|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
11.1.2008 12:41:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 226
   [Brisano sporočilo]
11.1.2008 12:42:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 227
   RE: Zasavske nosečke :)))
13.1.2008 9:33:21   
Anonimen
Drage moje, to da se jutri vidimo ne pomeni da se ni treba nič oglašat tukaj user posted image

Bo katera user posted image  ali ste si ji odrekle za dobrobit user posted image ?

Neposredna povezava do sporočila: 228
13.1.2008 15:42:01   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Bo katera user posted image  ali ste si ji odrekle za dobrobit user posted image ?

Jaz še vedno spijem dve majhni dozi dnevno user posted image  Itak sem to počela skozi vse predhodne nosečnosti - saj se ne nalivam user posted image

Med dojenjem sem za nekaj časa prešla na brezkofeinsko kavo, ker sem poskusila vse, da bi moja user posted image  spala, ampak ni bilo razlike user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 229
14.1.2008 15:41:04   
špelin@
No, katera potem pride?

Da ne bom stala pred Zarjo kot en idiot - po principu: počakam še pet minut, če čez pol ure ne pride, čez eno uro grem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 230
14.1.2008 17:55:06   
Anonimen
Oj

zmenek imamo že čez 10min a jaz sem totalno nesposobna kamorkoli it. Slabo mi je za bruhat user posted image  Upam da se boste dobile in načvekale, potem tudi malce razpisale kako ste se imele in seveda na naslednjo kavico me ne boste pozabile.... Žal mi je da mi ne bo uspelo res.....

pozdravček

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 231
14.1.2008 18:26:47   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
Da ne bom stala pred Zarjo kot en idiot - po principu: počakam še pet minut, če čez pol ure ne pride, čez eno uro grem user posted image user posted image user posted image

ok, sem čakala samo 10 minut... Imate hudičevo srečo, da sem doma samo nekaj korakov stran user posted image

auroraa??

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 232
14.1.2008 18:39:32   
orhideja31
špelina jaz se opravičujem ampak je mene in sina prehlad ali viroza ali karkoli že čisto povozilo....

upam da nisi preveč jezna.

lp

DVA SONČKA SIJETA V NAŠE ŽIVLJENJE.....

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 233
14.1.2008 18:58:28   
špelin@
Nisem jezna - bi pa bila, če bi se morala kam dlje pripeljati, priznam user posted image

Za drugič predlagam obvezno izmenjavo GSM številk - tokrat sem jo jaz posredovala samo auroria, za druge ne vem.

Ampak je pa hec, ker se 100x lažje zmenim s puncami iz kateregakoli drugega kraja - z Zasavjem je pa problem... user posted image  user posted image

(odgovor članu orhideja31)
Neposredna povezava do sporočila: 234
14.1.2008 18:59:48   
špelin@
Punci, v miru se pozdravita user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 235
   [Brisano sporočilo]
14.1.2008 19:04:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 236
14.1.2008 19:07:35   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa
jaz sem prišla ob 18.15. ker se nam je telovadba zavlekla, pa še v Kisovcu v šoli smo imeli - namesto na Okrogarju v Zagorju.

sem šla v Tik Tak in v Zarjo pogledat, pa nobene nikjer user posted image

Jaz sem 18:13 odpeketala domov.

Kako je bilo pa na telovadbi?

Neposredna povezava do sporočila: 237
   [Brisano sporočilo]
14.1.2008 19:09:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 238
14.1.2008 19:19:43   
špelin@
škoda, da nisi še 2 minutke počakala user posted image

Zeblo me je ko user posted image   Pa še punci sem imela s sabo in sta imeli obe zmrznjene rokice.

Sem pa v Zarji skoraj šla nadlegovat dve ženski, ampak sem potem pogruntala, da eno poznam in zagotovo ni noseča user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 239
   [Brisano sporočilo]
15.1.2008 7:30:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 240
15.1.2008 9:47:48   
špelin@
telovadba je bila ok. sicer smo imele bolj predstavitveno uro. osnove pravilne drže, pravilnega gibanja in delanja vaj. poučno res. bom še šla.

No, fino user posted image  Koliko vas je pa bilo?

Neposredna povezava do sporočila: 241
15.1.2008 10:01:38   
netki
Zagrele smo se že za čvek in srečanje.....samo vsem ni štimal datum. Težko bo uskladit da bo za vse dobro.

Pa ne zdej mene kregat, jst sem takoj napisala da mi ponedeljek ne štima, ker nisem imela varstva. Moj je bil pri zobarju na puljenju in zaradi bolečin ni mogel sam paziti na sinčka. Pa ste rekle da bo drugič drug dan, da zaenkrat pa velja ponedeljek. Ok sem si rekla. Zdej ste pa užaljene.....

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 242
15.1.2008 10:08:53   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: netki
Zagrele smo se že za čvek in srečanje.....samo vsem ni štimal datum. Težko bo uskladit da bo za vse dobro.

Pa ne zdej mene kregat, jst sem takoj napisala da mi ponedeljek ne štima, ker nisem imela varstva. Moj je bil pri zobarju na puljenju in zaradi bolečin ni mogel sam paziti na sinčka. Pa ste rekle da bo drugič drug dan, da zaenkrat pa velja ponedeljek. Ok sem si rekla. Zdej ste pa užaljene.....

Tebe itak tokrat nismo štele (vsaj jaz ne), ker si jasno povedala, da ti ta ponedeljek ne ustreza. Ne vem, zakaj se ti zdaj počutiš napadeno oz. vpleteno?? Tebe ni nihče kregal - vsaj jaz definitivno ne.

Kar se užaljenosti tiče, raje ne bi komentirala, prav user posted image  Zmrznjena ali pa užaljena sta dve različni stvari user posted image  Saj veš, da je situacija precej odvisna od tega, na kateri strani vrat sekreta se nahajaš, ko te pritisne user posted image

"Težko bo uskladit da bo za vse dobro."

Ma dajte no, punce, ne boste rekle, da se nekaj Zasavk (pretežno Zagorjank, kajne?) ne more uskladit za en user posted image  dan.

Sicer pa zaradi mene komot klepetamo naprej samo tule gor, imam občutek, da sem s predlogom za srečanje brcnila v temo user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 243
   [Brisano sporočilo]
15.1.2008 10:22:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 244
15.1.2008 10:27:58   
netki
Uporabila sem stavek od aurore, ko je napisala, da smo bile vse tako zagrete potem pa nič.

Problem je tudi ta, da nas je trenutno bolj malo tu in spremljamo debato in veliko jih po moje sploh ni videlo da se menimo, ker jih že nekaj časa ni bilo tukaj.

Sem pa 100% za srečanje in glede tega si nisem premislila. Tako da naslednjič sigurno pridem, tud s tamalim če bo treba. Ne obupat.

Mogoče bi lahko vsaj do ene petih sporočile tiste, ki res niso mogle in tukaj te razumem špelin@.

Neposredna povezava do sporočila: 245
15.1.2008 10:33:32   
špelin@
jaz sem bila razočarana. ker sem ful šibala s telovadbe, da ja ne bom preveč zamudila.
ko sem se vozila, sem imela prav sliko v glavi: najmanj 5 punc že veselo čveka in kofetka. pol pa šok - nobene nikjer...

ah, brezveze... bo pa drugič boljše - če sploh bo drugič user posted image

Če bi mi javila, bi te počakala še tisti 2 minuti user posted image  Res škoda, da sva se zgrešili user posted image

Jaz vsekakor sem za čvek, ne bom pa nikogar silila user posted image  Nismo vsi za vse user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 246
15.1.2008 10:34:41   
špelin@
netki, menda se bomo nekje, nekako že ujele user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 247
   [Brisano sporočilo]
15.1.2008 10:36:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 248
15.1.2008 10:44:51   
špelin@
Vsem Zasavkam želim en fajn dan user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 249
   [Brisano sporočilo]
15.1.2008 10:55:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?