|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 ( 4.del)
30.1.2008 8:39:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Ko je Žana sitna bi včasih najraje znorela,včasih pa si mislim saj bo bolje in se začnem z njo igrati.Skupaj se uleževa na igralno površino in se igrava.Sem prav smešna!user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi, jaz tudi user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 1976
30.1.2008 8:44:24   
Anonimen
Izak, vse najboljše za 7.mesecev user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1977
30.1.2008 8:45:40   
tinispela
Lepa slikica bačko! Meni so te slikice iz porok ful lepe...mi obudijo spomineuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
30.1.2008 8:52:18   
tinispela
IAN IN IZAK VSE NAJBOLJŠE ZA OBMESEČNICO! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
PA MAMICAM VELIKO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
30.1.2008 8:53:45   
Anonimen
Ian, Živa, Izak, vse najboljšeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1980
30.1.2008 8:54:30   
Anonimen
pa kaj je zdaj to, dino je ja za ulo rezerviranuser posted image user posted image user posted image zaradi spalnih navad, pa še seksat sta istočasno začelauser posted image da ne bo kakega grdega gledanjauser posted image tko da rumbauser posted image bekofuser posted image

no, vidim da vi za en drek spimo po večiniuser posted image dons do 2h je še nekak blo, sicer se je zbujala, samo je kr nazaj zaspala, pol pa od dveh do pol štirih katastrofa....sicer je takoj zaspala, samo k sem jo odložla se je že v luftu začela tak jokat, da je paralouser posted image pa je spala k top, sem jo žokala in za rokice in tak, pa ni mrdala, takoj k jo odložim pa uzbuna....tko da sem jo pol k seb vzela, je sicer spala brez prekinitve do 8ih, samo skoz neki jamrala pa cmevkala pa stokalauser posted image tko da neki jo že muči, samo kaj....pa ful se mi je vroča zdela ponoči, zdej pa ni več, samo ji bo vseen vročino pol zmerla da vidim....ji večkrat kr tko zmerim, da vidim kolk ma normalno in je tam okol 38.7, 36.8....lohk da so zobi res, samo v ustih meni nič drugače ne zgleda ko navadnouser posted image pojma nimam, revčk je u glavnemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1981
30.1.2008 8:55:36   
Anonimen
aja pa še čestitke vsem za obmesečniceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1982
30.1.2008 8:57:47   
corfu
Jutro

Noč zopet lepauser posted image user posted image user posted image user posted image  Kot da bi vedela kajti imam tako močno in bolečo menstruacijo, da je joj in seveda ravno zdaj ko gremo v Kranjsko G.user posted image

Tašonka, Rumba, Zvesta in vse ostale, velik objem in čimprejšnje okrevanjeuser posted image

A_R, mislim, da si te rekla, da komaj čakaš, da bodo stari leto dni, da se jim da kaj dopovedati user posted image , sanjaj daljeuser posted image user posted image user posted image user posted image  majhni otroci-majhni problemi, veliki otroci - veliki problemi!!!!

Šibam na kafe...moja je šla pa malo počivat in je kar zaspalauser posted image

Ulla, kje se ti skrivaš?

Uživaj življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 1983
30.1.2008 9:00:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

A_R, mislim, da si te rekla, da komaj čakaš, da bodo stari leto dni, da se jim da kaj dopovedati , sanjaj dalje  majhni otroci-majhni problemi, veliki otroci - veliki problemi!!!!

aaaaaaaaaaa user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1984
30.1.2008 9:04:55   
corfu
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde

A_R, mislim, da si te rekla, da komaj čakaš, da bodo stari leto dni, da se jim da kaj dopovedati , sanjaj dalje  majhni otroci-majhni problemi, veliki otroci - veliki problemi!!!!

aaaaaaaaaaa user posted image user posted image

Kaj si pa ti mislila, da boš user posted image user posted image user posted image  frejuser posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
30.1.2008 9:07:22   
Anonimen

Ulla, kje se ti skrivaš?

moj me ma na ketnciuser posted image user posted image pridem od šporherta do spalnceuser posted image user posted image

(I wish...)user posted image

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1986
30.1.2008 9:13:44   
bačko
Ian in Izak vse naj naj!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1987
30.1.2008 9:16:10   
bačko
Jaz tudi komaj čakam da bo večja.Pa mislim da ne bodo z njo večji problemi, ker sva midva oba bila pridna ko sva bila večja.user posted image user posted image user posted image Če bo Žana po očiju bo sramežljiva,če bo pa bo meni bo pa gofla.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
30.1.2008 9:19:54   
bačko
user posted image
To pa je najina torta!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
30.1.2008 9:22:16   
rumba
Joj, mateya, sem slišala za to nesrečo, ja. Grozno. Sožalje!user posted image
Tašonka, user posted image user posted image user posted image  ja pridejo tako večeri, mi je znano. Za popiuser posted image . Res dobro, da se še Špela ne zbudi.user posted image  
*maja, a Nastja pa dobiva že pisemca....user posted image  Cute! Samo papir je eno, ampak od kje Aneju, da bi se že lupčkal?user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Čakam poletjeeeeeeeeeee...

Jaz pa cakam da bo Dino koncno zacel lepo spatuser posted image user posted image user posted image , pa al poleti, al pozimiuser posted image user posted image user posted image .

Ja no, to tudi čakam user posted image user posted image user posted image Ampak takrat ko bo poletje, bodo že imeli julija 1 leto in jim je lažje dopovedati, da je noč za spanje in ne dretje user posted image

A tako se ti tolažiš? user posted image user posted image user posted image  Kar daj se, dokler se še da.....user posted image user posted image user posted image

bačko, pri nas je isto, vik in krik, ko se je treba obleči, pa da o kapi niti ne izgubljam besed. Jaz tudi komaj čakam, da se otopli in jih ne bo potrebno več oblačit........... pa da jih bomo v Tivoliju na dekco fliknile in kofetkale.user posted image user posted image user posted image
zvesta, pri mokrem kašlju najbolj pomaga masaža prsnega koaš, ker se mora služ izkašljati. Če ti je v zd še niso pokazali, drugič povprašaj. Masiraš po hrbtu od pasu navzgor, otroka imaš na svojih kolenih, glavo naj ima nižje od ritke, ti pa ga tapkaš (rahlo udarjaš), kot bi hotela sluz potiskati navzgor. Nato ga obrneš na en bok, še vedno ima glavo nižje in ga tapkaš nekako po rebrih od spodaj proti gor. Ponoviš še na drugi strani. Jao, kako sem jaz to sedaj razložila.user posted image  Upam, da kaj razumeš.user posted image  Kar se pa gretja tiče, pa pomoje ne more škoditi, verjetno se tudi tako sluz omehča. Aja, pa pred tapkanjem je fajn, če ga daš za kake 10-15 minut v kopalnico v paro, da se sluz omehča. Nekako tako.user posted image user posted image user posted image
kapica in nia, user posted image user posted image  Ti, ti otročki, kaj tej nagajajo toliko ponoči, no.........user posted image
bačko, uau sta lepa na poročni fotki.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80
pa kaj je zdaj to, dino je ja za ulo rezerviranuser posted image user posted image user posted image zaradi spalnih navad, pa še seksat sta istočasno začelauser posted image da ne bo kakega grdega gledanjauser posted image tko da rumbauser posted image bekofuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  ups, nisem vedela.user posted image No, v naši familiji nimamo neke navade, da bi se kam umešavali, tako da,................. se bo Dino odločil.user posted image user posted image
Ajaaj, za tako nočko.user posted image No, upam da bodo res kaki zobki.

Pa še čestitke vsem za obmesečnice!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
30.1.2008 9:24:47   
SANEK1
Dobro jutro!
Se pridružujem nespancem.
Sem ugotovila, da je Živa prava švicarsk ura, se je od 21-1 vjutro, prebujala natanko ob polni uriuser posted image user posted image user posted image
Do takrat je pomagal čaj in duda, ob 1 pa je blo vsega luštnega konecuser posted image user posted image user posted image
Sma jo vzela k sebi, samo sem tokrat šla jaz na kavč ne ded. Kak je pasalo 3 ure vkup spatuser posted image user posted image user posted image

Bačko, lepa nevesta in ženinuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
30.1.2008 9:28:23   
Anonimen
Hvala lepa, ste mi sanje čisto uničle user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1992
30.1.2008 9:30:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rumba
zvesta, pri mokrem kašlju najbolj pomaga masaža prsnega koaš, ker se mora služ izkašljati. Če ti je v zd še niso pokazali, drugič povprašaj. Masiraš po hrbtu od pasu navzgor, otroka imaš na svojih kolenih, glavo naj ima nižje od ritke, ti pa ga tapkaš (rahlo udarjaš), kot bi hotela sluz potiskati navzgor. Nato ga obrneš na en bok, še vedno ima glavo nižje in ga tapkaš nekako po rebrih od spodaj proti gor. Ponoviš še na drugi strani. Jao, kako sem jaz to sedaj razložila.user posted image  Upam, da kaj razumeš.user posted image  Kar se pa gretja tiče, pa pomoje ne more škoditi, verjetno se tudi tako sluz omehča. Aja, pa pred tapkanjem je fajn, če ga daš za kake 10-15 minut v kopalnico v paro, da se sluz omehča. Nekako tako.user posted image user posted image user posted image

Rumba, hvala.... Bom še eno 10x prebrala, pa pol sprobam. Viš, na soparo v kopalnici pa sem čist pozabla. Pa sem že vedla to.

Kaj pa inhalator? A se splača to kupit in inhalirat?

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 1993
30.1.2008 9:31:17   
Anonimen
Bačko, torta je pa tako lepaaaa.. Pa ziher je bila dobra, mnjama.. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1994
30.1.2008 9:32:47   
rumba

Hvala lepa, ste mi sanje čisto uničle user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa saj ti pravim, ti kar sanjaj, dokler še lahko!user posted image user posted image user posted image  Sem ti fauš, ker jaz pa niti sanjati ne more.......... sej veš tisto, ko se srečata dve nosečki v porodni, prva prvič, druga drugič rojeva. Pa pravi prva: srečna ti, ker že vse veš, pa pravi druga, ne,ne, srečna ti, ker še nič ne veš.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
30.1.2008 9:35:05   
SANEK1
user posted image

Tak pa zgleda Živa vsako jutro, ne glede nato kolko je spalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
30.1.2008 9:35:35   
tinispela
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Pa saj ti pravim, ti kar sanjaj, dokler še lahko!user posted image user posted image user posted image  Sem ti fauš, ker jaz pa niti sanjati ne more.......... sej veš tisto, ko se srečata dve nosečki v porodni, prva prvič, druga drugič rojeva. Pa pravi prva: srečna ti, ker že vse veš, pa pravi druga, ne,ne, srečna ti, ker še nič ne veš.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Ha ha ta je dobra! Pa resnična

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
30.1.2008 9:35:39   
rumba
zvesta, mi nimamo inhalatorja, pa smo preboleli ulala bronhitisov. Kaj pa vem, meni se je zdel nepotreben strošek, ker ko smo dobili inhalacije, se je dalo lepo urihtat z jogurtovim lončkom. Takih parnih inhalacij pa nismo delali, ker se nam v kopalnici brez problema naredi cela turška savna.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
30.1.2008 9:36:28   
tinispela
Eno vprašanje: boste letos kaj oblačle male za pusta???? In kaj?

Neposredna povezava do sporočila: 1999
30.1.2008 9:37:06   
bačko
user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.