Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 26.1.2008 14:15:59
|
|
|
|
mily
|
Ja tadolgi je in se res vleče, ker je tuk otrok naenkrat. Smo tut mi mel že ob sedmih. Mah itak se vedno tko nardi, da če kej nočeš, bo glih takrat. NImaš kej. Razn, če si lahko dec šiht zamenja s kom. Ne vem kako imajo.
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 26.1.2008 14:49:39
|
|
|
|
KBM
|
Hello! Mi smo pa danes kupili kostumček za maškare za Karin na Bledu in je super Je tko cortkana v njem Potem smo pa še šli mal okoli jezera pa račke smo mal nahranili, Karin tko uživa ker se jih tko veliko nabere okoli nje Malo prej smo prišli domov, kosilo smo pojedli, sedaj pa Karin mal počiva, midva pa po netu brskava Popoldan pa dobimo obisk, bo pa spet luštno Lep dan
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 26.1.2008 18:36:16
|
|
|
|
kapesanta
|
IZVIRNO SPOROČILO: ta.nja Kapesanta - katerega pediatra pa ima Rok v Zagorju? Sprašujem pa zato, ker bom tudi jaz Aneja preselila v Zagorje. Lp Tanja V Zagorje smo šli zaradi dr. Rusove, ki pa je šla v Lj, zdaj smo pa pri dr.Bec in je kar OK - sicer je komaj iz šole, tako da ni izkušena, samo se pa fino zavzame, kar mi je zelo všeč. Je pa še ena zdravnica, dr. Drnovšek Metoda, ki pa je že starejša, smo jo imeli dvakrat na sistematskem in je tud zelo prijazna.
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 26.1.2008 19:10:31
|
|
|
|
lunca2
|
Dober večer! KBM lepo, da ste kupili kostumček. Mi pa letos ne bomo nič, bomo drugo leto. Se mi zdi še premali. Tko jz sm si namazala kruh s pašteto pa čaj skuhala, zdej grem pa tuhtat zaključk za diplomsko nalogo, ker mi sam to še manjka. Profesorica čaka, še zaključek ostalo pa je rekla, da je super in ni treba nič popravlat. Hvala bogu, ker se mi ne bi dalo popravljat.
17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 26.1.2008 20:11:09
|
|
|
|
KBM
|
KBM lepo, da ste kupili kostumček. Mi pa letos ne bomo nič, bomo drugo leto. Se mi zdi še premali. Karin tud lani ni bila nič v maškarah
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 26.1.2008 20:12:44
|
|
|
|
lunca2
|
KBM kaj kej počneš? Zgleda, da sva sami tu gor al je še katera.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 26.1.2008 20:26:27
|
|
|
|
KBM
|
KBM kaj kej počneš? Nič posebnega, zdaj bova Karin šla kopat in spat dati, smo imeli obiske in smo danes mal pozni Drugač pa vse po starem, potem bom pa en film pogledala! Kako pa kaj ti?
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 26.1.2008 20:35:11
|
|
|
|
lunca2
|
Jz dobro, sam tale zaključk pr diplom mi dela probleme. Sploh ne vem kako nej napišem te smotane hipoteze in jih povežem. Kr neki. Drugače pa sem sama. Ažbe pri babici in dedku, v službi.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 26.1.2008 21:30:56
|
|
|
|
KBM
|
Upam, da ti rata napisat zaključek diplome in da ti ne bo delal prevelikih problemov! No zdaj grem pa film gledat, lepo se imej! Nočko
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 26.1.2008 22:21:32
|
|
|
|
lunca2
|
Neki sm scoprala neki pa še morm, pa se mi ne da ukvarjat več dons s tem, bom jutr nadaljevala. Pol morm pa lektorco poklicat, pa se zment da pregleda. Sm gledala bambi2, pa je lepa risanka. Kir film boš pa gledala? Zdej grem pa počas spat. Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 27.1.2008 10:42:53
|
|
|
|
KBM
|
Kir film boš pa gledala? Gledala sem Avtobahnraser Ja, Bambi je luštna risanka
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 27.1.2008 11:26:56
|
|
|
|
Bubamaraa
|
punce pri nas doma je pa mir....prav moj, da tolk luštno še nikol ni blo......in razlog: jaz sem dobesedno čist brz glasu.....to se mi še ni naredilo..... vete kolk je hudo to zame.....da ne morem nč govort...sam neki piskam...to je vse...
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 27.1.2008 11:52:25
|
|
|
|
lunca2
|
Boga Romana. Res je hudo če ne morš govort, sem bla že večkrat na tem. Upam, da se ti glas hitro povrne.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 27.1.2008 11:59:12
|
|
|
|
KBM
|
UUUU, Romana, tebe je pa ornk zdelal , upam da se kmal pocajtaš! Velik meda jej, meni to pomaga
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 27.1.2008 12:56:49
|
|
|
|
lunca2
|
KBM kaj je ta Avtobahnraser, akcija al kaj? A je fajn film?
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 27.1.2008 13:02:13
|
|
|
|
KBM
|
KBM kaj je ta Avtobahnraser, akcija al kaj? A je fajn film? Komedija - meni je bil všeč
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 27.1.2008 13:03:12
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Bubamara , tvojmu pa kar povej (al pa napiš ), da boš že nadoknadla!
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 27.1.2008 13:12:00
|
|
|
|
Angellina
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapesanta [ V Zagorje smo šli zaradi dr. Rusove, ki pa je šla v Lj, zdaj smo pa pri dr.Bec in je kar OK - sicer je komaj iz šole, tako da ni izkušena, samo se pa fino zavzame, kar mi je zelo všeč. Je pa še ena zdravnica, dr. Drnovšek Metoda, ki pa je že starejša, smo jo imeli dvakrat na sistematskem in je tud zelo prijazna. No lepo da zvem, da Mateja že dela. Jaz sem odlašala z izborom pediatra ravno zaradi tega, ker sem čakala na Becovo. Je bila moja sošolka v OŠ in je res punca na mestu. Kako se bo obnesla v stroki sicer ne vem, ji pa zaupam in vem, da se bo malčkom 100% posvetila. Tako sem se veselila maškar! O kostumih sem razmišljala že decembra...pol pa tok mučkala z tistim E bayom (v smislu upam/ne upam, znam/ne znam), da nazadnje nisem naročila nič. Ker mam pa tak delovni čas, pa tut po štarcunah nisem šla. Nazadnje je mož v ljubljani kupil zadnjo stvar, ki je bila na razpolago in ker to ni pač to, kar sem si želela, me je minilo do vsega. Pa res je kr neki . Mogoče sem glupa, da se zaradi enih maškar obremenjujem, sam meni to res veliko pomeni in želim to prenesti tudi na Marka. Upam, da drugo leto ne bom zamočila.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 27.1.2008 13:19:54
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Angie, ne kompliciraj! Marku je tko in tko vseeno v kaj bo našemljen, važn je da je smešn. Počak še kak let al pa dve, ko se začnejo preseravat. Boš še pogrešala te čase... Jaz bom pa letos čarovnica. Me je Dino nahecu. Sem si klobuk nabavla, ostalo bojno opremo pa že mam .
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 27.1.2008 13:55:04
|
|
|
|
KBM
|
Jaz bom pa letos čarovnica. Super, kaj si bila pa lani? A greste potem kaj okol?
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 27.1.2008 14:27:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Elis@ ostalo bojno opremo pa že mam . Prevozno sredstvo imaš?
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 27.1.2008 16:27:20
|
|
|
|
Miss Piggy
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien IZVIRNO SPOROČILO: Elis@ ostalo bojno opremo pa že mam . Prevozno sredstvo imaš? Ti si pa za cajtam . Zdaj smo modernizirane:
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 27.1.2008 18:12:36
|
|
|
|
Bubamaraa
|
jst pa še kr piskam....
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.1.2008 9:28:38
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Kam ste pa vse poniknile? A sem tok grozna?
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.1.2008 9:29:38
|
|
|
|
Bubamaraa
|
v službi € služmo...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?