janet
|
Hay! Js sem iz pregleda, sem prišla šele ob enih domov, ker se je v laboratorju neki pokvarlo, mi je pa rekla da naj počakam na izvide zarad včerajšnjega bruhanja. No kri je vredu, mal se mi je železo znižalo na 115, vendar ni panike, sma se zmenle da naj s hrano probam, pa priporočila mi je Elevit tbl, da jih zravnen jemljem. Vnetni parameter je pa sam malo povišan tak da je rekla da lahk da je od nosečnosti, urin je pa tud vredo. Zaenkrat sem pojedla en sendvič v bolnici ker sem bla tk dolgo tam, pa mi je ostal do zaj v trebuhu, sam spahuje se mi pa še od zjutra, bomo videli kk bo čez popoldan. No Katy13 saj sem vidla,da ti sploh ni dala odgovora kr neki je govorla, sam odgovor ni dala, pač dojit, dojit, dojit.... Včasih se mi zdi da predavajo tk ko da mamice nočemo dojit. Eh, js osebno nism ponoči zbujava tamale, sam jo pa mogla čez dan ker je bla res lena, verjetno res od zlatenice, sma se večkrat šle vagat in pol ker je premalo vlekla, sem tud jaz mela vedno manj mleka in sma začele dodajat Aptamil, pa še nastavke za bradavice sm mela, čeprav kkr so zdaj razložli v Mš js nebi rekla da mam vdrte bradavice, saj ko se primem za kolobar se mi izbočijo. Po eni strani pa pravim hvalabogu da je bla tako pridna - jo je sam eno noč šravfalo ko je bla mala, edino je pa res malo bolj polivala, od Aptamila, sam tud ni blo pretirano, upam da bo mali tud priden ko pride.......Sanje........ Da se pohvalim, sem dobila dve slikici na Uz 3D, sam se vidi stranski profil obraza pa ena rokica. Imava pa povprečno težo in tudi ostale mere so tednom primerne - tako je komentirala ko je delala Uz, rekla pa je da ne more zmerit kejk je velik. No teža je 1970 g , smo pa tudi obrnjeni na glavico, upam da tako ostanemo. Sem ji pa povedala da me boli sramna kost je pa tud rekla, da je čist normalno, zredila se pa nisem nič, tak da je rekla da pričakuje naslednjič kakšno kilo več ( vsaj eno kg). Ginek. je pa zopet med Uz-jem ful nabincal, je pravi razgrajač. No naslednji pregled mam že čez tri tedne, saj moje ginek. ni zadnja dva tedna v mesecu februarju,ker so zimske počitnice, tak da bom mela pri drugi dr. pregled-pri isti ko mi je pomagala pri rojstvu Neže. Je tud fajna dr. No zaenkrat toliko, ste tolk napisale da sproti pozabim kaj hočem napisat.
|