1.2008 10:26:18   
Ketrin
IZVIRNO SPOROČILO: katka28

No pa smo nasle temo. Maskiranje :o)

Jaz bom letos Radenska, ker imam tri srca :)...

Tale je pa svetovna!!! user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
31.1.2008 10:28:31   
Ketrin
IZVIRNO SPOROČILO: katka28

Pred porodom bi morala se malo kozmeticarko it pogledat, da mi obrvi uredi pa ne vem ce bom imela kaj casa. To je tako hudi, ker si doma in tako zaposlen...

Evo teme...kozmetika!

Sem že parkrat hotla vprašat, pa pozabim....

Kako pa se ve zdaj brijete, depilirate....Joj, jaz imam probleme. S tem trebuhom ne morem zdržat, da si podepiliram noge....user posted image

Bo treba it k moji "krznarki", da me uredi pred porodom....

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?