|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavske nosečke :)))
31.1.2008 9:31:14   
orhideja31
hvala netki...saj jaz tud mislim da so to tisti ta lažni......še tri tedne da smo iz tahudega ven....user posted image user posted image user posted image user posted image

ja mi bomo verjetno šli v nedeljo..če ne bom šla jaz zraven pa bosta šla ati in tamuč sigurno.......

DVA SONČKA SIJETA V NAŠE ŽIVLJENJE.....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 301
   [Brisano sporočilo]
31.1.2008 9:33:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 302
31.1.2008 9:36:25   
orhideja31
no mi smo pa glih včeraj morje rezervirali...sredi julija v šibenik za 14 dni....apartma čisto ob morju,s klimo.......komaj čakamo.....

Neposredna povezava do sporočila: 303
31.1.2008 9:37:17   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa
peljete v nedeljo otroke na pustovanje?? me bomo verjetno šle, če bo le zdravje na mestu.

Seveda user posted image

orhideja31, tako neboleče otrdevanje trebuha so pripravljalni (lažni) popadki - telo se pripravlja na porod, nič hujšega user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: netki
punce mene neki zanima....a katera kej pozna otok krk (predvsem malinska in njivice)?
moja starša bi raba šla pa nimata pojma kam.

Kaj pa ve, greste letos kej na morje?

Krk je lep, Lošinj pa še bolj user posted image  No, lahko ugibate, kam bomo šli mi user posted image  Predvidoma konec avgusta.

Neposredna povezava do sporočila: 304
31.1.2008 9:41:58   
netki
jooooj punce jst bi tud šla......

Mal še razmišljam glede na to da bom rodila v prvi polovici julija.....
šla bi rada zaradi našega pikeca, ki tako uživa na morju.
Malo sem razmišljala da bi šli za prvomajske praznike.....in potem konc avgusta oz. začetek septembra, ampak me zel skrbi vreme.

Bi pa pikeca dala tudi z mojimi starši na morje, samo ne vem kako bo, ko bo en teden brez naju. Star bo pa skoraj tri leta.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 305
   [Brisano sporočilo]
31.1.2008 9:57:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 306
31.1.2008 10:00:19   
uršula83
Hej!

Dejte še mene na seznam...1. user posted image , PDP: 18.9.2008, user posted image , P. Trbovlje

In kako ste kaj?
Js sm čist navdušena nad user posted image !
Mam pa en vprašanje: a ste že use končale šolo, al je še kira študentka?

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 307
31.1.2008 10:04:07   
orhideja31
dobrodošla uršula 83...

čestitike zauser posted image

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 308
31.1.2008 10:06:11   
špelin@
uršula83: WELCOME user posted image

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 309
31.1.2008 10:06:25   
uršula83
joj kake mam js...js sm kr narisala samo enga bejbita, pa sploh ne vem še kuk jih je...ampk podzavestno sm prepričana da je eden....7.2. pa u bistvu izvem...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu orhideja31)
Neposredna povezava do sporočila: 310
31.1.2008 10:07:58   
uršula83
Hvala za dobrodošlico!

In kako ste kej? Pred nekaj meseci sm hodila po cesti pa so se mi vse zdele noseče, sedaj ko sm pa sama, pa nobene nikjer...kje se skrivate?

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 311
31.1.2008 11:20:25   
netki
uršula83....dobrodošla

a lahko napišeš še starost in iz kje si.
Potem te dam na seznam s poolnimi odatki.

user posted image  čestitke za nosečnost user posted image

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 312
31.1.2008 11:52:37   
uršula83
Starost:24let
Kraj:Zagorje

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 313
31.1.2008 11:56:45   
netki
user posted image

user posted image

16.2.08  mlavla, P. Trbovlje
26.2.08  ELMA, Trbovlje user posted image   user posted image

user posted image

12.3.08  ninika12, Litija, 1.user posted image user posted image , P. Ljubljana  user posted image
19.3.08  orhideja31, 31 let, Zagorje, 2.user posted image user posted image , P. Trbovlje

user posted image

???  cambi, 29 let, Trbovlje

user posted image

30.5.08  Natasa34, 34 let, Zagorje, 2.user posted image user posted image , P. Trbovlje

user posted image

4.6.08  špelin@, 31 let, Zagorje, 4.user posted image user posted image , P. Ljubljana

user posted image

5.7.08  auroraa, 30 let, Izlake, 2.user posted image user posted image , P. Trbovlje
7.7.08  netki, 27 let, Trbovlje, 2.user posted image user posted image , P. Trbovlje
8.7.08  Mojcej, 29 let, 2.user posted image user posted image , P. Ljubljana
18.7.08  Dzanika, 22 let, Trbovlje, 1.user posted image user posted image , P. Trbovlje
19.7.08  Tincy82, 25 let, 1.user posted image user posted image
24.7.08  Mojcek123, 29 let, Trbovlje, 1.user posted image user posted image , P. Postojna
25.7.08  nima, Litija, 1.user posted image user posted image user posted image

user posted image

5.9.08  anonimna, Zagorje, 5.user posted image user posted image , P. Ljubljana
18.9.08  uršula83, 24 let, Zagorje, 1.user posted image user posted image , P. Trbovlje

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 314
   Zasavske nosečke :)))
1.2.2008 13:37:09   
dzanika
Kaj je zdej zasavke? Ste čist zaspale? user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 315
   [Brisano sporočilo]
1.2.2008 14:12:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 316
1.2.2008 14:58:41   
dzanika
Ja vidim da smo bol zaspani na temle forumu. Da ni ravno hudega zanimanja. user posted image Pa sej tut časa verjetno ni veliko za te stvari...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 317
1.2.2008 15:04:01   
netki
evo mene....zjutri sem se pa potepala...user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 318
1.2.2008 15:06:42   
orhideja31
jaz sem tudi še tle......

kako kaj ste v tem zaspanem dnevu??? midva imava dons z možekom frej( ni velikega pikca) in bova la po kakšen film v videoteko( kakšen predlog ).....bolj na easy.....bo kar pasalo......

lp

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 319
1.2.2008 15:10:38   
dzanika
No lepo da ste še tukaj, da še niste pobegnile. user posted image Ja zaspan dan je za znoret... Js sm pa sama doma popoldne k je moj na šihtu in je res tak zaspan dan da je groza. Sploh ne vem kaj naj delam. No, vem že da mam dost za pospravlat sam... ne da se mi. user posted image Pa še križ me dones neki buli tko da mislem da bom kr zabušavala. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 320
1.2.2008 15:16:07   
orhideja31
no dzanika tudi zabušavati včasih ni lahko......saj veš da bo vse počakalo( pospravljanje mislim)....

grem neki pojest...lačna k volk... user posted image user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 321
1.2.2008 15:30:07   
dzanika
Ja orhideja, maš prav. Bo počakalo. user posted image

Js bom pa spet mal zamorila s temi ginekologi k sm sicer že vidla da ste že pisale neki o tem. Js sm prej tut hodila v Zagorje h Mlinariču k sem bla tam doma in itak je men se zdi enini... Nism pa zihr. Pol sem se pa lani, ravno predno sem zanosila prestavla v Trbovlje h Fakinovi ker mi je zdej tut bol priročn k sem tuki doma. V glavnem Mlinarič se mi je pa kr zasral. Js sm mela nenehne probleme z glivicami. In enkrat je blo res hudo in se hočm naročit in me je dala čez en dober teden, čeprov sem povedala da je precej hudo. Sem misla da se bom raztrgala tacajt. user posted image No sej zdej se smešn sliš sam takrat pa niti ni blo. Pa tut tko za na preglede se morš ful prej naročit... K sem se pršla pa h Fakinovi naročit in sm rekla da mi je test pokazu user posted image pa je sestra kr rekla, če hočiš kr počaki vrsto pa lhka že kr dons greš. In sem bla kr šokirana. In pol sem drugič pršla k me je neki skrbel in sm mogla sam neki vprašat Fakinovo in je spet rekla, lhka kr počakaš. Mislem, sestre so res ena a! Vsaj zame! So res ful prijazne obe! Pa k sm šla v Ljubljano na genetiko na posvetovanje je kr sestra poklicala pa me naročila, v Zagorji ti pa sam telefonsko dajo pa klič sam. Pol pa k mi je Fakinova dala materinsko knjižico in js dam denarnco pr sestr vn da bom plačala in me je kr debel gledala ker v Zagorji jo morš it pa v knjigarno sam kupt. In sem misla da tuki bo pa pač za plačat in je zastonj. Tko da kira hod h Mlinariči lhka pove ne da drugje jih zastonj dobivajo... Ker to se mi pa res ne zdi pravičn!

No, zdej sm se pa čist razpisala. Kakšne mate pa kej ve izkušnje z ginekologi? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 322
1.2.2008 16:03:38   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika
V glavnem Mlinarič se mi je pa kr zasral. 

Tudi meni, ja... user posted image user posted image user posted image

Pol pa k mi je Fakinova dala materinsko knjižico in js dam denarnco pr sestr vn da bom plačala in me je kr debel gledala ker v Zagorji jo morš it pa v knjigarno sam kupt. In sem misla da tuki bo pa pač za plačat in je zastonj. Tko da kira hod h Mlinariči lhka pove ne da drugje jih zastonj dobivajo... Ker to se mi pa res ne zdi pravičn!

Hja, meni je tudi naročil, naj MK kupim v knjigarni, ampak je nisem, ker znam biti tudi jaz user posted image  Če bi bila z njim zadovoljna, priznam, da bi verjetno požrla tistih 5 ali 7 EUR, kolikor MK stane, ampak, ker je postal prav odbijajoč, je pa tako user posted image

No, jaz sem bila do dopolnjenega 18. tedna tako brez MK, potem pa se je očitno vdal in eno potegnil iz omare. Plačala je nisem.

Madona, pred leti je bil ta dohtar res super, zdaj pa user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 323
1.2.2008 16:16:09   
dzanika
Špelina a nede se je ful poslabšal tale dohtar. Ma mene je čist odbiu res. Pa se mi zdi da se ti sploh nič tko ne posvet kokr bi se ti mogu. Ne vem no. Js sm se pol kr prestavla k sem ga mela dost. user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 324
1.2.2008 16:24:43   
špelin@
Špelina a nede se je ful poslabšal tale dohtar. Ma mene je čist odbiu res. Pa se mi zdi da se ti sploh nič tko ne posvet kokr bi se ti mogu. Ne vem no. Js sm se pol kr prestavla k sem ga mela dost. user posted image

No, vidiš, pa sem že mislila, da sem edina...

Če ga primerjam s prejšnjima dvema nosečnostima, bi rekla, da je to zdaj popolnoma drug človek. V negativnem smislu user posted image  Ne vem, zakaj, me pa zelo zanima, kaj je botrovalo taki spremembi user posted image

Samo poglej mojo morfologijo malo nazaj: ko sem rekla, da grem po moja dva (user posted image  in osemletno veliko piko), je zabrusil: "Samo eden!" Bemti, mož je vzel dopust za ta user posted image  pregled!! No, noter sem poklicala OBA!

Morfologija je potem trajala točno 3 minute: brez besed je premeril določene zadeve, potem pa zamrznil sliko, obrnil monitor k nam, mi na izrecno željo sprintal slikico (ki je stala 2,5 EUR) in zrecitiral par skopih besed. Ni nam omogočil niti videti, kako otroček miga, kako bije srček,... user posted image  Videli smo samo to, kar lahko najdeš tudi v mojem albumu - vrh glave in zamegljeno rokico.

Hči in mož sta bila razočarana, jaz pa sem ju tolažila user posted image  Zato gremo zdaj na 3D UZ, da bosta videla našo kepico.

Ma, ne bom nadaljevala o tem dohtarju, da mi ne uide kakšna krepka preveč...

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?