Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 15.1.2008 10:55:50
|
|
|
|
netki
|
Predlagam da malo počakamo, da minejo prehladi, nekatere imajo še slabosti.......Potem pa bi se lahko poskusile dobit..
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 15.1.2008 14:09:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Živ jaz se še enkrat iskreno opravičujem, ampak res nisem bila sposobna dlje kot dva metra od wc-ja... Meni je predvsem žal zato, ker ne poznam veliko prijateljic v Zagorju ali Trbovljah, kajti sem v Zagorje preseljena...res bi bila vesela družbe, še posebej na sprehodih in igri z otroci... Iskreno upam da se bosta Špelin@ in Aurorra še enkrat pustili prepričat da se dobimo in spoznamo Lep pozdravček vsem
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 17.1.2008 12:57:55
|
|
|
|
natasa34
|
Pozdravček, Jaz se zaradi prehlada in peklenskega glavobola nisem niti prijavila na srečanje, čeprav sem si želela. Bo pa mogoče res boljše, če počakamo, da tile prehladi minejo, ker gremo kot po tekočem traku ena za drugo Lp
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 20.1.2008 20:40:59
|
|
|
|
orhideja31
|
pupe ste še vse bolane???? jaz sem še kar oziroma lahko rečem še bolj...kašelj takšen da ne vem al bom umrla al se bo to res enkrat pozdravilo...tko da sem še kar na čaju,medu in vitaminu c.......... glede na to da prva kavica ni uspela lahko pomislimo na da se zmenile za drugo ali je to preveč utopično???? mal napišite kako kaj ste???? lp,
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 21.1.2008 8:55:55
|
|
|
|
natasa34
|
Pozdravček, Mislim, da se bomo lahko zmenile še enkrat za srečanje Drugače se pa tile prehladi kar ne končajo. Jaz sem bila v četrtek in petek že boljša, v soboto pa spet boom. Kar ne pridem k sebi. Lp
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 21.1.2008 9:03:15
|
|
|
|
špelin@
|
Hojla Ja, reve boge, no Vse ste nekaj bolne Potem imam jaz velikansko srečo, ker sem (zaenkrat) še vedno zdrava Lepo se pozdravite
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 21.1.2008 10:47:06
|
|
|
|
netki
|
Tis si pa res ena srečka . Mene tud kar naprej neki matra....sem imela tak cmok v grlu in nisem mogla požirat niti sline. Ko se je zataknilo, ni bilo več pomoči.....wc školjka vabi. No zdej sem že malo boljše. A katera ve kaj lahko storim ali pojem, da bom imela malo več energije....?
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 25.1.2008 10:57:41
|
|
|
|
kapesanta
|
o lej, kolk punc iz Zasavja se še tu skriva... Vabljene da sem nam pridružite na čveku Zasavčanke na "Dojenčki", če ne prej, ko boste postale mamice in ne boste več pasale na "Nosečnost": http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1968455&mpage=76&key=�
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 29.1.2008 9:08:57
|
|
|
|
netki
|
Kje ste zdej Zasavčanke???? Bomo tonile v pozabo, če ne bomo aktivne... Ste se že pozdravile?
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 29.1.2008 9:14:11
|
|
|
|
špelin@
|
Jaz sem še vedno tukaj in še vedno zdrava (3x trkam na les!!!) Kako kaj tvoje počutje?
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 29.1.2008 9:34:32
|
|
|
|
netki
|
Ja jaz tud trkam....zaenkrat samo lažji prehladi, malo smrkanja in kašlanja.... Drugače pa čakam prve brcike, jem za dva in uživam na sončku
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 29.1.2008 9:48:09
|
|
|
|
orhideja31
|
Ojla..... tudi jaz sem še tu...sedaj že skoraj čisto pozdravljena.Moram pa priznati da me je kar zdelalo....energije še zdaj nimam prave,tudi pikec v trebuhu je bolj miroval in mislim da zdajle dva dni odkar se jaz počutim bolje, tudi on brca s veliko energije....bo vse nadoknadil...pa kar naj..... drugače pa pri nas nič novega.
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 29.1.2008 10:05:25
|
|
|
|
netki
|
No sej počas se bomo zbudile...... Nekatere ste bile pa res hudo bolne.....
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 29.1.2008 13:27:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Živ tudi jaz še brcam, malo manj zagreto ampak še vseeno.... Čakam da zaživim, saj imam v petek drugi pregled in močno upam, da bo vse uredu, do bomo vidli našo pikico in da začnem uživat.... Namreč na prvem pregledu se ni videlo skoraj nič (vrečka in mali fižolček, ki je utripal), pa naj bi bila po zadnji M že v8t in potem pa je nadomestni ginekolog namesto da bi našel kakšno spodbudno besedo, rekel samo da bomo vidli če bo kaj... Sem pa tudi končno prebolela virozo in ni bilo potrebno jemati antibiotika sem pa se kr namučila s kašljanjem in smrkanjem Upam da ostanem z vami do konca, vseh 9m Srečno
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 29.1.2008 13:51:20
|
|
|
|
špelin@
|
Anonimna:
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.1.2008 14:00:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 29.1.2008 14:12:36
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa jaz prebolevam virozo sem čist zlomljena, nos imam zabit, glava me boli, ležim in se smilim sama sebi tamala je pri tašči, zdejle bosta moja dva prišla ponjo, da jo odpeljeta mal ven na svež zrak. pa tak lep sonček je... jaz pa notr že tri dni Reva boga, no Pa kaj razsaja to med zasavskimi nosečkami?? Počasi dobivam slabo vest, ker sem sama tako polna energije in zaenkrat še nič bolna - pa seveda upam, da tako ostane
|
|
|
|
Zasavske nosečke :))) 29.1.2008 14:54:12
|
|
|
|
dzanika
|
Ojla! Tut js se vam pridružujem. Uradno sem še prijavljena v Zagorju, živim pa v Trbovljah. Pričakujem 18.07.2008... Sploh nisem opazla da se tkole zase pogovarjate in me je Netki povabla. Hvala hvala. In drugač, kako kej vaši ?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.1.2008 15:12:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 29.1.2008 15:20:49
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa špelina - ne se prehitro veselit. Zato pa višje gor trkam na les
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 29.1.2008 15:22:45
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika Ojla! Tut js se vam pridružujem. Uradno sem še prijavljena v Zagorju, živim pa v Trbovljah. Pričakujem 18.07.2008... Sploh nisem opazla da se tkole zase pogovarjate in me je Netki povabla. Hvala hvala. In drugač, kako kej vaši ? Welcome
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 29.1.2008 17:45:36
|
|
|
|
netki
|
dzanika.....dobrodošla Kar nekaj nas je poletnih iz Zasavja, sploh sem pa vesela, da jih je kar nekaj z PDP julija in se mogoče srečano v porodnišnici. Seveda sem vesela tudi za vse ostale , da ne bo pomote. Vsak nov je dobrodošel....
|
|
|
|
Zasavske nosečke :))) 29.1.2008 20:21:24
|
|
|
|
dzanika
|
Ja res nas je kar nekaj v juliju. Pa še nekaj jih poznam ki jih ni na forumu tko da bo kr gužva v porodnišnici. In, kako ste drugače kej? Je kaj bolše s prehladi?
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 30.1.2008 9:58:17
|
|
|
|
netki
|
Ma ravno včeraj sem se hvalila, da nisem prhlajena in evo včraj me je neki dobilo tko da sem se pnoč zbudila z bolečino v grlu. Upam, da se ne bo razvilo v kaj resnejšega.
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 30.1.2008 10:07:26
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: netki Ma ravno včeraj sem se hvalila, da nisem prhlajena in evo včraj me je neki dobilo tko da sem se pnoč zbudila z bolečino v grlu. Upam, da se ne bo razvilo v kaj resnejšega. No, pa še ti... Zdaj vas pa res ne bom vabila na kavo, ker bi se zagotovo še jaz kaj nalezla Vsem želim predvsem veliko zdravja
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?