tejč
|
Jutro, Putka, zakaj nisi poklicala??? Pa bi se še na eni kavici dobile al pa pri meni. Jaz stanujem v novih blokih, lahko da v istih, ja, samo ne vem, ker je v Kamniku zadnje čase sama novogradnja, kamor se obrneš... Arboretum za VSM? No, prav. Sam ne me pol sprašvat, kam it jest, ker tle okrog ni ne vem kaj. Sicer pa ne vem, ker ful ne hodmo jest ven. Maša se dons tok dere in noče nazaj it spat, da bi ji najrajš zavila vrat. (joke, da ne bo še mene kaka blesava baba napadala, SE HECAM!) Dans je za zajtrk sobila topljive ovsene kosmiče v riževem mleku, pa ji ni ne vem kaj teknilo. Sem poskusla, pa je tko tko... Drugače pa že kuham zajčjo obaro za druge, jaz bom pa imela sadni dan najbrž . Joj, Ančka, kako fajn, da ste mal na obalo zavili. Jaz si tud zeloo želim, pa moj pravi ,da (itak nima cajta) je nek sneg napovedan. Prosim?! A bi loh že bla pomlad????? Eca, pa kja je zdaj to, no?! Vi pa res nimate sreče. Držim pesti! Lex, tud jaz se veselim videt en lep trebušček. MAjchi, kaj je blo to včeraj zvečer v zraku? JAz sem cel dan lepo jedla, potem pa pridem iz vodne aerobike skurjena in lačna kot volk, sem pojedla dva sirsendviča z belim kruhom in en zdenka sir. Jao, jao! Kolikor pokurim, spet nazaj v rit stresem, nič čudnega, da mi kile ostajajo na istem. Danes grem na plavanje z Mašo.Pride katera na kavico? Cappy žal ne bo, sme jo klicala včeraj, pa ma Lana vnete učke. Petrinja, dobra si, da se še učiš zraven in bravo za Matevža! A veš, da spet gledamo mobilne hiške za prvomajske? Sam ne Pag. Sugar in ostale vozičkarce, pojma nimam o telih vozičkih, jaz sem s svojim Pramette tok zadovoljna, se tko lepo marelasto zloži, da ne bom nič menjala. Tiste ki pa imate lepe, a velike gare, pa morate . Ko sem tegale prilepla , sem se pa spomnila na petro a. Kje pa je kej? No, dej prid mal nagajat gor. U, rogljiček, hello! Nisi pozabila na likalnik, a? JAz namreč še kar čakam, da greva kupit.