|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007-2.del
29.1.2008 20:00:41   
lex
bela riba: orada, brancin
plava riba: sardelice - naša je ful jedla pečene sardelice.

Gluten pri nas jemo v kakšnih kašicah, kjer je dodan keks, potem jemo testenine, ker se ji po rižu dvigujeuser posted image , pa dam ji kak bebi keks ali pol žemlje za glodat

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
29.1.2008 21:12:57   
petrinja
lahko še kdo mene doda prosim na seznam?user posted image

felicia-če mu že meska daješ, lahko začneš tudi že ribe. mi jemo že vse, razen seveda tistih big no no ( oreški, citrusi, kravje mleko,...) sva bila danes na sistematskem, je vse fajn, je bila P tudi zadovoljna, da je taj fajn jedec, in tud rozina mu je dons malo bolj potegnilauser posted image . mere: 8800, 74 cm. je to še fajn, ko tako veliko je, pa pol po 4x na dan kakauser posted image . no saj prebava mu dela tika taka.

petra a -imaš še kakšen izpit v bližnji prihodnosti? jaz ga imam v ponedeljek, s tem da moram narest tudi še bedno seminarskouser posted image .

marelo sem pa tudi jaz že gledala, in to kar na ebayu:

user posted image

sam cena je pauser posted image

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
29.1.2008 22:20:36   
lex
Naša pupa se je končno dvignila ob posteljiciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ful se že lepo osadi sama, ampak ko sem stopila v spalnico ker je jokala se je pa kar pognala navzgor. No sedaj bo pa treba posteljo znižat. Če bo še sploh spala tam not, ker ji zmanjkuje prostora, kar ne more se namestit not, sedaj pa spi na spodnjem pogradu - svoji bodoči postelji. Sem ji kar kovter dala na tla, če bi padla, saj pol jo bom dala nazaj, samo na rokah se ni umirila tu pa takoj

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
29.1.2008 22:23:19   
ancka1
Čer!

No, kar se fotk tiče...ne bo nič. user posted image  Ko je imel oči službene opravke v KP, sva midva z malim kruzala in kruzala...bilo je super, 16 stopinj, sonček, skratka pravljica. user posted image  Potem smo se pa hoteli prestavit še malo na promenadico v Portorož, je pa tik pred ciljem Tevž omagal...do konca. user posted image  Tako smo se samo peljali skozi Portorož in potem via KR. Vseeno smo imeli super izlet. Ko si je muc odpočil, smo vandranje nadaljevali še popoldne (tokrat vsi kompletno).
Sugar, jaz sem prečekirala (itaq user posted image ) voziček, pa me ni prepričal. Je kao marela, ampak zavzame še vedno precej prostora zložena. Sedišče in hrbtišče pa se mi je zdelo preveč "vrečasto" brez konkretne opore (kot npr. zapp). Je pa treny, res. Jaz sem na koncu ugotovila, da je klasična marela 1A. Funkcionalnost  VS izgled = 1:0. user posted image

P.S. Jaz bi se pa na primorsko preselila. user posted image  user posted image  user posted image  Mislim, res, no. Tam je že pomlad.

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
29.1.2008 22:26:55   
ancka1

user posted image

10. marec, Ljubljana ali bližnja okolica, predlogi punce(Kamnik...)

1. juniorka

2. Putka
3. Rogljicek
4. BAMBINA_

5. tejč
6. sugar
7. Majchi
8. felicia

9. lex
10. petrazg
11. ancka1

Sej, na Gorenjsko pa tako nobena noče prit. user posted image

Danes imamo pa eno 9-mesečnico in dva 9-mesečnika. Uau, že! user posted image  

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
29.1.2008 23:00:10   
Putka
Še jaz, s Katjo v naročju, noče spatuser posted image . Samo da sem se premaknila s postelje, je bila že glava gor in ba? Tako da sva skupaj gledali Bones...

Upam da jo zobki dajejo, da se bom jaz v bližnji prihodnosti kaj naspala..

Tejč, jaz sem bila pa danes po telovadbi na tvojem koncu. Sem se dobila s priajteljico, tisto iz Indonezije, je tukaj na dopustu par dni. Ima pravo lepotičko, jutri 1 leto staro Maliano. Pravi sonček, ves čas nasmejana, sicer ji je bila odveč vsa ta zimska opremauser posted image . Živi in gor raste v tropih, pri babici pa so jo zavili v pajacka, pa kapo, pa čevljeuser posted image

Zelo sta pogumna, res, da vzgajata otroka na tropskem otočku, par ur od najbližje bolnice. Imata pa neko zavarovanje za nujen prevoz, pride helikopter v najkrajšem možnem času, če je kaj narobe. Pa seved nič ne bo!
Mala pa se z mamico pogovarja slovensko, z očkom francosko, ona dva med sabo angleško, pa še novo varuško ima, ki komunicira po indonezijskouser posted image .

Pa še to - mi je dala eno indonezijsko plenico za Katjo - zakon! Ala Pamperske,  samo da ne smrdijo tako, pa medvedek Pu je gor, skratka  kvalitetne in poceni. Bom začela uvažatuser posted image .

Aja, Kamnik, lušten sprehod, fajn vreme, edino za parkirat okrog Sparauser posted image Sem šla potem v garažno hišo, pa sem bila več kot 2 uri (2 uri je zastonj), no mi niso zaračunali. Ta frendica pa pri sestri stanuje ta čas, v nekih novih blokih. Saj ti nisi tam, ne Tejč?

No, sem se mimo Arboretuma dobila in sem razmišljala, da bi se mrbit za VSM tam dobili..

Joj, je težko tipkat z eno roko, z drugo pa Katjo od tipkovnice stran držatuser posted image

Ima pa drugače zvečer ritual, se doji, potem se obrne stran, še 1-2x malo podudlja, potem se spet obrne in zbrca dol kovter, zaspi. zadnje čase je v 10 minutah dobra. No, zdaj mi pa v naročju skače in vriskauser posted image .

Ja, jedla je pa govejo juho. danes 2x, Za večerjo z riževo kašico, da sem malo zgostila. Matr, jo je zmanjkaluser posted image

Lahko noč!

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
29.1.2008 23:01:49   
Putka
Na obisku je spoznala Pojočo knjigico in je ni hotla dat iz rok. Jo imamo že doma, se je najprej Katja za več kot pol ure zamotila, potem pa še Vesnauser posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
29.1.2008 23:04:36   
Majchi
Kaj je punce, a ne morete spat? Vsakič, ko refresh prtisnem, nas je več goruser posted image .

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
29.1.2008 23:06:57   
petrinja
ja ja pojoča knjigica je kar fajn, pa še fajn trpežnauser posted image . ima pa tudi zelo rad Pametnega kužka.

ančka- so že 4je  9-mesečnikiuser posted image .
kakšno marelo pa imaš?

27.4.2007

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
29.1.2008 23:08:07   
petrinja
sem si vzela malo odmora od učenja, pa sem že tleuser posted image . ni mi pomoči...

27.4.2007

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
29.1.2008 23:08:29   
Majchi
Midve z Lano sva bile dons na dolgem sprehodu s prijateljico. Je mami mal čvekala, Lana pa brez joka zaspala, tko kot vedno v vozičkuuser posted image .
Tud rit smo razmigal na telovadbi, celo lepo sem jedla do 17ih, potem pa spet vse svinjarije po vrsti oa a do ž. Od sladoleda, piškotov, sendvičev... Pa kaj je z mano, nouser posted image  Sploh se ne morem v red spravit in se disciplinirat.

Anči, a zdej nas pa še ti kuriš z morjemuser posted image ? Res bom mojga nafehtala za ta vikend, če bo vreme seveda. Me veseli, da si se dala mal na off.

Putka, Arboretum se mi zdi super idejauser posted image .

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
29.1.2008 23:11:53   
lex
Dragi 9 mesečki ISKRENE ČESTITKEuser posted image user posted image

cappy a si dobila knjigo????

meni je za srečanje vseeno itak se morem pripeljat tak, da če ne boste preveč v LJ zakoplicirale vas bom že našlauser posted image .
Aja pa 13.2. mamo z julijkami popoldan srečanje v LJ in bi vas rada vidla, če bi šlo. No vas spomnim še kak dan prej (pa častim kavico za roj. danuser posted image )

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
29.1.2008 23:21:02   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: lex
Aja pa 13.2. mamo z julijkami popoldan srečanje v LJ in bi vas rada vidla, če bi šlo. No vas spomnim še kak dan prej (pa častim kavico za roj. danuser posted image )

Jeeee! Jaz komaj čakam, da vidim nosečkicouser posted image !

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
29.1.2008 23:27:23   
lex
Bom oblekla nos. hlače, da bom še bolj noseča, ker tam mam že tako velik trebuh, da me je moj zadnjič vprašal, če že grevauser posted image
user posted image , grem v mižule otrokom delat družbo

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
30.1.2008 6:23:54   
Eca
Hej!

Jaz na kratko. Pri nas se še vedno nismo rešili user posted image . Ko sta otroka za "silo" zdrava pa je mene začel išias mučit. Včeraj zvečer sem imela take bolečine, da sem mislila, da ne bom več mogla vstati iz postelje. Pa še obisk smo imeli.
Evo, zdaj ko pa vas berem in imam Doriana poleg, pa njemu priteče velika sveča iz nosauser posted image . Mislim, od kod??????

Moram it, ker komaj sedim, da me ne zaseka do pekla in nazaj!

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
30.1.2008 8:38:34   
tejč
Jutro, Putka, zakaj nisi poklicala??? Pa bi se še na eni kavici dobile al pa pri meni. Jaz stanujem v novih blokih, lahko da v istih, ja, samo ne vem, ker je v Kamniku zadnje čase sama novogradnja, kamor se obrneš...

Arboretum za VSM? No, prav.user posted image Sam ne me pol sprašvat, kam it jest, ker tle okrog ni ne vem kaj. Sicer pa ne vem, ker ful ne hodmo jest ven.user posted image

Maša se dons tok dere in noče nazaj it spat, da bi ji najrajš zavila vrat.user posted image user posted image user posted image  (joke, da ne bo še mene kaka blesava baba napadala, SE HECAM!)
Dans je za zajtrk sobila topljive ovsene kosmiče v riževem mleku, pa ji ni ne vem kaj teknilo. Sem poskusla, pa je tko tko...
Drugače pa že kuham zajčjo obarouser posted image  za druge, jaz bom pa imela sadni dan najbržuser posted image .

Joj, Ančka, kako fajn, da ste mal na obalo zavili. Jaz si tud zeloo želim, pa moj pravi ,da (itak nima cajta) je nek sneg napovedan. Prosim?! A bi loh že bla pomlad?????

Eca, pa kja je zdaj to, no?! Vi pa res nimate sreče. Držim pesti!

Lex, tud jaz se veselim videt en lep trebušček.user posted image

MAjchi, kaj je blo to včeraj zvečer v zraku? JAz sem cel dan lepo jedla, potem pa pridem iz vodne aerobike skurjena in lačna kot volk, sem pojedla dva sirsendviča z belim kruhom in en zdenka sir. Jao, jao! Kolikor pokurim, spet nazaj v rit stresem, nič čudnega, da mi kile ostajajo na istem.user posted image

Danes grem na plavanje z Mašo.Pride katera na kavico? Cappy žal ne bo, sme jo klicala včeraj, pa ma Lana vnete učke.user posted image

Petrinja, dobra si, da se še učiš zraven in bravo za Matevža! A veš, da spet gledamo mobilne hiške za prvomajske?user posted image Sam ne Pag.

Sugar in ostale vozičkarce, pojma nimam o telih vozičkih, jaz sem s svojim Pramette tok zadovoljna, se tko lepo marelasto zloži, da ne bom nič menjala. Tiste ki pa imate lepe, a velike gare, pa morateuser posted image .

Ko sem tegale prileplauser posted image , sem se pa spomnila na petro a. Kje pa je kej?user posted image  No, dej prid mal nagajat gor.user posted image

U, rogljiček, hello! Nisi pozabila na likalnik, a? JAz namreč še kar čakam, da greva kupit.

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
30.1.2008 9:43:30   
felicia
No jaz sem čisto zadovilja z vozičkom, ki ga zdej imamo pa se zloži kot knjiga. tako da verjetno ne bomo menjali. Za mano je spet neprespana noč, mali se je čist polulu celo postlo in je moral pri meni spat, pa spet se hranimo dvakrat na noč pa spije sam po 100ml lih tolk da moram iz postle vstat. No drugače sem malo boljš danes sam nisem lih za ven pa kavice, pa tako vas že pogrešam!

Sem pa tudi jaz za arboretum marca, verjetno bodo že kakšne rožice, kako bo to lepo!

Je pa res da tudi jaz pogrešam pomlad pa poletje sam bi rada še šla smučat pa ne lih po umetnem snegu, če bom bolš za vikend se bova mogoče kar v Avstrijo odpravila na smuko!

Majchi- si vrnila tisti aspiratorček?

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
30.1.2008 9:50:18   
felicia
user posted image

to je naš kuža

user posted image

to pa Uroš stoji

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
30.1.2008 9:59:21   
iwa
bravo uroš, kakšne velik fant je žeuser posted image user posted image user posted image user posted image

vsem 9 mesečnikom vse naj najuser posted image user posted image user posted image user posted image

jest mam tud pramette in se pridružujm tejčinem mnenjuuser posted image user posted image user posted image

mmi smo tud že mislili na morje pa bo ta vikend menda sneguser posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
30.1.2008 10:00:17   
iwa
aja felicia, pa uroš je isti ti, nooooooooooooro ti je podobenuser posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
30.1.2008 10:25:36   
petra a
IZVIRNO SPOROČILO: tejč

Ko sem tegale prileplauser posted image , sem se pa spomnila na petro a. Kje pa je kej?user posted image  No, dej prid mal nagajat gor.user posted image

user posted image  evo mene user posted image

petra zg-super da te še niso dobili,moj stric je tako vlekel kabelsko tv,vse je vlekl mater

petrinja-držim pesti za ponedeljek,jst ga mam 07.02.,seminarsko imamo skor gotovo,ta druga seminarska je pa za bonus točke,tko da razmišljam da jo ne bi šla delat,ker mormo delat v grupi in to je naravnost za ****

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
30.1.2008 10:32:48   
tejč
o, petra a! hello!user posted image user posted image user posted image

Rogljiček, a če vzamem dva likalnika, bo kej popusta?user posted image user posted image user posted image  Ne, res me zanima, ker bi dva rabla.

Valda, da pride kdo dans na kavo v Atlantis!user posted image  Majchi bi še najbolj verjela, al pa petra zg...

Maša je tok zajčje obare pojedla, d aje blo men slabo in da je komej še za dragega kej ostalo.user posted image

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
30.1.2008 10:38:27   
Majchi
Oj!

Lana končno spiuser posted image . Afna mejhna se je zdej navadla, da jo moram božat, da zaspi, če ne se tok jokauser posted image . Petrazg, si imela čist prov, ko si rekla, da morajo zaspat brez vsega. No, k sreči božanja ne rabi vedno.

Feliška, ja, aspirator sem vrnila in so mi dali denar nazaj. So mal hotli zakomplicirat, pa se jim nisem pustila.
Lepo, da se boljš počutiš. Zdej pa akcija na smučanje, pravišuser posted image . Pa nisem vedla, da imate kužata. Uroš je pa že celi frajeruser posted image .

Tejč, ti pa imaš za zlikatuser posted image . A to že za punce tud razmišljaš? 

IZVIRNO SPOROČILO: petra a

user posted image user posted image  Pa Bambina je tud takale hudičkauser posted image .

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
30.1.2008 10:40:22   
petra a
živjo tejčuser posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
30.1.2008 10:42:10   
petra a
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

IZVIRNO SPOROČILO: petra a

user posted image user posted image  Pa Bambina je tud takale hudičkauser posted image .

men se tud zdiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......