Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.1.2008 10:24:20
|
|
|
|
KBM
|
v službi € služmo... Bubamaraa, si že zdrava? Elis@, ti mene pa kar ignore a ne?Gor sem te vprašala, če si bila lani tud kaj uštimana za maškare in če greste kaj naokol
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.1.2008 12:09:37
|
|
|
|
Bubamaraa
|
ja zdrava sem...sam bres glasu še kar...
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.1.2008 12:55:41
|
|
|
|
KBM
|
sam bres glasu še kar... Saj bo tud glas kmal prišel
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.1.2008 13:41:04
|
|
|
|
Miss Piggy
|
KBM, sorry!!!! Nisem namerno, častna! Sem res spregledala! zate... Sori! Lani nisem bila nič, pravzaprav sem se nazadnje šemila ko sem bla stara 16 let, se mi zdi, ko smo mel v dijaškem domu ples v maskah . O fak, kje so tisti cajti. Okol ne bomo hodil (verjetno misliš od hiše do hiše), kot čarovnica ga bom vrtec peljala, da bo mali mal ponosno puhal , pa mogoče bom šla na sprevod našemljena, sam nisem ziher. Mi je mal nerodno... Bubamara, še zdej mi nisi naslova na ZS poslala. Sem hotla unim, ki so mi marjetke že obluble kar tvoj naslov dat. Da bi blo čimprej pr teb. No mi bomo do naslednjega ponedeljka kar doma, smo prejle od pediatra pršli. Tavečji nima škrlatinke, sam neko virozo, tko, da me res zanima, kje jo je mali staknil.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.1.2008 13:57:06
|
|
|
|
netki
|
Lep pozdrav sokrajanke..... KBM.....eno vprašanje oz. samo eno opažanje bi ti napisala in upam, da ne zameriš......na hitro sem malo preletela tale vaš čvek in opazila, da sta najina otročka rojena par dni narazen...... Si mogoče rodila v Trbovljah ali kje drugje? Se opravičujem, ampak ne vem iz kje si....samo predvidevam.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.1.2008 14:07:22
|
|
|
|
ELMA
|
Živjo punce,evo še jaz sem tukaj , še kar čakamo na porod in me zanima če je kjera od vas v Trbovljah že rodila z EA (epiduralno anestezijo),in kakšne so iskušnje?
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.1.2008 14:15:05
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Jaz sem rodila brez, tko da ne znam pomagat . Se mi pa zdi, da je blo enkrat govora o tem, da se morš prej zment za EA + srečo morš met, da je anestezist ravno takrat, ko boš ti rojevala v službi. Drugače ne bo nič. Punce, popravte me, če se motim.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.1.2008 15:02:00
|
|
|
|
KBM
|
Elis@, ok sam da vem da me ne ignoriraš netki, jaz nisem rodila v Trbovljah, ampak na Jesenicah Sem Hrastničanka, preseljena na Bled
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.1.2008 15:50:21
|
|
|
|
netki
|
aha, sem mislila da smo bile skupaj v porodnišnici.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.1.2008 18:27:01
|
|
|
|
ELMA
|
Vem Elis@,to nam je dr.Fakinova tudi v materinski šoli govorila o tem da moraš imeti srećo,ko prideš v porodno da je anestezist v sluzbi.Ampak nam je svetovala da se za EA ne odločimo , ker baje da sploh ne čutiš ko otrok pritiska,in da nemas nobenega občutka.Jaz sem prvič normalno rodila z umetnimi popadki,in je trajalo dobre dve ure...Samo sem mislila,,kaj če ze kaksna ima iskusnje s tem in da je cist drugače kot pravi dr.Fakinova se je ona zdravnica , ampak mislim da ona ni rodila z EA !!!
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 29.1.2008 11:19:39
|
|
|
|
atinav
|
Ojla punce! Imela bi eno vprašanje...kje v Zasavju (Zagorje, Trbovlje, okolica), bi lahko praznovali Tianov 3 rojstni dan...da so mogoče kaka igrala, pa da bi kaj pojedli in spili... Hvala
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 29.1.2008 12:08:40
|
|
|
|
netki
|
Glede praznovanja rojstnega dneva..... Če vam ni predaleč, bi se lahko zapeljali pod Marno, v Guliverja. V zastekljenem delu imajo tobogan za otroke in mizico. Tam lahko ješ in piješ. Ne vem ali si mislila zunanja ali notranja igrala. Je pa to zelo fino, medtem ko starši jedo, lahko otročki uživajo.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 29.1.2008 12:45:55
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Jaz sem ti tud Gulliverja hotla predlagat, vendar za rojstnodnevno zabavo in verjetno večjo skupino otrok ni nevemkaj. Tisti tobogan, ki je not, je čisto majhen, pa mizica,... ko smo mi bili nazadnje tam, se je našemu najbolj dopadlo tekanje po tistem hribčku navzdol (prehod med zunanjim zastekljenim delom in notranjim delom), tko, da smo sam čakal, kdaj bo kakšnega natakarja s polnim pladnjem po tleh zbil . Odvisno kdaj boste imel to zabavo. V spomladanskih in poletnih mesecih je fajn gostilna Čebelica, na Izlakah je, sem mi zdi. Majo zunaj mini igrišče za tamale. Kaj pa gor v gradiču v Trbovljah - Štorman? Tam majo pa po moje ziher kakšna igrala . Preveri.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 29.1.2008 14:43:31
|
|
|
|
kapesanta
|
v Gradiču in njegovi okolici še nikol nisem zasledila igral (razen v šoli zdraven, samo so za ograjo) Zasavje je res katastrofa kar se tiče prijaznosti do staršev malih otrok - a je res tako težko en kotiček zagraditi in not dat nekaj igrač in mizo čisto zraven da maš mulčke pod nadzorom? Naš ne zdrži za mizo niti 10 minut, tako da smo hranjenje zunaj že skor čisto opustili....
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 29.1.2008 17:12:16
|
|
|
|
atinav
|
Praznovali bi drugi mesec februarja...tko da bi mogli biti nekje notri...ja Čebelica je super, samo bo še premrzlo, da bi bili skos zunaj...Guliver se mi zdi tko tko, pri Štorman se mi pa zdi da nimajo lih igrala ...tko da očitno res bolj slabo kaže...
< Sporočilo je popravil atinav -- 29.1.2008 17:20:14 >
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 29.1.2008 18:06:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce, eno vprašanje. Če želim drugo mnenje, ali je potrebno plačati?? Ker mi je pravkar rekla 35€ za pregled (UZ, bris pa še dodatno)
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 29.1.2008 22:23:00
|
|
|
|
kapesanta
|
Kolikor je meni poznano, imamo pravico do drugega mnenja brezplačno. Se mi zdi da sem to brala enkrat na eni drugi temi.
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 30.1.2008 13:24:54
|
|
|
|
ELMA
|
ŽIVJO PUNCE ...Kapesanta a mogoće veš kje bi lahko pri nas v trbovljah dobila (ČAJ OD SEZAMA ).Zdaj ne vem ali so mogoče to sezamova semena in če je res dobar za mamice ki nemajo mleka. Ami lahko kjera pove več o tem čaju...HVALA P.S SEM SLIŠALA OD ENE MAMICE DA GA JE PILA, IN JI JE VELIKO POMAGAL
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 30.1.2008 19:36:04
|
|
|
|
lunca2
|
Dober večer! Kako ste kaj? Upam, da ste kej bolš. Mi smo dobro. Čakam, da pride iz službe. Dons sm napisala zaključk diplomske naloge in poslala profesorici, zdej pa čakam na odgovor. Upam, da bo spet vse uredu in da dam k lektorici. Kaj kej počnete?
17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 30.1.2008 23:16:25
|
|
|
|
KBM
|
Dons sm napisala zaključk diplomske naloge in poslala profesorici
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 31.1.2008 8:23:33
|
|
|
|
kapesanta
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Kapesanta a mogoće veš kje bi lahko pri nas v trbovljah dobila (ČAJ OD SEZAMA ). Ja - to so navadna sezamova semena, ki jih lahko kupiš povsod. Jaz sem jih z mlinčkom za kavo čisto na drobno zmlela in poparila. Če hočeš bom doma pogledala točno kako sem ga delala. Se mi pa zdi, da mi je pomagal, pa če ne drugače v glavi. meni ga je priporočila ena julijčka, ki pravi, da je pri njej delal čudeže. Lunca2 - bravo, čestitke,...
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 31.1.2008 8:44:35
|
|
|
|
kapesanta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Angellina Res hočem priti zadevi do dna, zato bom še tule zatežila z dimnikarskimi storitvami: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2382693 Aja k nam hodi Lepoša dimnikarstvo. K nam pride taisti ksreči samo enkrat letno. Bom vesela, če ugotoviš kako se ga znebimo, ker bi veliko raje imela koga drugega (baje je zagorjan super). Ko je prišel prvič nama je tako "nastavil" grelec, da sva čez en teden morala plačati še urgentni obisk serviserja z EVJ... Enkrat že dolgo tega sem poslušala tole tem na Kje pa vas čevelj žuli in so rekli, da so regijsko razdeljeni in da jih ne moremo prosto izbirati - upam da se je tole že spremenilo, glede na to, da bi pravica do proste izbire morala biti, če ne zaradi drugega pa zaradi konkurence.
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 31.1.2008 10:04:55
|
|
|
|
Angellina
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapesanta K nam pride taisti ksreči samo enkrat letno. Bom vesela, če ugotoviš kako se ga znebimo, ker bi veliko raje imela koga drugega (baje je zagorjan super). Ko je prišel prvič nama je tako "nastavil" grelec, da sva čez en teden morala plačati še urgentni obisk serviserja z EVJ... Enkrat že dolgo tega sem poslušala tole tem na Kje pa vas čevelj žuli in so rekli, da so regijsko razdeljeni in da jih ne moremo prosto izbirati - upam da se je tole že spremenilo, glede na to, da bi pravica do proste izbire morala biti, če ne zaradi drugega pa zaradi konkurence. No vidiš, 1x letno pride k vam. Zakaj torej k nam 3x? Kje je logika? Res sem jezna! Sem malo pobrskala po netu in ugotovila, da se folk full pritožuje nad nenormalno visokimi cenami dimnikarskih storitev. Potemtakem nisem edina. Me, pa poleg cen, moti še pogostost obiskov. Dvomim, da bom prišla zadevi do dna. Se mi je že na začetku zataknilo...še primerjave ne morem naredit.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 31.1.2008 10:15:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Pred dnevi sem imela dimnikarja.Vprašala sem ga kdaj spet pride, pa je rekel 3x letno , čeprav zakon narekuje 4x.Tak je nov zakon.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?