|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2008 - 2.del
30.1.2008 13:28:09   
Dinki
Joj, Max81, tole zaprtje....se spomnim ko sem ga imela tudi jaz v 2. tretini user posted image . Ni ga hujšega kot je ko štrajka rit user posted image ....meni takrat ni pomagalo nič! Pol mi je pa moj kupil un sirup k ste mi ga ve priporočile in od dneva od kar ga imam, hodim redno vsak dan na potrebo....brez, da bi ga enkrat spila....res zanimivo user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 351
30.1.2008 13:29:09   
Lona76
Ja San verjetno si tako sedela. No mene si pa itaq videla. Mene pa usi sprašujejo če sta dva in pa če me bo razneslo do konca. user posted image Sem že imuna ratala na take izjave. Vem pa tudi jaz da imam ogromen trebuh.
Tejka Ja to za mečavo mi je jasno. Ampak ostali znaki so pa verjetno tudi za večje otroke. In verjetno da naš še ni imel teh znakov sem ga dovolj hitro peljala. No učasih je kar dobro da si panik. Sem se bala kaj bi bilo ponoči. Je pa vsekakor dobro vedeti za znake dehidracije. Sploh ko pride do kakšne driskice, bruhanja in neješčosti otroka.
Katy luškan kompletek.
Joj jaz še kar nič ne pripravljam. Edino zadnjič sem v avstriji kupila barvne in potiskane tetra planice, pa pajacka za domov sem kupila. To je vseuser posted image . Bom pa čez 14 dni norela k boste ve imele že use pripravljeno, jaz bom pa takrat začela. user posted image Ampak sem se prav odločila da nič dokler ne bom doma.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 352
30.1.2008 13:32:00   
san
hodim redno vsak dan na potrebo....brez, da bi ga enkrat spila....res zanimivo

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 353
30.1.2008 13:33:15   
Nasy
Max81, eni pravijo, da si laneno seme namočijo v jogurt in pojejo, da jim to pomaga, druge kivi..meni kefir in kava, ugotovila sem pa da tudi pomaranče poženejouser posted image Včasih si naredim kosmiče s kefirjem ali probio jogurtom, če imam občutek, da ni vse ok. No, na srečo nimam več večjih težav s prebavo. Moraš pa probat in vztrajat, ker na vsakega deluje malo drugače vse skupaj. A se ni včasih dobil nekakšen prašek v lekarni, no, ne prašek, tak ko čokolino je zgledal, si z vodo zmešal in popil..ne vem imena, je bilo pa baje nekaj naravnega, nimam pojma. No, upam, da rešiš problem čimprej, ker vem, kako je. A si uno aktivio al kaj je že un jogurt, probala? Ker eni so rekli, da nikoli več, ker preveč pomagauser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 354
30.1.2008 13:34:50   
san
No mene si pa itaq videla. Mene pa usi sprašujejo če sta dva in pa če me bo razneslo do konca. 

oh, tako velik pa spet ni, to mal pretiravajo. men si v oči padla, ker si tako ven prišla - očitno je bilo, da ti ni bilo ravno prijetno sedet na tistih klopcahuser posted image - ker tako sem jaz nazadnje ven prišla, pa se mi zdi, da je bila predstava krajšauser posted image .

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 355
30.1.2008 13:42:33   
Nasy
No, da se zmerim, pa da vidim..kje si merite bušija? Čez popek mene ni največ, kakih 3 cm bolj gor se mi zdi, da sem pravi bučuser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 356
30.1.2008 14:09:42   
san
jaz se tam kjer me je največ skupi in to je kakšen centi pod popkom pri meni, nad popkom, me pa sploh ni tolk. ne vem, pa kako druge. mene je torej največ pod popkom, pol me je pa povsod drugje manj.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 357
30.1.2008 14:15:21   
Dinki
Nasy, jaz sem se še kakšna dva meseca nazaj merila malce pod popkom, ker je bil tam buši najbolj ven...sedaj pa je popek na točki, ki je najbolj izbočena, tko da se merim kar tu naokoli user posted image ....srečno!

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 358
30.1.2008 14:18:27   
perp
Jaz se kar okoli popka.

Joj, danes sem spet v službi user posted image user posted image user posted image , vendar grem počasi kar domov. Moram rečt, da jaz imam pa ful srečo z svojim nadomestilom, saj smo punco dobili v začetku decembra, sem jo lepo uvajala, zdej zadnje 14. dni mi je pa že prov dolgčas v službi, ker ona več al manj vse naredi. Prov superca, imam user posted image user posted image user posted image .

Ja moja prebava pa je že celo nosečnost user posted image user posted image  . Ziher imam tudi zaradi tega več kil, ker vse ostaja v meni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 359
30.1.2008 14:32:48   
Dinki
Moram rečt, da jaz imam pa ful srečo z svojim nadomestilom, saj smo punco dobili v začetku decembra, sem jo lepo uvajala, zdej zadnje 14. dni mi je pa že prov dolgčas v službi, ker ona več al manj vse naredi. Prov superca, imam

Perp, bodi vesela, da je tako.....jaz sem ta teden tudi že zeeeelooo zadovoljna s punco, ki me bo nadomeščala, ker že dosti stvari naredi popolnoma samostojno....tko, da mi mojega dela praktično ni potrebno več delati, mam samo še delo od sodelavca, ki je na smučanju...neka valentinova akcija, ki jo moram speljat.....tko, da hvala bogu, da je tko user posted image

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 360
30.1.2008 14:37:20   
Tejka.387
No da vidim če mi je uspelo naredit avatarja.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 361
30.1.2008 14:37:55   
Tejka.387
Hm, še vedno nič user posted image

(odgovor članu Tejka.387)
Neposredna povezava do sporočila: 362
30.1.2008 14:38:51   
max81
evo naša miška se je pred eno uro zbudila in je vsa naspidirana...trenutnouser posted image

jutri morm it po bolniški list, da ne pozabim, pa k mamici gremo na južno, tko, da ne bo treba kuhatuser posted image user posted image user posted image .....joj ampak včasih pa paše

naša punči trenutno pleše, pa mal se igra, pa vsake toliko se pride mal pocrklatuser posted image

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 363
30.1.2008 14:53:18   
Tejka.387
Huraaa, pa mi je le ratal. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 364
30.1.2008 14:55:37   
perp
na tem linku: http://www.avatarji.com/
si izberi en avatar, klikni naj, klikni na Shrani avatar/npr. na Desktop.
Greš v Ringaraja v svoj profil, nato glej spodaj

Moj avatar

Naloži mojo sliko - avatar

Odstrani avatar (slikco) iz svojega profila

klikneš na tekst Naloži mojo sliko, jo poiščeš na Desktopu in to je to.

Upam, da ti bo ratalo

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 365
30.1.2008 14:57:08   
perp
oooo, pa sem za sekundo prepozna. Bravo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 366
30.1.2008 14:58:41   
perp
zdej ti pa manjka samo še trakec (kako se to že imenuje) koliko si noseča oz. odštevanje.

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 367
30.1.2008 15:03:05   
paola
Pozdravljene, se pridružujem marčevkam.

PDP 15.3. 2008, 1. user posted image , MB

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 368
30.1.2008 15:08:49   
san
paola, dobrodošla med namiuser posted image

tejka, uspelo ti je, čestitamuser posted image . a je to tvoj kuža? lep je.

(odgovor članu paola)
Neposredna povezava do sporočila: 369
30.1.2008 15:15:50   
janet
Hay!

Js sem iz pregleda, sem prišla šele ob enih domov, ker se je v laboratorju neki pokvarlo, mi je pa rekla da naj počakam na izvide zarad včerajšnjega bruhanja.
No kri je vredu, mal se mi je železo znižalo na 115, vendar ni panike, sma se zmenle da naj s hrano probam, pa priporočila mi je Elevit tbl, da jih zravnen jemljem. Vnetni parameter je pa sam malo povišan tak da je rekla da lahk da je od nosečnosti, urin je pa tud vredo.
Zaenkrat sem pojedla en sendvič v bolnici ker sem bla tk dolgo tam, pa mi je ostal do zaj v trebuhu, sam spahuje se mi pa še od zjutra, bomo videli kk bo čez popoldan.

No Katy13 saj sem vidla,da ti sploh ni dala odgovora kr neki je govorla, sam odgovor ni dala, pač dojit, dojit, dojit.... Včasih se mi zdi da predavajo tk ko da mamice nočemo dojit. Eh, js osebno nism ponoči zbujava tamale, sam jo pa mogla čez dan ker je bla res lena, verjetno res od zlatenice, sma se večkrat šle vagat in pol ker je premalo vlekla, sem tud jaz mela vedno manj mleka in sma začele dodajat Aptamil, pa še nastavke za bradavice sm mela, čeprav kkr so zdaj razložli v Mš js nebi rekla da mam vdrte bradavice, saj ko se primem za kolobar se mi izbočijo.  Po eni strani pa pravim hvalabogu da je bla tako pridna - jo je sam eno noč šravfalo ko je bla mala, edino je pa res malo bolj polivala, od Aptamila, sam tud ni blo pretirano, upam da bo mali tud priden ko pride.......Sanje........

Da se pohvalim, sem dobila dve slikici na Uz 3D, sam se vidi stranski profil obraza pa ena rokica.  Imava pa povprečno težo in tudi ostale mere so tednom primerne - tako je komentirala ko je delala Uz, rekla pa je da ne more zmerit kejk je velik.
No teža je 1970 g , smo pa tudi obrnjeni na glavico, upam da tako ostanemo.
Sem ji pa povedala da me boli sramna kost je pa tud rekla, da je čist normalno, zredila se pa nisem nič, tak da je rekla da pričakuje naslednjič kakšno kilo več ( vsaj eno kg). Ginek. je pa zopet med Uz-jem ful nabincal, je pravi razgrajač.user posted image
No naslednji pregled mam že čez tri tedne, saj moje ginek. ni zadnja dva tedna v mesecu februarju,ker so zimske počitnice, tak da bom mela pri drugi dr. pregled-pri isti ko mi je pomagala pri rojstvu Neže. Je tud fajna dr.user posted image

No zaenkrat toliko, ste tolk napisale da sproti pozabim kaj hočem napisat.user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 370
30.1.2008 15:16:43   
Dinki
tejka, uspelo ti je, čestitam . a je to tvoj kuža? lep je.

Lepa plavolaska, ja user posted image ...

Paola, dobrodošla med nami....kako to, da se pridružuješ šele sedaj?

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 371
30.1.2008 15:17:17   
janet
Paola dobrodošla med user posted image marčevke!!!!!1

(odgovor članu janet)
Neposredna povezava do sporočila: 372
30.1.2008 15:22:27   
Dinki
Janet, čestitke za boljše počutje in uspešen G pregled user posted image

(odgovor članu janet)
Neposredna povezava do sporočila: 373
30.1.2008 15:25:48   
san
no, janet samo da je počuje ok

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 374
30.1.2008 15:28:24   
janet
Dinki in  San - hvala, kolk so ž meli vajini otročiji težo? A je približno ok?

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?